Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi aldığım cicişlerimiz insan herseyi almak istiyor keske hamileler ek 250-300 maaş verilse ne iyi olur
Eki Görüntüle 860650 Eki Görüntüle 860651 Eki Görüntüle 860652
selam kızlar günaydın :) bugün detaylı ultrasona gidicez çok heytecanlıyım saat nasıl geçicek bilmiyorum :)
Cumartesi aldığım cicişlerimiz insan herseyi almak istiyor keske hamileler ek 250-300 maaş verilse ne iyi olur
selam kızlar günaydın :) bugün detaylı ultrasona gidicez çok heytecanlıyım saat nasıl geçicek bilmiyorum :)
canım benım gule gule sağlıkla gıysın bebeşim resımlerı cıcışler topiğinede ekle
Güzel haberlerle gel inşallah
Maşallah annesi hiç eksiği kalmamış minnişinin Güzel günlerde giydir. Nasıl özendim şimdi anlatamam. Bizde hayırlısıyla öğrenelim bir cinsiyetini önümüzdeki ay başlayacağız artık
kızlar hepinize günaydın dün akşam 10 tane içli köfte yedım eşim birazdan patlıyacaksın dedi ama elımde değildi üstüne bırde komsu aşure getirmiş ohhh mıs gıbı ayy dun halıme cok güldüm maşallah kızımda oynuyor cok mutluyum
merhaba kızlar çok kötüyüm lütfen yardım edin.20+0 haftalık hamileyim cumartesi günü misafirlerim vardı teyzemin 6 yaşında kızı var su çiçeği olmuş tabi ben buna bana geldiktten 2 gün sonra öğrendim.o günde varmış ama bir kaç taneymiş kabarcıklar teyzem anlamamış.bende anneme geçirip geçirmediğimi sordum geçirmediğimi söyledi endişelendim netten araştırdım hemen sağlık ocağına gidip kan testi yaptırıp bağışık olup olmadığımı öğrenmek istedim doktor sorun olmayacağına yüzde 95 ihtimalle geçirmiş olduğumu söyledi çünkü dünya üzerindeki oran buymuş çok bulaşıcı olduğu için genellikle çocuk yaşta geçirilirmiş.ayrıca kan testininde yapılarak öğrenilemeyeceğini söledi.daha sonra acil olarak kendi kadın doğum doktoruma gittim baya kızda neden evine aldın diye bu aşamada yapılacak birşey yok dedi.hamileliğin son haftalarında riskin olduğunu söyledi.aynı gün detaylı ultrasonada girdimm çok şükür bebeğimde hiçbir sorun çıkmadı herşey normal dedi.ama ben şimdi çıldırıcam nerdeyse ya bulaştıysa diye böyle bir durumla karşılaşan vvarmı?
Maşallah annesi almış her şeylerini sağlıklı mutlu günlerde giysin inş. Uykusu bol olsuuuun gazsız olsun
merhaba kızlar çok kötüyüm lütfen yardım edin.20+0 haftalık hamileyim cumartesi günü misafirlerim vardı teyzemin 6 yaşında kızı var su çiçeği olmuş tabi ben buna bana geldiktten 2 gün sonra öğrendim.o günde varmış ama bir kaç taneymiş kabarcıklar teyzem anlamamış.bende anneme geçirip geçirmediğimi sordum geçirmediğimi söyledi endişelendim netten araştırdım hemen sağlık ocağına gidip kan testi yaptırıp bağışık olup olmadığımı öğrenmek istedim doktor sorun olmayacağına yüzde 95 ihtimalle geçirmiş olduğumu söyledi çünkü dünya üzerindeki oran buymuş çok bulaşıcı olduğu için genellikle çocuk yaşta geçirilirmiş.ayrıca kan testininde yapılarak öğrenilemeyeceğini söledi.daha sonra acil olarak kendi kadın doğum doktoruma gittim baya kızda neden evine aldın diye bu aşamada yapılacak birşey yok dedi.hamileliğin son haftalarında riskin olduğunu söyledi.aynı gün detaylı ultrasonada girdimm çok şükür bebeğimde hiçbir sorun çıkmadı herşey normal dedi.ama ben şimdi çıldırıcam nerdeyse ya bulaştıysa diye böyle bir durumla karşılaşan vvarmı?
Kızlar FMFi olanlarda idrar yolu iltihabı görülme oranı çok fazlaymış malesef. Buda bizim şanssızlığımız
herkese günaydın... şükür bugün düne göre daha iyiyim dün çok kasık ağrım vardı...
ayyy hakikaten çok heyecanlı. kaçta randevun canım? dönünce detayları mutlaka yaz, ne kadar sürdü, nasıl baktı vs...
güle güle giydirin inşallah
Günaydın, Gaziantep yanıyor hala orada havalar nasıl?
Hayırlı olsun güzel günlerde giysin canım:107:
Gözün aydın, güzel haberlerle gel canım:107:
Maşallah, iştahımız açılmış mı nedir? Afiyet bal şeker olsun sana da meleğine de
Maşallah annesi almış her şeylerini sağlıklı mutlu günlerde giysin inş. Uykusu bol olsuuuun gazsız olsun
Teşekkür ederim canım amin inşallah
En çok ondan korkuyorum zaten. Kardeşimde 4 yaşındayken teşhis kondu. Çocuk teşhis konulup ilaca başlayana kadar mahvolmuştu. Çocuklarda çok daha zor. Biz derdimizi anlatabiliyoruz yine. Onlar hiçbişey yapamıyolar. Çaresizce gözünün içine bakıp ağlıyo kuzularBilmiyordum canım ne diyelim Allah yardımcımız olsun .. bol bol dua edelim kuzucuklatımızda olmasın inş...
merhabalar... ben kilo almaya hızla devam ediyorum ya bi de evdeyim raporlu olduğum yatmam gerektiği için de hareket edemiyorum. şimdiden on kilo aldım. vücut kitle indeksine göre hamilelikte 18 kilo almam normalmiş ama iştahım da çok açık napalım artık... emzirirken veririm heralde. hamile olmadan önce bana herkes ne kadar zayıfsın ne güzel der dururdu bi de hipotiroidi olduğum için de hızlı kilo aldım sanırım hamilelikte...
Canım ya alıncak galiba bende okadar dikkat ediyorum ama alıyorum bu ara büyüdü diye dahada fazla bişiler yiyorum kuru incir kayısı hergün süt muz portakal nasıl olcak bilmiyorum :44: normalmi onuda bilmiyorum:44:
galiba aldığımız kilolar normal. bazılarımız 2 3 kilo falan almışlar. mankenler gibi ne güzel:) ben de hergün süt muz portakal yiyorum:) içim kıyılıyo dayanamıyorum
Günaydın kizlar ben de grip oldum ve okuldayim.bunu gectim neyse dun birde benim tuvalete girdigim eski bir bolumu vardi okulun oraya yılan girdi. Odunlar falan da var.off ya.esim geldibulamadi.insallah cikip gitmistir.tuvalet sorinu cikti simdi bana birde.emin olmadan giremem oraya.cocuklarinkine gitsem bi kirli vi temiz offffff ne guzel degil mi; (((