Canım akşam yatarken bide sabah kahvaltıdan önce az bişey zeytinyağı iç biraz kötü oluyor ama işe yarıyor.
aaa bu iyi fikir denicem dandinicim kayısı pek etki etmiyo çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım akşam yatarken bide sabah kahvaltıdan önce az bişey zeytinyağı iç biraz kötü oluyor ama işe yarıyor.
aaa bu iyi fikir denicem dandinicim kayısı pek etki etmiyo çünkü
Kızlar pazartesi nasipse dr a gidicem o zaman 5+6 haftalık olucam kalp atımı için erken dimi???
hayırlısı ile duyarsınız cok guzel bı duygubelli olmaz belki duyulur bende salı gidicem ama 6+ 2 falan oluyorum inş duyarız
hayırlısı ile duyarsınız cok guzel bı duygu
herkese günaydın hayırlı sabahlar ushıa ve fatmabeyza Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah hepimize de sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde bişey sorucam kalp atışlarını duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz
24 25 aralık gıbı gel dedı ozaman 2lı test yapılcak bazı testler yapılcakmıs o zaman 12 haftalık olacak ıns daha iyi olur dedı doktorum
belli olmaz belki duyulur bende salı gidicem ama 6+ 2 falan oluyorum inş duyarız
herkese günaydın hayırlı sabahlar ushıa ve fatmabeyza Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah hepimize de sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde bişey sorucam kalp atışlarını duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz
1 1,5 ay sonraya vermiş nerdeyse baya uzun bi zaman ben çatlarım o kadar zaman bebeğimden haber alamazsam
elini karnına koy bebegıne hıssttr onu sevdıgını gercekten cok uzuldum hep dualarımdasn
morelını bozma bu herseyın sonu degıl..
perikanadı canım sende boşa kendini yıpratıyosun biliyosun banada aynısını oldu benim bebeğimde yavaş büyümüş ilk gittiğim doktor duyamadı kalp atışlarını 2 gün sonra gittiğim başka doktor gördü bence kesen ve bebek büyüyor ve kanama yada lekelenmende yoksa bi sorun yok demektir bizim bebeklerimiz tembel biraz yavaş büyüyolar o kadar bence canını sıkma boş yere bebeğini de üzüyosun yazık
sen ne zaman gideceksın doktora. evet uzun ama keseyı kalp atısını gördukten sonra ıcım cok rahatladı pek dusunmuyorum arastrmıyorum eskısı kadar rahatlık var ıcımde