2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sanırım ben hasta olcam hava ne kadar soğuk yaa

ve burası kars .. dün resmen tipi vardı.. donuyoruz.. resmen yüzüm uyuştu dışarda dolaşırken:2:

Aman dikkat edin üşütmeyin arkadaşlar. Bol soğan-sarmısak tüketin. Bize de kış geldi ama, hikmet yeni evimizde mi benim hormonlarımda mı bilmiyorum. Üşüme emaresi yok daha şükür. Oğlum beni sıcak tutuyor

teşekkür ederim ablacım o senin güzelliğin evet cezaevi personeliyim bende burda kalma taraftarıyım bende face ye üye oldum ama burda daha çok takılıyorum hem orası karma karışık

Nihayet onlinesın gülüm, nasılsın nerelerdesin? Bir sıkıntı yok inşallah...

kaçıncı bebek: ilk bebeğim
sat: 01 temmuz 2013
bdt: bunu bilmiyorum ne olduğunu :S
bebğimin cinsiyeti: erkek
bebeğimize düşündüğümüz isim: Poyraz

Umarım olmuştur,

slm nisan anneleri... ne güzel yapmışsın esmer! daha önce buradan kopmayalım diye çok konuşmuştuk ama gene de konu kapatılmış. ama gene açılmış iyi oldu çok sevindim. face ayrı burası apayrı...

oyyyyy kıyamammmm
valla kombi falanda işe yaramıyo...benim evim zaten soğuktu iyice soğudu

aynen dün eşime diyorm ki bu kalorifer niye yanmıyo... yazık kalktı baktı ne yanmaması neredeyse 70 derecede..
ama soğuk ya bu kış zorlayacak..
benim hamileliklerimde hep aynı oluyor zaten.. kızımdada doğumum nisandı ve kış inanılmaz çetindi burda .. kara bata çıka yürürdük...
aama evin soğuksa dikkat et.. hamilelikte hastalık çok zor

valla ne kadar dikkat edersem edeyim bi türlü uzak tutamıyorum bu nezleyi gribi kendimden..
zaten sünizit var en ufakk bi öksürük veya hapşurmada ses gidiyo burun tıkanıyo hemen
ayağıma sıcak su torbası hazırlıyorum :)

ya dün gezmedeydik sobalı ev ayaklarım ellerim buz gibiydi..eşime diyorum ki ne kadar soğuk burası kızım saçmalama soba yanıyo diyo :S
dünden anlamam lazımdı hasta olacağımı
bari bol bol meyve yiyeyim...
evim soğk oluyo çünkü altım boş giriş kattayım ben..alttan yalıtım yaptıracaklardı sözüm ona daha adam gelip ölçü alacak..
evim yokuşta kışın hiç dışarı çıkamıcam sanırım

ben donuyorum resmen ya kansızlıkta var.. ama kan ilacıda kullanamıyorum ya midem kaldırmıyor.. soğan sarımsakta çok tüketiyorum bide nar çiçeği çayı...............
teşekkür ederim ablacım o senin güzelliğin evet cezaevi personeliyim bende burda kalma taraftarıyım bende face ye üye oldum ama burda daha çok takılıyorum hem orası karma karışık
aynen burası çok daha güzel.. bence.. bende cezaevi personeliyim .. neyazıkkimi desem acaba .. Şaka bir yana 5 yıl atama beklemiş bir öğretmen olarak şükürler olsun.. ben katibim ama babamda dedemde inf. kor.Mem. du:)
olmuş canım olmuş beklenen doğum tarihinde 7 nisan gibi görünüyor.. kızımın aynıydı.. tamda ogün geldi şükürler olsun.. bir temmuzu görünce içim tuhaf oldu.. Rabbim poyrazını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aynen aynen aynın.. hepimiz çk sevindik sende hoşgeldin canım

offffffffff canım ya biz bi önceki evimizden tamda bu yüzden çıktık buz gib iolurdu kışın..
çok sevdiğimiz halde çıktık..
bitkisel takviye yap..
ben narçiçeği ve kuşburnu kaynatıyorum .. iyi oluyor..

evet canım sonradan anladım bende biraz geç oldu ama :) 7 Nisan iş yerinde değil misin ?

canım benide listeye eklermisin yaş 27 ikinci bebek sat 04 temmuz cinsiyetimiz erkek yaşadığımız şehir istanbul düşümdüğümüz isim eymen çınar :)

Biz de önceki evimizde aynı sıkıntıları yaşadık. Son kattı, kaloriferlere el değmezdi o kadar sıcaktı; gel gör ki ev hiç ısınmazdı. Çok şükür burda daha doğal gazı açmadım bile:107:

evet canım sonradan anladım bende biraz geç oldu ama :) 7 Nisan iş yerinde değil misin ?

iş yerindeyim ekledinmi hemen açayım dur...
7 nisan.. tam o gün sezeryan oldum 40 hafta dolmuş artık zeynebim zorlanmaya başlamıştı.. kalp atışları bir artıp bi r azalıyordu.. 5 nisanda 7 nisana kadar iki gün daha bekledim ve sezeryana girdim.. şimdi çok istiyorum aynı güne denk gelsin ama zor gibi bakalım..

bende evimi çok seviyorum o yüzdende hiç taşınmak istemiyorum
şu yalıtımı yapsalardı keşke en kısa sürede..benim babamda evin içinden yalıtım yaptıralım bebek olmadan diyo..
gerekirse ev kuruyana kadar kv yada annemlerde kalırım..
yaa o çayları içmeyide hiç sevmem kii pofffff :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyy süper ozaman maşallah canım.. biz donuyoruz.. 10 tona yakın kömür bitti bizim binada..

neden böyle oldu hiç anlamadım ilen varsa zahmet olmazsa merakımı giderebilir mi fefilifa hesabın sahibiyken noldu da iptal oldu esmer aldı falan filan

canim benim facebook ta oldugumu soylemis bazi uyeler konu sahibi bile facbookta niye bu konu acikki hala demis kazen hakliyla
ben facebook ta degilim ama kim boyle bisey soylemis onu da anlamadim :26:
neyse sonucta topigimiz acilmis cok sevindim konuyu da esmer arkadaimiz almis meslektasim

Allah allah son kat nasıl ısınmaz ki :S kuzey cephemiydi?
bizim evimiz güney ama altımız depo olduğu için ısınamıyoruz malesef
heyy maşallahh evinize..

Ne zamandır göremiyorum ben fefilifa'yı. Özel mesaj da attım ama, bir sıkıntısı yok inşallah. Senin haberin var mı canım?
canim gordum mesajini da 5 dk sonra mesaj yazabilirsiniz dedi bende buradan yazayim dedim
iki gun once tetenoz asisi oldum ve 1 hafta oncede seker yuklemem yapildi ve cok yuksek cikti
1. saat 223
2 haftadir kendimde degilim calisamiyorum bile foruma da giremedim hastane ev is o yuzden bosladim burayi ama prensesim ve ben onun disinda iyiyiz merak edenlere soyleyim
sizler iyisinizdir ins ben bu hafta yine bi yukleme yapacagim ins bu sefer iyi cikar sonuc dua edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…