Cnm bes ayda beş kiloymı çok dedi....aaaayy beni görmesin senin dr ozamanekmeksiz ye bari aç bırakma oglusunu annesi
bebeğinin adını koyabilen var mı? Acaba....
Ben bir türlü bir isim yakıştıramadı...
anladım canım güle güle kullanın inşallah..hızlısınız
anakucağı varmı bu arabanın..özellikleri iyiye benziyor bunu da yazıp araştırayım
)
Çok begendim cnm gule gule kullanin :)
Aysunay nerelerdesin?
Bosladin bizi unutma buralari!!
Link acilmadi tablette cnm
kızlar şimdiye kadar neler aldınız ne hazırlıklar yaptınız bebişiniz ve kendiniz için fikir verir misiniiz?neleri tamam neleri eksik ve ne zaman almaya başlıycaksınız kısacası hazırıklar ne durumda...
bende park yatak aldım nasıl?
birde alınacaklar listesi buldum gayet makul abartılı ve gereksiz pek birşşey yok kolaylık olur herkese umarım.
Benim kızımın adı nilüfer olucak kısmetse.ben hamile oldugumu daha ögrenmeden rüyamda hamile oldugumu ve adını nilüfer koymamı söylediler.
yusuf olucak inşallah dedemizin adı :)
İnşallah bnde koydum adını şimdiden Poyraz'ımızı bekliyoruz
canım bız koyduk bıle mert ıstıyoruz 2 secenegımız yigit canım amam ısmımı ıkımız karar verdık ben yıyıten yanaydım ama esım asker oldugu ıcın kıramadı mert olsun 2.cıye kısmet ınsallah
Evet kimine göre erken olabilir ama son zamanlarda toplu almaktansa şimdiden hoşuma giden şeyleri almak beni oyalıyor, mutlu oluyorum
selam anneler dün ayrıntılı ultrasonu muz vardı.çok şükür
her şey yolunda.kızım beni tekmeleyip duruyordu.
veee bugün kızımın tekmelerini dışarıdan artık
gözlemliyorum.çok şükür rabbime
1günde nasılda değişiyorla düne kadar hissetmiyordum.bu
gün hissetmye başladı.
ve anneler iştah patlaması yaşıyorum.yiyorum karnım şişiyor
ama daha yemek istiyorum.bylr gidersem dombili olucam
doktorum artık güne 2 saat yürü dedi.ekmek
yasak dedi ama ekmek yemeden doymuyorum.
ayy canımerkek isimleri demişsin ama
ben kızıma zeynep ismini koyucam.
erkek olsaydı peygamberimizin s.a.v ismini koyucaktım ahmet
eşimin de benimde ortak fikrimiz yusuf üzerinde ama şimdilik :)
Ahmet kerem düşünüyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
'NEHİR'imin cicileri
Eki Görüntüle 878973 Eki Görüntüle 878975 Eki Görüntüle 878977 Eki Görüntüle 878978
'NEHİR'imin cicileri
Eki Görüntüle 878973 Eki Görüntüle 878975 Eki Görüntüle 878977 Eki Görüntüle 878978
Günaydınnn hepsi birbirinden güzel güzeel günlerde giymeyii nasip eder inşallahh ama bunlar ynidoğan mı değil mi
hepsi çpk güzel canım =)
İyi günlerde giyinsin nehirin....
13-14tane zıbın uzun ve yorum kollu, 3-4tane burnu kapalı pantolon,penye olanlardan, 6-7 takım alt üst, 2 tane tulum, alt acma minderi, havlu,huggıes 3-6kilo 2li 70 li pakatlerden bebek bezi, 3adet ilk oyuncakları, park beşik, park beşiğin yatağı, annelerimizin bol bol işlediği ve hala işlemekte olan örgüleri hazır bulunmakta. Hımm annem sağolsun 2adet battaniyesi, çorapları, bebek şampuanını dalin marka almış az önce konuştugumda söyledi
'NEHİR'imin cicileri