2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba kızlar...

ben telefondan girdiğim için buraya girmek zor oluyor..o yüzden takip edemiyorum..ama pc geçtiğim sürece takip ediyorum..

bizimde c.tesi ayrıntılımız vardı çok şükür prensesim iyi..24 cm olmuş herşeyi de iyi çıktı:KK16: bunu da atlattık çok şükür..

ciciler almaya devam..oda baktık çilekte baby cotton çok beğendim sanırım o olacak inşallah..

3 hafta sonra şeker testimiz var inşallah çıkmaz şeker vs..

Gözün aydın canım. Maşallah meleğine, büyümüş:nazar: Bu arada zevklerimiz aynı anlaşılan, ben de o odayı çok istiyorum:107:

canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah seni böyle gördükçe çokk mutlu oluyorum :KK54::KK54: inşallah tedaviyle banada sağlıklı bir gebelik daha nasip eder Rabbim.

Allah hepimize emanet edeceği yavruların zamanını belirlemiş biz bilemiyoruz sadece...Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip edecektir canım hiç üzülme

Canim cevabin icin tskler Almanyada hastane cikisi bulamadim tulumlu takimlar var ama insallah annem babam gelecek tr den siparislerimin basinda hastane cikisi ve battaniyeler olacak:)Canim ülkemde herseyin en güzeline ulasabiliyorsun ...

Herkesin memleketi gerçekten :KK66: ben Bursalıyım ama şu anda Konya'da yaşıyorum . Riskli gebelikten dolayı gidemiyorum da aklım hep orada her şeyin iyisi orada gibi geliyor..her şeyin yerini biliyorsun her şey elinin altında ...

bebiş için kıyafet almaya başlayanlar varmı kızlar?
ben bi kaç parça bişey aldım dün bi sitede 5 li zıbın takımı beğendim
sipariş ettim ama bugun aradılar kalmamış çok beğenmiştim ama
kısmet olmadı kız bebek kıyafetleri çok şeker bayılıyorum öyle tatlı
kıyafetler görünce hepsini alasım geliyor :)

Gözün aydın canım. Maşallah meleğine, büyümüş:nazar: Bu arada zevklerimiz aynı anlaşılan, ben de o odayı çok istiyorum:107:

evet canım baktım c.tesi 3200 dediler ama çok güzelllllll:KK16::KK16: alıcaz kısmetse 5 ay ertelemesi varmış

Son düzenleme:
güzel anneler face kullanmayı bilmiyorum.herkeste orada
burayı unutayın kızlar.ben 1 aydır gripten kurtulamadım.ilçta
içemiyorum.çok fenayım insallah bebeğime birşey olmaz
bebeiği öksürmekten fazla hissedemez odum.
nazar mı deydirdim ne yaptım ne güzel her saat oynuyordu.
şimdi seyrekleşti.sadece 2kilo aldım.ama kıyafetlerimi artık giymiyorum.sanırım
bebiğimi rahatsız ediyorlar.geçenlerde sancı yaptı.
artık hamilelik giyiyorum.karnım yok ama kızım çok rahatladı.
canım çok geçmiş olsun bende cumartesi gününden beri grip öksürükle boğuşuyorum
maşallah kızına cnm... :nazar:benim ayrıntılı ultrason randevum da 9 aralıkta of daha çok var...

benimde ayrıntılım 9 aralık inşallah güzel haberlerle geliriz.

merhaba kızlar nasılsınız?Ben çok ağır bir griple boğuşuyorum bugün doktoruma gittim bebişimi merak ettim hemde belki ilaç yazar dedim bebeğimin keyfi yerinde çok şükür 287 gr olmuş yalnızca öksürüğüm için ilaç yazdı doktorum grip için ıhlamur ballı süt ve istirahat verdi bir hafta evdeyim

$2013-11-24 21.03.51.jpg $2013-11-24 21.09.24.jpg $2013-11-24 21.10.43.jpg $2013-11-24 21.11.13.jpg $2013-11-24 21.11.55.jpg $2013-11-24 21.12.35.jpg $2013-11-24 21.13.33.jpg $2013-11-24 21.13.56.jpg $2013-11-24 21.19.37.jpg

bunlarda bizim dün aldığımız cicilerimizz teyzeleriii :KK1::emir_bebek::nazar::KK49:

Selam nisan anneleri,alışveriş yapmaya henüz başlamadım daha doğrusu erken mi acaba bilemiyorum?Birde ilk önce neler almak gerekiyor acaba:):KK9:

Güzel Anneler Merhaba:)Alisverisler basladimi sizlerde??Erken mi yoksa!! Ama bugün dayanamadim bikac badi aldim bebisime ama karar veremiyorum 50 mi yoksa 56 bedenlemi baslamaliyiz ve neler almaliyiz ilk baslangicta sizlerin fikirlerinizi alabilrmiyim???

Ben bi kaç parça bişey aldım ama 0-3 ay aldım. yenidoğan bir iki takım alsam yeter çok çabuk büyüyorlar olmuyor çünkü.

Anne için:

* İki gecelik –önden düğmeli
* Çorap
* Terlik
* Emzirmeye yardımcı sütyen
* Diş macunu ve fırçası,deodorant, şampuan, ve kendinizi iyi hissettirecek şeyler.
* Okuyacak magazin
* Bozuk para
* Dikkatinizi dağıtacak küçük oyuncaklar
* Yastık

Yanınızda bulunacak şahıs:

* Saat
* Telefon defteri
* Bozuk para
* Fotoğraf makinesı veya video kamera

Bebek için:

* En az üç bez
* Zıbın
* Başlık
* Battaniye
* Pijama

Not: arabanızda bebek koltuğu bulunmasında büyük fayda vardır.

Hastaneden ayrılmadan

* Bütün sorularınızı sorun
* Bebeğin nasıl temizleneceği, uyuma ve beslenmesiyle ilgili bilgi alın.
* Hangi durumda doktoru aramanız gerektiğini öğrenin.
* Olabilirse 24 saat ulaşabileceğiniz bir çocuk doktoru bulun.
* Aşılama ile bilgi alın.
* Artık eve gidebilirsiniz.

gibi bir sürü ihtiyaç listesi var alınması gereken.....sizce de gereklimi:KK49:

Ben de çilekten baby cotonu beğendim kızlar onu alıcaz büyük ihtimal:KK66:) ama bu ara benim atama tercih heyecanı old için gündem 1haftadır farklı ama bi türlü halı bulamadım nasıl bişy aliyim brilliant da çok güzel perde begendim size de tavsiye ederim bu arada:KK66:))

Kızlar selam :KK16:

Face grubuyla ilgili sıkıntılar konuşulmuş, mart annelerine gidenler olmuş..
Bence mart annelerini de face grubunu da takip edebiliriz ama buradan da kopmayalım. İlk göz ağrımız burasıı :KK16:

Gerçi ben maalesef face grubuna da buraya da fazla yazamıyorum ama takipteyim.

Bir yandan okul-öğrenciler bir yandan tez çalışmalarım bir yandan da hamilelik telaşı çok zor ama şükür :) Allah kolaylıklar versin hepimize..

Sevgiler... :KK16:

X