2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ama nar çiçeği çok güzel tadıda görüntüsüde dene bak..
bebek olmadan kesin yalıtım yaptır yoksa hem sana hem bebeğe zarar canım

ayyy süper ozaman maşallah canım.. biz donuyoruz.. 10 tona yakın kömür bitti bizim binada..

Allah allah son kat nasıl ısınmaz ki :S kuzey cephemiydi?
bizim evimiz güney ama altımız depo olduğu için ısınamıyoruz malesef
heyy maşallahh evinize..

Umarım bir çözüm bulursunuz; hiç olmadı elektrikli ısıtıcı ile takviye yapın. Üşütmeyin kendinizi de. Buket_asude senin bebeğin de var, zor oluyordur soğukta. Daha tam kış gelmedi, önümüzdeki 2 ay daha da soğuk olacak, aman dikkat.

Ben de seni birkaç defa online gördüm sanki ama hiç mesaj yazmayınca, açıkcası korktum birşey oldu diye. Şeker sonucun inşallah iyi çıkar; doktor diyete başlatmıştır sanırım seni?

ayy canım arkadaşım kusura bakma hakkını helal et..
sanırım bende az önce öle bi msj yazdım direk senle ilgili değil ama nebileyim öle işte üzüldüm..

evet evet kesinlikle yaptırmak lazım çnkü en sğuk odamız yatak odası

ozaman kesin yaptır sinemcim yalıtım .. çok zor olur senin için..
snowyy canım evim sıcak ama ne bileyim yinede bazen soğuyor... evet kızda var.. dikkat ediyoruz artık RABBİM yardımcımız olsun

hadi yaa çok üzüldüm yüksek çıktı demek nasıl yapıyorlar bu yüklemeyi tadı felan nasıl şekerli su iiçiyorsun felan dediler bana ama bir önceki dr kontrolüne gittiğimde birine yapmışlar kadıncağızın gözleri kaydı bayıldı felan bende tırstım kimi de hiç bişe yok diyor nasıl bişe bu ? yüksek çıkmasının sonuçları ne oluyor?

Ben de seni birkaç defa online gördüm sanki ama hiç mesaj yazmayınca, açıkcası korktum birşey oldu diye. Şeker sonucun inşallah iyi çıkar; doktor diyete başlatmıştır sanırım seni?
ins canim evet diyete soktu gerci ben fazla kiloda almadim 2 kilo aldim ama sekeri ve karbonhidrati kesti
neyse bebegim iyi olsun da 4 ay kaldi yapacak birsey yok sersem gibiyim belki sekerden dolayidir :26:
ayy canım arkadaşım kusura bakma hakkını helal et..
sanırım bende az önce öle bi msj yazdım direk senle ilgili değil ama nebileyim öle işte üzüldüm..

helal olsun tatlim
haliyle beni burada goremeyince yaftayi yapistirdilar olsun napalim oraya gidenlere de birsey diyemeyiz elbette belki fotograf falan paylasiyorlardir burada gorunmesini istemediklerinden
herkes ozgur isteyen oraya gider isteyen buraya kaldi ki ben yasak oldugunu bile bilmiyordum

ins canim evet diyete soktu gerci ben fazla kiloda almadim 2 kilo aldim ama sekeri ve karbonhidrati kesti
neyse bebegim iyi olsun da 4 ay kaldi yapacak birsey yok sersem gibiyim belki sekerden dolayidir :26:

Kilo ile alakalı değil gülüm zaten, ama diyet ile düzeltirsin kanımca. Diyabet öykün var mıydı?

yani direk sende ordasın demedimde .. ne bileyim okumuşsundur ümrana yaptığım yorumu..
ya faceden dolayı değil de direk burayı bırak oraya gel çağrısı tepki aldı sanırım..
dikkat et kendine..

ben 50 mg lik yukleme yaptirmistim cok kotu degil biraz fazla sekerli su o kadar
yuksek cikinca hamilelik sekeri oldugunu soyluyor doktorlar diyet veriyorlar dengede tutmaya calisiyorlar oyle iste ins insulin baslamazlar ondan korkuyorum hamilelik bitince geciyormus endiselenicek birsey yok dedi oyle iste kalici bir seker hastaligi degilmis..:26:

ben de bugün çok üşüyorum ve sabahtan da hafif hafif kar yapmaya başladı. bizim ev de güneş görür ve sıcak olurdu bugün acayip üşüdüm. kazak falan giydim artık. biraz geç oldu ama kış geldi...

Kilo ile alakalı değil gülüm zaten, ama diyet ile düzeltirsin kanımca. Diyabet öykün var mıydı?
babamda seker hastaligi vardi yani direk seker hastasi adayiyim
oda tetiklemis olabilecegini dusunuyorum
yani direk sende ordasın demedimde .. ne bileyim okumuşsundur ümrana yaptığım yorumu..
ya faceden dolayı değil de direk burayı bırak oraya gel çağrısı tepki aldı sanırım..
dikkat et kendine..

tatlim kim burayi birak oraya gel demis valla onlari bile bilmiyorum ben mi demisim facebooka gelin
bu ne ya

aman canımm çok çok dikkat et, diyeti harfiyen uygula başka bişe gerek kalmasın çok geçmiş olsunnn

babamda seker hastaligi vardi yani direk seker hastasi adayiyim
oda tetiklemis olabilecegini dusunuyorum

Canım benim annemde ve teyzemde tip 2 diyabet var. Ben uzun zamandır protein diyetindeyim zaten, o yüzden umuyorum sonuçlarım iyi çıkacak. Sen de endişe etme, diyetine sadık kal bol protein tüket. İnşallah değerlerin düzelecektir:107:
Bu arada belirtmek istiyorum, çoğu meyve şekerinin de tehlikeli olduğunu bilmiyor ve tatlıyı-pastayı kesiyor ama canı istedikçe bol bol meyve tüketiyor. Hiçbir farkı yok arkadaşlar. Meyveyi günde 2-3 porsiyondan fazla yemeyin.

bana 24.haftada gel dediler canım bende devlet hastanesine gidiyorum ya 13ünde yada 16sında gitmeyi düşünüyorum[/QUOTE]
BENDE O TARİHLERDE İZİN ALAYIM O ZAMAN...
DEVLET HASTANELERİNDE KİM KİME DUM DUMA
MESELA HER KONTROL İÇİN GİTTİĞİMDE O ZAMAN HANGİ TETKİK YAPILACAKSA
DİYORUM: BENİ 2 Lİ TEST İÇİN BU TARİHE ÇAĞIRMIŞTINIZ
DOKTOR: HA TAMAM O ZAMAN DİYİP YÖNLENDİRİYOR HEMEN
BİR SÜRÜ İNSAN HANGİ BİRİNİ HATIRLAYACAK
BEN ÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEDİM DE DİYEMİYOR.

şeker yüklemesi 24.hafta gibi yapılıyor benim ki 27.haftaya kaldı .30.haftaya kadar vakit varmış ancak ne kadar erken okadar iyi.

ben yaptırdım canım fetal ekoyu ultrasonda sade kalbe bakıyolar

Fetal ekokardiyografi - anne rahmindeki bebeğin kalbinin incelenmesi.Anne karnındaki bebeğin kalp hastalığının olup olmadığının araştırılmasını sağlayan ultrasonografi tetkikidir. En uygun zamanın gebeliğin 16-22 haftalar arası olduğu kabul edilmektedir.

Bende bugün yaptirdim Feta ekokardiyografiyi cok sükür bi sorun yokmus.Bu arada oglusum 24 cm ve 380 gr ve doktorumun söyledigi 21 haftalik:)Muayene esnasinda benim yumurcak uyuyordu ellerinlede yüzünü kapatmis pek iyi göremedik:))Artik ocak ayina kadar bekliyecegiz seker yüklemeside o zaman yapilacak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…