2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın herkese... umarım herkes iyidir... sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorum. bugün benim yirmilik dişim çok fena ağrı yapıyo yarısı çıktı yarısı içinde. off birden çıkıverseler kurtulsak ama ara ara beni böyle mahvediyor. yemek de yiyemem şimdi doğru düzgün. boğazıma vurur ağrısı...

bende aldım o kitaptan ama bu akşam haberlerde duyduklarımdan sonra çok üzüldüm sabiha paktuna keskin yiğit bebeğin ölümüne sebep olmuş.

Canım ben duymadım ama hemen arastıracağım

ben izlemezsem olmaz ki kaç tane normal doğum izledim anlatamam

Korkmadınmı

günaydın kızlar...rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder. ben de size bir şey danışacaktım. maalesef orta kulak iltihabı başlangıcı olmuşum doktor zinnat diye bir antibiyotik verdi kadın doğum doktoruma sordum içebilirsin dedi ama yine de korkuyorum. sizler hamileyken ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı?

evet ya artık sabırsızlanmaya başladık :) bir an önce gelsin istiyoruzzzzzzzzzz sağlıkla inşallah

Benimki de ediyor artık böyle Mısır patlaması gibi pıt yapıyor

Maşallah hemen hemen cogu hissetmeye baslamış ne güzel bizim kız yavas galiba :) tık yok

Günaydın kızlar. Grp hala devam ediyor.ama cumanin hurmetine heralde kendimi çok kötü hissetmiyorum; )

Çok Geçmiş olsun

Dün gece babası da hissetti bebeğimizi:) 3 kere tekmeledi güzel kızım:)) çok mutlu olduk:)

Ay ne güzel baba bile hissetmeye başlamıs bende istiyorum

Cok Geçmiş olsun canım

Kızlar netten bakıyorum ama güncel bir bilgi bulamıyorum, doğum izinlerinin son durumu netleşti mi? Biz çıkana kadar uzayacaksa uzasın noluuuuurrr

Günaydın, hayırlı cumalar:119:

Bebeklerini özleyen doğumun biran önce olmasını isteyen arkadaşlar, Allah gönlünüze göre versin:107: Ben acele etmiyorum hiç. Doğumdan sonra hayatım çok değişecek; bu günlerimin, özgürlüğümün ve başıma buyrukluğumun tadını çıkartıyorum

Günaydın kızlar. Grp hala devam ediyor.ama cumanin hurmetine heralde kendimi çok kötü hissetmiyorum; )

Geçmiş olsun arkadaşlar:107:

Kizlar dun sinirden patlayacak hale geldim.Devlet hastanesine gittim.Orda 3 tane kadin dogum doktoru var ama 2 tane ultrason cihazi var.Birisi radyolojo odasinda digeride ultrason odasi demisler bi odaya koymuslar.3 tane doktorda hastasi geliyo konusuyo.Sonra hastasina diyo ki ultrason odasinin onunde bekle.Birsuru hastaya bunu soluyo.Daha sonta ultrason odasinin onunde beklerken 1 saat buluyo gelmesi.Ultrason odasinda yatacagin sedye pis.Bitmis jel kutusu yere firlatilmis resmen.Pecete bile yok.Hem pis hemde bekletiyolar.Doktor bebege bakiyo ama sinir oldum.Doktorun oturacagi sandalye bile yok sedyeye oturuyo.Doktorum cok iyiydi ama bu durumdan dolayi devlet hastanesine gitmekten vazgectik.Ve bashekime hastanenin durumunu da sikayet ettik.Bunu bize doktor soyledi zaten sikayet edin.Yoksa duzelmez bizim icinde cok zor oluyo diye.Herneyse sagolsun kocam part time calistigi halde ozele gidiyoruz artik ben cocugumu pis ortamda dogurtmam cocugumdan kiymetli mi para dedi.Ozel hastaneye gittik.Ama orda o kadar guzeldi ki hersey.Sanirsin ozel muayenehane yani.Bebegimi karsida ekrandada gorebildim.4 boyutluda gorebildim.Uzun uzun baktik.Herseyini tek tek olctu soyledi.Devlet bana
Ilac yazmamisti ozeldeki magnezyum falan ekledi eski ilaclarimin ustune.20 cm ve 300 gramlik bi bebegin var suan dedi.Kocaman gozleri vardi.Annesi gibi :) bacaklari gununden 3 gun geriydi ama kafa gelisimi gunuyle ayniydi.Tip olarakta belli ki annesine benziyo kuzum kisa bacakli biraz.Ama yuz uzunlugu ayni babasi.Ama bebegim somurtuyodu.Esim doktordan ciktigimizda sordu neden somurtuyodu acaba diye.Bende o zaman annesi uzgunken hisseder oda uzulur ya sinirlerim bozuktu demin o yuzden somurtuyodu dedim.Esim o zaman annenin hissettigini hissettigine inandi.Ve davranislari bile cok degisti :) 1 dedigim bir bucuk bile olmuyo suan :)

Oy oy ben kendimi cok yorgun hissediyorum biri bana 1 hafta rapor verse de hiç kalkmadan yatsam uykuya doysam
Ne güzel olurdu

ay bana da rapor ne güzel olur

uykudan başımı kaldıramıyorum 2 gündür bende acaba bende mi bir gariplik var diyordum normalde sabahın köründe erkenden kalkardım şimdi çok zorlanıyorum kalkmakta

günaydın canım bende geçen hafta cildiye dok gitmiştim ayağımda mantar vardı ilaç verdi bir kaç gün kulandım sonra devam etmedim korktum dok kulan dediyse kulanabilirsin bence benimki çok önemli değildi ayağımda kaşıntı vardı sen kulanmazsan kulağındaki iltahap dahada ilerler

kızlar herkese günaydın
gribe iyice yakalandım doktorum kanımda enfeksiyon çıkınca dahiliyeye yönlendirdi o da ilaç verdi biraz daha iyiyim ama sanki bugün biraz öksürmeye başladım inşallah bebişime bir zararı olmaz

Günaydın kızlar

herkesler iyi mi? var mı bugün kontrole gidecek olan? bizim kontrolümüz yarın

iyiyim ben canım benim kontrolüm cumaydı ve bebişim maşallah çok iyidi hep iyi olsun inşallah
Hayırlısı ile senin de bebişini görmek nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…