Bir dok var burda ne güzel bizleri bilgilendirirsiniz artik benim gibi pimpirikli olanları
Al bendende o kadar
Tabi ki bilgilendirmeye çalışırım, bir pediatrist kadar iyi bilemem ama araştırır öğrenirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Siz ne doktoruydunuz gerçekten çok güzel aramızda bi doktor olması benimde kardeşim tıp okuyor ama yarım doktor adamı öldürürmüş gerçekten bi faydası yok şimdilik 😊😊
Kızlar bende 2 defa dondurma yedim benim kızımda normalde hep gazlı ama yedikten sonra 2 sindede ağlayarak gazı daha feci oldu denk mi geldi bilmem ama büyüklerde der soğuk gaz yapar diye
Ben 3 gündür su veriyorum bıngıldağımız çöktüğü için Cerrahpaşa sağlam çocuk doktorumuza sorduk verin dedi. Istekli içmiyor hatta kusuyor bile ama ben yinede veriyorum hayat bebek suyu aldık a101 den kaşıkla veriyorum aslında içinden biberon başlığıda çıktı ama onu ileride kullanırım
Yarem kızınin kardeşine tutumu nasıl? (kıskançlık vs?)
Kardeşine zarar vermiyor canım hatta ağladığında bana kızıyor anne kardeşime süt vermiyorsun.eşimin annesine gittiğimiz zaman bana huzur vermiyor çünkü önceden onu çok seviyorlardi şimdi küçüğüm oldu gorumceminde bebeği olunca onlara odaklandılar kizim orda değişiyor onları geçen gün gittiğimde uyardım ben elimden geldikçe onu daha çok sevdiğimi belli etmeye çalışıyorum beraber bezini değiştiriyoruz süt verdiğinde yanımda vs beraber yapıyoruz mesela şarkı söylediğimde onuda içine katiyorum kucugu babasına bırakıyorum onu alıp bahçeye indiriyorum yani daha çok onunla ilgilenmeye çalışıyorum anaokuluna göndereceğim biraz daha kendine gelir
Kızlar emzirirken saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben tamamen boyatmayı değil de krepe balyaj yaptırmayı düşünüyorum. Sizce zararı olur mu, fikriniz nedir?
Neden kimse bana cevap vermiyo
İlk her emzirmeden sonra 2 minik mama kaşığımız var çay kaşığı gibi onu veriyordum kustuğu için tekrar çıkarıyor suyuda bende artık verebildiğim kadar veriyorum kaldığı kardır diye😊 oyun zannediyor gülüyor ağzında oynuyor suyu çok sevdiği için 😀 çok zevkle içmiyor ama aşılır inş
Emzirmeden sonra veriyorum dili temizlensin diye gün içerisinde 20 cc kadar isteyerek içmiyor biberon sıkıyorum çok sıcak içmeleri gerekiyor
Neden kimse bana cevap vermiyo
Bence 2 yıl ara iyi daha sonrası sıkıntı oluyor. Ben emzirme dönemi bitince başlarız diye düşünüyorum çalışmalara😊😊😊 yaş geçiyor bu duyguyu tekrar tatmak kızımın kardeşi ile mutluluklarını görmek isterim nasip tabi bakalım nasipp Rabbim nasib edecek mii
Siz ne doktoruydunuz gerçekten çok güzel aramızda bi doktor olması benimde kardeşim tıp okuyor ama yarım doktor adamı öldürürmüş gerçekten bi faydası yok şimdilik 😊😊
kizlar bebegimin oksurugu bugun daha da arttitecrubeli annelerden yardim bekliyorum. cok telaslaniyorum , yarin doktora gidicez ama simdiden ben biseyler yapayim istiyorum. bikac forum okudum ihlamur verin yazmislar.
kizlar bebegimin oksurugu bugun daha da arttitecrubeli annelerden yardim bekliyorum. cok telaslaniyorum , yarin doktora gidicez ama simdiden ben biseyler yapayim istiyorum. bikac forum okudum ihlamur verin yazmislar.
Ben aile hekimiyim şuan bir eğitim araştırma hastanesinde uzmanlık eğitimi alıyorum, tıp fakültesinden mezun oluncada tam doktor olunmuyor canım ya bize öğrettikleri bilgiler çok eski okulda öğretilen ilaçların hiçbiri türkiyede yok yada kullanımdan kalkmış, zaten ilaçların doz bilgisini hiç öğretmiyorlar, doktorluk tecrübeyle öğreniliyor türkiyede yada bir dalda uzmanlık eğitimi alıcan öyle anca, o yüzden özellikle uyarayım bebişlerinizi mümkün olduğunca polikliniğe götürün vaktimiz yok akşam bi acile uğrayıverelim o da doktor demeyin, ben çocuk hastanesinde çalıştığım sürede hastalar geliyordu ishalli bebeğe büyüklere bile düşünerek yazdığımız ilaçları yazmışlar şok oluyorduk, bence kendinize bir pediatrist seçin ve hep o na gidin çocuğunuzu tanısın bilsin herhangi bir ilaç kullanmadan öncede hep ona danışın
Canım hırıltısı var mı? Nefes almada zorlanıyor gibi oluyormu? Emmesi nasıl? Ateşi var mı? Eğer hırıltısı yoksa emmesi iyiyse ateşi yoksa çok endişelenme yarına kadar birşey olmaz, göğsüne sıcak bez koyabilirsin, eğer diğer şikayetler varsa yada başlarsa bir çocuk acile görünmeni tavsiye ederim en azından ciğerlerini dinlerler ama acile görünsen bile öbür gün polikliniğe mutlaka git
Ben aile hekimiyim şuan bir eğitim araştırma hastanesinde uzmanlık eğitimi alıyorum, tıp fakültesinden mezun oluncada tam doktor olunmuyor canım ya bize öğrettikleri bilgiler çok eski okulda öğretilen ilaçların hiçbiri türkiyede yok yada kullanımdan kalkmış, zaten ilaçların doz bilgisini hiç öğretmiyorlar, doktorluk tecrübeyle öğreniliyor türkiyede yada bir dalda uzmanlık eğitimi alıcan öyle anca, o yüzden özellikle uyarayım bebişlerinizi mümkün olduğunca polikliniğe götürün vaktimiz yok akşam bi acile uğrayıverelim o da doktor demeyin, ben çocuk hastanesinde çalıştığım sürede hastalar geliyordu ishalli bebeğe büyüklere bile düşünerek yazdığımız ilaçları yazmışlar şok oluyorduk, bence kendinize bir pediatrist seçin ve hep o na gidin çocuğunuzu tanısın bilsin herhangi bir ilaç kullanmadan öncede hep ona danışın