2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydınn :)
Nehir'in cicileri çok güzel annesiiiii :) güle güle iyi günlerde sağlıklı sohhatli kullansın inşallah :)

Teşekkür ederiz teyzesi:KK16:

Isim konusu cok zor hakkaten bizde günlerce basimiz agriyana kadar dusunduk.yok inssn enn guzeli olsun istiyo yakistiramiyor bir turlu.
Bi de etraftan gelen yorumlar iyice kafa karıştıriyo.

Kendimizin en cok istedigi ismi koyduk bizde gerçi Nehir ismini kime soyoedi isek cok begendi ama once kendi begrnimiz.
..sizde oyle yapin cnm esin ve senin en begendiginiz isim olsun..

Ama grrcrktrn zor isim mevzu.

Teşekkür ederiz teyzesi:KK16:

Isim konusu cok zor hakkaten bizde günlerce basimiz agriyana kadar dusunduk.yok inssn enn guzeli olsun istiyo yakistiramiyor bir turlu.
Bi de etraftan gelen yorumlar iyice kafa karıştıriyo.

Kendimizin en cok istedigi ismi koyduk bizde gerçi Nehir ismini kime soyoedi isek cok begendi ama once kendi begrnimiz.
..sizde oyle yapin cnm esin ve senin en begendiginiz isim olsun..

Ama grrcrktrn zor isim mevzu.

Belinay isim olarak ve anlam olarak çok hoşumuza gitti peygamber çiçeği demekmiş..
Duru,Defne,Hira,Mira,Mina ve Belinay vardı anlam açısından en çok Belinay hoşumuza gitti..
herkes güzel isim dedi şimdiye kadar ama eşimin yengelerinden bi tanesi annenin adı neydi dedi Beyhan dedim haa ona yakın dedi bende ne kadar fesatsın yenge anne benim için anne Beyhan olarak hiç düşünmedim dedim :S
amaaaann bilmiyorum moralimi bozdular :KK43::KK43:

kızlaar benim gibi bel ağrısı çekip derman bulan var mı??henüz 21. haftamızdayız ama bel ağrısı çook etkiliyor..bebe yağıyla masaj yapıyorum az bişey rahatlıyor ama aynen devam..

kızlaar benim gibi bel ağrısı çekip derman bulan var mı??henüz 21. haftamızdayız ama bel ağrısı çook etkiliyor..bebe yağıyla masaj yapıyorum az bişey rahatlıyor ama aynen devam..

bende bel ağrısı beni zorlayacak kadar yok..
bendede göbek deliği ağrısı var eğilip doğrulamıyorum dik oturamıyorum :KK43:

Belinay isim olarak ve anlam olarak çok hoşumuza gitti peygamber çiçeği demekmiş..
Duru,Defne,Hira,Mira,Mina ve Belinay vardı anlam açısından en çok Belinay hoşumuza gitti..
herkes güzel isim dedi şimdiye kadar ama eşimin yengelerinden bi tanesi annenin adı neydi dedi Beyhan dedim haa ona yakın dedi bende ne kadar fesatsın yenge anne benim için anne Beyhan olarak hiç düşünmedim dedim :S
amaaaann bilmiyorum moralimi bozdular :KK43::KK43:

Belinay guzel isim canim.duru defne de oyle bu iki ismi biz de dsunmustuk...
Ins.esninde seninde icinize sinen bir ismi bulacaksinizdir.heps i de guzel sectginiz isimlerin.

Ben egrr is yaparsam ağrıyor.
Tek caresi dinlenmek cnm.

Ben egrr is yaparsam ağrıyor.
Tek caresi dinlenmek cnm.[/QUOTE]

sırt üstü yatınca daha da fenaa oluyor..ayakta kalmaya görüyim..rabbim cümlemize şifa versin,kolaylıkla şu dönemi atlatıp yavrularımızı kucağımıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin..

günaydın güzel nisan anneleri nasılsınız...
bizimde cuma günü ayrıntılımız vardı şükür iyi geçti 2 hafta sonra şeker yüklemesine gidicem inşallah...

Gözün aydın canım, maşallah meleğine:nazar::emir_bebek:

Youtube'da hamileler için rahatlatıcı esneme hareketleri var canım. Benim bel ağrılarım onlarla şifa buldum. Ana düzenli yapman gerekiyor, yoksa yineliyor. Acil şifalar diliyorum. Çözüm bulunamazsa hayat kalitesini çok düşürüyor.

oyyy oyyy bu minikler neler yapıyolar bize :KK43:

Farkında olduklarını sanmıyorum:KK34: Düşünüyorum bazen ne kadar geçmişe gidebiliyorum diye ama ortalama ilk okul ile başlıyor benim hafizam (5 yaşındaydım); öncesi yok. Şimdi şimdi anne olmaya namzet olunca anlıyorum anneme neler etmişim:KK9:

iyi pazarlar kızlar...biz dün kontrole gittik bebişim 22+3 520 gr ve 28 cm olmuş ayy çok mutlu oldum maşşlh..bugünde aslında gezmeye çıkmıştık chıccoya girdik veee bebek arabamızı aldık ama iyimi ettik kötümü bilmiyorum chıcco ı move 3 lü seti aldık indirimdeymiş garantisinide nisanda başlatıcaklar 2 yıl..çok güzel yaa hemen ozaman gelsin doğsun istiyorummm

Gözün aydın canım, maşallah meleğine:nazar::emir_bebek:

Youtube'da hamileler için rahatlatıcı esneme hareketleri var canım. Benim bel ağrılarım onlarla şifa buldum. Ana düzenli yapman gerekiyor, yoksa yineliyor. Acil şifalar diliyorum. Çözüm bulunamazsa hayat kalitesini çok düşürüyor.

Farkında olduklarını sanmıyorum:KK34: Düşünüyorum bazen ne kadar geçmişe gidebiliyorum diye ama ortalama ilk okul ile başlıyor benim hafizam (5 yaşındaydım); öncesi yok. Şimdi şimdi anne olmaya namzet olunca anlıyorum anneme neler etmişim:KK9:

çok haklısın gerçekten annelerimze neler neler etmişiz ( en uslumuz bile ) :KK9::KK9:

iyi pazarlar kızlar...biz dün kontrole gittik bebişim 22+3 520 gr ve 28 cm olmuş ayy çok mutlu oldum maşşlh..bugünde aslında gezmeye çıkmıştık chıccoya girdik veee bebek arabamızı aldık ama iyimi ettik kötümü bilmiyorum chıcco ı move 3 lü seti aldık indirimdeymiş garantisinide nisanda başlatıcaklar 2 yıl..çok güzel yaa hemen ozaman gelsin doğsun istiyorummm

ohh ohh maşallah bebişine :)
şimdi netten baktım 1750 gibi bi fiyatı var :S umarım ii bi indirimle almışsınızdır..
bebişin iii günlerde sağlıklı sıhhatli kullanır inşallah :)

Maşallah kuzuna canim.
Araba mevzu baya zor.kac gundur olmasi gereken ozellikleri vs yazdim ksgida arastirma icindeyim.
Insallah bulucsm.istedgim ozelliklerin cogunu yanyana.
Insallah memnun kapirsiniz sizde guke gupe kullajin cnm.
günaydın canım çok güzelmiş cicileriniz iyi günlerde kullanın

Cok sagol canim:KK16:

ohh ohh maşallah bebişine :)
şimdi netten baktım 1750 gibi bi fiyatı var :S umarım ii bi indirimle almışsınızdır..
bebişin iii günlerde sağlıklı sıhhatli kullanır inşallah :)

Insallah canım.. Bız 1599 a aldık arabayı aslında bıraz pahalı yınede ama cok begendık aldık ıste sag saglım dogsunda bebısım guzel guzel gezdırelım:KK66:

canım çok sevindim maşallahh hem sana hem oğluşuna :)
bende norml istiyorum ama zaman ne gösterir bilemicem..
ben hamişliğin başından beri toplamda 4 kilo aldım...fazla mı :S
ben 19+3de dr a gittiğimde bebiş 400gr dı..bebişin kilosu fazla mı?

kilon gayet iyi zaten ortalama 3 -4 kilo alınıyor .ben biraz az aldım sanırım aşermem yoktu extra bir şey yemiyordum .gebe klmadan önce nasıl yiyorsam şimdide aynı şekilde yiyorum extradan vitamin ve demir hapı kullanıyorum .. 400 gr gayet iyi benimkisi de o civardaydı şimdi 23 hafta oldu 500 gram olmuş .maşallah yavruşlarımıza ....annelik çok güzel bir duyguymuş .içimde büyütüyorum onu tarif edilemez bir duygu ..

Maşallah kuzuna canim.
Araba mevzu baya zor.kac gundur olmasi gereken ozellikleri vs yazdim ksgida arastirma icindeyim.
Insallah bulucsm.istedgim ozelliklerin cogunu yanyana.
Insallah memnun kapirsiniz sizde guke gupe kullajin cnm.

Cok sagol canim:KK16:

Aysuncum bız hıc arastırmadık yaa ılk begendgımız arabayı aldık daha dogrusu esım cok almak ıstedı bana gore cok erken ama hayrlısı..chıccoda eger vazgecersenız degısım yaparız dedıler oyuzden ıcım rahat baska bırsey begenırsek degıstırırz dıyorum..

X