Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya kafama bırsey takıldı şimdi bu elevit de damuz jelatını cıkmış ya eee şimdi ben kullanmıyorum kan ılacından başka vitamınde almıyorum ama bazı sitelerde elevit vitamın kullanmayınca bebekte gelişim geriliği oluyormuş yanı haftası gerıden gelıyormuş kafam cok karıştı şimdi ben ne içeceğim normaldede yıyerek alıyorum ama o yterlı olmuyormuş
sağolasın canım amin belkide deiğin gibi sürekli yatmaktan oluyordur yürüyüş yapamıyorum zaten 2 adım yürüsem nefes nefese kalıp kasıklarım sancımaya başlıyor, elevti bende kullanmıyorum gazeye bile çıktı decavit de onun muadili ondada olabilir düşüncesiyle vitamin desteği almıyorum sadece kan hapı kullanıyorum kanım iyce düşmüş besinlerle vitamin almaya çalışıyorum ben vitamin kullanmayan annelerin bebeklerinde gelişim geriliği olacağını sanmıyorum beslenmeye dikkat edersek bir sorun olmaz benim bebekte şuan bir gelişim geriliği yok çok şükür seninkindde yoksa hiç dert etme canım hatta doktor bana vitamin kullanman şart değil besinlerle alırsan daha yararlı demişti
canm ben de bu haberi okuyunca bıraktım hapı ,kan değerlerin normal ise sorun olmaz inşallah .doğum yapan bi arkadaşa sordum o da kullanmamş hiç vitamin hapı ,beslenmesine dikkat etmiş bebeği de çok iyi ,en sağlıklısı da bu olduğunu düşünüyorum ,gittiği m dr haptaraftarı değil mümkün olduğunca sebze ,meyveden almalıyız vitamin ,minerali, vücüdumuz a en yararlı olan bu ,artık alışkanlık haline gelimiş hap içmek ,ben bıraktım pişman değilim ,eskiden anneler hap m ı kullanıyomuş dicem şimdi :)
Canım ben emsey hastanesine gidiyorum. 90TL radyolojiye 40tlde doktoruma vereceğim. Ama illa perinatoloji yapsın istiyorsan doktorum kendi hastanesindede perinatolog olduğu halde ataşehirde bi doktor önermişti. İstersen bilgilerini bulup yazabilirim akşama. Bizdeki doktor 300TL ama Ataşehirdeki ile yarıyarıya demişti. 150TL filan yani. hatta ona gidersen o ay bana gelmene gerek yok demişti.kızlar merhaba, Medical Park tan bu ayın sonuna detaylı USG randevusu almıştım ama bi arayıp fiyatını öğrenmek istedim. Öğrenmez olaydım. SSK geçmiyor ve 550 TL. İyi bir özel hastanede iyi bir perinatolog öneriniz var mı detaylı ultrason için?
kızlar ya kafama bırsey takıldı şimdi bu elevit de damuz jelatını cıkmış ya eee şimdi ben kullanmıyorum kan ılacından başka vitamınde almıyorum ama bazı sitelerde elevit vitamın kullanmayınca bebekte gelişim geriliği oluyormuş yanı haftası gerıden gelıyormuş kafam cok karıştı şimdi ben ne içeceğim normaldede yıyerek alıyorum ama o yterlı olmuyormuş
Evet canım hatırladım senin gördüğün rüyayı da, insan çok etkileniyor dediğin gibi...rüyan hayrolsun canım ama bence rüyan çok güzel belkide bebeğin erkek olucak rabbim hakkında hayırlıısını versin bende rüya görerek kızımn adını rabia koymaya karar verdik benimde rüymda doğum apmıştım ve bi kadın gelip kızının adını rabia koy dedi insan ister istemez etkileniyor bi dahaki kontrolde cinsiyetine tekrar baktır bakalım bu sefer ne diyecekler en son kız demişlerdi ama belki yanılmışlardır banada ilk erkeğe benziyo dediler sonra kız oldu :)
Bende sabah kalktığımda çok etkilenmiştim canım..tüylerim diken diken oldu okurkenn
Seninde rüyan çok güzel hayır olsun tatlım..Canım rüyan çok güzelmiş. Bende daha cinsiyetini filan öğrenmeden önce bi rüya görmüştüm. Yüzünü görmediğim birileri temiz şeffaf bi kapta su veriyolardı bana. Bak içinde bebeğin var diyolar. Bi bakıyorum içinde teni bembeyaz köfte dudaklı bi bebek var. Acaba cinsiyeti ne diye geçiriyorum içimden ama o yüzünü görmediğim insanlara dillendirmiyorum içimden geçiriyorum sadece. E bak işte diyolar. Bi bakıyorum erkek bebek. Daha zamanı var ama yeter bu kadar görmen diyip alıyolar benden. Bende o gördüğüm bebeği yüzlerce bebeğin içine koysalar hemen tanırım eminim çok güzel bi bebekti. Ve gerçektende rüyamda gördüğüm bebeğim erkek Ne kadar çok etkileniyor insan dimi? Ben 3-4 gün kendime gelememiştim
merhabalar... bugün yanıma annemler geliyoooo:) 2 hafta falan yanımda kalacaklar... annem evin halini görünce ne diyecek merak ediyorum. ama o tabiki hiç duramaz tertemiz yapar her yeri. beni de bugün için tetanoz aşısı için çağırdılar. gidicem bakalım inş acıkmayan bişeydir...
Canım ben emsey hastanesine gidiyorum. 90TL radyolojiye 40tlde doktoruma vereceğim. Ama illa perinatoloji yapsın istiyorsan doktorum kendi hastanesindede perinatolog olduğu halde ataşehirde bi doktor önermişti. İstersen bilgilerini bulup yazabilirim akşama. Bizdeki doktor 300TL ama Ataşehirdeki ile yarıyarıya demişti. 150TL filan yani. hatta ona gidersen o ay bana gelmene gerek yok demişti.
kızlar merhaba, Medical Park tan bu ayın sonuna detaylı USG randevusu almıştım ama bi arayıp fiyatını öğrenmek istedim. Öğrenmez olaydım. SSK geçmiyor ve 550 TL. İyi bir özel hastanede iyi bir perinatolog öneriniz var mı detaylı ultrason için?
kızlar merhaba, Medical Park tan bu ayın sonuna detaylı USG randevusu almıştım ama bi arayıp fiyatını öğrenmek istedim. Öğrenmez olaydım. SSK geçmiyor ve 550 TL. İyi bir özel hastanede iyi bir perinatolog öneriniz var mı detaylı ultrason için?
anlıyorum seni cnm... artık duygularımız çok değişkenlik gösteriyo. bebeğime bişey olmasın da ben ağrıyı sızıyı çekerim diye düşünüyorsun. alışveriş yaparken artık kendim için bile kıyafet falan hiç bakasım gelmiyor. hep bebek için bişeyler düşünüyorum. ve ben de çok ağlak oldum azıcık duygusal bişey görsem hemen ağlıyorummm
basladi basladi artik daha net bende pıt seklinde hissediyorum birde icimde yuzuyor gibi
en cok tursu yedigimde hareketleniyor iyi mi kotu mu bilemiyorum ama kendimi tursu yemekten alamiyorum
sistim valla yuzum sisti tursudan
Tamam canım akşam eve gidince bakıp haber veririm sana muhakkak. Bi arayıp konuşursunvalla süper olur ya. ben Central hospital ı buldum şimdilik en uygun olarak. Doç. Dr yapıyor ve 220 TL. 150 olursa daha bi güzel olur tabi
Valla canım bende Medicalpark gebzeye gidiyorum.Şimdi öyle deyince sordum bende SSK karşılamıyormuş fiyatıda 211 TL dedi.Aynı grup ama aralarında dünya kadar fark var ayıptır.
12.5 lira dendi ama umarım doğrudur
jennyy gebzenin neresinde yasiyorsun ben evlenmeden önce orda yasiyordum da annemler orda yanii gebze deyince sen atladim hemen
bizim burda da 10 tl dedi