- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
Günaydınn biz 16 kasımda duyduk 3 hafta sonra gel dedi dr
1 ay sonraya randevu verdi canım
aşağı yukarı ortalama 1 ay sonraya gün veriyorlar demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınn biz 16 kasımda duyduk 3 hafta sonra gel dedi dr
1 ay sonraya randevu verdi canım
Sağol.. Rabbim can versin kuzuma
Olmadı diye sızlanmıyorum, diyorum ki;
"Hayırlı olsaydı zaten Allah verirdi"...
"Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir".
, Ve biliyorum ki;
"Hüzündür kalbi taze tutan"
Ve şimdi sadece dua ediyorum;
"Allah'ım kalbime hüzün düştü, İstikamet ver."
Olmadı diye sızlanmıyorum, diyorum ki;
"Hayırlı olsaydı zaten Allah verirdi"...
"Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir".
, Ve biliyorum ki;
"Hüzündür kalbi taze tutan"
Ve şimdi sadece dua ediyorum;
"Allah'ım kalbime hüzün düştü, İstikamet ver."
Aminnnn... Sizinle anne olmak nasip değilmiş...
bugün ben yine hastanedeydim üniv.hastanesinde...
silbaştan tahlillerin yapıldı..
bundan sonra kontrollerim ; kadın doğum + genetik + perinatolog olacak paralel şekilde devam ettim ve edeceğim..
13 ocak a bebeğime karyotip yapılacak(bebeğimin kesesinden amniyosentez sıvısı alınacak) lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebeğimde herhangi bi problem çıkmasın
20-28.haftalarda yani şubat ayında mutlaka obstetrik RDUS yapılacak ,doktorum bunu özellikle vurguladı (ama ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum)
riskli gebelik grubunda olduğum için erken doğum riskim var (7.ayda gibi gelecek yavrum insallah 9.aya kadar dayanabilir bebeğim)
şuan ciddi anlamda çok üzgünüm ,dün çok ağlamıştım artık ağlamak ve üzülmek istemiyorum çünkü bebeğimi strese sokuyorum o zaman
hakkımda hayırlısı olsun ne diyim.................
Kızlar pazartesi nasipse dr a gidicem o zaman 5+6 haftalık olucam kalp atımı için erken dimi???
Ben kızımda yaptığım herşeye rağmen çatır çatır çatladığım için artık çatlar mıyım diye bi korkum kalmadı :) ama kakao yağının iyi geldiğini duymuştum Sağol canım paylaşımın içinkızlar benımde çatlaklar için bir tavsıyem var
aktardan kakao yagı alıyorsunuz.Ama bu yag sıvı değil bildiğimiz mum kıvamında bir şey..Kakao yağını kalorıferin üzerinde yada mıkrodalga erıtıp karnımıza basenlerımıze bacaklarımıza suruyoruz deneyen cok kısıde hıc çatlak oluşmadı.aksamları 1 kez sürmek yeterlı ama cıldınız cok kuruysa günde ıkı kez de sürebilirsiniz.
Bende de var kabızlık ama zeytinyağı içersem direk kusarım kayısı almalıyım enkısa sürede suyu da bol içiyorum ben ama gene de oluyor hamilelikte.aaa bu iyi fikir denicem dandinicim kayısı pek etki etmiyo çünkü
Büyük ihtimal bi on gün yada bir hafta sonra gel der doktorun ama bu işler belli olmaz belki sürpriz yapar sana meleğinKızlar pazartesi nasipse dr a gidicem o zaman 5+6 haftalık olucam kalp atımı için erken dimi???
herkese günaydın hayırlı sabahlar ushıa ve fatmabeyza Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah hepimize de sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde bişey sorucam kalp atışlarını duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz
ümidi kaybetme bak doktora gidince guzel haberler alacaksın gercekten guzel haberlerını beklıyoruzz umutsuzluga kapılmaa
canım üzme kendini inş. bebeğin seninledir bak ben 3 yıllık evliyim 3 defa tüp bebek denedim ve ilk defa pozitif gördüm ve düşük riskim var her gün iğne ve bir sürü ilaç kullanıyorum daha keseyi bile görmedim görmek nasip olacak mı kalp atışlarını duyacak mıyız bilmiyorum(inş. duyarız hepimiz sağlıkla) ama Rabbime sığınıyorum vardır herşeyde bi hayır diyorumİnşallah beklediğiniz tüm güzel haberleri veririm size
İnşallah beklediğiniz tüm güzel haberleri veririm size
canım üzme kendini inş. bebeğin seninledir bak ben 3 yıllık evliyim 3 defa tüp bebek denedim ve ilk defa pozitif gördüm ve düşük riskim var her gün iğne ve bir sürü ilaç kullanıyorum daha keseyi bile görmedim görmek nasip olacak mı kalp atışlarını duyacak mıyız bilmiyorum(inş. duyarız hepimiz sağlıkla) ama Rabbime sığınıyorum vardır herşeyde bi hayır diyorum