- 20 Ocak 2014
- 3.329
- 4.267
Dodine Koş kizElele madre stok güncellenmiş sanki burda bekleyenler vardı ama indirimsiz fiyat almak isteyenlere duyurulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dodine Koş kizElele madre stok güncellenmiş sanki burda bekleyenler vardı ama indirimsiz fiyat almak isteyenlere duyurulur
Canım benim şifonyer yatak odamın şifonyeri bunu kullanıcam bebek için . Kiradayız ev küçük oda yapamıyoruz.Kızlar biz bebise ,3 kapaklı.dolap aldık ama alttaki iki çekmece biraz küçük dolap içine koyarim muhtemeln kıyafetleri onun için şöyle organizer mi.alssm.yoksa kutu tarzımı alsam bun organizer cekmeceyemi uyar sanki
Canım teşekkür ederim sayende ben de aldım rengi bir tane kalmış ama olsun büyük dertten kurtardın beniElele madre stok güncellenmiş sanki burda bekleyenler vardı ama indirimsiz fiyat almak isteyenlere duyurulur
Teşekkürler canım bakayım bendeCanım benim şifonyer yatak odamın şifonyeri bunu kullanıcam bebek için . Kiradayız ev küçük oda yapamıyoruz.
Ben de senin attığın gibi almak istedim hatta iki tane aldım ama onların içinden eşya alırken katlanıyor ele geliyor bozuluyor.
O yüzden rekhome dan indirim varken bunlardan aldım sert sağlam ölçüleri de belli satıcıya ölçü soran çok yorum var bakabilirsin oradan .
Body zıbın tulumlar icin bunlar cok iyi oluyor dağılmıyor minik minik kıyafetler, ağız mendili ıslak mendil oyuncak alt acma tarak çorap toka tırnak makası gibi seyleride bunlara koyacağım benKızlar biz bebise ,3 kapaklı.dolap aldık ama alttaki iki çekmece biraz küçük dolap içine koyarim muhtemeln kıyafetleri onun için şöyle organizer mi.alssm.yoksa kutu tarzımı alsam bun organizer cekmeceyemi uyar sanki
BenAslında normal istiyorum ama onda da etrafımda çok dikişi olanlar falan var sezeryanla doğuranlardan daha geç ayağa kalktılar, normal olup kesi dikiş olması korkutuyor beni öyle olcaksam direk sezeryan olayım kafasına giriyorım bazen ama karar vermedim belki çatı muayenesinde belli olur artık
Çok teşekkür ederim, hepsi sağlıkla gelsin inşaAllahçok güzel olmuş sağlıkla gelsin hele gökçe yazısına bayıldım çok naif olmuş :)
Ama başka vuracak yer bulamıyorum ki canım, eşim de çok korkak böyle konularda vuramıyor mecbur ulaşabildiğim yerden vuruyorumKafa cevresi buyuk olunca ne oluyormuş canim
Aaa yakinmişiz neresindesin tam bu 3. Mü maşallah
Ay orasi kas degilmi canim ya
Normalde bunu dün demiş olsaydınız ilk kapan ben olurdum ama şimdi bugün şöyle bişey düşündüm sizden de fikir almak istiyorum.Dodine Koş kiz
Maşallahhhhh kuzucuğa sağlıcakla gelsin inşallahKizlar bugun kontrolümüz var tam 31+0 1870gr olmuş kızım ultrasonda da 31+5gidiyor 40 cm de boyu var
Güle güle kullansın inşallahCanım teşekkür ederim sayende ben de aldım rengi bir tane kalmış ama olsun büyük dertten kurtardın beni
Bende bu organizerlerden aldım epey derli toplu oldu yukarda biri tek tek konulan eklemişti alıntılıyamadım ama onları ben çok kullanışlı bulmadım çeyizime almıştım kaldırdım sonraCanım benim şifonyer yatak odamın şifonyeri bunu kullanıcam bebek için . Kiradayız ev küçük oda yapamıyoruz.
Ben de senin attığın gibi almak istedim hatta iki tane aldım ama onların içinden eşya alırken katlanıyor ele geliyor bozuluyor.
O yüzden rekhome dan indirim varken bunlardan aldım sert sağlam ölçüleri de belli satıcıya ölçü soran çok yorum var bakabilirsin oradan .
Eğer böyle bi imkan varsa bence olanı değerlendir. Eğer kullanışlı olmazsa ya da ilerleyen dönemde park yatak alırsınNormalde bunu dün demiş olsaydınız ilk kapan ben olurdum ama şimdi bugün şöyle bişey düşündüm sizden de fikir almak istiyorum.
Kızımın ahşap beşiği var yan korkuluğu inip anne yanı olandan. Ortalama 70x110 yada 120 ölçüsünde. İlk etapta onu kullanıp onunda miyadını doldurup hareketlendikten sonra park beşik alıp yatırsam daha mı mantıklı olur diye düşündüm. Kızımın beşiğide boşa bekliyor annemlerin depoda demonte halde. Fikir veri verin bana
Eşinizi takdir ediyorum vallahi, benim eşim asla gelmeyin diyemez. Benimde kayınbabam kayınvalidemsiz yapamıyor, görümcemin doğumu yaklaşınca yurtdışına bile birlikte gittiler 3 ay orda kaldılar. Bizde ayrı şehirlerdeyiz şuan ama sürekli gelip gidiyorlar gezmeyi çok seviyorlar. Bir haftadır bendeler haftaya gidecekler, diğer ayın ortasında da geleceklermiş. Doğum zamanı ben diyeceğim kayınbabam gelmesin diye, rahat edemem evde. Toparlayınca gelsinAllah rahmet eylesin anneciğinize benimde kayınvalidem doğumdan önce gelmek istiyor, o gelirse kayınpeder de kesin gelir. Dedim ben evde yatmak için izne çıkıyorum, misafir ağırlamak için değil. Eşimde 40ı çıkmadan kimse gelmesin dedi net olarak. Sadece kardeşim ve anneme izin verdi.
Dimi bende böyle düşündüm zaten beyaz bi beşik büyükçede. E yan tahtası inip anne yanıda oluyor dönmeye tutunup kalkmaya başlayana kadar onu kullanayım sonra park beşiğe döneyim en iyisi teşekkür ederimEğer böyle bi imkan varsa bence olanı değerlendir. Eğer kullanışlı olmazsa ya da ilerleyen dönemde park yatak alırsın
32+0 diye biliyorumYani 31+ lı günlerde mi almam lazım
Bizimde herkes şehir dışında ve bu beni daha çok strese sokuyor görümcem burada yaşıyor ancak 1 odalı öğrenci evi var. Benim annem ve 2 ablam , eşimin annesi babası erkek kardeşi ve kız kardeşi gelecek. Ve herkes şehir dışından geldiği için kalacak yer olayı var. Bilmiyorum nasıl yapacağız. Keşke planlı değil ani bir şekilde olsada hepsi birden gelmese diye düşünüyorumAyy çok kalabalık iyi olmaz ya lohusa halimizle çekemeyiz gibi geliyor Benimde herkes şehir dışında onun için planlı bi tarih olması daha iyi olur banada herkes çalışıyor çünkü ona göre izin alıp gelecekler görümce elti falan yok bnde hepsi yurtdışında kv gelcek annemde 2 hafta kalabilcek babamla kardeşimde kalabalık yapmayalım diyorlar doğumdan bi kaç gün sonra gider onlar. ama sıkıntı şu ki ewde 3 kadın olcaz tehlikeli bi durum kv annem gidince gelse iyi olcak ama nasıl söylicez onun derdindeyiz bizde
,Bende öyle düşünüyorum doğumdan çok aklımda bu var sinirlerim bozuluyorBizimde herkes şehir dışında ve bu beni daha çok strese sokuyor görümcem burada yaşıyor ancak 1 odalı öğrenci evi var. Benim annem ve 2 ablam , eşimin annesi babası erkek kardeşi ve kız kardeşi gelecek. Ve herkes şehir dışından geldiği için kalacak yer olayı var. Bilmiyorum nasıl yapacağız. Keşke planlı değil ani bir şekilde olsada hepsi birden gelmese diye düşünüyorum