- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 40
bende evimi çok seviyorum o yüzdende hiç taşınmak istemiyorum
şu yalıtımı yapsalardı keşke en kısa sürede..benim babamda evin içinden yalıtım yaptıralım bebek olmadan diyo..
gerekirse ev kuruyana kadar kv yada annemlerde kalırım..
yaa o çayları içmeyide hiç sevmem kii pofffff :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ama nar çiçeği çok güzel tadıda görüntüsüde dene bak..
bebek olmadan kesin yalıtım yaptır yoksa hem sana hem bebeğe zarar canım
ayyy süper ozaman maşallah canım.. biz donuyoruz.. 10 tona yakın kömür bitti bizim binada..
Allah allah son kat nasıl ısınmaz ki :S kuzey cephemiydi?
bizim evimiz güney ama altımız depo olduğu için ısınamıyoruz malesef
heyy maşallahh evinize..
canim gordum mesajini da 5 dk sonra mesaj yazabilirsiniz dedi bende buradan yazayim dedim
iki gun once tetenoz asisi oldum ve 1 hafta oncede seker yuklemem yapildi ve cok yuksek cikti
2. saat 223
2 haftadir kendimde degilim calisamiyorum bile foruma da giremedim hastane ev is o yuzden bosladim burayi ama prensesim ve ben onun disinda iyiyiz merak edenlere soyleyim
sizler iyisinizdir ins ben bu hafta yine bi yukleme yapacagim ins bu sefer iyi cikar sonuc dua edin
canim benim facebook ta oldugumu soylemis bazi uyeler konu sahibi bile facbookta niye bu konu acikki hala demis kazen hakliyla
ben facebook ta degilim ama kim boyle bisey soylemis onu da anlamadim :26:
neyse sonucta topigimiz acilmis cok sevindim konuyu da esmer arkadaimiz almis meslektasim
evet evet kesinlikle yaptırmak lazım çnkü en sğuk odamız yatak odası
Umarım bir çözüm bulursunuz; hiç olmadı elektrikli ısıtıcı ile takviye yapın. Üşütmeyin kendinizi de. Buket_asude senin bebeğin de var, zor oluyordur soğukta. Daha tam kış gelmedi, önümüzdeki 2 ay daha da soğuk olacak, aman dikkat.
canim gordum mesajini da 5 dk sonra mesaj yazabilirsiniz dedi bende buradan yazayim dedim
iki gun once tetenoz asisi oldum ve 1 hafta oncede seker yuklemem yapildi ve cok yuksek cikti
1. saat 223
2 haftadir kendimde degilim calisamiyorum bile foruma da giremedim hastane ev is o yuzden bosladim burayi ama prensesim ve ben onun disinda iyiyiz merak edenlere soyleyim
sizler iyisinizdir ins ben bu hafta yine bi yukleme yapacagim ins bu sefer iyi cikar sonuc dua edin
ins canim evet diyete soktu gerci ben fazla kiloda almadim 2 kilo aldim ama sekeri ve karbonhidrati kestiBen de seni birkaç defa online gördüm sanki ama hiç mesaj yazmayınca, açıkcası korktum birşey oldu diye. Şeker sonucun inşallah iyi çıkar; doktor diyete başlatmıştır sanırım seni?
ayy canım arkadaşım kusura bakma hakkını helal et..
sanırım bende az önce öle bi msj yazdım direk senle ilgili değil ama nebileyim öle işte üzüldüm..
ins canim evet diyete soktu gerci ben fazla kiloda almadim 2 kilo aldim ama sekeri ve karbonhidrati kesti
neyse bebegim iyi olsun da 4 ay kaldi yapacak birsey yok sersem gibiyim belki sekerden dolayidir :26:
ins canim evet diyete soktu gerci ben fazla kiloda almadim 2 kilo aldim ama sekeri ve karbonhidrati kesti
neyse bebegim iyi olsun da 4 ay kaldi yapacak birsey yok sersem gibiyim belki sekerden dolayidir :26:
helal olsun tatlim
haliyle beni burada goremeyince yaftayi yapistirdilar olsun napalim oraya gidenlere de birsey diyemeyiz elbette belki fotograf falan paylasiyorlardir burada gorunmesini istemediklerinden
herkes ozgur isteyen oraya gider isteyen buraya kaldi ki ben yasak oldugunu bile bilmiyordum
hadi yaa çok üzüldüm yüksek çıktı demek nasıl yapıyorlar bu yüklemeyi tadı felan nasıl şekerli su iiçiyorsun felan dediler bana ama bir önceki dr kontrolüne gittiğimde birine yapmışlar kadıncağızın gözleri kaydı bayıldı felan bende tırstımkimi de hiç bişe yok diyor nasıl bişe bu ? yüksek çıkmasının sonuçları ne oluyor?
aynen dün eşime diyorm ki bu kalorifer niye yanmıyo... yazık kalktı baktı ne yanmaması neredeyse 70 derecede..
ama soğuk ya bu kış zorlayacak..
benim hamileliklerimde hep aynı oluyor zaten.. kızımdada doğumum nisandı ve kış inanılmaz çetindi burda .. kara bata çıka yürürdük...
aama evin soğuksa dikkat et.. hamilelikte hastalık çok zor
babamda seker hastaligi vardi yani direk seker hastasi adayiyimKilo ile alakalı değil gülüm zaten, ama diyet ile düzeltirsin kanımca. Diyabet öykün var mıydı?
yani direk sende ordasın demedimde .. ne bileyim okumuşsundur ümrana yaptığım yorumu..
ya faceden dolayı değil de direk burayı bırak oraya gel çağrısı tepki aldı sanırım..
dikkat et kendine..
ben 50 mg lik yukleme yaptirmistim cok kotu degil biraz fazla sekerli su o kadar
yuksek cikinca hamilelik sekeri oldugunu soyluyor doktorlar diyet veriyorlar dengede tutmaya calisiyorlar oyle iste ins insulin baslamazlar ondan korkuyorumhamilelik bitince geciyormus endiselenicek birsey yok dedi oyle iste kalici bir seker hastaligi degilmis..:26:
babamda seker hastaligi vardi yani direk seker hastasi adayiyim
oda tetiklemis olabilecegini dusunuyorum
Dün tetanos aşısı oldum kızlar ağrıyor demişti
gerçekten ağrı yapıyormuş.dün bir şey yoktu ama sabah kalktığımda omzum da ağrı vardı
bir kaç doz vuracaklarmış.şeker yüklemesini sordum sağlık ocağına,hastaneden söylemediler mi dedi
hastaneye ayrıntılı için gittim devlet hastanesi olduğu için çok sıra vardı ertesi güne kaldı
tekrar izin alamazdım iş yerinden ,bende özelde yaptırdım 70 tl ye
tabi böyle olunca da şeker günü için ne zaman geleceğimi soramadım
ama zaten ayrıntılı içinde çağırmamışlardı ki ben yine buradaki kızların gittiği zamana denk getirdim
yine öyle yaparım ...
Canım ben yaptıralı 20 gün oldu ama kolum hala mor, iz kalacak sanırım:107: Şeker yüklemesi 24-28 haftalar yapılıyor. Sen kendine doktor bulamadın mı henüz?
DEVLET HASTANESİNDE ENGELLİLER POLİKLİNİĞİNDE MUAYENE OLUYORUM.
DİĞER POLİKLİNİKLER MAHŞER YERİ GİBİ BİR ARACI BULUP ORADA MUAYENE OLMAMA YARDIMCI OLDU.
TEK SIKINTISI AYNI DOKTOR GİRMİYOR
SÜREKLİ DOKTOR DEĞİŞİYOR.
BURASI DA HATIRI SAYILIR BİR KALABALIKTA OLSA DA YİNE DE DİĞER POLİKLİNİKLER DEN İYİDİR.
ben yaptırdım canım fetal ekoyu ultrasonda sade kalbe bakıyolar