2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Çok güzel anlatmışsın gülüm, aynen öyle oluyor:21: Akıntın kokusuz-renksizse sorun değil canım. Beyaz akıntı herkeste oluyor. Benim karnımda ara ara sertleşme de başladı. Bir yere toplanıyor. Elimi koyuyorum sert birşeyler değiyor; artık başı mı ayağı mı:KK9:

Canım sen magnezyum kullanıyor musun?Bu sertleşmelerin ve bir yerde toplanmanın kasılma belirtisi olabileceğini okudum biraz tedirgin oldum bende eğer sertleşme 30 snden fazla sürüyorsa kasılmadır diye yazıyordu.

ayyyyy çok sevindim ......... KAZEN ve ESMMMERR çok teşekkürler sizlere..
biz burdayız ve devam ediyoruz.. öyle değilmi..
kızlar.. garip bi durumdayım..
sanırım panik atak.. yüreğim daralıyor..
herşey üstüste geldi ve bu noktaya geldim.. ağlıyorum şuan..
bunalmışım .. bir yılı geçti eşimle boşanmanın eşiğinden hatta mahkeme kapısından döndük..
az kalsın sahip olduğum herşeyi kaybediyordum..
bunlar..
üstüne birde çalıştığım yerde tek bayanım.. 250 erkek.. tüm gün odada.. herşey konuşulmuyor bu arada sorunlar var muhasebedeyiz malum.. para hesabı hepsi üstüste geldi..
çıldıracak gibi oluyorum bazen.. korkuyorum kendimden sanki bi gece uyanıp atacam kendimi cammdan aşağı.. yada yanlız kalmak istemiyorum.. geceleri uyuyamıyoruM.. kalbim çıkacak gibi oluyor yerinden.. korkuyorum ... bide hamilelik düşük tehlikesi kanamalar..
dua edin bana olurmu

Canım sen magnezyum kullanıyor musun?Bu sertleşmelerin ve bir yerde toplanmanın kasılma belirtisi olabileceğini okudum biraz tedirgin oldum bende eğer sertleşme 30 snden fazla sürüyorsa kasılmadır diye yazıyordu.

Evet kullanıyorum canım. Son kontrolümde doktor rahimde kasılma gördü, hemen verdi ilacı. Ben dün araştırdım biraz. Eğer karnın bir tarafında toplanıyorsa normal, tüm karında uzun süreli sertleşme oluyorsa buna acı da eşlik ediyorsa erken doğum riski diyordu. Rahatladım biraz okuyunca:107:

bende bilgilerimi yazayım bari...
buket asude
yaş 29
ikinci bebiş..
kars...
22/07/2013
28 nisan diyor ama sezeryan yani en gec 14 -15 nisanda gelecek yavrum
cinsiyet erkek..
isim Muhammed Musab

bunalmışım .. bir yılı geçti eşimle boşanmanın eşiğinden hatta mahkeme kapısından döndük..
bunlar..
üstüne birde çalıştığım yerde tek bayanım.. 250 erkek.. tüm gün odada.. herşey konuşulmuyor bu arada sorunlar var muhasebedeyiz malum.. para hesabı hepsi üstüste geldi..
çıldıracak gibi oluyorum bazen.. korkuyorum kendimden sanki bi gece uyanıp atacam kendimi cammdan aşağı.. yada yanlız kalmak istemiyorum.. geceleri uyuyamıyoruM.. kalbim çıkacak gibi oluyor yerinden.. korkuyorum ... bide hamilelik düşük tehlikesi kanamalar..
dua edin bana olurmu

Canım yaşadıkların&hayatın kolay değil. Ama evliliğin düzelmiş (sanırım, öyle anladım yazdıklarından), iş ortamın da düzelir inşallah. Dualarım seninle, rabbim kolaylık versin her işine inşallah:107:

bunlar..
dua edin bana olurmu

kafana takma canım herşey düzelecek inşallah herşey de bir hayır vardır. Kanamaların halen devam ediyormu?

Evet kullanıyorum canım. Son kontrolümde doktor rahimde kasılma gördü, hemen verdi ilacı. Ben dün araştırdım biraz. Eğer karnın bir tarafında toplanıyorsa normal, tüm karında uzun süreli sertleşme oluyorsa buna acı da eşlik ediyorsa erken doğum riski diyordu. Rahatladım biraz okuyunca:107:

Benimde 21 aralıkta kontrolüm var biz maşallah ileriden gidiyoruz 10 güğn kadar o yüzden şeker yüklemesini ve detaylıyı o zaman yaptıracaz.Doktor geçen sefer gittiğimde bir dahaki ay vericem demişti muhakkak hatırlatıcam bende çünkü kasılmaları engelliyormuş umarım o zamana kadar bişey olmaz.Nasıl birşey yaşıyormuyum hoş onuda bilmiyorum ya neyse:)

bunlar..
dua edin bana olurmu

Sıkma canını bu kadar.Hangimizin hayatında sorunlar olmuyor ki?Sen bebeğine odaklan böyle yaparsan onuda tedirgin edersin.Herşey yoluna girer zamanla bebek kısmetiyle gelir inşallah sanada yanında huzuru beraber getirir:)

Canım yaşadıkların&hayatın kolay değil. Ama evliliğin düzelmiş (sanırım, öyle anladım yazdıklarından), iş ortamın da düzelir inşallah. Dualarım seninle, rabbim kolaylık versin her işine inşallah:107:

kafana takma canım herşey düzelecek inşallah herşey de bir hayır vardır. Kanamaların halen devam ediyormu?

eşimle daha iyiyiz şükürler olsun sonsuz şükürler..
ama sanki bazen bi rüzgar gelip yokluyor.. burdayım diyor.. yaşananlar..
düzelecek inşallah.. ama insan kolay atlatamıyor sanırım..
kanamalarım durdu şükürler olsun..
meğer ikizmişte biri düşmüş.. ondan dı.. kanamalar..
hatta okadar garip ki neredeyse 3 ay kese yerleşemedi rahime havada asılı gibiydi.. RABBİME şükürler olsun daha iyiyim ama dualarınızı eksik etmeyinn

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2014

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

:KK62::KK16::KK49:2014 NISAN ANNELERI LISTESI:KK49::KK16: :KK62:

anne adayimiz:KK49:
kaçıncı bebiş:KK3:
şehirEn Büyük TÜRKİYE
SAT:21:
BDT:emir_bebek:
Bebiş cinsiyetimiz:KK73:
Bebiş isimlerimiz :118:
e3sme3r
24
İlk
İstanbul
08.07.2013
15 Nisan :nazar:
Kız
avare34
23
İlk
İstanbul
30.06.2013
05 Nisan:nazar:
Erkek
Yusuf:emir_bebek:
AdAm_OLaCaK_KIZ
28
İlk
Batman
20.07.2013
26 Nisan :nazar:
Erkek
Metehan:emir_bebek:
SEDACAN
25
İlk
Bursa
17.07.2013
23 Nisan :nazar:
Kız
Ravza:emir_bebek:
aktar83
30
İlk
İzmir
13.07.2013
26 Nisan :nazar:
Erkek
Alper:emir_bebek:
HIRSIZI
33
İlk
Ankara
01.07.2013
07 Nisan:nazar:
Kız
Ela:emir_bebek:
hayretbijiy
27
İlk
İstanbul
08.07.2013
14 Nisan:nazar:
Erkek
Arda:emir_bebek:
pakize
25
İlk
Bursa
14.07.2013
11 Nisan:nazar:
Erkek
Emirhan:emir_bebek:
kuzey16
29
İlk
28.06.2013
04 Nisan:nazar:
Erkek
:emir_bebek:
anar
24
İlk
Erkek
Poyraz:emir_bebek:
golge_cicegi
30
İlk
Ankara
08 Nisan:nazar:
Kız
:emir_bebek:

yeni listemiz BDT sirasina gore yapilmistir
listeye eklenmek isteyen annis adayları lütfen özelden yazınız
Özelden yazamayan annişler alıntı yaparak yazarlarsa onlarin mesajlarını da görebilirim :KK34:

KILO TAKIBINI BURADAN

NISAN ANNELERI BEBISLERININ ILK POZLARINA BURADAN

2014 Nisan anneleri beslenme günlüğüne buradan

2014 Nisan annelerinin minik bebislerine aldığı cicilere buradan

2014 NISAN ANNELERININ GÖBÜŞLERINE BURADAN
esmer benide ekler misin 24 yaşında ilk bebeğim izmir sat 28/06/2013 bdt 04/04/2014 kız ve ismi Elif Nİsa

Kızlar ben sizlere teşekkür ederim asıl yine aynı çatı altında buluştuğumuz için :KK16:
Buranın yeri çok ayrı, yaşananlardan ötürü çok üzgünüm bazı arkadaşlarımızın hesapları dondurulmuş.
Keşke hiç yaşanmasaydı bunlar...
İnşallah hesapları aktif olur ve aramıza katılırlar...
Ayrıca Kazen'e teşekkür ederim tekrar yine sayfamızı bize verdiği için...
Her şey eskiye dönsün şenlensin yine topiğimiz..:KK49:

neden böyle oldu hiç anlamadım ilen varsa zahmet olmazsa merakımı giderebilir mi fefilifa hesabın sahibiyken noldu da iptal oldu esmer aldı falan filan

neden böyle oldu hiç anlamadım ilen varsa zahmet olmazsa merakımı giderebilir mi fefilifa hesabın sahibiyken noldu da iptal oldu esmer aldı falan filan

canım selam sen ne güzelsin öle profiline baktımda.. :)
sende cezaevi personelisin galiba.. kıyafetin öyle gösteriyor..
konuya gelince..
sanırım sürekli face gurubuna çağrı yapılması ve burda ki sohbetin kopmasından dolayı konu kapatıldı.. ve neyazıkkı bir kaç arkadaşımızın hesapları pasif hale getirildi:KK43:
esmer arkadaşımızda yeni bir konu açtı biz tekrar toplanalım diye heralde o arada kazenle bağlantıya geçtiler ve konuyu esmer arkadaşımız devraldı..ve bu konudan devam etmemiz sağlandı

Son düzenleme:
Benimde 21 aralıkta kontrolüm var biz maşallah ileriden gidiyoruz 10 güğn kadar o yüzden şeker yüklemesini ve detaylıyı o zaman yaptıracaz.Doktor geçen sefer gittiğimde bir dahaki ay vericem demişti muhakkak hatırlatıcam bende çünkü kasılmaları engelliyormuş umarım o zamana kadar bişey olmaz.Nasıl birşey yaşıyormuyum hoş onuda bilmiyorum ya neyse:)

İlk olunca öyle oluyor canım. Yaşadıklarımız normal mi yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyoruz. Ama ben doktordan yana şanslıyım, onu çok seviyorum-güveniyorum. O yüzden kafam rahat:107:

eşimle daha iyiyiz şükürler olsun sonsuz şükürler..
ama sanki bazen bi rüzgar gelip yokluyor.. burdayım diyor.. yaşananlar..
düzelecek inşallah.. ama insan kolay atlatamıyor sanırım..
kanamalarım durdu şükürler olsun..
meğer ikizmişte biri düşmüş.. ondan dı.. kanamalar..
hatta okadar garip ki neredeyse 3 ay kese yerleşemedi rahime havada asılı gibiydi.. RABBİME şükürler olsun daha iyiyim ama dualarınızı eksik etmeyinn

Ben kalbim daraldığında aşağıdaki duayı okurum, sen de oku canım (Arif Pamuk kitabında var manasını bilmiyorum).

Allâhümme innî lâ emlikü li nefsi darran ve lâ nef an ve lâ mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûran ve estetıy'u en ecide illâ mâ a'taytenî ve lâ ettekıy illâ mâ vekaytenî. Allâhüme veffıknî li mâ tühıbbü ve terdâ minel kavli vel ameli fi âfiyeh.

canım selam sen ne güzelsin öle profiline baktımda.. :)
sende cezaevi personelisin galiba.. kıyafetin öyle gösteriyor..
konuya gelince..
sanırım sürekli face gurubuna çağrı yapılması ve burda ki sohbetin kopmasından dolayı konu kapatıldı.. ve neyazıkkı bir kaç arkadaşımızın hesapları pasif hale getirildi:KK43:
esmer arkadaşımızda yeni bir konu açtı biz tekrar toplanalım diye heralde o arada kazenle bağlantıya geçtiler ve konuyu esmer arkadaşımız devraldı..ve bu konudan devam etmemiz sağlandı

ümran güzel maşallah

Kızlar ben sizlere teşekkür ederim asıl yine aynı çatı altında buluştuğumuz için :KK16:
Buranın yeri çok ayrı, yaşananlardan ötürü çok üzgünüm bazı arkadaşlarımızın hesapları dondurulmuş.
Keşke hiç yaşanmasaydı bunlar...
İnşallah hesapları aktif olur ve aramıza katılırlar...
Ayrıca Kazen'e teşekkür ederim tekrar yine sayfamızı bize verdiği için...
Her şey eskiye dönsün şenlensin yine topiğimiz..:KK49:

kaçıncı bebek: ilk bebeğim
sat: 26 Haziran 2013
bdt: 02 nisan 2014
bebğimin cinsiyeti: erkekek
bebeğimize düşündüğümüz isim: Ahmet Kağan

Ne zamandır göremiyorum ben fefilifa'yı. Özel mesaj da attım ama, bir sıkıntısı yok inşallah. Senin haberin var mı canım?

Bu arada forum gezerken gözüme çarptı, şubat annelerinde ilk doğum olmuş bile dün. Daha 30 haftalık, yaklaşık 1.5 kg doğmuş. İnşallah toparlar da annesinin yanına verirler kuzuyu, annesinin de kolları boş kalmaz:KK43:

İlk olunca öyle oluyor canım. Yaşadıklarımız normal mi yoksa bir sıkıntı mı var bilemiyoruz. Ama ben doktordan yana şanslıyım, onu çok seviyorum-güveniyorum. O yüzden kafam rahat:107:

Ben kalbim daraldığında aşağıdaki duayı okurum, sen de oku canım (Arif Pamuk kitabında var manasını bilmiyorum).

Allâhümme innî lâ emlikü li nefsi darran ve lâ nef an ve lâ mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûran ve estetıy'u en ecide illâ mâ a'taytenî ve lâ ettekıy illâ mâ vekaytenî. Allâhüme veffıknî li mâ tühıbbü ve terdâ minel kavli vel ameli fi âfiyeh.
çok saol canım not aldım okumaya başlıyorum hemen ALLAH razı olsun

ümran güzel maşallah
maşallah RABBİM bahtını şansını da güzel eylesin
Ne zamandır göremiyorum ben fefilifa'yı. Özel mesaj da attım ama, bir sıkıntısı yok inşallah. Senin haberin var mı canım?

Bu arada forum gezerken gözüme çarptı, şubat annelerinde ilk doğum olmuş bile dün. Daha 30 haftalık, yaklaşık 1.5 kg doğmuş. İnşallah toparlar da annesinin yanına verirler kuzuyu, annesinin de kolları boş kalmaz:KK43:

evet erken doğumlar oluyor.. ama maşallah kilosu iyiymiş toparlar inşallah..

X