2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hamileliğin etkisi çok büyük.yani şu an ki psikolojimle çok dramatik yada korkunç senaryolar yazabilecek hayal gücüne eriştim.sorunlar eskiden de vardı ama inmem gereken durakları kaçıracak kadar beynimi yormuyorlardı.
Bazen otobüste nefes alamadığımı hissediyorum.avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor içimden bazen
korkumdan annemi arayamıyorum,yine yeni bir sorun anlatacak diye..
Eşimle aramız iyi şükür ama kendi ailem tarafından elimden hiç bir şey gelmeyen seyirci kaldığım durumlar var..bazen tahammül edemiyorum bende..ama geçecek her şey
çünkü her gün yeniden sabah oluyor...
Hamilelik başlı başına bir stres ve buna ekstra şeyler eklenince katlanılmaz oluyor...
Dünyayı yerinden oynatacak kadar güçlü hissederdim kendimi ama sanki en zayıf noktamı karnımda kendim büyütüyorum.
Allah yardımcımız olsun...bu çok keyifli geçirilecek bir dönem ama nedense tadını çıkaramıyorum...
Allah kulunun kaldıramıyacağı yükü vermezmiş...demek ki biz bunun altından kalkarız...
Ve hepsi psikolojik ve bebekler doğduğunda her şey normale dönecek inşallah

Son düzenleme:
kizlar ellerim ayaklarim titriyor
basimda o kadar buyuk bir agirlik var ki anlatamam tansiyonuma baktim normal sekerime baktim 179 cikti ama tok karnina
calisamiyorum bilgisayarin isigi bile gozlerimi yakiyor ne yapmam lazim acaba sanki bayilacagim

yanında ağzına atabileceğin bişey yok mu canım yaa?
eğer kalkabilecek gibiysen elini yüzünü yıkasan bi?

Gözün aydın canım, maşallah bebeğin kocaman olmuş; yakında düğününü de yaparız

Canım hepimiz oldukça kırılgan bir dönemden geçiyoruz. Vaktiyle düşünmek için 1 dakikamızı dahi harcamadığımız olaylar dağ gibi sorun olup beynimizi meşgul ediyor. Senin de dediğin gibi doğumdan sonra inşallah eski halimize döneceğiz. Güçlü ol lütfen.

Canım tokluk şekeri 140 ve altı ise normal oluyor, senin glukoz toleransında sorun var ama zaten diyettesin. Düzelecek inşallah. Evde çalışıyorsan, uzan dinlen biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öylesine tekrar bakayım dedim kapanan foruma,yeni konu buraya bağlanmış,çok sevindim valla

Çok sayfa vardı yine,çok okuyamadım ama,hamileliğini stresli,üzüntülü geçiren arkadaşlar için bişeyler söylemek istiyorum.

Bebiş daha doğmadan bizim duygularımızı alıyormuş,bilinçaltı temizliği çalıştım,ordan biliyorum.Siz şimdi mutsuzken,o da ilerde bunu yaşıyormuş ama nedenini anlayamıycakmış.Siz ne kadar mutlu olursanız o kadar mutlu bir bebiş olucak.

Hayatın hem güzel tabi hem de zorladığı günlerimiz var,ama hamilelik öyle bir dönem ki,geriye alıp değiştiremiycez,bebeğimiz için uzak durmamız lazım stresten,üzüntüden,gerekirse psikoloğa gidilir ya da benzer bişeye,yaşam koçu olur,ne biliyim ya da müzik dinleyin aklınıza negatif düşünceler gelince.Meleklerinize düşüncelerimi güzelleştir diyin,o da olur.
Bence kadınlar olarak zaten özümüzde çok güçlüyüz,siz erkekleri düşünebiliyo musunuz hamileliği onlar yaşasaydı nolurdu grip olunca bile mızmızlar ..O yüzden bu güçle bebeğimiz için de dayanalım,bugüne kadar taktık da noldu,takmama oyunu oynayalım,zaten yolun yarısı kaldı,bir kadının isteyip yapamıycağı bişey yoook

Kızlar sayfa kapatılıp tekrar açıldığı için, ilk sayfada ki takip listesi silinmiş...
Bilgilerinizi yazarsanız seve seve eklerim

Canım beni de ekler misin,eski tabloya göre sırasıyla yazıyorum ;

Simca12
33
ilk
İstanbul
SAT:12.07.13
BDT:18.04
Kız
Dila

evet evet kesinlikle yaptırmak lazım çnkü en sğuk odamız yatak odası

Canım ben de aile apartmanında oturuyorum.Evim güneş almıyo ve ısı yalıtımı da yoktu.Kışın morg gibi oluyodu.Kimse ısı yalıtıma yanaşmayınca biz de içerde yaptırdık.Eziyeti çok şu an hava soğuk olduğu için alçısının kurumasu vs. uzun sürüyo.Ben hamileleiğimi öğrendiğim ay hemen yaptırdım.8 günde bitti.Üst katta kaynanam da kaldık.Bence sen de bian önce yaptır.İnan çok faydasını göriceksin.

:))) doktorlar özeldede aynı yoğunlukta olduğundan onlarda pek hatırlamıyor ben ilk 3 ay lokman hekime gitmiştim her gittiğimde baştan anlatıyordum...hangi hastaneye gidiyodun canım...
sevindim canım sorun çıkmamasına bizimki ayrıntılıda radyolog kısmi brikardi demiştir doktor baktı bana göre normal ama içimiz rahat olsun die fetal ekoya yönlendirmişti şükür sorun çıkmamıştı biraz gereksiz stres olmuştuk...

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...bende normalde insülin direnci vardı koruyorum gebelik şekeri çıkarsa die bakalım haftaya gidicem bende...

bina dış yalıtım yapılacak ama herkes 2017 e daha cok var dedi..bizde hem alttan hemde evin içinden yaptıralım diyoruz ama henüz hiç bi icraat yok..
ben bu ayımda o pisliğin altından nasıl kalkarım?

hangi lokman hekimde hangi doktora gidiyosun canım?

mrb anneler.....topiğimizin yeniden açıldığına çok sevindim :119: :119:

Çok güzel yazmışsın, aslında dönemlik değil hayat düsturu olmalı bu. Üzülmek o kadar kolay ki. Bardağın dolu tarafını görmeye odaklanmalı insan; başlangıçta zor oluyor ama bir süre sonra otomatik olarak o bakış açısını benimsiyorsun

:))) doktorlar özeldede aynı yoğunlukta olduğundan onlarda pek hatırlamıyor ben ilk 3 ay lokman hekime gitmiştim her gittiğimde baştan anlatıyordum...hangi hastaneye gidiyodun canım...

Ben çok şanslıyım sanırım, doktoruma hastayım. Her randevuda sanki yeni ayrılmışım gibi herşeyi hatırlıyor kadın. Umarım sizler de güvenebileceğiniz doktorlar bulursunuz arkadaşlar:107:

Bu arada yine forum bakarken bir resim gördüm, bayıldım battaniye-tuluma; hemen anneme yolladım. 10 güne buraya gelecek, kahverengi istiyorum lütfen yetiştir dedim Yayınlayan kişinin izni olmadığı için bebeğin yüz kısmını kestim

çok güzelmiş gerçektende şimdikiler şanslı vallahi herşey çeşit çeşit

öncelikle sayfamızın yeniden açılmasına çok sevindim...
sayfayı esmer devralmış bunada çok sevindim :)

Kızlar sayfa kapatılıp tekrar açıldığı için, ilk sayfada ki takip listesi silinmiş...
Bilgilerinizi yazarsanız seve seve eklerim

yaş 26, ilk bebek cinsiyet kız adı rabia, sat 26 haziran bdt 02.04.2013 şehir istanbul kilo:50

Oyun meraklısıysa yapacağın tek şey geçip onunla oynamak canım =)
Bende eşime eşlik ettiğim zaman keyfini alıyor bırakıyor sonra oyunu falan...
Sende dene istersen =)

onun oynadığı oyunlardan ben anlamamki :) hep savaş oyunları oynuyor
ve bilgisayardan yani benimde onunla oynamam imkansız :)
bi ara playstation aldırmıştım beraber oynayalım diye ama eşim hep savaş
oyunları yükleyip oynadı benimle bi tek araba yarışı oynadı sonra sıkıldı bende sıkıldım
daha oynamadık benim eşiim çok bağımlı oyun oynamasa bile o bilgisayarın başında oturacak :)

beni de ekleyin yaş 29 ilk bebek sat 11 temmuz bdt 17 nisan oğlum olacak ismi galip hatay

galip ismi akrabadan birinemi ait acaba ? merak ettim bende oğluma isim arıyorum daha karar veremedik büyük kızım eren olsun küçük kızım mete olsun diyorlar ..eşimle bizde emircan ve erenalp diyoruz :44:

Son düzenleme:
galip ismi akrabadan birinemi ait acaba ? merak ettim bende oğluma isim arıyorum daha karar
veremedik büyük kızım eren olsun küçük kızım mete olsun diyorlar ..eşimle bizde emircan ve erenalp diyoruz :44:

kocamla çıkarak evlendik daha sevgiliyken ilk yılımızda öyle bir konuşma geçti dedemin adını koyalım mı diye ben de olurrr demiştim aşk gözümü kör etmiş işte

hangi lokman hekimde hangi doktora gidiyosun canım?
sincandakine nezih beye gidiyordum ama yoğundu doğru düzgün ilgilenmiyordu şimdi zekai tahire gidiyorum...

evet bende çok beğendim sabah görmüştüm aralık annelerindeydi galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…