2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cnm bes ayda beş kiloymı çok dedi....aaaayy beni görmesin senin dr ozaman ekmeksiz ye bari aç bırakma oglusunu annesi

canım benım ıloya cok dıyo cunu ben allatann bakmaya karsı hasasım dedımıstım en basta doktoraa normall zor dedı senın ıcın eger son ayda allatn bakmma ızın vermesen sezeryan demıstı dunde fazla kılo alma dedı artık kahvaltı harıc ekmek yok aburcubur yok bıraz zor ama

bebeğinin adını koyabilen var mı? Acaba....
Ben bir türlü bir isim yakıştıramadı...

canım bız koyduk bıle mert ıstıyoruz 2 secenegımız yigit canım amam ısmımı ıkımız karar verdık ben yıyıten yanaydım ama esım asker oldugu ıcın kıramadı mert olsun 2.cıye kısmet ınsallah

selam anneler dün ayrıntılı ultrasonu muz vardı.çok şükür
her şey yolunda.kızım beni tekmeleyip duruyordu.
veee bugün kızımın tekmelerini dışarıdan artık
gözlemliyorum.çok şükür rabbime
1günde nasılda değişiyorla düne kadar hissetmiyordum.bu
gün hissetmye başladı.
ve anneler iştah patlaması yaşıyorum.yiyorum karnım şişiyor
ama daha yemek istiyorum.bylr gidersem dombili olucam
doktorum artık güne 2 saat yürü dedi.ekmek
yasak dedi ama ekmek yemeden doymuyorum.

Günaydın, keyifli pazarlar:119:

Bana hala erken gibi geliyor canım. Son ay başlarım sanırım:107:

bende park yatak aldım nasıl?
birde alınacaklar listesi buldum gayet makul abartılı ve gereksiz pek birşşey yok kolaylık olur herkese umarım.

Güle güle kullansın meleğin:107:

Benim kızımın adı nilüfer olucak kısmetse.ben hamile oldugumu daha ögrenmeden rüyamda hamile oldugumu ve adını nilüfer koymamı söylediler.

yusuf olucak inşallah dedemizin adı :)

İnşallah bnde koydum adını şimdiden Poyraz'ımızı bekliyoruz

Evet kimine göre erken olabilir ama son zamanlarda toplu almaktansa şimdiden hoşuma giden şeyleri almak beni oyalıyor, mutlu oluyorum

Hepsi çok güzel. Melekleriniz isimleri ile yaşasınlar inşallah

Gözün aydın canım. Maşallah prensesine Bol protein yersen tok tutar seni, ekmeği aramazsın canım

ayy canımerkek isimleri demişsin ama
ben kızıma zeynep ismini koyucam.
erkek olsaydı peygamberimizin s.a.v ismini koyucaktım ahmet

eşimin de benimde ortak fikrimiz yusuf üzerinde ama şimdilik :)

Ahmet kerem düşünüyorum

Bebekleriniz isimleri ile yaşasınlar

günaydın güzel nisan anneleri nasılsınız...
bizimde cuma günü ayrıntılımız vardı şükür iyi geçti 2 hafta sonra şeker yüklemesine gidicem inşallah...

güle güle sağlıkla kullansın inşallah bebişiniz..ben daha hiç bişey almadım yaa siz nerdeyse ilk zamanda lazım olanların yarısını almışsınız maşallah

bebeğinin adını koyabilen var mı? Acaba....
Ben bir türlü bir isim yakıştıramadı...

biz eşimle belinay isminde karar kılmıştık ama dün eşimin ailesi tarafından ufak çaplı bi tepki geldi o nasıl bi isimmiş daha güzel bişey olabilir diye..bide benim annemin adı beyhan ama annem benim için hep anne olduu için adı aklıma bile gelmemişti..kayınvalidemin adıda emine neden eminay koyulmuyo dediler..bende çok sinirlendim ve üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…