Günaydın, Gaziantep yanıyor hala orada havalar nasıl?
Hayırlı olsun güzel günlerde giysin canım:107:
Gözün aydın, güzel haberlerle gel canım:107:
Maşallah, iştahımız açılmış mı nedir? Afiyet bal şeker olsun sana da meleğine de
anneler merhaba.uzun süredir giremedim internete ev taşındım derken anca oldum :) bişiy danışacağım 2 hafta önce göbeğimin sağ tarafında ağrı başladı gün boyu gaz sancısı sandım dr. gitmedim.gece dayanılmaz oldu hemen acile gittik.ilk önce rahimde açılma var ı diye baktılar şükür yoktu.test yaptılar iltihap da çıkmadı ama dr. iltihap belirtisi diye antibiotik verdi ben de 2 gün yuttum baktım ağrım az kestim iilacı içime sinmedi.şimdi de çorap giyerken pantolon giyerken bacağımı az dahi kaldırsam bi canım yanıyor.bi de gündüz eğer yürüyüş yaptıysam yada fazla ayakta kaldıysam vay halime ayakları dikip yatıyorum.acaba bu ağrılar normal mi sizde de var mı?13 gün var dr. gitmeme daha önceye mi alsam
amın canım ıns. bebeğe yarar :)
canım benım korkma normal ama antibiyotiği bırakma ıc en azından ıdrar herhangı bır enfeksıyon varsa oda sancı yapar sen kullan baktın rahat etmıyorsun yıne doktora gıt acıl şifalar dılerım
Cumartesi aldığım cicişlerimiz insan herseyi almak istiyor keske hamileler ek 250-300 maaş verilse ne iyi olur
Eki Görüntüle 860650 Eki Görüntüle 860651 Eki Görüntüle 860652
Dükkanda başka bir şey kaldımı?
İyi günlerde sağlıklı günlerde giysin inşallah...
Bende intden sepet sepet dolduruyorum tam onaylamak üzereyken vazgeçiyorum =)
Çok güzel görünüyorlar...
Bak fazla açılma açılacaksan da 3-6 aylık al tatlım =)
Doğuma çok var daha neler neler görürüz göze çarpan...
İnsan prostat olmuş gibi hissediyor kendinişaka bi yana Yaparken yanma , acı oldu canım felaket bir şey 2-3 defa oldu hatta sistit tedavisi gördüm her seferinde toparlandım ama hamilelikten önceydi hiç fmf e bağlamadım bilemiyorum ...yanma fln yoksa belki bebek baskı yapıyordur ondan oluyordur bi de bol su içiyoruz malum iyice sıklaşıyor wc ziyaretleri üşütmemeye dikkat et biraz takip et bakalım inş geçer canım
rahmin idrar kesesine baskı yapıyor.çok az idrarın gelse bile sıkışmış gibi oluyorsun .
yanma falanda yokmuş.kanda temiz çıkmış.
bebek büyüdükçe akşama kadar tuvaletle çok haşır neşir olucaz
[sıze=3]kızlar hepinize günaydın dün akşam 10 tane içli köfte yedım eşim birazdan patlıyacaksın dedi ama elımde değildi üstüne bırde komsu aşure getirmiş ohhh mıs gıbı ayy dun halıme cok güldüm maşallah kızımda oynuyor cok mutluyum
[/sıze]
evet canım vazelın içinede e vitamını ampul aldım onu kıracağım
canım bende randevu aldım 23 cumartesi gideceğim 22 haftalık oluyor
canım normal korkma bebişler buyuyor karnın popon her yerın ağrıyacak yataktan kalkarken yavas kalk
Canım ne oldu ınan yazını görmedım sıkıntın ne
Elma leblebı ye benımde oluyor saçları cıkıyor normal
Ayyy dun bende sırnaşıyorum aşkım dur bak sonu kötü olur dıyor bende ama bebeğe ayıp olur dıyoruım bır gülüyor o sırada ask dızısını ızlıyoruz orda kız hamıle beraber oluyorlar ya benım kıde bak bunlara bende sen korkuyorsun ddım doktor bır sakıncası olmaz dedı oda yok yok doğuma kadar beklerım dıyor bızde bırbırımız sevıp öpüyoruzO kadarcık
Canım hıc duymadım geçmıs olsun onemlı bırsey degıldır umarım
valla bende olmadım ama olacağım
cumartesi aldığım cicişlerimiz insan herseyi almak istiyor keske hamileler ek 250-300 maaş verilse ne iyi olur
Eki Görüntüle 860650 Eki Görüntüle 860651 Eki Görüntüle 860652
selam güzel hamişler bugun keyifler nasıl biz iyi sayılırız boğaz ve kulak ağrımız hariç iyiyiz bugun iyce kötü oldum inşalah ateşim çıkmaz kızlar benim niye öyle iştahım yok ya valla size özeniyorum benimde iştahım açılsın herşeye saldırayımama ben hiç hamile gibi değilim ya dün 2 öğün yedim akşama bişey yiyemedim bebişide aç bıraktım eşim bile sen nasıl hamilesin bişey yemiyorsun diyor şuanda sabahları 47 kilo çıkıyorum hamile kaldığım zamanki kiloya bile gelemedim nolacak bu halim eskiden hep hamile kalınca kilo alırsın derlerdi ama bende bi acayiplik var galiba
evet ya bazen ben prostat oldum diyorum ama kadınlarda bildiğim kadarıyla olmuyor
hamilelikten önce olmuyordu böyle bişey ama ilk hamile kaldığım bir dönemdede olmuştu sonra geçmişti şimdi yine basladı ben mesanemi tam boşaltamıyorum bebek büyüyünce heralde ben bi sandalye alıp wcnin kapısının önünde oturup beklerim
ay çok güzeller rabbim iyi günlerde kullanmasını nasip eder inşallah sağlıkla
Sagol canımm Teşekkür ederim orayada ekledim şimdi
Sagol canımm Teşekkür ederim Bizim belli ama sonradan degişecek diye korkuyorum20dede kız derse emin olacagım o yüzden ne olur ne olmaz ara renkler almaya calıştım
Teşekkürederim canımm ben ay ay bölmeye karar verdim oyüzden aslında cok tutmadı pijama takımlarını mesela 5 tl aldım yelekleri 3,5 tl
Battaniye havlu anneannesi aldı ince battaniyelerde 5 tl Her ay bişiler alıyım istiyorum mesela bir daki aya deterjan biberon küvet böyle bikac bişi alsam aylık 100-150 tl harcasam hiç bir eksiği kalmaz bizde dogumdan sonra sıkısmayız diye düsünüyorumhayırlısıyla doğsunda
ayyy dun bende sırnaşıyorum aşkım dur bak sonu kötü olur dıyor bende ama bebeğe ayıp olur dıyoruım bır gülüyor o sırada ask dızısını ızlıyoruz orda kız hamıle beraber oluyorlar ya benım kıde bak bunlara bende sen korkuyorsun ddım doktor bır sakıncası olmaz dedı oda yok yok doğuma kadar beklerım dıyor bızde bırbırımız sevıp öpüyoruzo kadarcık
öncelikle maşallah afiyet olsun sana bende cumartesi günü görgüsüzler gibi çiğ köfte yemiştimBende çok sırnaşıyorum ama tık yok benimkinde hastayım sana da geçer hamile halinle kötü olursun düzelene kadar yok diyo
Burcu canım sen ayrıntılı için randevuyu ne yaptın, ben bakınamıyorum pek topiğe...
Aklımdan da çıkmış sormak =(
cicişler topiği mi varmış ya ben neden görmedim bilmiyorum
Tam benim mantığım =)
Bayağı uyguna almışsın...
Mağazadan falan mı aldın, yoksa int den mi ?
oh oh kocalarla sırnaşınvalla biz istesekte yasak size değilse bol bol cilveleşin kızlar
canım bende tam sana yazacaktım dün hastaneye gidicem diyordun nasıl oldun iyimisin? ben ayrıntılı için henüz randevu almadım muhtemelen radistanbulda çekilicem orası bana 2 gün önceden aramanız yeterli dedi ayın 19 unda zeynep kamilde randevum var oraya gidip bi görüşeyim olmassa radiistanbuldan randevu alıcam biraz araştırdım 22. haftada çekilmesi en ideal zamanmış
Duyduğum emsey çin en son normal 950TL. zorunlu sezeryan 1350tl isteğe bağlı sezeryanda 2000TL filandı. Ama bide bu %200 katkı payı olayları filanda var. Annem geçenlerde Uyum markette 2 kadını konuşurlarken duymuş emseyde sezeryan 7000TL olmuş diye. 26 kasımda kontrolüm var o zaman gidince konuşucam bakalım. Bizim bi arkadaş sezeryan oldu orda 1350tl demişler. DOğumdan sonra başka bi fiyat çıkartmışlar. Bizimki cazgır olduğu için ne dedilerse ilk başta onu vermiş çıkmış. Bu stresi yaşamak istemiyorum açıkcası.
yok canım çok şükür yasak falan hiç olmadı bize maşallah ama adam hasta olunca uzak durdukça duruyoo