2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sağol.. Rabbim can versin kuzuma :KK43:

Olmadı diye sızlanmıyorum, diyorum ki;
"Hayırlı olsaydı zaten Allah verirdi"...
"Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir".
, Ve biliyorum ki;
"Hüzündür kalbi taze tutan"
Ve şimdi sadece dua ediyorum;
"Allah'ım kalbime hüzün düştü, İstikamet ver."

Son düzenleme:
Olmadı diye sızlanmıyorum, diyorum ki;
"Hayırlı olsaydı zaten Allah verirdi"...
"Allah sevdiği kullarına sıkıntı verir".
, Ve biliyorum ki;
"Hüzündür kalbi taze tutan"
Ve şimdi sadece dua ediyorum;
"Allah'ım kalbime hüzün düştü, İstikamet ver."

Aminnnn... Sizinle anne olmak nasip değilmiş...

Merhaba arkadaşlar
sat: 21 ekim 2013
bdt: 28 temmuz 2014(hiç sanmıyorum bekleyeceğini)
2. çocuğuma hamileyim.kızım Ceren 19 aylık 34+6 günlük doğdu.

bugün ben yine hastanedeydim üniv.hastanesinde...

silbaştan tahlillerin yapıldı..

bundan sonra kontrollerim ; kadın doğum + genetik + perinatolog olacak paralel şekilde devam ettim ve edeceğim..

13 ocak a bebeğime karyotip yapılacak(bebeğimin kesesinden amniyosentez sıvısı alınacak) lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebeğimde herhangi bi problem çıkmasın :KK43:

20-28.haftalarda yani şubat ayında mutlaka obstetrik RDUS yapılacak ,doktorum bunu özellikle vurguladı (ama ben bunun ne olduğunu bile bilmiyorum)

riskli gebelik grubunda olduğum için erken doğum riskim var (7.ayda gibi gelecek yavrum :KK43: :KK43: insallah 9.aya kadar dayanabilir bebeğim)

şuan ciddi anlamda çok üzgünüm ,dün çok ağlamıştım artık ağlamak ve üzülmek istemiyorum çünkü bebeğimi strese sokuyorum o zaman :KK43:

hakkımda hayırlısı olsun ne diyim.................

Canım benim aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyacağız :KK43:
ALLAH yardımcımız olsun , üzülme ne olursun..benimde bebeğim 30 haftaya kadar benimle olacağını bir bilsem keşke , keşke bilebilsem dua ediyorum.. 14-15 inci haftadan sonra sürekli yatıcam ,yatmaktan korkmuyorum biliyorum zor olucak ama tevekkül etmem lazım senelerce bebeğinin olması için uğraşan insanlar var. 5- 10 sene :KK43: bu arada ben dua ederken karnıma elimi koyup dua ediyorum ' el mübdi ' yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir... haberleşelim :KK43: a.e.o güzel günler gelicek !!

selam temmuz anneleri ne guzel bir cogunuz pitpitlari duymussunuz..
benim randevuma 3 haftadan fazla var....
ozamanda 9.haftaya yakin oluyorum....
sekreter ondan oncesi gereksiz dedi....
gunler gecmek bilmiyor saglikli olsunda ben beklemeye raziyim....

kalp atislari icinde bir bahane uydurup gitmek istemiyorum cunku direk alttan muayene edecekler kontrolede hangi dr gelecek Allah bilir onun icin randevumu beklicem....

merhaba anneler bugün eksikler var galiba nerelerdesiniz :) yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza :)

canım beni de listeye ekler misin
ilk gebelik
van da yaşıyorum son adet tarihim 21 ekim
muhtemel doğum tarihi 29 temmuz 2014 (inş.)

kızlar benımde çatlaklar için bir tavsıyem var

aktardan kakao yagı alıyorsunuz.Ama bu yag sıvı değil bildiğimiz mum kıvamında bir şey..Kakao yağını kalorıferin üzerinde yada mıkrodalga erıtıp karnımıza basenlerımıze bacaklarımıza suruyoruz deneyen cok kısıde hıc çatlak oluşmadı.aksamları 1 kez sürmek yeterlı ama cıldınız cok kuruysa günde ıkı kez de sürebilirsiniz.
Ben kızımda yaptığım herşeye rağmen çatır çatır çatladığım için artık çatlar mıyım diye bi korkum kalmadı :) ama kakao yağının iyi geldiğini duymuştum Sağol canım paylaşımın için
aaa bu iyi fikir denicem dandinicim kayısı pek etki etmiyo çünkü :KK50:
Bende de var kabızlık ama zeytinyağı içersem direk kusarım kayısı almalıyım enkısa sürede suyu da bol içiyorum ben ama gene de oluyor hamilelikte.
Kızlar pazartesi nasipse dr a gidicem o zaman 5+6 haftalık olucam kalp atımı için erken dimi???
Büyük ihtimal bi on gün yada bir hafta sonra gel der doktorun ama bu işler belli olmaz belki sürpriz yapar sana meleğin
herkese günaydın hayırlı sabahlar ushıa ve fatmabeyza Rabbim bebeklerinizi size bağışlasın inşallah hepimize de sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin kızlar birde bişey sorucam kalp atışlarını duyduktan sonra tekrar ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz

Canım beni kalp atışlarını duyduktan onbeş gün sonra tekrar çağırdı sonrada aylık kontrole döneriz dedi tekrar bakmak istedi sanırım yani salı gidicem kontrole

Son düzenleme:
Naber hatunlar? nasılsınız bakalım

Kaç gündür akşam yemeğine kadar (yarım poğaça) dan başka bişey ağzıma alamıyorum :KK5: bulantı falan çok değil, çıkarma falanda yok ama iştahsızlıktan ölcem :KK31: akşam yemeklerinde Turşuyla ekşi şeylerle iştahımı yerine getirip,canımın istediği şeyleri yapıyorum; :KK56: öyle yemeye çalışıyorum ki sabaha bişey yiyemeyeceğimi biliyorum :KK50:

Sizin iştahınız ne durumda? 6. haftadayım daha, 7-8 de nolcam diye korkuyorum artık..

tiancu, kanaman varmış canım, inş bebeğin seninledir.. bol bol yat :/
FatmaBeyza, kanaman azalmışş çok sevindimm, inş bebişin iyidir canım :)
perikanadı nooolur biraz pozitif ol, bebişini de çok üzüyosunn :KK43: umarım yarın doktorun güzel haberi verecektir sana...
Ushuaia,canım nekadar zor bir süreç bekliyo seni ve bebişini.. neden gerekli ki tüm bu test ve takipler :KK43: kan pıhtılaşmasından dolayı mı sadece? İnş doktorlarını yanıltıp sağlıklı bir gebelik geçirirsinn :KK16:

Ben sabah sağlık ocağına gittim, kaydımı yaptırdım. Hemşiremiz çooook tatlı :KK16:
Epey konuştuk, şubatta tetanoz aşısı için çağıracağını söyledi. Doktorumun istediği testlerin bir kısmını sağlık ocağında yaptırdık, 4 tanesini orada yapmıyolarmış hastaneye gittik 68 tl ye hallettik onları da. Epey uygun oldu.
İdrarımda biraz enfeksiyon çıktı ama :KK43: günde 2 lt su içmelisin dedi..
Bakalım bununla ilgili cumartesi doktorum ilaç yazacak mı..
Bende haberler böyle..

Son düzenleme:
İnşallah beklediğiniz tüm güzel haberleri veririm size :KK43:
canım üzme kendini inş. bebeğin seninledir bak ben 3 yıllık evliyim 3 defa tüp bebek denedim ve ilk defa pozitif gördüm ve düşük riskim var her gün iğne ve bir sürü ilaç kullanıyorum daha keseyi bile görmedim görmek nasip olacak mı kalp atışlarını duyacak mıyız bilmiyorum(inş. duyarız hepimiz sağlıkla) ama Rabbime sığınıyorum vardır herşeyde bi hayır diyorum

canım üzme kendini inş. bebeğin seninledir bak ben 3 yıllık evliyim 3 defa tüp bebek denedim ve ilk defa pozitif gördüm ve düşük riskim var her gün iğne ve bir sürü ilaç kullanıyorum daha keseyi bile görmedim görmek nasip olacak mı kalp atışlarını duyacak mıyız bilmiyorum(inş. duyarız hepimiz sağlıkla) ama Rabbime sığınıyorum vardır herşeyde bi hayır diyorum

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bebe aratmasın :KK43: Rabbim karnınızdaki bebeişlerinizi sizlere bağışlasın.. Sağlıklı ömürler versin inşallah.. Rabbim den geliyor evet vardır bir hayır.. Gün geçtikçe biraz daha alışıyorum bu kötü sonuca ne yapayım elimden bişi glemiyor ki.. :KK43:

X