evet canım baktım c.tesi 3200 dediler ama çok güzelllllllalıcaz kısmetse 5 ay ertelemesi varmış
Kizlar simdi bebegimin arabasini siparis ettim internetten umarim kullanislidir ve memnun kalirim)
http://i48.photobucket.com/albums/f207/Ic3g0d/Mura3.jpg
Eki Görüntüle 873103 Eki Görüntüle 873104 Eki Görüntüle 873105 Eki Görüntüle 873106 Eki Görüntüle 873107 Eki Görüntüle 873108 Eki Görüntüle 873109 Eki Görüntüle 873110 Eki Görüntüle 873111
bunlarda bizim dün aldığımız cicilerimizz teyzeleriii
merhaba kızlar nasılsınız?Ben çok ağır bir griple boğuşuyorum bugün doktoruma gittim bebişimi merak ettim hemde belki ilaç yazar dedim bebeğimin keyfi yerinde çok şükür 287 gr olmuş yalnızca öksürüğüm için ilaç yazdı doktorum grip için ıhlamur ballı süt ve istirahat verdi bir hafta evdeyim
teyselerimiizzz biz çarsamba sabahı allah izin verirse ayrıntılı ya girecez
Anne için:
* İki gecelik –önden düğmeli
* Çorap
* Terlik
* Emzirmeye yardımcı sütyen
* Diş macunu ve fırçası,deodorant, şampuan, ve kendinizi iyi hissettirecek şeyler.
* Okuyacak magazin
* Bozuk para
* Dikkatinizi dağıtacak küçük oyuncaklar
* Yastık
Yanınızda bulunacak şahıs:
* Saat
* Telefon defteri
* Bozuk para
* Fotoğraf makinesı veya video kamera
Bebek için:
* En az üç bez
* Zıbın
* Başlık
* Battaniye
* Pijama
Not: arabanızda bebek koltuğu bulunmasında büyük fayda vardır.
Hastaneden ayrılmadan
* Bütün sorularınızı sorun
* Bebeğin nasıl temizleneceği, uyuma ve beslenmesiyle ilgili bilgi alın.
* Hangi durumda doktoru aramanız gerektiğini öğrenin.
* Olabilirse 24 saat ulaşabileceğiniz bir çocuk doktoru bulun.
* Aşılama ile bilgi alın.
* Artık eve gidebilirsiniz.
gibi bir sürü ihtiyaç listesi var alınması gereken.....sizce de gereklimi
ay heyecan bastı beniiiiiiiiiiiiiiii
Gunaydin canim.günaydın herkese... nasılsınız???biz bebeğimle inş güzel bi gün geçireceğiz... biraz hareketlendirdik galiba topiğimizi iyi oldu bence...
Eki Görüntüle 873439 Eki Görüntüle 873440
22 Kasımda gittiğim kontrolden
bana göre 18.haftaydı ama ultrasonda 19 yazıyodu 18 cm olmuş kuzum
Eki Görüntüle 873103 Eki Görüntüle 873104 Eki Görüntüle 873105 Eki Görüntüle 873106 Eki Görüntüle 873107 Eki Görüntüle 873108 Eki Görüntüle 873109 Eki Görüntüle 873110 Eki Görüntüle 873111
bunlarda bizim dün aldığımız cicilerimizz teyzeleriii
Ben de çilekten baby cotonu beğendim kızlar onu alıcaz büyük ihtimal) ama bu ara benim atama tercih heyecanı old için gündem 1haftadır farklı ama bi türlü halı bulamadım nasıl bişy aliyim brilliant da çok güzel perde begendim size de tavsiye ederim bu arada ))
Gunaydinnnnnnnnn
Gune kizimin pit pitlariyla uyandim
bayıldım hepsine.Güle güle giydir inş.
Canım nasıl hazır mı ? Yoksa metre işi diktircek misin?
Oyy yerim ben o pıt pıtları.
Eki Görüntüle 873439 Eki Görüntüle 873440
22 Kasımda gittiğim kontrolden
bana göre 18.haftaydı ama ultrasonda 19 yazıyodu 18 cm olmuş kuzum
çok güzel bebeğinin cicileri çok beğendimmmbenim doktorum 18. haftamda %80 erkek demişti. en son bi hafta önce gittik bacak arasını göremedik bebişin. ben de bi kaç kısa kollu zıbın, iki tane yeni doğan seti, bi tane kundak 2 tane de çorap aldım. cinsiyeti değişir mi acaba diye şimdilik almadım bişey ama 18. haftada belli oldu yani erken değildi cinsiyet söylemek için değişirmi acaba???
Güzel Anneler Merhaba:)Alisverisler basladimi sizlerde??Erken mi yoksa!! Ama bugün dayanamadim bikac badi aldim bebisime ama karar veremiyorum 50 mi yoksa 56 bedenlemi baslamaliyiz ve neler almaliyiz ilk baslangicta sizlerin fikirlerinizi alabilrmiyim???
merhaba kızlar...
ben telefondan girdiğim için buraya girmek zor oluyor..o yüzden takip edemiyorum..ama pc geçtiğim sürece takip ediyorum..
bizimde c.tesi ayrıntılımız vardı çok şükür prensesim iyi..24 cm olmuş herşeyi de iyi çıktıbunu da atlattık çok şükür..
ciciler almaya devam..oda baktık çilekte baby cotton çok beğendim sanırım o olacak inşallah..
3 hafta sonra şeker testimiz var inşallah çıkmaz şeker vs..
merhaba kızlar nasılsınız?Ben çok ağır bir griple boğuşuyorum bugün doktoruma gittim bebişimi merak ettim hemde belki ilaç yazar dedim bebeğimin keyfi yerinde çok şükür 287 gr olmuş yalnızca öksürüğüm için ilaç yazdı doktorum grip için ıhlamur ballı süt ve istirahat verdi bir hafta evdeyim
teyselerimiizzz biz çarsamba sabahı allah izin verirse ayrıntılı ya girecez
Selam nisan anneleri,alışveriş yapmaya henüz başlamadım daha doğrusu erken mi acaba bilemiyorum?Birde ilk önce neler almak gerekiyor acaba:)
Ben de çilekten baby cotonu beğendim kızlar onu alıcaz büyük ihtimal) ama bu ara benim atama tercih heyecanı old için gündem 1haftadır farklı ama bi türlü halı bulamadım nasıl bişy aliyim brilliant da çok güzel perde begendim size de tavsiye ederim bu arada ))
maşallah kızınasanırım biraz da önden gidiyor, aferin ona