2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım ben 2 tane kullanıyorken rahattım ama şimdi bebek için 1 tane alıyorum bide beni ishal ediyordu onun için 2 ye çıkarmadım aslında 2 tane içsem belkide hiç atak geçirmicem ama işte bi ara bende çok fazla ishal yapmıştı hemde kanlı karın ağrılı yine öyle olursa diye 2 içemiyorum şu hastalığın keşke kökten çözümü olsa... valla ben doğum sancısından falan hiç korkmuyorum biz daha beterlerini çekmişiz ama ben bu gidişle normal doğuramicam sezaryen olacam gibi ama normal doğumdan hiç korkmuyorum bize vız gelir tırs gider

kızzzz annelere bakarsan hiççç bişicik yokmuş biz çok nazlıymışız

Eee onlar kadar sağlıklı hangimiz beslendi? =)
Nerde o eskisi gibi sağlıklı yiyecek, içecekler, temiz hava...
İçtiğimiz suyun bile mineralleriyle oynuyorlar =)
Resmen bizden sonra ki, nesillere hastalık taşıyoruz...

sorma ya elimden geldiğince dışarda yemek yemedim hatta ama yediğim ekmek bile ne kadar sağlıklı bilemem

şuanda süt içiyorum güya günlük süt ama son tüketim tarihi ayın 20si nasıl günlük süt oluyor bilmiyorum artık içine kesin koruyucu madde katmışlardır yoksa bi süt 1 hafta durup bozulmazmı daha neler neler yiyoruz herşeyde hormon vs katkı maddesi var ve bunların hiçbirini insan sağlığı düşünülerek yapılmıyor hep kar amaçlı bilindik markaların birçoğunda hep insan sağlığına zararlı kansorojen madde içeren koruyucular var helal gıda diye biyere üye oldum orda sürekli yayınlanıyor öğrendikçe artık onları evime sokmuyorum bu gidişle yakında marketlerden alışveriş yapamaz hale geleceğim keşke yakınlarda köy olsaydı gidip ordan yumurtamı sütümü herşeyimi alırdım ama istanbulda bu malesef mümkün olmuyor

Gebelikten önce 3 kolşisin , 1 de tansiyon ilacı içiyordum çünkü tansiyonum yükseliyordu ve 24 saatlik tahlilde protein çıkıyordu .gebelikte 3 aydan sonra günde 2 kolşisin içtim son kontrolümde karaciğer değerlerim yüksek çıkınca günde 1 e düştük . Benim Aralık ve Temmuz'da büyük ataklarım oluyor Aralık yaklaştıkça korkuyorum inş bi şey olmaz inş sen de bir an önce atlatırsın canım

Aynısını bana geçende sağlık ocağındaki ebe söyledi canım.normal doğumun kolay olur dedi onun akrabalarında varmış normal doğum yapmış kıyaslayınca fmf atakları doğumdan daha zor demişler ..duyunca Umutlanmıştım ama previa durumu çıkınca sezaryen gibi gözüküyor inş çıkar yukarıya da rahat ederiz...

iştah açılınca da insan frenleyemiyor kendini..emzirme döneminde 4 kase sütlaç yediğimi bilirim...annem bende 25, kardeşimde 35 kg almış, su an 36 beden kendisi bizler de sağlıklıyız...önemli olan ne kadar aldığın değil, aldığının ne kadarını verebildiğin....
galiba aldığımız kilolar normal. bazılarımız 2 3 kilo falan almışlar. mankenler gibi ne güzel:) ben de hergün süt muz portakal yiyorum:) içim kıyılıyo dayanamıyorum
canım bunlar sağlıklı besinler...onlardan ye ....abur cubur, ekmek vb çok yememek gerek

Kizlar erkek derken simdi de kiza benzetti doktor hayirlisi. Ama inatla gostermiyor bebis. Bunlar sadece benzetme.
hayırlısı olsun canım...oğlun vardı...bir de kızın olur..
merhaba kızlar ben geldim dün kayınbabamlar oğlumun adını öğrendi telefonda ağladı adam sevinçten
dedenin ismini koyacaksınız...sevinmez mi...sen de iyi gelinmişsin..herkes kabul etmez..kıymetini bilsinler

protein bazen ara ara bendede çıkıyor sen benim dediğim gibi ilacın kırmızı boyasını akıtıp içiyormusun başladınmı? benimde kasım aralıkda bişeyler oluyor sonrasında daha iyi oluyorum inşalah bi daha gelmez ataklar benimki hala devam ediyor

Seninle konuştuğumuzdan beri yani 1 haftadır öyle içiyorum canım yarın karaciğer tahlilleri tekrarlanacak inş düzelmiştir bir de o çıkmaz

Canım kitaplar mng kargoyla geliyor seninki baska birseydir belki

Canım bakamadım baslıklara baktım
Doğum öncesi hayat
hamilelik
doğum
yenidogan
Aksama bakarım

bende aldım o kitaptan ama bu akşam haberlerde duyduklarımdan sonra çok üzüldüm sabiha paktuna keskin yiğit bebeğin ölümüne sebep olmuş.

Seninle konuştuğumuzdan beri yani 1 haftadır öyle içiyorum canım yarın karaciğer tahlilleri tekrarlanacak inş düzelmiştir bir de o çıkmaz

inşallah canım bizde amma çürük çıktık heralde bu fmf her hastalığı tetiklyoor ben bu hastalık çıkmadan önce hiç hastalanmazdım sadece grip olurdum ama bu hastalık mçıktı sürekli baska hastalıklarda çıkmaya basladı ikimiizde aynı dertlerden muzdaribiz canım senin yas kaç? çalışmıyorsun demi? zaten bu hastalıklrla nasıl çalışılırki çok zor olur previa yüzünden ben hiç yürüyemiyorum hastaneye ile gittiğimde mahvoluyorum kasıkalrım sancıyor hemen yoruluyorum sendede öyle oluyomu

Kızlar bızım topık utangac galıba hıc gobek ekleyen yok eskılere bakkıyorumda hergun eklemısler nerdeyse:)

Pazar günü bir yakınımızın düğünü var..
Bu sefer eşimin tarafı değil, bizim taraftan =)
Kuzenlerimi görücem çok mutluyum...
İşin kötü kısmı kıyafete geliyor, sanırım pazar hava açık dahi olsa ben hasta olduğum için üşüyeceğim...
Opak çorapla kombin yapabileceğim bir şey bakınayım yarın..
Benim süslü ablamda geliyorsa, vay benim ayaklarımın haline =)
Çok gezdiriyor hatun beni ama dinlendire dinlendire.
Kadıköy çok uygun bir yer, her tarzdan birşeyler bulmak mümkün..
Büyük ihtimal tercihimiz yine orası olacak..

27 yaşındayım canım kamuda çalışıyorum normalde ama 6. Haftadan beri kanamalar , sonrasında previa olunca heyet raporu verdi doktor evdeyim onun için. Çok zor oluyor hakikaten çalışmak.. stres , fazla ayakta durmak ,soğuk vs her şey tetikliyor her gün şikayet eder hale geliyorsun bi de anlayışlı Amir'in yoksa çok daha zor ... Bir keresinde fmf kontrolu için tıp a gitmiştim sabah 8.30 da tahliller ultrasound derken ancak 16.00 da çıktım bitmiş haldeydi. ve bana işe dönmemi söylediler 16.45 te geri döndüm mesai 17:00 de bitiyor düşün yani Allah'a havale ediyorum anlayışlı olmalarını diliyorum sen çalışmıyorsun galiba

Aynen canım ayaklı altları fazla alma. Çok çabuk kısa geliyorlar kasılıyo bebek içlerinde. Ayaksızda pek yok ben bulamadım
Dediğin gibi canım bazı bebekler çok çabuk uzuyor...
Sonra patikli olanlara sığmıyor ayaklar, bebeğin kemik yapısını engelliyor..
Bende senini gibi düşüyorum...
Ayaksız almak daha mantıklı..

Canım liste yaparsan benimlede paylas bende senin gibi düsünüyorum gerekli olanları almak istiyorum
Tamam canım hazırladığım da paylaşırım seninle...
Kızlar arada bazı arkadaşları cevapsız bırakıyorum, iletileri görmediğimden...
Kusuruma bakmayın.
Görünce geçte olsa yazıyorum..

Aminnn hepimize nasip olsun o günleri görmek. Şimdi iyiyiz. İşe gidip gelirken çok sıkıntı oluyor ama izne çıkmak için 32.haftaya kadar beklemek gerek. Benimde ilk gebeliğim ufak ufak hareket ediyor gibi.

Aminnn hepimize nasip olsun o günleri görmek. Şimdi iyiyiz. İşe gidip gelirken çok sıkıntı oluyor ama izne çıkmak için 32.haftaya kadar beklemek gerek. Benimde ilk gebeliğim ufak ufak hareket ediyor gibi.

Benimki de ediyor artık böyle Mısır patlaması gibi pıt yapıyor

Ben hissediyordum 2 hafta öncesine kadar şimdi benimkinde ses yok =)
Annesini üzmüyor cimcimem
Hemen doğsun da, uyku uyumayayım razıyım...
Hayatıma renk katacak bebeğim.
Kendimi unuturum, hayatımı ona adarım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…