2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim heryerimde oluyor bütün vucudumu geziyor bazen kalbimde oluyor nefes alamıyorum sıkışıyo böyle bişey batıyor gibi nefes aldırmıyor karnımda olan en beteri ama onda bayılacak gibi olurdum bugunki sancımıda ona benzettim ama bebk olduğu için endişelendim biz bu ataklardan ömür boyu kurtulamicaz inşalah bebeklerimizde olmaz ben bazen kendime çok kızıyorum bi hata yapmıştım o hatanın sonucu aşırı stresten sonra bu hatalık çıktı keşke o hatayı yapmasaydım diye o kadar pişman oluyorumki hayatımda yaşamadığım stresli bir dönemde ortaya çıktı bu hastalık 22 yaşında çıktı genelde çocukluk çağında çıkıyorr ah ah... geriye dönme ihtimalimiz yok malesef

Benim teşhisim de 26 yaşında kondu ama gecikmiş teşhisti ...15 gnde 1 boğaz enf. ateş onlarca antibiyotik sonraki karın atağımda apandisitim alındı...diğer karın ataklarımda hep zehirLenme dendi fln ... O karındaki nefes aldırmaz şiddetteki olan çok zor ve benim 4 gün sürüyor ateş bir yandan koridorda yığılıyordum sancıdan ...akciğerimde olan da aynı şiddetteydi çok zor geçti Allah beterinden korusun.. Hamlelerin duası kabul olur derler canım Allah'a güç bir şey yok bi daha hiç atak geçirmym böbreklerimi bozmasın kuzucuğumda olmasın diye dua ediyorum sen de et kabul olur inş...

canım bu hatalık hakikaten zor seninki bide geç teşhis edilmiş apandistinide almışlar ben Allahtan ameliyat olmadım benimkininde teşhisi 1 seneyi geçti 1 sen boyunca acillerde süründüm bişey yok diyip yolluyorlardı genelde apandistten şüpheleniyolardı ultrasonla bakıyolardı o zman apandist değil diyorlardı bi keresinde yine acillerdeyim bir dr bu hastalığı söyledi onun üzerine genetik test yaptırdık ve çıktı o dr sölemese belki benim de teşhisim konamayacaktı o doktoran A llah razı olsun benim ilk zmanlar hep karnımdaydı başka yerimde olmazdı gün geçtikçe heryerime yayıldı şimdi heryerimde oluyor bazen kolum tutuluyor hiç oynatamıyorum kırılmış gibi ağrıyor parmaklarıma dokunamıyorum 2 gün kolumu sarıp hiç oynatamadığımı bilriim hep dua ediyorum canım duasız günüm geçmiyor zaten sığınacak bir Allahımız var inşalah bizlere şifa eyler ataklarımız geçip gider hamileyken çok daha zor oluyomuş bunu anladım kendimi değil bebeği düşünüyorum ona bişey olmasın yeterki... bana hep ateş basar menopozlu kadınlar gibiyim önceden elimde yelpazeyle gezerdim kimse terlemez ben terlerim hemde sucuk gibi bi üşürüm bi terlerim bunların hepsi bu hastalıktan Allah daha beterinden korusun kaldıramayacağımız yükler vermesin ağrım hala devam ediyor artık sabitleşti gibi içini acıtıyor sanki bebek oraya doğru geçince çok sancım oluyor inşalah uzun sürmez yarına geçmiş olur bebğimede banada bişey olmadan atlatırım sen ilaçlarını günde kaç edet alıyordun canım? ben 1 tane alıyorum belkde ondan atak geçirdim

Kizlar erkek derken simdi de kiza benzetti doktor hayirlisi. Ama inatla gostermiyor bebis. Bunlar sadece benzetme.

Bana da aynısı denmişti, kız-erkek-kız =))
Eee dedim yeter artık açsın bacak arasını ve açmıştı yavrum...
Ben bile anladım kız olduğunu =)
Doktorumuz da resmini vermişti, pembe pembe ciciler almaya başladım bende

Okuma canım etkilenmeni istemem...
Sonuçta herkesin yaşayacağı aynı şeyler olmuyor ve boş yere kendimizi telaşlandırıyoruz..

acaba tek başıma iken suyum gelir mi ne yapmam lazım hepsini öğrenmek istiyorum gurbette olunca kendi başının çaresine bakmayı öğrenmek lazım:2::2:

Benimde 22 yaşımdayken filan çıktı. İlacı kullanmaya başladığımdan beri çok şükür ağır ataklarım yok. Sabah akşam düzenli alıyorum ilacımı. Önceden karın ağrım biterdi nefes alırken giren bıçaklar başlardı. Onlar biterdi ayağım bacağım şişerdi. Şimdi sadece ağzımda sürekli beyaz yara ve uçuk çıkıyor. Belki sanada ilacın dozu az geliyordur.

Bide bu FMF ataklarını doğum sancısı ile kıyaslayınca, doğum sancısı çok daha az diye duymuştum ne kadarı doğru acaba? Biz bu sancıları çeke çeke alıştık o yüzzden doğum vız gelir gibime geliyo

acaba tek başıma iken suyum gelir mi ne yapmam lazım hepsini öğrenmek istiyorum gurbette olunca kendi başının çaresine bakmayı öğrenmek lazım:2::2:

Dediğin gibi biliçlenmek için ayrıntılara takılmadan okuyacaksan tmmdır =)
Ama sakın, sakın etkisinde kalma...

nedense sezeryan okumak istemedim hep normal doğum . eşime de geçen günlerde normal doğum video açtım yok bakamayacağım ben dedi kaçtı zorla izlettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…