2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın

evet canım baktım c.tesi 3200 dediler ama çok güzelllllll alıcaz kısmetse 5 ay ertelemesi varmış

Kizlar simdi bebegimin arabasini siparis ettim internetten umarim kullanislidir ve memnun kalirim )

http://i48.photobucket.com/albums/f207/Ic3g0d/Mura3.jpg

Hayırlı olsun şimdiden, güzel günlerde kullansın melekleriniz:107:

Geçmiş olsun canım, iyi istirahatler. Umarım çabuk atlatırsın:107:

teyselerimiizzz biz çarsamba sabahı allah izin verirse ayrıntılı ya girecez

Güzel haberlerle gel canım:107:

ay heyecan bastı beniiiiiiiiiiiiiiii

günaydın herkese... nasılsınız???biz bebeğimle inş güzel bi gün geçireceğiz... biraz hareketlendirdik galiba topiğimizi iyi oldu bence...

bayıldım hepsine. Güle güle giydir inş.

Canım nasıl hazır mı ? Yoksa metre işi diktircek misin?

Gunaydinnnnnnnnn

Gune kizimin pit pitlariyla uyandim

Oyy yerim ben o pıt pıtları.

bayıldım hepsine. Güle güle giydir inş.

Canım nasıl hazır mı ? Yoksa metre işi diktircek misin?

Oyy yerim ben o pıt pıtları.

çok güzel bebeğinin cicileri çok beğendimmm benim doktorum 18. haftamda %80 erkek demişti. en son bi hafta önce gittik bacak arasını göremedik bebişin. ben de bi kaç kısa kollu zıbın, iki tane yeni doğan seti, bi tane kundak 2 tane de çorap aldım. cinsiyeti değişir mi acaba diye şimdilik almadım bişey ama 18. haftada belli oldu yani erken değildi cinsiyet söylemek için değişirmi acaba???

Eki Görüntüle 873439 Eki Görüntüle 873440

22 Kasımda gittiğim kontrolden
bana göre 18.haftaydı ama ultrasonda 19 yazıyodu 18 cm olmuş kuzum

Eki Görüntüle 873443

Buda benim prensesim teyzeleri 420 gr 24 cm olmus masallah kizima

Maşallah meleklerinize, nasıl da büyümüşler. Allah nazardan saklasın Benim de bugün kontrolüm, bakalım özlemiş mi beni:107:

Benim de 18. hafta idi, kesin demişti doktorum. Değişmez sanırım canım

kıyafet olarak epey birşey aldım canım ben 13-14.haftadan beri alıyorum parça parça büyük alışverişide ocakta yapıcaz inş..

maşallah prensesine...

çok geçmiş olsun canım...

teyselerimiizzz biz çarsamba sabahı allah izin verirse ayrıntılı ya girecez

hayırlı haberlerle gelirsin inş...

Selam nisan anneleri,alışveriş yapmaya henüz başlamadım daha doğrusu erken mi acaba bilemiyorum?Birde ilk önce neler almak gerekiyor acaba:)

ben unnado ile butikbebeden yapıyorum butikbebe daha uygun geliyo...

inş hayırlısıyla ataman olur...

ben de gordum bu takimi.bence cilekteki en guzel bebek odasi takimi.benim ilk kizim odasi da cilekten ama genc odasi aldim.3 yasina kadar mobilya besik kullandik.sonra da olmusken genc odasi olsun dedik.cok memnunum ben.sen de icine sinerek kullanirsin.

alışveriş konusu konuşulmuş kızlar. biz geçtiğimiz haftasonu bir sürü şey aldık. annaanne ve babaanneler gelince büyük şeylerin bir kısmı alındı. bir de ikiz olduğu için bebekler ben şimdiden 7 aylık kadar oldum. zor hareket ediyorum. yavaş yavaş eşyaları tamamlayalım dedik. beşliklerini arabalarını ve yenidoğan kıyafetlerinin çoğunluğunu aldık biz daha çok ikize göre hareket ettik. ikizi olan arkadaşlardan fikir aldık. kıyafetlerin çoğu 50cm olanlardan, hatta belki prematüre bile alırım doğuma yakın. benim bebişler inşallah sağlıklı doğacak ama daha düşük kilolu olacak, o nedenle hastane çıkışlarını fazla aldım ben. ama sizler için 0-3e denk gelen 56cmden daha fazla almak daha mantıklı olabilir.

bebek arabasını da gerektiğinde birleştirilebilme özelliği olması ve yer kaplamamsı nedeniyle baston olanlardan tercih ettik. ana kucaklarıyla birlikte. ama tek bebişimiz olacak olsaydı, yeni modellere yönelmeyi de düşünüyorduk. oturma bölümü komple çıkıp yerine ana kucağı takılanlardan yani. ama bizim kriterimiz biraz fazla olunca buna yöneldik.

beşikleri de ikeadan aldık, beyaz sade modeller. en çok beğendiğim o oldu. güvenlik açısından. altı çekmeceli olanlar yüksek oluyor ve bebek en alt seviyede yatamıyor büyüyünce. sarkıp düşer diye korktum. park yataklar da bana şık gelmediğinden bu beşikleri aldık. hem fiyatları da uygun

şimdi daha basit bebek mağazalarından tek alt tek üst tarzı parçalı günlük giydirmeye kıyafetler alacağım kısmetse. sonra da biberon göğüs pompası emzik vs... alınacak listesi hala dolu yani

Maşallah bebeklerinize ve cicilerinize
Şimdiden başladınız demek =)
Ben kıyafet aldım şu an sadece, beşik vs Ocak ayında İstanbul bebek fuarı var.
Oradan almayı düşünüyorum.
Bebek arabası v.s ablam subatta Almanya ya gidecek kısmetse o oradan alacak.
Böyle yani =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…