- 3 Kasım 2013
- 136
- 2
- 34
Merhaba canım ben sezeryanla doğum yaptım gerçi benim tercihim değildi öyle olması gerektiği için iki hafta erken alındı, bende normal dğm istiyordum ama çok korkuyordum o yüzden sezeryana alıcaz dediklerinde inanılmaz rahatlamıştım ama şuan çok üzgünüm keşke normal doğum olsaydı, bundan sonra diğer doğumlarımda szryn olacak ve ben hiç sancı nedir doğum nedir bilemeyeceğim, annem beni epiduralle doğurmuş hiç sancı çekmemiş kardeşimi de sırf doğum sancısı nasıl birşey anlamak için doğurmuş :) :) hep dalga geçerdim annemle mazoşistmisin anne diye ama şu an anlıyorum ne demek istediğini belki dğr szryn olan arkadaşlar bana katılmayanilir ama hamilelik ve annelik olayının en önemli parçalarından biri de o çocuğu doğurma olayı, bu arada sezeryandan sonra çektiğim gaz sancılarıda doğumdan beterdi yani :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Men cnm evt bende normal dogumu bekliyorum ama 2 gune kdr gerceklesmez ise sezaryen olucam insallah fazla agri aci cekmeden kurtuluruz inan Benim doktorumla ebem sezaryani soz konusu bile etmiyorlar bekle biraz daha diyorlar ben ise sancilardan cok korkuyorum ve okadar cekmeme ragmen acilmam olmaz ise die, bu mubarek aylarda rabbim bir avazda kurtarir insallah tum bekleyen hamileleri.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi