2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
oh oh kocalarla sırnaşın :KK1: valla biz istesekte yasak size değilse bol bol cilveleşin kızlar :KK9:

canım bende tam sana yazacaktım dün hastaneye gidicem diyordun nasıl oldun iyimisin? ben ayrıntılı için henüz randevu almadım muhtemelen radistanbulda çekilicem orası bana 2 gün önceden aramanız yeterli dedi ayın 19 unda zeynep kamilde randevum var oraya gidip bi görüşeyim olmassa radiistanbuldan randevu alıcam biraz araştırdım 22. haftada çekilmesi en ideal zamanmış

Alerjikmiş benim durumum canım, kan ve idrarda bir şey çıkmadı...
Krem ve losyon verdi onları kullanıyorum dün akşamdan beri, birazda olsa iyiye gidiyor durumum...
Ayın 19'una çok az kalmış git bakalım ama bence verirler erken tarihe sana.
Hem para ödememiş olursun, o paraylada bebişine birşeyler alırsın =)
Radistanbul için fiyat bilgisi aldın mı peki?
Ne kadar istiyormuş orası, ben araştırmıştım gayet iyi ilgileniyorlarmış..

canım ne güzel işte sana bulaştırmak istemiyor benim eşimde hasta geliyor şap şup yapışıyor bende kovuyorum onu onun yüzünden şimdi hastayım boğazlarım fena durumda bizim hasta olmamamız lazım bence eşin en güzelini yapıyor beni 2 gündür bişey yiyemiyorum olmayan iştahımda gitti dikkat et kendine bebiş için biraz uzak dur kocişten iyileşince şırnasırsın :KK1:

öyle yapıyoruz artık yapcak bişey yok tabi arada kaçamak öpüyorum üstüne fırça mı yiyorum rahatlıyorum :KK1::KK1::KK1:

Geçenlerde link atmıştım bebegimi beklerken kitabı ücretsizdi
Benimki az önce elime ulaştı sizlerinkide geldimi :KK52:

Bana da dün geldi.Üye olduğumu unutmuşum.Kargocuya ben kargo beklemiyodum deyip durdum.:KK1: Sonra paketin üstüne bakınca anladım.Bebeğimi beklerken yazıyodu.Rezil oldum adama :KK52:

canım o başka fiyat çıkartma tüm hastanelerde oluyor maalesef. Benim oğlumda da olmuştu diye hatırlıyorum. şunu da ekledik bu da oldu vs diye. benim sırada detaylı ultrason var ay sonunda ondan sonra emseyde başka bir doktora kontrole giderim herhalde bakalım. o zaman da odaları gezip fiyatları konuşacağım. Ayrıca yenidoğan yoğun bakım ünitesine de bakmanı tavsiye ederim.
Gerçekten hastanelerin suyu çıkmış. Arkadaşım geçen gün oğlunu gece yarısı 39,5 derece ateşle emseye acile götürüyo. 250TL verdim çıktım dedi. Bide hastanelerin acillerinden özellikle 18 yaş altından ücret alınmıyo diyolar. Benimde 26 kasımda detaylı ultrasonum var. Gidince konuşucam doktorla.

ben okuldayken ptt kargo gelmiş kızlarrr kaçırmışım:KK5: nerden geldi bilmiyorum ama

Canım kitaplar mng kargoyla geliyor seninki baska birseydir belki

bilmiyorum canm haftasonu kargoya verilmiş bakalım bekliyorum içeri falan nasıl

Canım bakamadım baslıklara baktım
Doğum öncesi hayat
hamilelik
doğum
yenidogan
Aksama bakarım

kızlar ben çok kötü oldum yatarken birdenbire karnımın sağ alt bölümüne keskin bıçak saplanması gibi bi ağrı girdi bu ağrı ara ara girip çıktı çok korktum ağlamaya basladım tam bebeğin olduğu yer hatta orda sertlik var heralde bebek orada yine olacak diye çok korkuyorum çok keskin bi ağrıydı fmf sancısımı değilmi bilemedim ama o o kadar asağıda olmazdı ne yapayım bilemedim erken doğum sancısı değildir demi?

kızlar ben çok kötü oldum yatarken birdenbire karnımın sağ alt bölümüne keskin bıçak saplanması gibi bi ağrı girdi bu ağrı ara ara girip çıktı çok korktum ağlamaya basladım tam bebeğin olduğu yer hatta orda sertlik var heralde bebek orada yine olacak diye çok korkuyorum çok keskin bi ağrıydı fmf sancısımı değilmi bilemedim ama o o kadar asağıda olmazdı ne yapayım bilemedim erken doğum sancısı değildir demi?

Canım bence hemen doktorunu ara çok geçmiş olsun

bende dr numarası yokki :KK43: şuanda ağrı geçti inşalah yine olmaz acaba bebek oraya sıkıştıda ondanmı oldu şimdide aklıma böyle şeyler geliyor

Canım hiç bişi diyemiyorum ilk olunca bende arar ara böyle korkular tedirginlikler yasıyorum
ablamı arıyorum o nun 2ci olunca o beni rahatlatıyor herseye normal diyor :KK1:
Ama bence sen doktorunun numarasını al bişi olsa hemen ara sorsın

Canım Allahın izniyle birşey olmaz...
Bana çok oluyor hemde tam kasıklarımın üstünde, biraz hareketsiz kalıyorum..
Hemen geçiyor..
Doktoruma sormuştum gayet normal bunlar demişti, dediğin gibi bebek baskı yapıyordur...
Bazen kasıklarımın üstünde yumruk gibi sertleşmeler ve buna bağlı sancı oluyor...
Az bekleyince geçiyor, endişelenme tatlım :KK19:
Ama uzun süre devam ederse doktora gitmen gerekir..

Canım Allahın izniyle birşey olmaz...
Bana çok oluyor hemde tam kasıklarımın üstünde, biraz hareketsiz kalıyorum..
Hemen geçiyor..
Doktoruma sormuştum gayet normal bunlar demişti, dediğin gibi bebek baskı yapıyordur...
Bazen kasıklarımın üstünde yumruk gibi sertleşmeler ve buna bağlı sancı oluyor...
Az bekleyince geçiyor, endişelenme tatlım :KK19:
Ama uzun süre devam ederse doktora gitmen gerekir..

ara ara yine oluyor kasığım değil kasığımın üstü karnım benimki durup dururken oldu hareket halinde değildim uzanmış yatıyordum canım bazen otururken ayağa kalktığımda oluyor ama o hemen geçiyor o rahim gerilmesine bağlı oluyor bu farklı gibi bıçak saplanıyor gibi bende ne ağrısı olduğunu çözemedim ama çok korkuyorum özellikle aklıma erken doğum geliyor acaba rahim kasılmasımı yaşıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğim için tedirginim eşimi aradım hastaneye gideceksek haber ver dedi ama şimdi giderim bişey çıkmazsa bir ton fırça yerim bide of kafam çok karıştı bebeğin hareketlerinide hissetmiyorum kendimi çok kastım :KK43:

X