Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım napıyorsun naılsın?
davet ettim kontrol et canım..
tamam..
İyiyim şükür annemler bizdeydi 1 aydır bugün uğurladık ...8 saatlik mesafe var aramızda...ayrılmak zor oldu ... Bundan sonrasında deneyeceğiz bakalım kendi başımızayız ...inş toparlanır idare edebiliriz...uzaklık gerçekten zor Allah yaşayan herkese kolaylık versin...sen nasılsın?
davet ettim kontrol et canım..
tamam..
tabiki çok zor olur istediğin zman göremessin bende 2.5 sene uzaktaydım ama seninki kadar değil avrupa yaksının ucundaydım annemlerde anadolu yakasında gidip gelmesi çok zor oluyordu evden çıkınca 3 saatte varıyorduk sanki başka bir şehre gidiyormuşuz gibi hamile kaldığımda bana birinin bakması gerekliydi bizde annemlerin apartmana taşındık bende iyi olmaya çalışıyorum sancım hala az da olsa devam ediyor tamamen geçmedi aslında dün geçmiş gibiydi kardeşim beni baya sinirlendirince heralde stresten tekrarladı stres çok etkiliyor bende evde sıkılıyorum :) sende benim gibi biyere çıkamıyorsun demi sende sıkılıyorsundur bazen çok daralıyorum canım gezmek istiyor ama bu halimle istesem bile gezemiyorum yürüyemiyorum bugun çamaşır leğeninden çamaşır almaya eğildim hemen kasıklarım sancılanmaya başladı şu plasantamız keşke yukarı çıksada bir rahatlasam kendimi yarım insan gibi hissediyorum
Stres çok etkili bebeğine odaklan ve sakin olmaya çalış ...baktın sinirleneceksib etrafındakilere de durumunu hatırlat çünkü insanlar bazen düşünemeyebiliyırlar...ben de aynı durumdayım gezemiyorum bir şey yapamıyorum doktor yere bir şey düşse almayacaksın çömelmeyeceksin dedi senin de aklında bulunsun inş bugünler de geçecek sağlıkla doğuma uğurlayacağız birbirimizi ve sonra iyi haberlerimizi paylaşacağız burada :)
bende face grubuna katılmak istiyoruuum
bana gelmedidavet canım ya
evet aradan 1 ay geçmiş bebişler artık harekete geçtiler bizimki bazen az oynayınca merak eder bile oluyorum :)
Sorma tüm hayat onun üzerine kurulu. İyi mi, hareket etti mi, eşyaları tamammı, aman eksiği olmasın vs vs vs :))) Bu arada odası için fikirleriniz var mı? Nasıl bir oda yapmayı düşünüyorsunuz?
Sorma tüm hayat onun üzerine kurulu. İyi mi, hareket etti mi, eşyaları tamammı, aman eksiği olmasın vs vs vs :))) Bu arada odası için fikirleriniz var mı? Nasıl bir oda yapmayı düşünüyorsunuz?
önümüzdeki cumartesi kontrolümüz var ankaraya gideceğiz...c.tesi tüm gün bizim olacak.
çilek mobilya belis ve ikeayı gezmek istiyorum bebek odası için..
bir büyüyen beşik..dolap ve şifonyer istiyorum..perde halı vs olunca tamamdır
evin bir odası boştu zaten oraya kısmetse...
Slm kizlar doktordan geliyorum ve mujdemi isterim bi oglum olacak. Bugun ogrendim cok sevindim bi kizim var ve allah nasip ederse birde oglum olacak allahim herkese nasip etsin.
Tamam kizlar mesaj kutunuza bakin
Tamam kizlar mesaj kutunuza bakin
Bende gruba katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz canım
Hepsi birbirinden güzel isimler canım =)İnşhallah canım sabır isteyen sıkıntılı bi süreç ben 2009 dan beri sürekli bi ders çalışma halindeydim en sonunda vazgeçtim maneviyat daha önemli olmaya başladı anne olmaya karar verdim çünkü gerçekten beklentim yoktu bize 50 kişi bile alınmıo çünkü ama şans oldu sana da buradan oğluşumla bütün şans öpücüklerini gönderiyoruz)
Bu arada oğluşumuza düşündüğümüz isimler Yaman,Kaan,Aren,Güney iki isim koyucaz babası öle istio bunlardan bi kombin yapıcaz bakalım)
Bu sabah 5.30 da açtım gözleri uykum bitio benim bu aralar kendiliğnden oturdum liste çıkardım ) olmadı yazarım seçtiğim isimleriHepsi birbirinden güzel isimler canım =)
Bence sizde, eşinle beğendiğiniz isimleri yazın kağıda...
Sonra kura gibi çekin =)
Biz öyle yapıcaz sanırım.