2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar pazartesi nasipse dr a gidicem o zaman 5+6 haftalık olucam kalp atımı için erken dimi???

kızlar tabıkı bünyeden bünyeye değişir herşey ama benım söylediğim sadece önlem bünyesi hassas arkadaşlar belki kullanmak isterler ben kullandım memnun kaldım annemin çatlakları var ama bende olmadı cok şükür...

herkese günaydın hayırlı sabahlar ushıa ve fatmabeyza Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah hepimize de sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde bişey sorucam kalp atışlarını duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz

perikanadı canım sende boşa kendini yıpratıyosun biliyosun banada aynısını oldu benim bebeğimde yavaş büyümüş ilk gittiğim doktor duyamadı kalp atışlarını 2 gün sonra gittiğim başka doktor gördü bence kesen ve bebek büyüyor ve kanama yada lekelenmende yoksa bi sorun yok demektir bizim bebeklerimiz tembel biraz yavaş büyüyolar o kadar bence canını sıkma boş yere bebeğini de üzüyosun yazık

herkese günaydın hayırlı sabahlar ushıa ve fatmabeyza Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah hepimize de sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde bişey sorucam kalp atışlarını duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz

24 25 aralık gıbı gel dedı ozaman 2lı test yapılcak bazı testler yapılcakmıs o zaman 12 haftalık olacak ıns daha iyi olur dedı doktorum:21:

biri beni kaldırsa da ütü yapsam çok işim var ama karnım ağrıyo :KK50:
haftasonu da oğlumun doğum günü + sünnet kutlaması var epey yorucu olacak :18:

Günaydınn biz 16 kasımda duyduk 3 hafta sonra gel dedi dr

1 1,5 ay sonraya vermiş nerdeyse baya uzun bi zaman ben çatlarım o kadar zaman bebeğimden haber alamazsam :KK9::KK9:

sen ne zaman gideceksın doktora. evet uzun ama keseyı kalp atısını gördukten sonra ıcım cok rahatladı pek dusunmuyorum arastrmıyorum eskısı kadar rahatlık var ıcımde :KK1:

geçen temmuzda boş kese gebeliği teşhisiyle kürtaj olmak zorunda kalmıştım.şimdi yedi haftalık hamileyim.2014 temmuz annelerinden biri olabilirim inşallah.bu benim ikinci çocuğum olacak inşallah hayırlısıyla kucağıma alabilirsem.insan daha öncesinde olumsuz bir tecrübe yaşayınca endişeli oluyor ister istemez.çok şükür kalp atışlarını gördük.dilerim Rabbim herkesin sağlık ve sıhhatle bebeklerini kucaklarına almalarını nasip eder.

1 ay sonraya randevu verdi canım

Merhaba 2014 Temmuz anneleri

Bende aranıza katılmayı umuyorum,dualar ediyorum ve birçoğunuz gibi heyecanla bebeğimin bana tutunmasını bekliyorum.Rabbim hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Dünyanın en güzel duygusu "annelik".Benim 3,5 yaşında bir kızım var inşallah artık onun da abla olmasını istiyoruz.3 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım :KK43: 2 gün önce de betahcg yaptırdım 172 çıktı biraz düşük olduğundan bugun tekrarlattım inşallah yükselir değerler ve bebeğim bana tutunur.Birbirmiz için dua edelim hep.Temmuz geldiğinde de tek tek güzel haberlerimizi alalım buradan inşallah.

Beni de liseteye eklermisiniz :)

ikinci bebiş
SAT:21/10/13
BDT:29/07/13 bebeğime kavuşabilirsem inşallah 7.evlilik yıldönümü hediyesi olacak bize

elini karnına koy bebegıne hıssttr onu sevdıgını gercekten cok uzuldum hep dualarımdasn
morelını bozma bu herseyın sonu degıl..

Sağol.. Rabbim can versin kuzuma :KK43:

perikanadı canım sende boşa kendini yıpratıyosun biliyosun banada aynısını oldu benim bebeğimde yavaş büyümüş ilk gittiğim doktor duyamadı kalp atışlarını 2 gün sonra gittiğim başka doktor gördü bence kesen ve bebek büyüyor ve kanama yada lekelenmende yoksa bi sorun yok demektir bizim bebeklerimiz tembel biraz yavaş büyüyolar o kadar bence canını sıkma boş yere bebeğini de üzüyosun yazık

Elif bu söylediklerinin gerçek olması için canımı verirdim inşallah öyledir hiç ama hiç umudum yok ama Rabbim senin gibidir inşallah :KK43:

sen ne zaman gideceksın doktora. evet uzun ama keseyı kalp atısını gördukten sonra ıcım cok rahatladı pek dusunmuyorum arastrmıyorum eskısı kadar rahatlık var ıcımde :KK1:

canım ben geçen cumartesi kendi doktoruma gittim kalp atışını duyamadı içim rahat etmedi pazartesi başka bi doktora gittim orda duyduk kalp atışını çok şükür bu 2. doktorda da 10 gün kontrol hakkım var o yüzden haftaya çarşamba tekrar bi gidiyim diyorum evet bende kalp atışlarını duyunca rahatladım çok şükür

X