Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Kızlar biz bebise ,3 kapaklı.dolap aldık ama alttaki iki çekmece biraz küçük dolap içine koyarim muhtemeln kıyafetleri onun için şöyle organizer mi.alssm.yoksa kutu tarzımı alsam bun organizer cekmeceyemi uyar sanki🙁
Canım benim şifonyer yatak odamın şifonyeri bunu kullanıcam bebek için . Kiradayız ev küçük oda yapamıyoruz.
Ben de senin attığın gibi almak istedim hatta iki tane aldım ama onların içinden eşya alırken katlanıyor ele geliyor bozuluyor.
O yüzden rekhome dan indirim varken bunlardan aldım sert sağlam ölçüleri de belli satıcıya ölçü soran çok yorum var bakabilirsin oradan .

Eklentiler

• C22C8928-13BE-4EE7-B981-2E2CF5302E80.jpeg
    C22C8928-13BE-4EE7-B981-2E2CF5302E80.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 18
  • B11B1C6E-799C-4D81-A6F5-46E53CB3F4EB.jpeg
    B11B1C6E-799C-4D81-A6F5-46E53CB3F4EB.jpeg
    247,8 KB · Görüntüleme: 15
  • 0FDE0037-13E0-46D5-B760-5165989857B6.png
    0FDE0037-13E0-46D5-B760-5165989857B6.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 13
  • C161CA75-072A-42DE-A174-8530F80DD962.png
    C161CA75-072A-42DE-A174-8530F80DD962.png
    362 KB · Görüntüleme: 14
  • 91DB108D-B29C-41AF-822F-546B25902FF9.png
    91DB108D-B29C-41AF-822F-546B25902FF9.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 17
Canım benim şifonyer yatak odamın şifonyeri bunu kullanıcam bebek için . Kiradayız ev küçük oda yapamıyoruz.
Ben de senin attığın gibi almak istedim hatta iki tane aldım ama onların içinden eşya alırken katlanıyor ele geliyor bozuluyor.
O yüzden rekhome dan indirim varken bunlardan aldım sert sağlam ölçüleri de belli satıcıya ölçü soran çok yorum var bakabilirsin oradan .
Teşekkürler canım bakayım bende

Kızlar ben müslin , çarşaf seti yastık ve bornoz almıştım bebeğime gelmiş . Fotolarını atıyorum almak isteyen olursa fikir olsun . Ben hepsini beğendim dokusu çok güzel . Sadece bornoz çok çok yumuşak değil belki yıkayınca düzelir . 🥰

Eklentiler

• A1421ABB-C328-47C7-B9EE-C479CBF39FE7.png
    A1421ABB-C328-47C7-B9EE-C479CBF39FE7.png
    187,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 4E066B89-ED5D-4D8F-B7F0-0455E5D0E0EF.jpeg
    4E066B89-ED5D-4D8F-B7F0-0455E5D0E0EF.jpeg
    226,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 1BF5404D-90F5-4605-BC66-21C8D8C23A32.jpeg
    1BF5404D-90F5-4605-BC66-21C8D8C23A32.jpeg
    157 KB · Görüntüleme: 16
  • E77FFDE6-61A2-4741-A3D3-7FACA08ACAA1.jpeg
    E77FFDE6-61A2-4741-A3D3-7FACA08ACAA1.jpeg
    196,1 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar biz bebise ,3 kapaklı.dolap aldık ama alttaki iki çekmece biraz küçük dolap içine koyarim muhtemeln kıyafetleri onun için şöyle organizer mi.alssm.yoksa kutu tarzımı alsam bun organizer cekmeceyemi uyar sanki🙁
Body zıbın tulumlar icin bunlar cok iyi oluyor dağılmıyor minik minik kıyafetler, ağız mendili ıslak mendil oyuncak alt acma tarak çorap toka tırnak makası gibi seyleride bunlara koyacağım ben

Eklentiler

• IMG_9134.jpeg
    IMG_9134.jpeg
    101,4 KB · Görüntüleme: 15
Aslında normal istiyorum ama onda da etrafımda çok dikişi olanlar falan var sezeryanla doğuranlardan daha geç ayağa kalktılar, normal olup kesi dikiş olması korkutuyor beni öyle olcaksam direk sezeryan olayım kafasına giriyorım bazen ama karar vermedim belki çatı muayenesinde belli olur artık🤦🏼‍♀️
Ben 🙋‍♀️
Normal doğum yaptım doğum hikayemi anlatmıcam etkilemek istemiyorum kimseyi ama bu bebeğimi zorunlu sezaryen olmasaydıda sezaryen istiyodum. Normal doğumdan sonra 2 2 buçuk ay sürdü iyileşmem. Ve odikişlerde çok soğukta üşütünce falan sızlıyor. Sezaryen yada normal doğum dikişi diye ayrılmıyor dikiş dikiştir yani her türlü soğukta sızlıyor :)

çok güzel olmuş sağlıkla gelsin hele gökçe yazısına bayıldım çok naif olmuş :)
Çok teşekkür ederim, hepsi sağlıkla gelsin inşaAllah 🥰
Kafa cevresi buyuk olunca ne oluyormuş canim

Aaa yakinmişiz neresindesin tam bu 3. Mü maşallah🧿🧿🧿

Ay orasi kas degilmi canim ya
Ama başka vuracak yer bulamıyorum ki canım, eşim de çok korkak böyle konularda vuramıyor😁 mecbur ulaşabildiğim yerden vuruyorum😁

Normalde bunu dün demiş olsaydınız ilk kapan ben olurdum 😂 ama şimdi bugün şöyle bişey düşündüm sizden de fikir almak istiyorum.

Kızımın ahşap beşiği var yan korkuluğu inip anne yanı olandan. Ortalama 70x110 yada 120 ölçüsünde. İlk etapta onu kullanıp onunda miyadını doldurup hareketlendikten sonra park beşik alıp yatırsam daha mı mantıklı olur diye düşündüm. Kızımın beşiğide boşa bekliyor annemlerin depoda demonte halde. Fikir veri verin bana 🙈

Bende bu organizerlerden aldım epey derli toplu oldu yukarda biri tek tek konulan eklemişti alıntılıyamadım ama onları ben çok kullanışlı bulmadım çeyizime almıştım kaldırdım sonra

Normalde bunu dün demiş olsaydınız ilk kapan ben olurdum 😂 ama şimdi bugün şöyle bişey düşündüm sizden de fikir almak istiyorum.

Kızımın ahşap beşiği var yan korkuluğu inip anne yanı olandan. Ortalama 70x110 yada 120 ölçüsünde. İlk etapta onu kullanıp onunda miyadını doldurup hareketlendikten sonra park beşik alıp yatırsam daha mı mantıklı olur diye düşündüm. Kızımın beşiğide boşa bekliyor annemlerin depoda demonte halde. Fikir veri verin bana 🙈
Eğer böyle bi imkan varsa bence olanı değerlendir. Eğer kullanışlı olmazsa ya da ilerleyen dönemde park yatak alırsın

Allah rahmet eylesin anneciğinize 🙏 benimde kayınvalidem doğumdan önce gelmek istiyor, o gelirse kayınpeder de kesin gelir. Dedim ben evde yatmak için izne çıkıyorum, misafir ağırlamak için değil. Eşimde 40ı çıkmadan kimse gelmesin dedi net olarak. Sadece kardeşim ve anneme izin verdi.
Eşinizi takdir ediyorum vallahi, benim eşim asla gelmeyin diyemez. Benimde kayınbabam kayınvalidemsiz yapamıyor, görümcemin doğumu yaklaşınca yurtdışına bile birlikte gittiler 3 ay orda kaldılar. Bizde ayrı şehirlerdeyiz şuan ama sürekli gelip gidiyorlar gezmeyi çok seviyorlar. Bir haftadır bendeler haftaya gidecekler, diğer ayın ortasında da geleceklermiş. Doğum zamanı ben diyeceğim kayınbabam gelmesin diye, rahat edemem evde. Toparlayınca gelsin

Eğer böyle bi imkan varsa bence olanı değerlendir. Eğer kullanışlı olmazsa ya da ilerleyen dönemde park yatak alırsın
Dimi bende böyle düşündüm zaten beyaz bi beşik büyükçede. E yan tahtası inip anne yanıda oluyor dönmeye tutunup kalkmaya başlayana kadar onu kullanayım sonra park beşiğe döneyim en iyisi teşekkür ederim 🥰

Ayy çok kalabalık iyi olmaz ya lohusa halimizle çekemeyiz gibi geliyor😁 Benimde herkes şehir dışında onun için planlı bi tarih olması daha iyi olur banada herkes çalışıyor çünkü ona göre izin alıp gelecekler görümce elti falan yok bnde hepsi yurtdışında👌🏻 kv gelcek annemde 2 hafta kalabilcek babamla kardeşimde kalabalık yapmayalım diyorlar doğumdan bi kaç gün sonra gider onlar. ama sıkıntı şu ki ewde 3 kadın olcaz tehlikeli bi durum😂 kv annem gidince gelse iyi olcak ama nasıl söylicez onun derdindeyiz bizde
Bizimde herkes şehir dışında ve bu beni daha çok strese sokuyor 😔 görümcem burada yaşıyor ancak 1 odalı öğrenci evi var. Benim annem ve 2 ablam , eşimin annesi babası erkek kardeşi ve kız kardeşi gelecek. Ve herkes şehir dışından geldiği için kalacak yer olayı var. Bilmiyorum nasıl yapacağız. Keşke planlı değil ani bir şekilde olsada hepsi birden gelmese diye düşünüyorum 😅

Ayy Allah hepimize kayınvalideler konusunda kolaylık versin kız kardeşlerim😑😁
Benimki çok soğuk bir kadındır, gelmez elde atmaz, bir faydası olmaz ama kendi ihtiyacı olunca benden hep bekler 🤭 muhtemelen misafir gibi gelir tebrik eder gider, benim ona çocuğumu götürmemi bekler.
Şu gebeliğimde ah ettim koca tarafından kayınpederim hariç kimseye bir bardak su dahi vermeyeceğim😁
Annem ve kız kardeşim gelirler Allah razı olsun, zaten hepimiz aynı şehirde olduğumuz için öyle uzun kalır gitmez dertlerim de yok çok şükür😊🤭

Son düzenleme:
Bizimde herkes şehir dışında ve bu beni daha çok strese sokuyor 😔 görümcem burada yaşıyor ancak 1 odalı öğrenci evi var. Benim annem ve 2 ablam , eşimin annesi babası erkek kardeşi ve kız kardeşi gelecek. Ve herkes şehir dışından geldiği için kalacak yer olayı var. Bilmiyorum nasıl yapacağız. Keşke planlı değil ani bir şekilde olsada hepsi birden gelmese diye düşünüyorum 😅
,😂😂😂Bende öyle düşünüyorum doğumdan çok aklımda bu var sinirlerim bozuluyor 😂

X