2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ve genelleme yapıp, kalp atışı şu gün görülür diyorlar ama
döllenme geç olmuş olabilir, fetüsün gelişimi farklı olabilir. yani kendinizi 6artı4 te kalp atışı duyucam.
duyamazsak kötü bi şeyler var diye şartlandırmayın. bir iki gün bile çok farkediyor.
8 ve hatta 9. haftaya kadar yolu var..
inş siz de dünyadaki o en tatlı ritmik tınıyı duyarsınız.. kalbinizi ferah tutun, güzel düşünün, Mevlam güzel yazsın :KK31:

benide listeye ekleyiiinnnn :KK49:
bat 21 eylül düüü :) ve şuanda 5+6 günlük hamişim allahın izniyle ilk bebişim :KK49: allahım hepimizin yavrulaırnı bize bağışlasınnn :KK52:

Ben öğretmenim. Karneyi veririm diye düşünüyorum. Doğum iznine uysun diye çok istedim ama kısmet olmadı. Sağlıklı olsun da, varsın izne uymasın.

8-9 aydır seyrek, son 1 aydır günde bir tane folik asit kullanıyorum. Belirtilerim kasık batması, şişkin-ağrıyan göğüsler, sık tuvalete çıkma, uyku hali.. 18 Kasım'da doktor randevum var, o zamana kadar kesesi de oluşur, kalbi de atar inşallah :nazar:

Bu da ilk fotomuz;
$553111_10151824906529735_770209106_n.jpg

Son düzenleme:
bat 21 eylül düüü :) ve şuanda 5+6 günlük hamişim allahın izniyle ilk bebişim :KK49: allahım hepimizin yavrulaırnı bize bağışlasınnn :KK52:
zeynelim ekliyim canım seni de, ama sen haziran annesi olucaksın :KK17:
hoşgeldinn, sağlıkla gelsin bebişinn :nazar:

ben seni hatırlıyorum gurbetgüzeli,inşallah en yakın zaman da senin de güzel haberlerini alırız allah gerçekten çok büyük sabretmekten başka bişey yok elimiz de yakında burda olacaksın eminim :)

yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz :):)
amin amin cumanin yuzu suiyu hurmetine hayirla nasip olur insAllah

kızlar bende temmuz annesi olacağim inşallah ama bende bi belirti var felaket doktora gitmeden önce size sorayım sizin içinizde de yaşayan varmı benim göğüslerim felaket acıyor eelrimin içi ,son omzum sırtım yanıyor öyleki yatamadım dün gece üstüne sanki ateş basmışlar hormonlar yükseldikçemi oluyor acaba korkmaya başladım
olur bunlar normal belirtiler

ben bhcg değerlerinizi öğrenebilirmiyim ve öğrenme sürecinizi

bugun ultason cektırdım üstten ,kesemiz minikte olsa göründü benım hesabıma göre 5 haftalık ama doktora göre daha küçükmüş 10 gün sonra kalp atımlarını insallah duyacaz,birde myomlarım oldugunu öğrendim tehlıkesı olmazmış ama normal dogum yapamayabilirmişim bakalım insallah sıkıntı olmaz sizde ne var ne yok

ben bhcg değerlerinizi öğrenebilirmiyim ve öğrenme sürecinizi

3565 betahcg,8 gun gecıktı idrarda baktım çift çizgi görünce kanda baktırdım ama hamıle olduguma ıhtımal vermıyodum cunku o malum gunlerde 1-2 kez birlikte olduk normal gecıkme sandım ama degılmiş :):)

ben 13 kasım için randevu aldım. o zaman gidicem. ama devlet hastanesi seçtim ilk randevu için. daha önceki durumumdan dolayı farklı testler yapmak isteyecekler sanırım.daha önce üç tane kadın doğum doktoruna gidiyordum.şimdi hiçbirine gitmek istemiyorum. bir kere olumsuzluk yaşadım ya onlarda:KK43::KK43::KK43: en güvenli orası gibi hissediyorum ama kafam karışık ne kadar iyi olucak devlet hastanesi bilemiyorum:S

ben 13 kasım için randevu aldım. o zaman gidicem. ama devlet hastanesi seçtim ilk randevu için. daha önceki durumumdan dolayı farklı testler yapmak isteyecekler sanırım.daha önce üç tane kadın doğum doktoruna gidiyordum.şimdi hiçbirine gitmek istemiyorum. bir kere olumsuzluk yaşadım ya onlarda:KK43::KK43::KK43: en güvenli orası gibi hissediyorum ama kafam karışık ne kadar iyi olucak devlet hastanesi bilemiyorum:S

doktoruna güüveniyorsan sıkıntı olmaz toprakateş,bende devlette yaptırıyorum tahlıllerımı ama kalp atımını duyduktan sonra başka bir doktor araştırıp özelde devam ettırcem takıbımı,özellere para tuzagı gözüyle bakıyoruz ama aslında iyi takıp edıyolar senın kaç haftalık takvım yapsana :)

doktoruna güüveniyorsan sıkıntı olmaz toprakateş,bende devlette yaptırıyorum tahlıllerımı ama kalp atımını duyduktan sonra başka bir doktor araştırıp özelde devam ettırcem takıbımı,özellere para tuzagı gözüyle bakıyoruz ama aslında iyi takıp edıyolar senın kaç haftalık takvım yapsana :)

bir süre tahlilleri yaptırana kadar bende devlette devam ederim sanırım sonra araştırıcam.idrar testi yaptırdım. daha kan testi yaptırmadım. yarın yaptırıcam 4+3 günlük çok ufak :) biraz daha zaman geçsin istiyorum. tam sevinemiyorum bile temkinli davranmak zorundaymışım gibi hissediyorum.

bir süre tahlilleri yaptırana kadar bende devlette devam ederim sanırım sonra araştırıcam.idrar testi yaptırdım. daha kan testi yaptırmadım. yarın yaptırıcam 4+3 günlük çok ufak :) biraz daha zaman geçsin istiyorum. tam sevinemiyorum bile temkinli davranmak zorundaymışım gibi hissediyorum.

kötü düşünme ,idrarda en son cıkar ki idarda belliyse kanda coktaan belli olmuştur ,bende doktor arastırıyorum bu aralar erkek doktor istiyorum insallah bulurum

kötü düşünme ,idrarda en son cıkar ki idarda belliyse kanda coktaan belli olmuştur ,bende doktor arastırıyorum bu aralar erkek doktor istiyorum insallah bulurum

bende erkek doktor olmasına özen gösteriyorum bilmiyorum nedenini ama daha çok uzman gibiler :) ve her sorduğun soruya daha net cevap alabiliyorsun gibi . anadolu yakasında iyi bir doktor bulursan mutlaka paylaş :) devlete hangisine gidiyosun?

bende erkek doktor olmasına özen gösteriyorum bilmiyorum nedenini ama daha çok uzman gibiler :) ve her sorduğun soruya daha net cevap alabiliyorsun gibi . anadolu yakasında iyi bir doktor bulursan mutlaka paylaş :) devlete hangisine gidiyosun?

calıstıgım hastanede yaptırdım,anadolu yakası yogun araştırma hastanesinden bir tanesi :):) kadın doktor var aslında cok memnun bir arkadasım ama ben erkeklere daha cok güveniyorum nedense bulunca mutlaka paylaşırım

bugun ultason cektırdım üstten ,kesemiz minikte olsa göründü benım hesabıma göre 5 haftalık ama doktora göre daha küçükmüş 10 gün sonra kalp atımlarını insallah duyacaz,birde myomlarım oldugunu öğrendim tehlıkesı olmazmış ama normal dogum yapamayabilirmişim bakalım insallah sıkıntı olmaz sizde ne var ne yok
yaa ne güzel görmüşsün keseciğini, maşallah :nazar: için de rahatlamıştır :))
darısı bize..

selam :KK3::KK3:

kesemi gördüm kızlar :nazar::nazar::nazar::nazar: tek keseymiş çift beklerken :KK9::KK53:

15gun sonra tekrar gidicem kalp atışı için :KK16::KK16: minicik daha çünkü keseyi zor gördü doktorum :KK49::nazar:

X