2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cuma gittik bebişimizi görmeye maşallah herşey yerinde erkek olduğu kesinleşti gittim hemen ilk hediyesini aldım bebeğime hep küçük de olsa bişy almak istiodum örgü ören arkadaşları tebrik ediyorum bende beceriden eser yok şişlere ilmik atmayı bile bilmiom:KK66:) ama arkadaşım başladı bana bi tane battaniye birde kv örüo saolsunlar:KK66:)
Cuma eve geldim mutlu mutlu internette dolanıyorum kadrolar açıklanmış sonunda büyük ihtimal atanıyorum Pazartesi başlıo tercihler ay sonu sonuçlar belli olur düşündükçe hala gözlerim doluyo inanamıyorum çok emek vermiştim çocuk nasibiyle gelir demişlerdi de çok itibar etmezdim ama kuzum bana şimdiden şans getirdi :KK66:) darısı iş beklerin başına:KK66:)

Maşallah canım inş istediğin yer olur inş çok huzurlu çalışırsın :)

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl.upuzun zaman oldu giremedim..hepinizi çok özledim ben..nasılsınız bebişlerinizi hissediyonuz mu? ben hissediyorum çok şeker yaa:)çok güzel bir şeymiş.şuanda size yazıorum ve o size yazdığımı hissediyor sanırsam bana bende burdayım anne teyzelerime selam söyle diyor:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
:nazar::nazar:

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl.upuzun zaman oldu giremedim..hepinizi çok özledim ben..nasılsınız bebişlerinizi hissediyonuz mu? ben hissediyorum çok şeker yaa:)çok güzel bir şeymiş.şuanda size yazıorum ve o size yazdığımı hissediyor sanırsam bana bende burdayım anne teyzelerime selam söyle diyor:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
:nazar::nazar:

evet canım hissediyoruz bebişlerimize masallah diyelim nazar değmesin :nazar:
bayadır yoksun neler yapıyorsun çalışmaya başladınmı?

evet canım hissediyoruz bebişlerimize masallah diyelim nazar değmesin :nazar:
bayadır yoksun neler yapıyorsun çalışmaya başladınmı?

cnm çalışmaktan giremedim zaten okulda da bir surü olaylar oldu okulda onlarla boğuşurken hiç uğrayamadım.cuma da doğum günümüzdü babamız sürpriz parti hazırlamış herkesi toplamış eve girdim karanlık ama mumlar yanıodu:KK1::KK1:

ee sizlerde ne var ne yok..ben daha hiç dr agitmedim ya..üç haftayı geçti.ayrıntılıya girenler olmuş sanırsam...aşılar ne oldu kızlar vurundunuzmu ben daha yaptırmadım..

açıkçası hem kuzumu çok özledim hemde gitmek istemiyorum kötü bişe diecekler diye..

cnm çalışmaktan giremedim zaten okulda da bir surü olaylar oldu okulda onlarla boğuşurken hiç uğrayamadım.cuma da doğum günümüzdü babamız sürpriz parti hazırlamış herkesi toplamış eve girdim karanlık ama mumlar yanıodu:KK1::KK1:

ee sizlerde ne var ne yok..ben daha hiç dr agitmedim ya..üç haftayı geçti.ayrıntılıya girenler olmuş sanırsam...aşılar ne oldu kızlar vurundunuzmu ben daha yaptırmadım..

açıkçası hem kuzumu çok özledim hemde gitmek istemiyorum kötü bişe diecekler diye..

çalışırken girmek zor olur ayrıntılıya bende girmedim üstelik aşıda olmadım aşıdan tırsıyorum :KK1:
ama mecburen yaptırıcaz ben salı günü dr gidiyorum bakalım ne diyecekler bende ters bişey olmasından çekiniyorum
inşalah bebişler iyidir

çalışırken girmek zor olur ayrıntılıya bende girmedim üstelik aşıda olmadım aşıdan tırsıyorum :KK1:
ama mecburen yaptırıcaz ben salı günü dr gidiyorum bakalım ne diyecekler bende ters bişey olmasından çekiniyorum
inşalah bebişler iyidir

bende ben geçmi kaldım diye üzülüyordum:KK1::KK1:
saglıkocagı aradı bu hafta vurunman gerek artık diye..

bende bu hafta gideyim diyorum...bakalım inş güzel şeyler duyarız.

Ben de düz örgü biliyorum sadece :KK1: ama yün polar olduğu için model istemiyo.
Bizimki uyanık ve kıpır kıpır olduğu için oyalanmadı çok. Buna rağmen yaklaşık 40 dk falan sürdü. Yüzünü gördük, ama Dr çok şanslısın dedi, normalde bu hafta erken daha net çıkmaz pek ama oğlun çok fotojenik dedi.
Ama ben benzetme konusunda özürlüyüm, normalde büyük çocukları bile benzetemem, görüntüden hiç çıkaramadım:) bana benzesiinnnn

o zaman ben ayrıntılı ultrasona girmeden çikolata yiyeyimm oynasın bizimki gündüz pek oynamıyor akşam ve gece başlıyor cimcime :) bende bana benzesin istiyorum ya :KK1:

evet cnm başladı kıpırdanmalara:) sabahları daha çok sırt üstü yattığımda hissediyorum. baya bi tekmeliyo benimki:)

bizimki akşam başlıyo gündüz tık yok :)

bende ben geçmi kaldım diye üzülüyordum:KK1::KK1:
saglıkocagı aradı bu hafta vurunman gerek artık diye..

bende bu hafta gideyim diyorum...bakalım inş güzel şeyler duyarız.

bende bu hafta gidicem sağlık ocağına belkide hemen vururlar

merhaba nasılsınız???benim yirmilik dişim çok acıyo kızlarrr... yemek yiyemiyorum. ağzımı açamıyorum. gece uyutmuyor. sadece tamol içebiliyorum. of diş biraz daha bekleseydin de sonra çıksaydınnn:KK43:

merhaba nasılsınız???benim yirmilik dişim çok acıyo kızlarrr... yemek yiyemiyorum. ağzımı açamıyorum. gece uyutmuyor. sadece tamol içebiliyorum. of diş biraz daha bekleseydin de sonra çıksaydınnn:KK43:

geçmiş olsun canım bugun burası çok sessiz kimsecikler yok bi ben varım galiba :) o 20 dişlerin yeri bazen bendede çok ağrı yapıyor çıkacak sanıyorum ama çıkmıyorlar o tarafınla yemek yeme canım daha çok acır geçenlerde benimde dişim ağrıdı zaten hamile kaldığımdan beri fırçalayınca acayip kanıyor bebişler bizim dişlerden kalsiyum çalıyolarlar diş ağrısı çok zor inşalah kısa sürede atlatırsın

kızlar merhaba benim gibi vücudu kaşınan var mı aranız da ?

benim göbeğimde olmaya basladı ama gerilmesinden ötürü oluyor galiba çatlamaya baslayacağım zeytinyağ sürünce biraz rahatlıyorum ama akşamları acayip geriliyor oturamıyorum uzanıyorum öyle rahatlıyorum

kaşıntı olur tamam da şimdiden normal mi bilemedim ki kontörlüm 28 sinde o zaman sorarım eğer devam ederse

kuruluktan olabiliyor geçenlerde benimde bacaklarımda olmuştu açtım bi baktım pul pul olmuş kuruluktan kremlendim geçti eğer kuruluktan ise pul pul görünüm vardır değilse belki alerji vs. başka bişeyden olmuş olabilir dediğin gibi geçmesse doktora gittiğinde gösterirsin

hadi tamam kaşıntı kuruluk ya da alerji diyelim peki ya bacaklardaki yerli yersiz morarıklar neden ?

Burcunun söyleği gibi bana da oldu canım duşta kese ve sonrasında krem rahatlattiyor ama morarma farklı bir şey... çarpma gibi mi morarmış varis gibi damar mi? bir yere
çarpmadığına eminsen bi doktoruna sor bence canım

X