2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydınlar ben kötüyüm grip oldum bağışıklığım zayıflıyor galiba ben doktor kontrolünü geriye aldım ptesi gitcez inşallah

aman dikkat et makarna,iyi koru kendını her ilacı kullanamıyoruz bitkisel şeyler iyi gelebilir ıhlamur,greyfurt mandalına vs vs artık bende de bas agrısı var ama dayanıyorum

herkese günaydın hanımlar. bebişlerimizle güzel bir güne daha merhaba

aman dikkat et makarna,iyi koru kendını her ilacı kullanamıyoruz bitkisel şeyler iyi gelebilir ıhlamur,greyfurt mandalına vs vs artık bende de bas agrısı var ama dayanıyorum

Sağol canım evet ilaç alamayız artık bol bol mandalina portakal yemeye çalışıyorum inşallah çok ilerlemeden geçer gider benim de baş ağrım vardı o geçti şimdi

Günaydınlar ben kötüyüm grip oldum bağışıklığım zayıflıyor galiba ben doktor kontrolünü geriye aldım ptesi gitcez inşallah

geçmiş olsun aman dikkat c vitamini takviyesine devam mecburen, sürekli sıvı tüket canım

hehe bende onu yapıyorum dün annemlerdeydim de oturduk biraz. kaç akşamdır sızıp kalıyorum tv karşısında uyku bir tatlı geliyor anlatamam.

bu arada ben sabretmeye çalıştım ama başaramadım:):):) 15 kasım dan önce bir doktor için daha randevu aldım bu cumartesi inşallah görücem bende kese yi ilk sanırım belki için de vardır bile di mi :):):) dayanamadım:)

hep öyle olur merak işte :) keseyi tabıkı görürsün ama kalp atımları için sanırım 1-2 hafta daha gecer panık yapma onun için 15 kasımda bir dahamı gidecen peki:) birde sana söylediğim hastanelerdemi bu doktor

kan testi sonucun kaç çıktı, merak ettim. Bir de hangi doktora gidiyorsun canım sen? İlki düşükle sonuçlanmıştı benim. Karından gözükmediği için hep vajinal muayene oldum.Ama 5,5 haftalıkken karından gözükmüştü benim. Pazartesiye randevu aldım ilk kontrol için.6+2 olacak ozaman. Umarım karından gözükür. Bu sefer vijinal baktırmayacağım ben de. Doktorlar her nekadar alakası yok dese de, çok duydum vajinal muayeneden sonra düşük yapan maalesef.

keseyi gördün ,kalp atışları içinmi gidiyorsun

evet gidicem bana kalsa her hafta giderim :):) şimdilik eski doktoruma gidicem. fırçayı yersem bırakıcam ama. bana hamile kalmadan önce yapmamı istediği testler vardı onları yaptırmadan hamile kaldım. ondan biraz tırsıyorum açıkcası. üç ay bekle dedi 6 ay bekledim. genetik testleri istemişti ben de yaptırmadım inşallah sorun çıkmaz . bir kaç doktor istemmeişti o istedi.şimdi gitmeye biraz çekiniyordum ama yine de beni tanıdığı için eşim de ona gitmem taraftarı . bakalım cumartesiyi iple çekiyorum.

git bakalım belki bir sıkıntı olmaz ,bende 12 kasımı iple çekiyorum inşallah aksilik olmadan kalp atışlarını duyarız

Kizlar bnde cymartesi gittim. Keseyi gorfuk onbes gun sonra dedi. Ama zaman coook zor geciyo. Bu hafta gideym diyorum esim sabret biraz gitmisken kalp atislarini da duyalim diyo.

Ayy gecsn artik su bi haftaaaa

kızlar benide ekleyin dün öğrendim hamile olduğumu muhtemel doğum tarihi 19 temmuz 2014

sen benden 1 hafta büyüksün :) benımde haftaya geçer insallah kalp atımları için ne zaman gidiyosun
Senin sat ne zaman dı canım? Ben normalde onbeşinde gidecektim ama ptesi gitmeye karar verdim aslında gününde gitsem daha iyi ama dayanamıyorum birde ilk gittiğim kendi doktorum değildi izindeydi çünkü yani kendi doktoruma ilk gidişim olacak uzattım ama böyle işte :)
Sağol canım aynen dediğin gibi yapmaya çalışıyorum
kızlar benide ekleyin dün öğrendim hamile olduğumu muhtemel doğum tarihi 19 temmuz 2014

Hayırlı olsun hoşgeldin canım

yaş 26 şehir sivas sat 6 ekim bat 9 kasım ilk bebeğim

kızlar bana bir akıl verin yorum yapın :2: işyerinden izin istemek en nefret ettiğim şey. geçtiğimiz pazartesi doktora gittim muayenemi oldum. yaptırmam gereken testler varmış onları yazdı ve bu hafta içinde yaptır geldiğinde getir dedi. bende demir eksikliği var biraz çok. o yüzden beslenme şeklimi söyleyecek testlere göre. diğer testlerde hamilelikteki rutin testler. anlayacağınız yarın cuma izin alıp hastaneye gitmek istiyorum testler için. ama iş yerime hamile olduğumu söylemedim. ne diye izin alayım hadi bir yorum yapın

yaş 26 şehir sivas sat 6 ekim bat 9 kasım ilk bebeğim

hoş geldın hayırlı olsun :)

iki adet sivilcem oldu yüzümde gayet rahatsız edici bir şekilde :S

sivilcelenme oluyomus ergenlıktekı gibi bendede baş gösterdı her an fırlayabılır:)

bence söylemelisin ,daha sonraki izinlerinde rahat alırsın doktora gidicem dersin izin almak yerıne de o gun doktordan hastaneye geldıgıne daır yazı alırsın(iznin gitmesin) ben öyle yapıyorum bundan sonrada öyle yapacam tek günlük izinlere

ben işyerinde bayan arkadaşlarıma söyledım ama izin alırken yıllık iznimde 1 gün istedim.İşlerim var biraz dedim.Hamileliği söylemek için çok erken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…