2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yaş 25
İlk bebeğim
Bursada yaşıyorum
SAT:14 Temmuz
BDT: 11 Nisan
İsim: emirhan diye düşünüyoruz

beni de eklerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Kızlar anketteki oylar silinmiş.Ama yeni oy kullanamıyorum.Oy kullanmışsınız diyo.Nasıl etcez onu ?

kızlar arada bir biraz şeffaf ama biraz da su gibi çok az akıntım oluyor bazı günler hiç olmuyor örneğin bugün biraz var acaba üşüttüm mü yoksa normal mi?
Birde benim bebiş daha sert tekmelere başlamadı bazen midemiz bozulur karnımız guruldar ya onun gibi oluyor bazen de baloncuk gibi pıtlamalar oluyor bazen de olmuyor meraK ediyorum inşallah sorun yoktur (anlatmam çok güzel değilmi:)

Dün tetanos aşısı oldum kızlar ağrıyor demişti
gerçekten ağrı yapıyormuş.dün bir şey yoktu ama sabah kalktığımda omzum da ağrı vardı
bir kaç doz vuracaklarmış.şeker yüklemesini sordum sağlık ocağına,hastaneden söylemediler mi dedi
hastaneye ayrıntılı için gittim devlet hastanesi olduğu için çok sıra vardı ertesi güne kaldı
tekrar izin alamazdım iş yerinden ,bende özelde yaptırdım 70 tl ye
tabi böyle olunca da şeker günü için ne zaman geleceğimi soramadım
ama zaten ayrıntılı içinde çağırmamışlardı ki ben yine buradaki kızların gittiği zamana denk getirdim
yine öyle yaparım ...

canım en iyisi doktora sormak ne olur ne olmaz, birde yorma kendini ayaklarını uzat dinlen, bebeğin tekmeleri her geçen gün kuvvetlenecektir ama bende de bazen hiç hissetmiyorum, bazen çok güzel hissediyorum, yorgun olduğum zaman hissetmiyorum genelde

Esmerrr cok tesekkur ederız cok sewındım..canım benım yas 29 ılk bebıs erkek bdt 04 nısan son adet trhı 28 hazıran

işteyim canım ama masa başında çalıştığımdan rahat işim.
teşekkürler cevabın için.

Bendede bazen ole akıntı oluyor korkuyorum bende ama kontrollerde dr hıc bır sorun yok dıyor cok sukurcanım suyu ozellıkle soruyorum normal dıyor dr ınsallah sendede hersey normaldr canım..kac haftalık hamılesın canım

canım benimkide daha sert vurmuyo aynı dediğin gibi hatta evham yapıyorum bazen tekme atmıyo die o baloncuklarıda kesiyo inat ediyo :))

bana 24.haftada gel dediler canım bende devlet hastanesine gidiyorum ya 13ünde yada 16sında gitmeyi düşünüyorum

baloncuklar geldiyse minik narin tekmeleri gelmiş demektir. tam baloncuğun patladığı noktaya dikkat et karnının içindeki o minik narin ayakların hareketini göreceksin. 2 gündür akşam 9 dan sonra oynuyor maşallah oğlum. o ses türkiye izliyoruz sanırım müziğinde etkisi. hatta eşim diğer koltuktan gördü karnımdaki hareketi. önceleri karından belli olmaz diyordu kendide inandı. dün lini karnıma koyduğunda da oğlum tekme attı babasının eline. ama çok tatlı tekmeler bunlar. hatta döndüğünü anlayabiliyorum tekme bazen sağ tarafta bazen sol tarafta oluyor göbeğin hemen altında

Çok güzel anlatmışsın gülüm, aynen öyle oluyor Akıntın kokusuz-renksizse sorun değil canım. Beyaz akıntı herkeste oluyor. Benim karnımda ara ara sertleşme de başladı. Bir yere toplanıyor. Elimi koyuyorum sert birşeyler değiyor; artık başı mı ayağı mı

Canım ben yaptıralı 20 gün oldu ama kolum hala mor, iz kalacak sanırım:107: Şeker yüklemesi 24-28 haftalar yapılıyor. Sen kendine doktor bulamadın mı henüz?

Benim eşim tam olarak hissedememişti bu sabaha kadar. Ben acıtıyor çok hızlı vuruyor dedikçe, "benim oğlum o tabi güçlü olacak aferin aslanım" diye tezahürat yapıyordu bir de. Sabah eli karnımdaydı, öyle sağlam bir tekme attı ki yaramaz; eşim zıpladı yatakta. "Doğruymuş, çok sert vuruyormuş inanmıyorum gerçekten vurdu" dedi ve nhayet bana biraz olsun hak verdi:107:

benimde kötü birşey demiyor mesela bende küçük bir miyom varmış ama o hamileliklerde oluyor sıkıntı yok sadece arada ağrın olursa neden ağrım var diye düşünme diye söylüyorum dedi bende aman kanama alanı olmasın da dedim (çünkü ilkinde vardı) yok kesinlikle herşey normal dedi 18 aralıkta da detaylı ultrason var 20 haftalık hamileyim sen?

Hayırlı olsun hepimize canım
Eksik bilgilerin var onları bakıp yazarsan sevinirim..

Rica ederim canım ne yaptım ki sanki...
İnşallah bir daha yaşanmaz bunlar güzel güzel bekleriz bebeklerimizi birlikte...

canım günaydın..
benim bilgilerim
yaş 30 ilk bebek ankaralıyım kızım olacak inşallah beklenen doğum tarihim 8 nisan
Ekledim canım senide..
Ama eksik bilgilerin var bana yazarsan tamamlarız.

Kızlar ben sizlere teşekkür ederim asıl yine aynı çatı altında buluştuğumuz için
Buranın yeri çok ayrı, yaşananlardan ötürü çok üzgünüm bazı arkadaşlarımızın hesapları dondurulmuş.
Keşke hiç yaşanmasaydı bunlar...
İnşallah hesapları aktif olur ve aramıza katılırlar...
Ayrıca Kazen'e teşekkür ederim tekrar yine sayfamızı bize verdiği için...
Her şey eskiye dönsün şenlensin yine topiğimiz..

Cancazım =)
Nasılsın? seni de burda görmek beni çok mutlu ediyor...
Ben şimdi işim var çıkıyorum gelince görüşürüz...
İyi bakın kendinize...

Cancazım =)
Nasılsın? seni de burda görmek beni çok mutlu ediyor...
Ben şimdi işim var çıkıyorum gelince görüşürüz...
İyi bakın kendinize...

İyiyim, canım:107: Senden ne haber, nasıl geçti dün? Dağıtabildin mi kafanı biraz:107:

Ayyyyyy tesadüfen girdim bi baktım ki sayfalar almış başını gitmiş ohh çok sevindim valla çok iyi olmuş..daha yeni katılmıştım zaten aranıza acaba bende mi bi ugursuzluk var ki falan demeye başlamıştım
Yaşadığım yer:Ankara
İlk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum bu ilk mi sayılır bilemedim?
SAT:13 temmuz
BDT:20 nisan
İsim:Belinay

Son düzenleme:

Maşallah benim kızımda dün coştu karnım resmen inip çıktı bir orada bir burada biraz canım acıdı bile denilebilir.Ama çok güzel bir duygu benim genelde akşam saatlerinde sırt üstü uzanınca coşuyor yan yatınca pek yapmıyor sanırım pek hoşuna gitmiyor sırt üstü yatmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…