iyi pazarlar kızlar...biz dün kontrole gittik bebişim 22+3 520 gr ve 28 cm olmuş ayy çok mutlu oldum maşşlh..bugünde aslında gezmeye çıkmıştık chıccoya girdik veee bebek arabamızı aldık ama iyimi ettik kötümü bilmiyorum chıcco ı move 3 lü seti aldık indirimdeymiş garantisinide nisanda başlatıcaklar 2 yıl..çok güzel yaa hemen ozaman gelsin doğsun istiyorummm
Insallah canım.. Bız 1599 a aldık arabayı aslında bıraz pahalı yınede ama cok begendık aldık ıste sag saglım dogsunda bebısım guzel guzel gezdırelım
kilon gayet iyi zaten ortalama 3 -4 kilo alınıyor .ben biraz az aldım sanırım aşermem yoktu extra bir şey yemiyordum .gebe klmadan önce nasıl yiyorsam şimdide aynı şekilde yiyorum extradan vitamin ve demir hapı kullanıyorum .. 400 gr gayet iyi benimkisi de o civardaydı şimdi 23 hafta oldu 500 gram olmuş .maşallah yavruşlarımıza ....annelik çok güzel bir duyguymuş .içimde büyütüyorum onu tarif edilemez bir duygu ..
ben eşime 900 liralık gösteriyorum üstüne 1000 lira daha koyalımda bi serçe alalım bari diye dalga geçiyo :)
güle güle kullansın minik :)
Ayy cok guldum dogru valla dunyanın parası ama soyle dusunuyorum bır telefona verıyrz 2000 bebıs ıcın feda olsun 1600
Aysuncum bız hıc arastırmadık yaa ılk begendgımız arabayı aldık daha dogrusu esım cok almak ıstedı bana gore cok erken ama hayrlısı..chıccoda eger vazgecersenız degısım yaparız dedıler oyuzden ıcım rahat baska bırsey begenırsek degıstırırz dıyorum..
Kızlar nasılsınız?
Ben bu aralar çok duygusalım.
Annemle hiç olmadık şekilde tartıştık dün üzdüm sanırım onu:44:
Eşim geldi sakinleştirdi beni sonra birlikte anneme gittik gönlünü aldım.
Bütün gün evde olmak beni çok sıkıyor.
Eşimde yoğun çalışıyor 11:00~23:00 çalışıyor onunda eksikliğini çektim sanırım =(
Kafam,bedenim bütün benliğim çok yorgun.
İnşallah atlatırım bu durumu en kısa sürede
vee benim minik ervam kısmetse nisanın son haftası gelecek teyzeleri :) yalnız ben doktorumu hiç sevmiyorum ve maalesef başka doktor yok burda bu yüzden çok merak etmeme rağmen doktora gitmek istemiyorum
hoşgeldin canım iyi yapmışsın tabi :)
sen nerdesin peki canım?başka bi ilçeye falan gitme şansın yokmu
teşekkür ederim canım. ben konyanın seydişehir ilçesindeyim. burda tek doktor var alanında çok iyi olduğunu söylüyorlar ama adam çok sinir, hiç bir açıklama yapmıyor. tanıyanlar sıkıntı olmadığı sürece bir şey demez o diyorlar. ama insan duymak istiyor bebeği ile ilgili gelişmeleri en azından tmm hiç sıkıntın yok herşey normal gibi bir sözü ama nerdee. görevimden dolayı kolay kolay çıkamıyorum burdan çok geç oluyor başka hastane için
Kızlar nasılsınız?
Ben bu aralar çok duygusalım.
Annemle hiç olmadık şekilde tartıştık dün üzdüm sanırım onu:44:
Eşim geldi sakinleştirdi beni sonra birlikte anneme gittik gönlünü aldım.
Bütün gün evde olmak beni çok sıkıyor.
Eşimde yoğun çalışıyor 11:00~23:00 çalışıyor onunda eksikliğini çektim sanırım =(
Kafam,bedenim bütün benliğim çok yorgun.
İnşallah atlatırım bu durumu en kısa sürede
mrb kizlar..bende nisan annesiyim.size bir sey danismak istiyorum..vakifbank sinavini kazanmistm yazin ama mulakattan elenmistm.snra bebegm geldi ben dersanee yazildm alan.cok istemistm ama olmadi..neyse cuma gunu mudure aradi yedeklerden alindin diye..ben cok stres yaptm hamile oldgmu gorecek bebegm 5 aylik beni almak istemeyecek işe.. 3-3,5 ay snra dogm iznine ayrilcam diye almayacak kesin beni.. :-( kimse yok sorabilecegm.pazartesi gel hem tanisalim hem hangi ewraklari istedigmizi igren dedi mudure hanim..boyle iste yarin saat 2 de gidicem ama icim hic rahat degil..acaba bi fikri olan yada buna benzer bi olaya sahit olan var mii anneler? cok ihtiyacm var fikrinize
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben heyecanlıyım salı günü ayrıntılı ultrasonumuz var inşalah iyi haberlerle gelirim bebişi çok mereak ediyorum :)
hamilelikten ötürü böyleyiz hassasız canım bende senin gibiyim benim eşim 5-6 gün sabah 7 de gidip gece 1 de geldi hiç yüzünü göremiyordum çok zor oldu daha çok sıkıldım evde akşama kadar tek olduğumuz için akşam eşimiz gelsinde iki muhabbet edelim istiyoruz ilgi bekliyoruz annenle olan durumun düzelmiş buna çok sevindim o seni anlıyordur merak etme... anneler evlatlarına küsmezler.. aslında sen riskli bir hamilelik yaşamıyorsun kursa falan yazıabilirsin hamilelikle alaklı kurslarda oluyor bir bak istersen
hmmm anladım tatlım..
sinir oluyorum böyle hassas bi dönemde anneleri azarlayan bebekleri hakkında bilgi vermeyen doktorlara..
acaba hep adamın ters bi anına falan denk geldinde ondan mı böyle yaptı dicem ama sanada böyle bişey yapmaya hakkı yok!!
off off bu hastane işlerinde büyük şehirde ve özellikle merkezde olmanın önemini daha iyi anlıyo insan :S[/QUOTE
benle alakalı değil canım. yıllar önce özel kliniği varmış oraya gidenler çok memun yeniler ise aynen benim gibi şikayetçi. ilk bebeğim, ilk heyecanım, deneyimsizlik hepsi üst üste ama soru bile sormaya vaktimiz yok. bazen ona da hak vermek istiyorum bütün hastalara o bakmak zorunda ama yine de sinir olmaktan kendimi alamıyorum. büyükşehirde olamamanın eksikliğini çok hissediyorum böyle durumlarda. inşalah hepimiz hayırlısyla hiç sıkıntı yaşamadan kucağımıza alabilir bebeklerimizi.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..
keşke en başta söyleseydin be cnım yaa en azından yarına kadar kendini yiyip bitirmezdin..
eşimin kuzeni yeni hamile olduğunu öğrendiği gün takım liderliği olarak başvuru yaptığı işten işe başlayabilirsin diye haber gelmiş..
daha 1 aylık hamile olmasına rağmen hamile olduğunu ve yerine başkalarını almalarını söylemiş..
inan bana bebek kısmetiyle gelir..herşeyi oluruna bırak..hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah..