sanırım ben hasta olcamhava ne kadar soğuk yaa
ve burası kars .. dün resmen tipi vardı.. donuyoruz.. resmen yüzüm uyuştu dışarda dolaşırken:2:
canım selam sen ne güzelsin öle profiline baktımda.. :)
sende cezaevi personelisin galiba.. kıyafetin öyle gösteriyor..
konuya gelince..
sanırım sürekli face gurubuna çağrı yapılması ve burda ki sohbetin kopmasından dolayı konu kapatıldı.. ve neyazıkkı bir kaç arkadaşımızın hesapları pasif hale getirildi
esmer arkadaşımızda yeni bir konu açtı biz tekrar toplanalım diye heralde o arada kazenle bağlantıya geçtiler ve konuyu esmer arkadaşımız devraldı..ve bu konudan devam etmemiz sağlandı
Hayırlı olsun hepimize canım
Eksik bilgilerin var onları bakıp yazarsan sevinirim..
Rica ederim canım ne yaptım ki sanki...
İnşallah bir daha yaşanmaz bunlar güzel güzel bekleriz bebeklerimizi birlikte...
Ekledim canım senide..
Ama eksik bilgilerin var bana yazarsan tamamlarız.
oyyyyy kıyamammmm
valla kombi falanda işe yaramıyo...benim evim zaten soğuktu iyice soğudu
Aman dikkat edin üşütmeyin arkadaşlar. Bol soğan-sarmısak tüketin. Bize de kış geldi ama, hikmet yeni evimizde mi benim hormonlarımda mı bilmiyorum. Üşüme emaresi yok daha şükür. Oğlum beni sıcak tutuyor
aynen dün eşime diyorm ki bu kalorifer niye yanmıyo... yazık kalktı baktı ne yanmaması neredeyse 70 derecede..
ama soğuk ya bu kış zorlayacak..
benim hamileliklerimde hep aynı oluyor zaten.. kızımdada doğumum nisandı ve kış inanılmaz çetindi burda .. kara bata çıka yürürdük...
aama evin soğuksa dikkat et.. hamilelikte hastalık çok zor
ben donuyorum resmen ya kansızlıkta var.. ama kan ilacıda kullanamıyorum ya midem kaldırmıyor.. soğan sarımsakta çok tüketiyorum bide nar çiçeği çayı...............Aman dikkat edin üşütmeyin arkadaşlar. Bol soğan-sarmısak tüketin. Bize de kış geldi ama, hikmet yeni evimizde mi benim hormonlarımda mı bilmiyorum. Üşüme emaresi yok daha şükür. Oğlum beni sıcak tutuyor
aynen burası çok daha güzel.. bence.. bende cezaevi personeliyim .. neyazıkkimi desem acaba .. Şaka bir yana 5 yıl atama beklemiş bir öğretmen olarak şükürler olsun.. ben katibim ama babamda dedemde inf. kor.Mem. du:)teşekkür ederim ablacım o senin güzelliğin evet cezaevi personeliyim bende burda kalma taraftarıyım bende face ye üye oldum ama burda daha çok takılıyorum hem orası karma karışık
olmuş canım olmuş beklenen doğum tarihinde 7 nisan gibi görünüyor.. kızımın aynıydı.. tamda ogün geldi şükürler olsun.. bir temmuzu görünce içim tuhaf oldu.. Rabbim poyrazını sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyaş:24
kaçıncı bebek: ilk bebeğim
sat: 01 temmuz 2013
bdt: bunu bilmiyorum ne olduğunu :S
bebğimin cinsiyeti: erkek
bebeğimize düşündüğümüz isim: Poyraz
Umarım olmuştur,
slm nisan anneleri... ne güzel yapmışsın esmer! daha önce buradan kopmayalım diye çok konuşmuştuk ama gene de konu kapatılmış. ama gene açılmış iyi oldu çok sevindim. face ayrı burası apayrı...
ya dün gezmedeydik sobalı ev ayaklarım ellerim buz gibiydi..eşime diyorum ki ne kadar soğuk burası kızım saçmalama soba yanıyo diyo :S
dünden anlamam lazımdı hasta olacağımı
bari bol bol meyve yiyeyim...
evim soğk oluyo çünkü altım boş giriş kattayım ben..alttan yalıtım yaptıracaklardı sözüm ona daha adam gelip ölçü alacak..
evim yokuşta kışın hiç dışarı çıkamıcam sanırım
ben donuyorum resmen ya kansızlıkta var.. ama kan ilacıda kullanamıyorum ya midem kaldırmıyor.. soğan sarımsakta çok tüketiyorum bide nar çiçeği çayı...............
aynen burası çok daha güzel.. bence.. bende cezaevi personeliyim .. neyazıkkimi desem acaba .. Şaka bir yana 5 yıl atama beklemiş bir öğretmen olarak şükürler olsun.. ben katibim ama babamda dedemde inf. kor.Mem. du:)
olmuş canım olmuş beklenen doğum tarihinde 7 nisan gibi görünüyor.. kızımın aynıydı.. tamda ogün geldi şükürler olsun.. bir temmuzu görünce içim tuhaf oldu.. Rabbim poyrazını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aynen aynen aynın.. hepimiz çk sevindik sende hoşgeldin canım
Kızlar ben sizlere teşekkür ederim asıl yine aynı çatı altında buluştuğumuz için
Buranın yeri çok ayrı, yaşananlardan ötürü çok üzgünüm bazı arkadaşlarımızın hesapları dondurulmuş.
Keşke hiç yaşanmasaydı bunlar...
İnşallah hesapları aktif olur ve aramıza katılırlar...
Ayrıca Kazen'e teşekkür ederim tekrar yine sayfamızı bize verdiği için...
Her şey eskiye dönsün şenlensin yine topiğimiz..
ya dün gezmedeydik sobalı ev ayaklarım ellerim buz gibiydi..eşime diyorum ki ne kadar soğuk burası kızım saçmalama soba yanıyo diyo :S
dünden anlamam lazımdı hasta olacağımı
bari bol bol meyve yiyeyim...
evim soğk oluyo çünkü altım boş giriş kattayım ben..alttan yalıtım yaptıracaklardı sözüm ona daha adam gelip ölçü alacak..
evim yokuşta kışın hiç dışarı çıkamıcam sanırım
offffffffff canım yabiz bi önceki evimizden tamda bu yüzden çıktık buz gib iolurdu kışın..
çok sevdiğimiz halde çıktık..
bitkisel takviye yap..
ben narçiçeği ve kuşburnu kaynatıyorum .. iyi oluyor..
evet canım sonradan anladım bende biraz geç oldu ama :) 7 Nisan iş yerinde değil misin ?
offffffffff canım yabiz bi önceki evimizden tamda bu yüzden çıktık buz gib iolurdu kışın..
çok sevdiğimiz halde çıktık..
bitkisel takviye yap..
ben narçiçeği ve kuşburnu kaynatıyorum .. iyi oluyor..
Biz de önceki evimizde aynı sıkıntıları yaşadık. Son kattı, kaloriferlere el değmezdi o kadar sıcaktı; gel gör ki ev hiç ısınmazdı. Çok şükür burda daha doğal gazı açmadım bile:107:
neden böyle oldu hiç anlamadım ilen varsa zahmet olmazsa merakımı giderebilir mi fefilifa hesabın sahibiyken noldu da iptal oldu esmer aldı falan filan
Biz de önceki evimizde aynı sıkıntıları yaşadık. Son kattı, kaloriferlere el değmezdi o kadar sıcaktı; gel gör ki ev hiç ısınmazdı. Çok şükür burda daha doğal gazı açmadım bile:107:
canim gordum mesajini da 5 dk sonra mesaj yazabilirsiniz dedi bende buradan yazayim dedimNe zamandır göremiyorum ben fefilifa'yı. Özel mesaj da attım ama, bir sıkıntısı yok inşallah. Senin haberin var mı canım?