2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sezeryan ile normla dogum arasında fark yok bizim odediğimizde ama devletten aldıklarında var. Bu birincisi ayrııca bugun en iyi hastanelerde bile en cok 10 oda olur. Sancı odası en fazla 10 tane desek. Bekleme yaptırmadan hemen dogurtmak isterler ki sirkulasyon devam etsin. Gelen beklerse yeni gelenler nolacak. ama bide su var şimdi.. Sancın geliyo gidiyosun hastaneye. SAncı odasına alıyorlar nstye baglıyorlar aksama kadar yat. Yatarken acılman az oluyo ki bunu en az 5 doktordan duydum. 12 saat boyunca acılma yeterince olmadıgı için hemen sezeryane alıyorlar. Yani surec hep boyle. Bİraz gec gidenler normal dogum yapabiliyo genelde. Bİde epidural baglandıktan sonra sırt ustu yatmaktan tansıyonun dusuyo bebeğin nabzı zayıflıyo hop sezeryan. Yani aslında bu rahatlıkda gecıktırıyo dogumu galiba. BEn eltimin dogumunda gittim hasteneye. 5 sancı odasında sadece 1 i normal dogum yaptı. Diğerleri hep sezeryan bide nasıl denk geliyosa mesai saati bitmeden bitti doktorların işleri.cok korkuyorum yaa. Allah hayırlısını versin bize..

Canım çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim...
Benimde ağrılarla başım dertte, yaklaşık 2 aydır kalça kemiğim batıyor gibi...
Ayağa kalkarken doğrulmaktan korkuyorum...
Sanırım bende ki, bu hareket kısıtlamaları normal.
Allah başka dert vermesin, bunlarda geçer..

Bi yerde okumustum sirt ustu yatarken tuvaletini yapamaz insan, nasil dogursun diyee.. cok dogru malesef cok da guzel aciklamissin suda dogumu arastirdim biraz ama cok da net bilgi edinemedim.. yani yapan yerler var sanirim senin istedigin hastaneye gelip kuruyorlar havuzu falan.. cok icime sinmedi cikcsi oyle portatif falan suda dogum yapilan istanbulda bir hastane bulabildim... Orasi hakkinda da olumlu olumsuz cok yorum bulamadim.. gidip gorusmeyi detayli ogrenmeyi dusunuyorum hatta sirf orasi icin degil aklimdaki bi kac hastaanenin dogumhanelerini gezip ekipleriyle tanisma gibi bi planim var becerebilirsemm

Kızlar ne ilginçtir ki, bugün rüyamda erkek bir bebekle konuştuğumu gördüm...
Henüz bir kaç aylık bir erkek bebekti, yanımın mı değil mi tam hatırlamıyorum..
Ben hamileyim ve o bebeği kucağıma alıp sanki kendi evladımmış gibi seviyorum, gülücükler saçıyor etrafa...
Sonra bana bakıp, bebekleri çok seviyorsun değil mi diyor...
Evet çok seviyorum deyip, bu kadar küçük bir bebek konuşur mu deyip şaşkınlıkla tebessüm ediyorum...
İşaret parmağıyla karnıma dokunarak, senin bebeğinde erkek olacak diyor...
Çok şaşırıyorum ve adını Gurur koyacaksın diyor...
Bir şaşkınlıkla öpüyorum onu, ve uyandım sonra.
Bu ne anlama geliyor bir fikri olan var mı?
Şu an görsem o bebeğin yüzünü adım gibi tanırım, o kadar net gördüm.

sağol canım o doğrulamma bendede var canım sanırım hamilelikten oluyor ben bazen topallıyorum ama bende bide belfıtığı var şimdi herkes benim için dicekki bu kızdada herşey varmış valla öyle ailedeki bütün kötü hastalıklar bende toplanmış bazen annemle babama en çürük genlerinizi bana satmışsınız diyorum

rüyan hayrolsun canım ama bence rüyan çok güzel belkide bebeğin erkek olucak rabbim hakkında hayırlıısını versin bende rüya görerek kızımn adını rabia koymaya karar verdik benimde rüymda doğum apmıştım ve bi kadın gelip kızının adını rabia koy dedi insan ister istemez etkileniyor bi dahaki kontrolde cinsiyetine tekrar baktır bakalım bu sefer ne diyecekler en son kız demişlerdi ama belki yanılmışlardır banada ilk erkeğe benziyo dediler sonra kız oldu :)

ruyan ne anlama geliyor inan hic bilmiyorum ama cok cok cok guzel duygu dolu bi ruya cok sevdim

canım benım cok sükür allahtan kötü birsey yok dınlen sen aslında cok yatmakta ağrı yapar sende sürekli yattığın ıcınde olabılır aman ıkınızde ıyı olun yeter allah eşini başından eksık etmesın hakları ödenmez

kızlar ya kafama bırsey takıldı şimdi bu elevit de damuz jelatını cıkmış ya eee şimdi ben kullanmıyorum kan ılacından başka vitamınde almıyorum ama bazı sitelerde elevit vitamın kullanmayınca bebekte gelişim geriliği oluyormuş yanı haftası gerıden gelıyormuş kafam cok karıştı şimdi ben ne içeceğim normaldede yıyerek alıyorum ama o yterlı olmuyormuş

Son düzenleme:
geçmiş olsun halimize şükretmemiz lazım ben daha bişey hissetmedim cinsiyetini de bilmiyorum insan meraklanıyor ne olacak diye bu bile çokheyecanlı Allah herkese nasip etsin inş

tüylerim diken diken oldu okurkenn

sağolasın canım amin belkide deiğin gibi sürekli yatmaktan oluyordur yürüyüş yapamıyorum zaten 2 adım yürüsem nefes nefese kalıp kasıklarım sancımaya başlıyor, elevti bende kullanmıyorum gazeye bile çıktı decavit de onun muadili ondada olabilir düşüncesiyle vitamin desteği almıyorum sadece kan hapı kullanıyorum kanım iyce düşmüş besinlerle vitamin almaya çalışıyorum ben vitamin kullanmayan annelerin bebeklerinde gelişim geriliği olacağını sanmıyorum beslenmeye dikkat edersek bir sorun olmaz benim bebekte şuan bir gelişim geriliği yok çok şükür seninkindde yoksa hiç dert etme canım hatta doktor bana vitamin kullanman şart değil besinlerle alırsan daha yararlı demişti

canm ben de bu haberi okuyunca bıraktım hapı ,kan değerlerin normal ise sorun olmaz inşallah .doğum yapan bi arkadaşa sordum o da kullanmamş hiç vitamin hapı ,beslenmesine dikkat etmiş bebeği de çok iyi ,en sağlıklısı da bu olduğunu düşünüyorum ,gittiği m dr haptaraftarı değil mümkün olduğunca sebze ,meyveden almalıyız vitamin ,minerali, vücüdumuz a en yararlı olan bu ,artık alışkanlık haline gelimiş hap içmek ,ben bıraktım pişman değilim ,eskiden anneler hap m ı kullanıyomuş dicem şimdi :)

inşallah canım ama benim dr nesil atlar hatta iki kuşak atlar diyordu senin çocuğunda değilde onun çocuklarında çıkabilir demişti

Aynen öyleymiş canım. Sizin ailede senden başka kimsede varmı? Bizde mesela bi tek kardeşimle bende var. Ne anne tarafında nede baba tarafında başka kimsede yok. Bide 2 taşıyıcıdan olan bebek muhakkak hasta oluyomuş. Demekki ailede 2 taşıyıcı den gelmedi diyorum. Benim eşimin ailesinde de bilinen kimse yok. İnş. bebeğim sağlıklı olur. Ufak çocuklarda gerçekten çok zor. Kardeşime 4 yaşında teşhis kondu mesela. Çocuk anlatıyo derdini ama tam anlatamıyoki. Neyin var diyolar karnım ağrıyo şuram ağrıyo diyebiliyo o kadar. Ne lösemi kaldı şüphelenmedikleri ne kemik kanseri. En sonunda çapada bulundu hastalığı.

Canım rüyan çok güzelmiş. Bende daha cinsiyetini filan öğrenmeden önce bi rüya görmüştüm. Yüzünü görmediğim birileri temiz şeffaf bi kapta su veriyolardı bana. Bak içinde bebeğin var diyolar. Bi bakıyorum içinde teni bembeyaz köfte dudaklı bi bebek var. Acaba cinsiyeti ne diye geçiriyorum içimden ama o yüzünü görmediğim insanlara dillendirmiyorum içimden geçiriyorum sadece. E bak işte diyolar. Bi bakıyorum erkek bebek. Daha zamanı var ama yeter bu kadar görmen diyip alıyolar benden. Bende o gördüğüm bebeği yüzlerce bebeğin içine koysalar hemen tanırım eminim çok güzel bi bebekti. Ve gerçektende rüyamda gördüğüm bebeğim erkek Ne kadar çok etkileniyor insan dimi? Ben 3-4 gün kendime gelememiştim

Merhaba herkese
biraz önce sağlık ocağına gittim tetanos için, hemşire kalp atışını dinleyebiliriz dedi bende hemen atladım.sürekli devlet hastanesine gittiğim için hiç kalp atışını dinlememiştim hem 1 aydır da hastaneye gitmedim bir de kızımı hissedemiyorum fazla.ilk defa dinledim 150 atıyor dedi iyi dedi.
Ben iğneyi sormayı falan unuttum öyle sırıta sırıta çıktım iş yerine geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…