allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun .sağlıkla doğar inşallah
kızlar arada bir biraz şeffaf ama biraz da su gibi çok az akıntım oluyor bazı günler hiç olmuyor örneğin bugün biraz var acaba üşüttüm mü yoksa normal mi?
Birde benim bebiş daha sert tekmelere başlamadı bazen midemiz bozulur karnımız guruldar ya onun gibi oluyor bazen de baloncuk gibi pıtlamalar oluyor bazen de olmuyor meraK ediyorum inşallah sorun yoktur (anlatmam çok güzel değilmi:)
canım en iyisi doktora sormak ne olur ne olmaz, birde yorma kendini ayaklarını uzat dinlen, bebeğin tekmeleri her geçen gün kuvvetlenecektir ama bende de bazen hiç hissetmiyorum, bazen çok güzel hissediyorum, yorgun olduğum zaman hissetmiyorum genelde
kızlar arada bir biraz şeffaf ama biraz da su gibi çok az akıntım oluyor bazı günler hiç olmuyor örneğin bugün biraz var acaba üşüttüm mü yoksa normal mi?
Birde benim bebiş daha sert tekmelere başlamadı bazen midemiz bozulur karnımız guruldar ya onun gibi oluyor bazen de baloncuk gibi pıtlamalar oluyor bazen de olmuyor meraK ediyorum inşallah sorun yoktur (anlatmam çok güzel değilmi:)
Dün tetanos aşısı oldum kızlar ağrıyor demişti
gerçekten ağrı yapıyormuş.dün bir şey yoktu ama sabah kalktığımda omzum da ağrı vardı
bir kaç doz vuracaklarmış.şeker yüklemesini sordum sağlık ocağına,hastaneden söylemediler mi dedi
hastaneye ayrıntılı için gittim devlet hastanesi olduğu için çok sıra vardı ertesi güne kaldı
tekrar izin alamazdım iş yerinden ,bende özelde yaptırdım 70 tl ye
tabi böyle olunca da şeker günü için ne zaman geleceğimi soramadım
ama zaten ayrıntılı içinde çağırmamışlardı ki ben yine buradaki kızların gittiği zamana denk getirdim
yine öyle yaparım ...
Dün tetanos aşısı oldum kızlar ağrıyor demişti
gerçekten ağrı yapıyormuş.dün bir şey yoktu ama sabah kalktığımda omzum da ağrı vardı
bir kaç doz vuracaklarmış.şeker yüklemesini sordum sağlık ocağına,hastaneden söylemediler mi dedi
hastaneye ayrıntılı için gittim devlet hastanesi olduğu için çok sıra vardı ertesi güne kaldı
tekrar izin alamazdım iş yerinden ,bende özelde yaptırdım 70 tl ye
tabi böyle olunca da şeker günü için ne zaman geleceğimi soramadım
ama zaten ayrıntılı içinde çağırmamışlardı ki ben yine buradaki kızların gittiği zamana denk getirdim
yine öyle yaparım ...
baloncuklar geldiyse minik narin tekmeleri gelmiş demektir. tam baloncuğun patladığı noktaya dikkat et karnının içindeki o minik narin ayakların hareketini göreceksin. 2 gündür akşam 9 dan sonra oynuyor maşallah oğlum. o ses türkiye izliyoruz sanırım müziğinde etkisi. hatta eşim diğer koltuktan gördü karnımdaki hareketi. önceleri karından belli olmaz diyordu kendide inandı. dün lini karnıma koyduğunda da oğlum tekme attı babasının eline. ama çok tatlı tekmeler bunlar. hatta döndüğünü anlayabiliyorum tekme bazen sağ tarafta bazen sol tarafta oluyor göbeğin hemen altında
Bendede bazen ole akıntı oluyor korkuyorum bende ama kontrollerde dr hıc bır sorun yok dıyor cok sukurcanım suyu ozellıkle soruyorum normal dıyor dr ınsallah sendede hersey normaldr canım..kac haftalık hamılesın canım
Hayırlı olsun hepimize canımSayfa yeniden açılmış yuppiiiiçok üzülmüştüm zaten yeni katılmıştım bende ki şansa bak dedim, denize gitsem kurutacam :) ama nese açılmış sevindim, diğer arklar sizde gitmeyin bir yere lütfen Daha doğum hikayelerimizi paylaşacağız allahın izni ile
nese bende tekrardan bilgilerimi vereyim:
2014 Nisan anne adayım
yaş 24 İlk bebeğim olacak kısmet ise
cinsiyeti erkek
adı Poyraz
tekrardan hayırlı olsun bize :9
Rica ederim canım ne yaptım ki sanki...bende dün çok üzülmüştüm kapandı diye hatta bugünde öylesine geçmişi okumak için girdim çok sevindim
teşekkürler esmer tekrar açtırdığın için...
dün okudum da biraz daha bebeklerimizin kalp atışlarını duymak için çırpınırken,2 li test sonuçlarını ,cinsiyetlerini heyecanla beklerken
daha yolun başında kapanması kötü olmuştu.
tekrar teşekkürler sana ....
günaydın arkadaşım bende 2014 nisan annesiyim.
kaçıncı bebek: ilk bebeğim (ilki kalp durması sonucu olmadı ama bu ilk diyelim çünkü başka yok.)
sat: 13 temmuz 2013
bdt: 19 nisan 2014 (ama benim geç döllenme 26 nisan diye çıkıyor ultrasonda) 26 nisan dersek daha iyi olur.
bebğimin cinsiyeti: erkek
bebeğimize düşündüğümüz isim: Alper
Ekledim canım senide..canım günaydın..
benim bilgilerim
yaş 30 ilk bebek ankaralıyım kızım olacak inşallah beklenen doğum tarihim 8 nisan
Canım ben yaptıralı 20 gün oldu ama kolum hala mor, iz kalacak sanırım:107: Şeker yüklemesi 24-28 haftalar yapılıyor. Sen kendine doktor bulamadın mı henüz?
Benim eşim tam olarak hissedememişti bu sabaha kadar. Ben acıtıyor çok hızlı vuruyor dedikçe, "benim oğlum o tabi güçlü olacak aferin aslanım" diye tezahürat yapıyordu bir de. Sabah eli karnımdaydı, öyle sağlam bir tekme attı ki yaramaz; eşim zıpladı yatakta. "Doğruymuş, çok sert vuruyormuş inanmıyorum gerçekten vurdu" dedi ve nhayet bana biraz olsun hak verdi:107:
Cancazım =)
Nasılsın? seni de burda görmek beni çok mutlu ediyor...
Ben şimdi işim var çıkıyorum gelince görüşürüz...
İyi bakın kendinize...
baloncuklar geldiyse minik narin tekmeleri gelmiş demektir. tam baloncuğun patladığı noktaya dikkat et karnının içindeki o minik narin ayakların hareketini göreceksin. 2 gündür akşam 9 dan sonra oynuyor maşallah oğlum. o ses türkiye izliyoruz sanırım müziğinde etkisi. hatta eşim diğer koltuktan gördü karnımdaki hareketi. önceleri karından belli olmaz diyordu kendide inandı. dün lini karnıma koyduğunda da oğlum tekme attı babasının eline. ama çok tatlı tekmeler bunlar. hatta döndüğünü anlayabiliyorum tekme bazen sağ tarafta bazen sol tarafta oluyor göbeğin hemen altında