2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Elimde değil.. Hele o "pıt pıt" kelimesini duyunca gözlerimden yaşlar boşalıyorr bir kelimeye bu kadar hassasiyet kazanacağımı tahmin etmezdim.. Yarın tekrar başka bir doktora gideceğim aynı şeyi diyecek biliyorum :KK43:(
cnm bak üzme kendini sana destek olurmuyum bilmem bende ilk gittim gebelik var dedi 329 çıktı bhcg değerim sonra kendi dr uma gittim 2000 çıktı iyi 15 gün sonra gel çok küçük daha dedi.ondan 3 gün sonra tekrar gittim sabah kanamam olmuş değere baktı 3000 çok yükselmemiş sağlıklı bi gebelik değil hazırlıklı ol kanla atabilirsin dedi.1 hafta sonra görüşelim dedi ama tabii düşmezse der gibi bi ifadeyle.ilk gittiğim gün kanamam baya vardı dün bugün yok desem yeridir.eşimle bi hafta yatıcam diye anlaştık.çok yoruyosun kendini ondan dedi hatta.he şunuda düşünüyorum acaba düştümü ama öyle yoğun bi kanamam olmadı.e nekadarda küçük olsa anlaşılırdı diyorum.bebeğim bana tutunacak diyorum.inancaksın cnm önce.hem senin durumun bnm kadar umutsuz değil.dr çok üzdü beni baska dr a gidicem bende belki aynı şeyleri söylicek ama gidicem büyük ihtimalle yarın bakalım rabbimin takdiri cnm veren o alcaksa alacak olan yine o

Elimde değil.. Hele o "pıt pıt" kelimesini duyunca gözlerimden yaşlar boşalıyorr bir kelimeye bu kadar hassasiyet kazanacağımı tahmin etmezdim.. Yarın tekrar başka bir doktora gideceğim aynı şeyi diyecek biliyorum :KK43:(
cnm bak üzme kendini sana destek olurmuyum bilmem bende ilk gittim gebelik var dedi 329 çıktı bhcg değerim sonra kendi dr uma gittim 2000 çıktı iyi 15 gün sonra gel çok küçük daha dedi.ondan 3 gün sonra tekrar gittim sabah kanamam olmuş değere baktı 3000 çok yükselmemiş sağlıklı bi gebelik değil hazırlıklı ol kanla atabilirsin dedi.1 hafta sonra görüşelim dedi ama tabii düşmezse der gibi bi ifadeyle.ilk gittiğim gün kanamam baya vardı dün bugün yok desem yeridir.eşimle bi hafta yatıcam diye anlaştık.çok yoruyosun kendini ondan dedi hatta.he şunuda düşünüyorum acaba düştümü ama öyle yoğun bi kanamam olmadı.e nekadarda küçük olsa anlaşılırdı diyorum.bebeğim bana tutunacak diyorum.inancaksın cnm önce.hem senin durumun bnm kadar umutsuz değil.dr çok üzdü beni baska dr a gidicem bende belki aynı şeyleri söylicek ama gidicem büyük ihtimalle yarın bakalım rabbimin takdiri cnm veren o alcaksa alacak olan yine o

Biliyorum herkesin ayrı bir derdi var.. Herkes bi umutlu haberin peşinde.. Ben böyle şeyleri okurken sanki hiç bana uğramayacak gibi gelirdi.. İnsan kendisi olayın içine düşünce çırpınıyor işte böyle :KK43: Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

canlar bide bnm aklıma hep takılıyo yaşayan tanıdıgı olan varmı bilmiyorum ama bnm minikim düşmüş olsa anlardım heralde değilmi hep öyle düşünüyorum

Ama hiçbir belirtim yok göğüslerimdeki hassasiyet bile azaldı.. O kadar gücüme gidiyor ki beni neden istemedi bebeğim :KK43: Düşünmeden edemiyorum çok beynim yoruldu çok yorgunummmmmmmm:KK43::KK14:

CANIMM BENIMM senn ve bebegin için cok uzuldum..
onu sana verende rabbim bu sekılde konusarak isyan ediyorsun
rabbim bu sekılde ımtıhan etmesn ama belkıde ımtıhandasın Rabbımden hayırlısını dıle
arkadslardan bırı 5 aylık hamıleydı herseyını almıslar butun hazrlıklarını tamamlamaıslar ama bebegını kaybettı bak senden daha kötü durumda olanlar var lütfen isyan etme umutsuzluga kapılma bebegı kaybetmıs degılsın morelını yuksek tut sen vazgecmekı bebegınde senden vazgecmesınn..RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN :KK43:

günaydınnn güzel anneler

ushıa fata beyaz arkadslarım gecmıs olsun allah yarıdmcınız olsun

topıc e yenı gelen arkadaşlar hosgeldınız bebişleriniz hayırlı olsun

kızlar benımde çatlaklar için bir tavsıyem var

aktardan kakao yagı alıyorsunuz.Ama bu yag sıvı değil bildiğimiz mum kıvamında bir şey..Kakao yağını kalorıferin üzerinde yada mıkrodalga erıtıp karnımıza basenlerımıze bacaklarımıza suruyoruz deneyen cok kısıde hıc çatlak oluşmadı.aksamları 1 kez sürmek yeterlı ama cıldınız cok kuruysa günde ıkı kez de sürebilirsiniz.

kızlar benımde çatlaklar için bir tavsıyem var

aktardan kakao yagı alıyorsunuz.Ama bu yag sıvı değil bildiğimiz mum kıvamında bir şey..Kakao yağını kalorıferin üzerinde yada mıkrodalga erıtıp karnımıza basenlerımıze bacaklarımıza suruyoruz deneyen cok kısıde hıc çatlak oluşmadı.aksamları 1 kez sürmek yeterlı ama cıldınız cok kuruysa günde ıkı kez de sürebilirsiniz.

cnm bnde duymustum kakao yagını herkesın cilt yapıısı farklı ıns faydalı olur

Hepinize günaydın güzel annişler:)
Biri beni doyursun artık 7:00'da kalktım az sonra 3. kahvaltımı edeceğim. Ballı-kaymaklı ekmeğe taktım kafayı, hayır olsun yani:))) Azıcık benim de midem bulansa da şu iştah biraz azalsa süper olacak.

5 Ve6 haftalara da bende öyleydim :) sonra 7 ve 8 olunca kahvaltı yapmayı canın istemiyor zorla yapıyorsun. Zaten sonrada malum bulantı oluyor.Bugünlerin tadını çıkar :))

Merhaba 2014 Temmuz anneleri

Bende aranıza katılmayı umuyorum,dualar ediyorum ve birçoğunuz gibi heyecanla bebeğimin bana tutunmasını bekliyorum.Rabbim hepimize hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Dünyanın en güzel duygusu "annelik".Benim 3,5 yaşında bir kızım var inşallah artık onun da abla olmasını istiyoruz.3 ay üst üste kimyasal gebelik yaşadım :KK43: 2 gün önce de betahcg yaptırdım 172 çıktı biraz düşük olduğundan bugun tekrarlattım inşallah yükselir değerler ve bebeğim bana tutunur.Birbirmiz için dua edelim hep.Temmuz geldiğinde de tek tek güzel haberlerimizi alalım buradan inşallah.

Beni de liseteye eklermisiniz :)

ikinci bebiş
SAT:21/10/13
BDT:29/07/13 bebeğime kavuşabilirsem inşallah 7.evlilik yıldönümü hediyesi olacak bize

günaydınlar herkese,
çatlaklardan bahsetmişsiniz ama inanın çatlayacak vucüt çatlıyo ben ilk gebeliğimde neler sürmedim neler ama çatladı en güzel örnek anneleriniz onlar çatladıysa sizlerde de kaçınılmaz son :KK34:

birde kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı :KK17:

Son düzenleme:
CANIMM BENIMM senn ve bebegin için cok uzuldum..
onu sana verende rabbim bu sekılde konusarak isyan ediyorsun
rabbim bu sekılde ımtıhan etmesn ama belkıde ımtıhandasın Rabbımden hayırlısını dıle
arkadslardan bırı 5 aylık hamıleydı herseyını almıslar butun hazrlıklarını tamamlamaıslar ama bebegını kaybettı bak senden daha kötü durumda olanlar var lütfen isyan etme umutsuzluga kapılma bebegı kaybetmıs degılsın morelını yuksek tut sen vazgecmekı bebegınde senden vazgecmesınn..RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN :KK43:

Allah razı olsun... Hep hayırlısını diliyorum elbette sürekli de benden daha kötü halde olanları düşünüp şükrediyorum ama kafamı yastığa koyduğumda yine ağlıyorum.. O günden beri karnıma elimi sürmüyorum çünkü yine ağlıyorum manyak gibi oldum.. Rabbim hayırlısnı çabuk versin yoksa kafayı yicem :KK43:

günaydınlar herkese,
çatlaklardan bahsetmişsiniz ama inanın çatlayacak vucüt çatlıyo ben ilk gebeliğimde neler sürmedim neler ama çatladı en güzel örnek anneleriniz onlar çatladıysa sizlerde de kaçınılmaz son :KK34:

birde kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı :KK17:

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok kotu durumdayım
doktorum surup verdı ama faydasını goremedım 2 haftadr skntıdayım

Allah razı olsun... Hep hayırlısını diliyorum elbette sürekli de benden daha kötü halde olanları düşünüp şükrediyorum ama kafamı yastığa koyduğumda yine ağlıyorum.. O günden beri karnıma elimi sürmüyorum çünkü yine ağlıyorum manyak gibi oldum.. Rabbim hayırlısnı çabuk versin yoksa kafayı yicem :KK43:

elini karnına koy bebegıne hıssttr onu sevdıgını gercekten cok uzuldum hep dualarımdasn
morelını bozma bu herseyın sonu degıl..

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok kotu durumdayım
doktorum surup verdı ama faydasını goremedım 2 haftadr skntıdayım

bende senden farklı de ğilim bir an evvel çıkıp kuru incir kayısı falan almalıyım ama cnmda hiçbişey yemek istemiyo :KK50: bulantım falan yok ama iştahımda yok suyu artırmalıyım sanırım :44:

bende senden farklı de ğilim bir an evvel çıkıp kuru incir kayısı falan almalıyım ama cnmda hiçbişey yemek istemiyo :KK50: bulantım falan yok ama iştahımda yok suyu artırmalıyım sanırım :44:

evet su cok onmlıymıs ama ıcemıyorum işte
kuru kayısıyı aksam suyun ıcıne koyup sabah kalktıgında once kayısıyı ye sonra suyunu iç bırazda olsa rahatlatıyo

Ben hiç yağ vs kullanmadım ne bileyim bebeğim için içime sinmedi açıkçası ve maşallah tek bir çatlağım olmadı bundada kullanmıycam:) kesinlikle ciltten cilde fark var. Ha kullanan arkadaşlarım oldu kimine yaradı kimine pek yaramadı çok sormuştum ben.

Canım akşam yatarken bide sabah kahvaltıdan önce az bişey zeytinyağı iç biraz kötü oluyor ama işe yarıyor.

X