Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma gittik bebişimizi görmeye maşallah herşey yerinde erkek olduğu kesinleşti gittim hemen ilk hediyesini aldım bebeğime hep küçük de olsa bişy almak istiodum örgü ören arkadaşları tebrik ediyorum bende beceriden eser yok şişlere ilmik atmayı bile bilmiom) ama arkadaşım başladı bana bi tane battaniye birde kv örüo saolsunlar)
Cuma eve geldim mutlu mutlu internette dolanıyorum kadrolar açıklanmış sonunda büyük ihtimal atanıyorum Pazartesi başlıo tercihler ay sonu sonuçlar belli olur düşündükçe hala gözlerim doluyo inanamıyorum çok emek vermiştim çocuk nasibiyle gelir demişlerdi de çok itibar etmezdim ama kuzum bana şimdiden şans getirdi ) darısı iş beklerin başına)
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl.upuzun zaman oldu giremedim..hepinizi çok özledim ben..nasılsınız bebişlerinizi hissediyonuz mu? ben hissediyorum çok şeker yaa:)çok güzel bir şeymiş.şuanda size yazıorum ve o size yazdığımı hissediyor sanırsam bana bende burdayım anne teyzelerime selam söyle diyor:)
evet canım hissediyoruz bebişlerimize masallah diyelim nazar değmesin
bayadır yoksun neler yapıyorsun çalışmaya başladınmı?
cnm çalışmaktan giremedim zaten okulda da bir surü olaylar oldu okulda onlarla boğuşurken hiç uğrayamadım.cuma da doğum günümüzdü babamız sürpriz parti hazırlamış herkesi toplamış eve girdim karanlık ama mumlar yanıodu
ee sizlerde ne var ne yok..ben daha hiç dr agitmedim ya..üç haftayı geçti.ayrıntılıya girenler olmuş sanırsam...aşılar ne oldu kızlar vurundunuzmu ben daha yaptırmadım..
açıkçası hem kuzumu çok özledim hemde gitmek istemiyorum kötü bişe diecekler diye..
çalışırken girmek zor olur ayrıntılıya bende girmedim üstelik aşıda olmadım aşıdan tırsıyorum
ama mecburen yaptırıcaz ben salı günü dr gidiyorum bakalım ne diyecekler bende ters bişey olmasından çekiniyorum
inşalah bebişler iyidir
Ben de düz örgü biliyorum sadece ama yün polar olduğu için model istemiyo.
Bizimki uyanık ve kıpır kıpır olduğu için oyalanmadı çok. Buna rağmen yaklaşık 40 dk falan sürdü. Yüzünü gördük, ama Dr çok şanslısın dedi, normalde bu hafta erken daha net çıkmaz pek ama oğlun çok fotojenik dedi.
Ama ben benzetme konusunda özürlüyüm, normalde büyük çocukları bile benzetemem, görüntüden hiç çıkaramadım:) bana benzesiinnnn
evet cnm başladı kıpırdanmalara:) sabahları daha çok sırt üstü yattığımda hissediyorum. baya bi tekmeliyo benimki:)
bende ben geçmi kaldım diye üzülüyordum
saglıkocagı aradı bu hafta vurunman gerek artık diye..
bende bu hafta gideyim diyorum...bakalım inş güzel şeyler duyarız.
merhaba nasılsınız???benim yirmilik dişim çok acıyo kızlarrr... yemek yiyemiyorum. ağzımı açamıyorum. gece uyutmuyor. sadece tamol içebiliyorum. of diş biraz daha bekleseydin de sonra çıksaydınnn
kızlar merhaba benim gibi vücudu kaşınan var mı aranız da ?
benim göbeğimde olmaya basladı ama gerilmesinden ötürü oluyor galiba çatlamaya baslayacağım zeytinyağ sürünce biraz rahatlıyorum ama akşamları acayip geriliyor oturamıyorum uzanıyorum öyle rahatlıyorum
karnımda değil tatlım diz kapağının arkasında bacaklarda
belki kuruluktan kaşınıyor olabilir kremlen belki geçcektir geçmesse doktora gidersin
kaşıntı olur tamam da şimdiden normal mi bilemedim ki kontörlüm 28 sinde o zaman sorarım eğer devam ederse
hadi tamam kaşıntı kuruluk ya da alerji diyelim peki ya bacaklardaki yerli yersiz morarıklar neden ?
hadi tamam kaşıntı kuruluk ya da alerji diyelim peki ya bacaklardaki yerli yersiz morarıklar neden ?
Burcunun söyleği gibi bana da oldu canım duşta kese ve sonrasında krem rahatlattiyor ama morarma farklı bir şey... çarpma gibi mi morarmış varis gibi damar mi? bir yere
çarpmadığına eminsen bi doktoruna sor bence canım