2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Tabi ki bilgilendirmeye çalışırım, bir pediatrist kadar iyi bilemem ama araştırır öğrenirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz ne doktoruydunuz gerçekten çok güzel aramızda bi doktor olması benimde kardeşim tıp okuyor ama yarım doktor adamı öldürürmüş gerçekten bi faydası yok şimdilik 😊😊

Kızlar bende 2 defa dondurma yedim benim kızımda normalde hep gazlı ama yedikten sonra 2 sindede ağlayarak gazı daha feci oldu denk mi geldi bilmem ama büyüklerde der soğuk gaz yapar diye

Ben 3 gündür su veriyorum bıngıldağımız çöktüğü için Cerrahpaşa sağlam çocuk doktorumuza sorduk verin dedi. Istekli içmiyor hatta kusuyor bile ama ben yinede veriyorum hayat bebek suyu aldık a101 den kaşıkla veriyorum aslında içinden biberon başlığıda çıktı ama onu ileride kullanırım

Ne kadar veriyorsun günlük canım?

Yarem kızınin kardeşine tutumu nasıl? (kıskançlık vs?)

Kardeşine zarar vermiyor canım hatta ağladığında bana kızıyor anne kardeşime süt vermiyorsun.eşimin annesine gittiğimiz zaman bana huzur vermiyor çünkü önceden onu çok seviyorlardi şimdi küçüğüm oldu gorumceminde bebeği olunca onlara odaklandılar kizim orda değişiyor onları geçen gün gittiğimde uyardım ben elimden geldikçe onu daha çok sevdiğimi belli etmeye çalışıyorum beraber bezini değiştiriyoruz süt verdiğinde yanımda vs beraber yapıyoruz mesela şarkı söylediğimde onuda içine katiyorum kucugu babasına bırakıyorum onu alıp bahçeye indiriyorum yani daha çok onunla ilgilenmeye çalışıyorum anaokuluna göndereceğim biraz daha kendine gelir

Çok sevindim. Hayli olmuştu kardeş ilişkileri hakkında pozitif bir hikaye dinlemeyeli. Benim kıskançlık sorunu yaşayan 2 arkadaşım var. Her ikisinde de yeni bebek, büyügun okula başladığı yıl aileye katıldı. Her ikisinde de hırçınlık vs dışında yalan söyleme ve eşyaları izinsiz almaya varan davranış bozuklukları görülmeye başladı. Her ikisi de terapi alıyor ama zaman zaman öfke patlamaları yaşıyorlar.

Deneyimli biri olarak senin de fikrini almak istemiştim. Tesekkur ederim canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
[Q UOTE=Snowyy;35922637]

Ne kadar veriyorsun günlük canım?[/QUOTE]
İlk her emzirmeden sonra 2 minik mama kaşığımız var çay kaşığı gibi onu veriyordum kustuğu için tekrar çıkarıyor suyuda bende artık verebildiğim kadar veriyorum kaldığı kardır diye😊 oyun zannediyor gülüyor ağzında oynuyor suyu çok sevdiği için 😀 çok zevkle içmiyor ama aşılır inş

Emzirmeden sonra veriyorum dili temizlensin diye gün içerisinde 20 cc kadar isteyerek içmiyor biberon sıkıyorum çok sıcak içmeleri gerekiyor

Bence 2 yıl ara iyi daha sonrası sıkıntı oluyor. Ben emzirme dönemi bitince başlarız diye düşünüyorum çalışmalara😊😊😊 yaş geçiyor bu duyguyu tekrar tatmak kızımın kardeşi ile mutluluklarını görmek isterim nasip tabi bakalım nasipp Rabbim nasib edecek mii

Emzirmeden sonra veriyorum dili temizlensin diye gün içerisinde 20 cc kadar isteyerek içmiyor biberon sıkıyorum çok sıcak içmeleri gerekiyor

Teşekkürler.

Neden kimse bana cevap vermiyo

Hiç boyatmadim canım. Ama teorik olarak deriden absorblanarak kan dolaşımına katilim minimum düzeyde (hamileyken kas gevşetici krem kullanmistim mesela). Çok tedirgin ediyorsa, boya yaptığın gün sutunu sağ bebeğine verme.

Nasip olur inşallah, Allah gönlüne göre versin canım.

kizlar bebegimin oksurugu bugun daha da artti tecrubeli annelerden yardim bekliyorum. cok telaslaniyorum , yarin doktora gidicez ama simdiden ben biseyler yapayim istiyorum. bikac forum okudum ihlamur verin yazmislar.

Ben aile hekimiyim şuan bir eğitim araştırma hastanesinde uzmanlık eğitimi alıyorum, tıp fakültesinden mezun oluncada tam doktor olunmuyor canım ya bize öğrettikleri bilgiler çok eski okulda öğretilen ilaçların hiçbiri türkiyede yok yada kullanımdan kalkmış, zaten ilaçların doz bilgisini hiç öğretmiyorlar, doktorluk tecrübeyle öğreniliyor türkiyede yada bir dalda uzmanlık eğitimi alıcan öyle anca, o yüzden özellikle uyarayım bebişlerinizi mümkün olduğunca polikliniğe götürün vaktimiz yok akşam bi acile uğrayıverelim o da doktor demeyin, ben çocuk hastanesinde çalıştığım sürede hastalar geliyordu ishalli bebeğe büyüklere bile düşünerek yazdığımız ilaçları yazmışlar şok oluyorduk, bence kendinize bir pediatrist seçin ve hep o na gidin çocuğunuzu tanısın bilsin herhangi bir ilaç kullanmadan öncede hep ona danışın

kizlar bebegimin oksurugu bugun daha da artti tecrubeli annelerden yardim bekliyorum. cok telaslaniyorum , yarin doktora gidicez ama simdiden ben biseyler yapayim istiyorum. bikac forum okudum ihlamur verin yazmislar.

Canım hırıltısı var mı? Nefes almada zorlanıyor gibi oluyormu? Emmesi nasıl? Ateşi var mı? Eğer hırıltısı yoksa emmesi iyiyse ateşi yoksa çok endişelenme yarına kadar birşey olmaz, göğsüne sıcak bez koyabilirsin, eğer diğer şikayetler varsa yada başlarsa bir çocuk acile görünmeni tavsiye ederim en azından ciğerlerini dinlerler ama acile görünsen bile öbür gün polikliniğe mutlaka git

Çok geçmiş olsun canım. Yarın doktora gidecekmişsiniz zaten. Onun yönlendirmeleri ile tedavi edersin canım, bence birşey verme şimdi.

Doktor seçimi gerçekten çok önemli, 100% katılıyorum:thumbup:

canım ıhlamur verebilirsin ve göğsüne bez bırak geçen hafta benim kızdada hafif vardı dok ventolin verdi çok az verdim iki günde geçti kış bebeği daha iyi ya giydir üstünü aç kombiyi tamam yazın terliyorlar ceyranda kalıyorlar klima sonuç hasta oluyorlar evde klimayı açmıyorum ne kadar dikat etsemde geçen gün avm çok serindi kızı çarptı halen hırıltısı var yani bizde salı günü dok gidecez

sevgili doktorumuz benim kızda sadece hırıltı var diğer yazdıklarınızın hiç biri yok dokrumuz bir şeyi yok dediği halde acaba bu dok anlamadımı diyorum iyi bir dok seçemedim aklımda bin bir türlü soru

yanlış anlama ama pratisyen hekimleri acayip aşağılamışsın Türkiye de kaç tane acil var eğer dediğin gibi bebeklere yetişkin ilacı yazılsa sakatlık ölüm vs oranı çok olmaz mı ayrıca çocuğunun yanlış ilaçla tedavi edildiğni iddia eden binlerce milyonlarca insan çıkıp bunu tv lerde bangır bangır bağırmaz mı bence mesleğini bu kadar sevmiyosan ve kendini geliştirmediğine inanıyosan bırakmalısın insan hayatı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…