2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
öyle düşünme...normal doğumu deli gibi istediğini biliyorum...kendi söylediklerini kanıtladın...''son ana kadar hiç bir şey kesin değildir'' demiştin. hepimize..ama her annenin karnında bebeklerinden bir hatıra kalır...
anneler karnınızdan utanmayın diye bir program izlemiştim... çocuklarıyla beraber katılmışlardı... hepsi göbeklerini açtılar... tamma görüntü çirkindi ama çok duygulanmıştım...

Hirsizi ne komik hatunsun yahu :)
aslında ben çok ağlarım...çok gülenler sinirlerim bozuk derler yaa...aynen öyle... ama kızım geldi bahar geldi dünyama...

Cnm kac saat uyuyabiliyorsun ki zaten hareketi hangi ara yapacaksin?
uysuzluğa alışığım ama....hani yatağa boylu boyunca uzanınca...kemiklerim bile sanki birr ohhhh çekiyor ya kütür kütür sesler geliyor.....uyumasam bile hiç bitmesin istiyorum.

Bizim de gazimiz baya azalmisti hatta kendi kendine cikariyordu
Simdi kivraniyor yavrum emzirirken arada 2-3 kere kaldirip cikarmak zorunda kaliyorum
hep aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyor bebeklerimiz... demekki bu dönem tekrar lıyor gaz... bağırsaklarında farklı birşeyler gelişiyor sanırım...bu da gaz sancısı olarak nüksetti mi acaba

Son düzenleme:

Ben aynı zamanda çok istediğim şeylerin gerçekleşmedigini de kanıtladım, hoş yeni bir deneye gerek yoktu ama neyse

Hayat ağlayacak kadar uzun değil gülüm, hep gul sen Başaklar kolay ağlamaz, yukselenin ne?

evet dimi... benim de öyle çok istediğim şeyler pek gerçekleşmez o yüzden bir şeyi çok istemem...
birinin yanında ağlayamam zaten...ama ağlamak rahatlatıyor beni...banyoda duş alırken ,yalnızken...
birde hamilelikte çok ağladım....şimdi hatırlıyorum da ...hüzün hezeyanı...
bir sürü şey var ama yeğenlerime çok üzülüyorum....yeğenlerim Ela yı görmeye geldiklerinde
Ela nın annesi var bizim yok dediler...gelde ağlama
onların yanında sevemiyorum kızımı
annesi değilmisin öpsene sevsene bebeğini..o senin .... diyorlar sürekli...
ama şükürki annem var...
yükselenimi bilmiyorum 1980 senesinde ki ramazan ayında doğmuşum hatta annem doğuma gittiğinde oruçmuş zorla orucunu bozdurmuşlar doktorlar...saat kaçta doğduğumu bilmiyorum...

Doğum tarihin ne canım (metaktan)

Yegenlerine ben de çok üzüldüm. Mutsuz bir ailede olmaktansa bu daha iyi diyeceğim ama yok...'kotü' de olsa annenin yerini hiçbir şey tutamaz sanirim. Hayatlarının bundan sonrası güzel geçer inşallah, rabbim onları bir daha üzmez.

08.09.1980 tarih------hiç bu zaman kadar merak etmemişim hayret...şimdi baktımda o sene ramazan ayı temmuzda görünüyor...
annem neyin orucunu tutuyordu acaba...

Son düzenleme:
08.09.1980 tarih------hiç bu zaman kadar merak etmemişim hayret...şimdi baktımda o sene ramazan ayı temmuzda görünüyor...
annem neyin orucunu tutuyordu acaba...

Ben 10.09.1980

Ara sor. Yanlış hatırlıyor olmasın doğum zamanini?

Ben 10.09.1980

aradım şimdi...takvim yanlıştır,benden iyimi bilcen diyo...masaya yattığında zorla bozdurmuş doktor çok kızdı diyo...iyiki sordum.anarşi zamanlarını darbeyi falan anlatıyor...

Ben 10.09.1980

aradım şimdi...takvim yanlıştır,benden iyimi bilcen diyo...masaya yattığında zorla bozdurmuş doktor çok kızdı diyo...iyiki sordum.anarşi zamanlarını darbeyi falan anlatıyor...daha hala anlatıyor....baban şöyle yaptıydıda böyle ettiydide...senin kız olduğunu duyunca hastaneden gittiydide...bir kaç gün sonra darbe olmuş ta, heryerde adam öldürüyorlardı da...........

Benim annem de öyle anlatır, canlarim çok tatlılar değil mi...
Allah yokluklarini göstermesin inşallah.

kızlar bu gün çok ama çok sevindiğim bir haber aldım sizlerle de paylaşmak istedim çok mutluyum:)) kardeşim iki yıl önce laborant olarak mezun oldu atamalar vardı 3. tercihi gelmiş çok şükür:))çok mutluyum bartın da görev yapacakmış:) şükürler olsun rabbime rabbim bütün atanmayı bekleyenlere aynı sevinci yaşatsın inş. sonunda bayramdan sonra sevdiği kızı da istemeye gidicez atanmadan olmaz diyordu:)

Benim kız hiç sırt üstü uzanmayı sevmiyor, yan yatırıyorum sırt üstü dönüp ağlıyor ...
Kucağıma alınca normal oturmak istiyor.
Şimdi koydum koltuğa normal bir şekilde desteksiz oturdu.
Devrilmiyorda bildiğin oturuyor.
Alınca kıyamet kopuyor ama ilk defa oturtdum.
Çok erken oturması için.
Perişan edecek beni bu gidişle.

★ Canım Kızım ★

aradım şimdi...takvim yanlıştır,benden iyimi bilcen diyo...masaya yattığında zorla bozdurmuş doktor çok kızdı diyo...iyiki sordum.anarşi zamanlarını darbeyi falan anlatıyor...

benim eşimde 1980 yılında temmuz ayında doğmuş ve o yıl ramazan temmuz ayındaymış:)

Hayırlı olsun canım.
Kocaman bir AMİN diyorum duana.
İnşallah güzel bir birlikteliği, evliliği olur.

★ Canım Kızım ★

Hayırlı olsun canım.
Kocaman bir AMİN diyorum duana.
İnşallah güzel bir birlikteliği, evliliği olur.

★ Canım Kızım ★

Allah razı olsun gülüm Amin inşallah 5 yıldır konuşuyorlar hayırlısı artık zaten haftaya kızın ailesiyle tanışmaya gidecekti. atanması çok güzel oldu bahane edecek bişileri kalmadı. kızın annesi atanmadan vermem diyordu:)

Benim annem de öyle anlatır, canlarim çok tatlılar değil mi...
Allah yokluklarini göstermesin inşallah.
amin ..Allah başımızdan eksik etmesin inşallah...

hayırlı uğurlu olsun bir ömür boyu her işi rast gitsin inşallah....sevdiği kızlada hayırlara vesile olsun bu ataması...

bak bıcırığa sen yaaaa
benimkide hep kucak istiyor...reklamlar başlayınca gözlerini dikiyor...
bizimkinin oturacak yerler daha etlenmedi....kuru benim kızım
şimdi oturmasında bir sakıncası yoksa otursun bakalım prenses..

benim eşimde 1980 yılında temmuz ayında doğmuş ve o yıl ramazan temmuz ayındaymış:)
bak görüyormusun işte SNOWY nin sayesinde doğum tarihimle ilgili acı gerçeği öğrendim... ya annem kaza orucu tutuyordu ...yada ben temmuz doğumluyum...30 küsür sene sonra öğrendim...

Çok sevindim gözünüz aydın canım. Darisi benim kardeşin başına

Ilk oturan nisan kuzusu, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…