- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
öyle düşünme...normal doğumu deli gibi istediğini biliyorum...kendi söylediklerini kanıtladın...''son ana kadar hiç bir şey kesin değildir'' demiştin. hepimize..ama her annenin karnında bebeklerinden bir hatıra kalır...It gets worse before it gets better (düzelmeden önce daha da kötülesır) derler. Umarım son sancılarıdir.
Hava çok sıcak. Sonbahar da başlarim ben kosu bandı&bisiklete. Çok çirkin görünüyor su anda. Görüntü dışında o kesi de sürekli rahatsız ediyor. Bak ben buradayım, karnın asla eskisi gibi olmayacak diyor. Normal yapanlar çok şanslı, bana kısmet olmadi
anneler karnınızdan utanmayın diye bir program izlemiştim... çocuklarıyla beraber katılmışlardı... hepsi göbeklerini açtılar... tamma görüntü çirkindi ama çok duygulanmıştım...
aslında ben çok ağlarım...çok gülenler sinirlerim bozuk derler yaa...aynen öyle... ama kızım geldi bahar geldi dünyama...Hirsizi ne komik hatunsun yahu :)
uysuzluğa alışığım ama....hani yatağa boylu boyunca uzanınca...kemiklerim bile sanki birr ohhhh çekiyor ya kütür kütür sesler geliyor.....uyumasam bile hiç bitmesin istiyorum.Cnm kac saat uyuyabiliyorsun ki zaten hareketi hangi ara yapacaksin?
hep aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyor bebeklerimiz... demekki bu dönem tekrar lıyor gaz... bağırsaklarında farklı birşeyler gelişiyor sanırım...bu da gaz sancısı olarak nüksetti mi acabaBizim de gazimiz baya azalmisti hatta kendi kendine cikariyordu
Simdi kivraniyor yavrum emzirirken arada 2-3 kere kaldirip cikarmak zorunda kaliyorum
Son düzenleme: