- 26 Aralık 2007
- 877
- 3
cnm bak üzme kendini sana destek olurmuyum bilmem bende ilk gittim gebelik var dedi 329 çıktı bhcg değerim sonra kendi dr uma gittim 2000 çıktı iyi 15 gün sonra gel çok küçük daha dedi.ondan 3 gün sonra tekrar gittim sabah kanamam olmuş değere baktı 3000 çok yükselmemiş sağlıklı bi gebelik değil hazırlıklı ol kanla atabilirsin dedi.1 hafta sonra görüşelim dedi ama tabii düşmezse der gibi bi ifadeyle.ilk gittiğim gün kanamam baya vardı dün bugün yok desem yeridir.eşimle bi hafta yatıcam diye anlaştık.çok yoruyosun kendini ondan dedi hatta.he şunuda düşünüyorum acaba düştümü ama öyle yoğun bi kanamam olmadı.e nekadarda küçük olsa anlaşılırdı diyorum.bebeğim bana tutunacak diyorum.inancaksın cnm önce.hem senin durumun bnm kadar umutsuz değil.dr çok üzdü beni baska dr a gidicem bende belki aynı şeyleri söylicek ama gidicem büyük ihtimalle yarın bakalım rabbimin takdiri cnm veren o alcaksa alacak olan yine oElimde değil.. Hele o "pıt pıt" kelimesini duyunca gözlerimden yaşlar boşalıyorr bir kelimeye bu kadar hassasiyet kazanacağımı tahmin etmezdim.. Yarın tekrar başka bir doktora gideceğim aynı şeyi diyecek biliyorum (