2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Geçmiş topiklere bakıyorum, yeni doğan ihtiyaç listeleri ne kadar kabarık =)
Anem nasıl biter onca şey...:KK31:
Çoğu çok gereksiz bence, şimdi yakın çevremden birilerinin bebeği var gördüğüm kadarıyla hiç o kadar dağ gibi bir liste hazırlamamış..
Evini de kalabalıklaştırmamış.
3 aylık bebek ama maşallah şimdi bütün yeni doğan kıyafetlerinin altları olmuyor...
İlk bebeğim olacağı için giyemeyeği şeyleri boşuna almak istemiyorum..
Ayaklandığı zaman güzel güzel alır dolaştırırım yavrumu :emir_bebek:
Sanırım kendi listemi kendim yapacağım..

Son düzenleme:
Çoğu çok gereksiz bence, şimdi yakın çevremden birilerinin bebeği var gördüğüm kadarıyla hiç o kadar dağ gibi bir liste hazırlamamış..
3 aylık bebek ama maşallah şimdi bütün yeni doğan kıyafetlerinin altları olmuyor...
Aynen canım ayaklı altları fazla alma. Çok çabuk kısa geliyorlar kasılıyo bebek içlerinde. Ayaksızda pek yok ben bulamadım :KK1:

ara ara yine oluyor kasığım değil kasığımın üstü karnım benimki durup dururken oldu hareket halinde değildim uzanmış yatıyordum canım bazen otururken ayağa kalktığımda oluyor ama o hemen geçiyor o rahim gerilmesine bağlı oluyor bu farklı gibi bıçak saplanıyor gibi bende ne ağrısı olduğunu çözemedim ama çok korkuyorum özellikle aklıma erken doğum geliyor acaba rahim kasılmasımı yaşıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğim için tedirginim eşimi aradım hastaneye gideceksek haber ver dedi ama şimdi giderim bişey çıkmazsa bir ton fırça yerim bide of kafam çok karıştı bebeğin hareketlerinide hissetmiyorum kendimi çok kastım :KK43:

Bir de laf yapmıyorlar mı deli oluyorum o duruma :KK47:
Ben genelde yatarken oluyor sağa, sola dönerken yaşıyorum...
Bana normal gibi geliyordu.
Sen şuan ki durumunu daha iyi bilirsin canım..
İnşallah bir şeyin yoktur.

kızlar ben çok kötü oldum yatarken birdenbire karnımın sağ alt bölümüne keskin bıçak saplanması gibi bi ağrı girdi bu ağrı ara ara girip çıktı çok korktum ağlamaya basladım tam bebeğin olduğu yer hatta orda sertlik var heralde bebek orada yine olacak diye çok korkuyorum çok keskin bi ağrıydı fmf sancısımı değilmi bilemedim ama o o kadar asağıda olmazdı ne yapayım bilemedim erken doğum sancısı değildir demi?
Bence bebek yer açıyodur kendine. Panik yapma boşuna

Canım liste yaparsan benimlede paylas bende senin gibi düsünüyorum gerekli olanları almak istiyorum

ben konulardan uzak kaldım ne kitabı bu tatlım

Canım fec bir kampanya vardı Bebegimi beklerken diye kitabın formunu doldurduk 5.90 kargo parasına ücretsiz geldi:KK16:

Kizlar erkek derken simdi de kiza benzetti doktor :-) hayirlisi. Ama inatla gostermiyor bebis. Bunlar sadece benzetme.

Bir de laf yapmıyorlar mı deli oluyorum o duruma :KK47:
Ben genelde yatarken oluyor sağa, sola dönerken yaşıyorum...
Bana normal gibi geliyordu.
Sen şuan ki durumunu daha iyi bilirsin canım..
İnşallah bir şeyin yoktur.

Bence bebek yer açıyodur kendine. Panik yapma boşuna

zaten çok panik oldum bu riskli hamilelik durumu psikolojimi bozdu belkide fmf atağı geçiriyorum dün akşam eşimle biraz tartışmıştık stres tetiklemiş olabilir bebekle alakalı olmasında o beni korkutuyor bebeğimi kaybetme düşüncesi aklıma gelince panikliyorum yasadıklarım beni bu noktaya getirdi 3. bebeğim bunuda kaybedersem naparım artık bilemiyorum :KK43:

Gerçekten hastanelerin suyu çıkmış. Arkadaşım geçen gün oğlunu gece yarısı 39,5 derece ateşle emseye acile götürüyo. 250TL verdim çıktım dedi. Bide hastanelerin acillerinden özellikle 18 yaş altından ücret alınmıyo diyolar. Benimde 26 kasımda detaylı ultrasonum var. Gidince konuşucam doktorla.

haklısın canım. benim elim yarılmıştı biz de koş koş emsey e gittik. sadece düzenli pansuman için 20 tl istediler bir tek baticon sürüyorlardı kendim aldım yaptım ben de. ama özel hastane sonuçta. eğer sıra beklememek daha doğru düzgün muamele görmek istiyorsan ve maddi durumun el veriyorsa ödicen kaçarı yok. devlet hastanesinin aciline de gitmiştim bir keresinde. sıra beklerken iyileşmişti oğlum. o derece yani. ve hiçbir tetkik yapmadılar çocuğa.

zaten çok panik oldum bu riskli hamilelik durumu psikolojimi bozdu belkide fmf atağı geçiriyorum dün akşam eşimle biraz tartışmıştık stres tetiklemiş olabilir bebekle alakalı olmasında o beni korkutuyor bebeğimi kaybetme düşüncesi aklıma gelince panikliyorum yasadıklarım beni bu noktaya getirdi 3. bebeğim bunuda kaybedersem naparım artık bilemiyorum :KK43:
Canım kötü şeyler düşünme sakın. Bak FMF atağında başlamış dün. Ondanda olabilir. Kötü bişeyi yoktur kuzunun içini ferah tut. Kötüyü fazla düşünürsen kendine çekersin.

Canım kötü şeyler düşünme sakın. Bak FMF atağında başlamış dün. Ondanda olabilir. Kötü bişeyi yoktur kuzunun içini ferah tut. Kötüyü fazla düşünürsen kendine çekersin.

senin en son fmf atağın ne zaman oldu? benim 1 ay önce olmuştu ama karnımda değildi karnımda olunca korkutuyor çünkü bebeği etkileyebilir günde 1 ilacımıda alıyorum eşim hiç umursamıyorki tartışmaktan çekinmiyor karımın riskli hamileliği var üzmeyim strese girmesin atakları baslar hiç demiyor dün o kadar sacma bişeyden tartışma çıkardiki bende çk alınganım üstüme gelince hemen ağlamaya baslıyorum tutamıyorum kendimi

Canım illa cep telefonuna gerek yok hastaneyi ara dahiliden doktora bağlasınlar seni sor için rahat etsin inş önemli bi şey değildir:KK43:

senin en son fmf atağın ne zaman oldu? benim 1 ay önce olmuştu ama karnımda değildi karnımda olunca korkutuyor çünkü bebeği etkileyebilir günde 1 ilacımıda alıyorum eşim hiç umursamıyorki tartışmaktan çekinmiyor karımın riskli hamileliği var üzmeyim strese girmesin atakları baslar hiç demiyor dün o kadar sacma bişeyden tartışma çıkardiki bende çk alınganım üstüme gelince hemen ağlamaya baslıyorum tutamıyorum kendimi

Benim son atağım akciğerimde oldu çok çok zordu nefesim kesidi hep ciğerime giren o sancılarda öleceğim herhalde dedim :KK43: röntgen vb çekilmedi ilaç kullanamadım ataktan sonra öksürüğe , nefes yetmezliğine ,astıma döndü ilaçla iyiym şimdi şükürler olsun ...inş atak değildir ... Sancı olduğunu sanmıyorum canım yer açıyor büyük iht. kuzucuk ama ihmal etme yne de bi görüş doktorunla

X