2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben daha korunma aşamasına geçemedim canım yandı tekrar denemeye korkuyorum açıkçası zaten her halükarda eşim korunacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun canım. Tedavi süreci nasıl olacak?

saol canım, şimdi pavlik bandaj dene bişey var onu kullanıyoruz bütün vücüda takılıyor, bacaları germek için bacamların M şeklinde durması lazım yani yana ve yukarı doğru, 15 gün sonra kontrol var, tekrar ultrasona gireceğiz sonuçlar iyi çıkarsa bir kaç ay bu bandajı takacağız, ama çok zor oluyor altını değiştirmek falan, hiç çıkarmamak lazıım sadece altını açarken ve yıkarken çıkarıyoruz bir hafta oldu takalı, umarım bu tedavi sonuç verir, yoksa alçıya almak gerekecek bacakları, :KK43:
ama dr umutlu konuştu bandaj erken teşişte sonuç veriyor dedi, umarım öyle olur

Canım okuyunca valla acaba ben mi yazdım diye düşünmedim değil.
Yahu tamam aileside sana güvenerek mi evlendirmis oğullarını.
Millet ne kadar meraklı çocuklarının evliliğini bozmaya pes diyorum artık.
Ne söylesen kar etmez erkek iyice aileci oluyor canım.
Konuşsan fayda etmez gitsen çözüm değil.
Ama sor kim ödeyecekmis çektiği krediyi.

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

valla dedigin gibi canim hicbisey care olmadi. sorsan babasi odicekmis krediyi, ona da hic inanmiyorum ya neyse... ben bi cozumunu bulamadim. her seferinde babasi arayip para istiyor. bu benimkide olmayan parayi gonderiyor borc harc seklinde. valla ben bi cozum bulamadim

saol canım, şimdi pavlik bandaj dene bişey var onu kullanıyoruz bütün vücüda takılıyor, bacaları germek için bacamların M şeklinde durması lazım yani yana ve yukarı doğru, 15 gün sonra kontrol var, tekrar ultrasona gireceğiz sonuçlar iyi çıkarsa bir kaç ay bu bandajı takacağız, ama çok zor oluyor altını değiştirmek falan, hiç çıkarmamak lazıım sadece altını açarken ve yıkarken çıkarıyoruz bir hafta oldu takalı, umarım bu tedavi sonuç verir, yoksa alçıya almak gerekecek bacakları, :KK43:

cok gecmis olsun canim. bence tedavisi kisa surede olacaktir. sıkma sen canini :)

Gözün aydın canım, maşallah. Benim yaramaz da birkaç dk emiyor, bu ay fazla almadı o da sanirim. Sağlıklı olsunlar gerisini önemseme. Ve evet uyanık kalma süreleri uzadı. Dunyanin ve kendilerinin daha çok farkına varıyorlar.

Fazla ferahlık:KK70::KK70::KK70::KK70: Alemsin gülüm.

Benim oglanda da var gülüm. Sebamed losyon kullanıyorum ama kar etmiyor. Mustela konak önleyici şampuan kullanıyorum ben. Haftaya doktora soracağım. Sen hangi şampuani kullanıyorsun?

Sebamed şamp kullanıorum cnm birşey alerji yptı ama anlayamadım

kizlar cok moralim bozuk.. sizlere bisey danisicam. esim benim haberim olmadan kredi cekip ailesine yollamis, hemde 50 milyar! guya ev alicaklarmis.. eminimki yalan cunku evlendigimiz ilk gunden itibarrn babasi para isteyip duruyor. dugundr takilan ceyrekleri bile istedi dusunun. esim de salak gibi parasi olmasanda kredi kartindan borc yapip her ay yolluyor para. artik kavga mi etmedim evi mi terketmelere kalkmadim neler yaptim sonuc yine husran. adqm gonderiyo da gonderiyo yani. cozum bulamadim. bebegimin rizkini ona buna yediriyor adam. daha bizim bi evimiz arabamiz yok. insan once kendi ailesini dusunmez mi ya

Allah yardımcın olsun çok zor bişey babamdan biliyorum hakkımız çok yendi halada yeniyor mu bilmem ama ben hep babamı suçladım... Eve lazım olan camiye harammış, ne hayırdır ne bişey... Çok şükür biz eşimle istişaresiZ iş yapmıyoruz herkesin %50 oy hakkı var kızım olunca onun oy hakkıda bende şimdilik ... Hem istişare sünnet ve bereketli tavsiye ederim... Eşine sor bakalım sen ondan hebersiz bişey yapsan ne düşünür?? Hem yarın seninde babana kredi çektirme hakkın doğmuş oluyor.. Biraz câdı olacaksın bence... Babamdan biliyorum şimdi halamlarla konuşmuyoruz keşke böyle olacağına vaktinde annem tepkisini koyup engelleseymiş buralara gelmeseymiş.. Şu andlarda en mutsuz babam iki tarafın arasında kalıyor ve üzülüyor..
Yinede herkes yaşadığını bilir seni anlayamam Allah yardımcın olsun.. Son olarak bi arkadaşımın eşide ailesinin bi dediğini iki etmiyor oda bu durumu kabullenmiş artık kafaya takıp psikolojimi boZamam diyor, Buda bi yöntem tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun bizdede sol bacak tam kaynaşmamış çift beZ bağlayın dediler ama bakalım işe yarayacak mı inş iyi sağlıklı olur tüm bebekler ve anneleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla dedigin gibi canim hicbisey care olmadi. sorsan babasi odicekmis krediyi, ona da hic inanmiyorum ya neyse... ben bi cozumunu bulamadim. her seferinde babasi arayip para istiyor. bu benimkide olmayan parayi gonderiyor borc harc seklinde. valla ben bi cozum bulamadim
Çözümü eşinin kendisinde.
Ne yapsan, ne söylesen kar etmez.
Ah şu paranın gözü kör olsun.
Valla sırf şu ailevi olaylardan evlendiğime pişman oldum.
Tek tesellim kızım.
Yapacak 2 şey var, ya görmezden geleceksin madem konuşmak işe yaramıyor.
Ya da lafını edeceksin ( bu da en çok seni yıpratıyor).

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Kızlar slm kızım 2 aylık oldu yüzünde ve vücudunda cilt kuruluğu var her banyo sorası yüzüde dahil sebamed bebek yağı kullanıorum ama yinede oldu ayrıca biraz bebeğimin hırıltısı var sizlerde durum nası

Gözün aydın canım, maşallah. Benim yaramaz da birkaç dk emiyor, bu ay fazla almadı o da sanirim. Sağlıklı olsunlar gerisini önemseme. Ve evet uyanık kalma süreleri uzadı. Dunyanin ve kendilerinin daha çok farkına varıyorlar.

Fazla ferahlık:KK70::KK70::KK70::KK70: Alemsin gülüm.

Benim oglanda da var gülüm. Sebamed losyon kullanıyorum ama kar etmiyor. Mustela konak önleyici şampuan kullanıyorum ben. Haftaya doktora soracağım. Sen hangi şampuani kullanıyorsun?

kizlar cok moralim bozuk.. sizlere bisey danisicam. esim benim haberim olmadan kredi cekip ailesine yollamis, hemde 50 milyar! guya ev alicaklarmis.. eminimki yalan cunku evlendigimiz ilk gunden itibarrn babasi para isteyip duruyor. dugundr takilan ceyrekleri bile istedi dusunun. esim de salak gibi parasi olmasanda kredi kartindan borc yapip her ay yolluyor para. artik kavga mi etmedim evi mi terketmelere kalkmadim neler yaptim sonuc yine husran. adqm gonderiyo da gonderiyo yani. cozum bulamadim. bebegimin rizkini ona buna yediriyor adam. daha bizim bi evimiz arabamiz yok. insan once kendi ailesini dusunmez mi ya
Kizlar zeytun yagini deneyin. Banyodan once saci da dahil tum vucudynu yaglayip yarim saat kadar bekletip yikayin. Banyidan sonra da zeytin yagiyla masaj yapin vucudun. Tavsiye ederim cidden z. yagini.
merhaba arkadaşlar umarım herkesin bebekleri iyidir, pek bakamıyorum sayfaya vaktim olmuyor
biz biraz sıkıntılıyız, bebeğimde kalça çıkıklığı tespit edildi pavlik bandaj diye birşey taktık, ve çok zorluyor kızımı ağlaya ğlaya helak oldu ama iyileşmesi için kullanmak zorundayız zaten gece uyumuyordu şimdi gündüzde uyumuyor, hareketleri kısıtlandığı için gaz sorunu da arttı, sizlere diyeceğim , kalça ultrasonu çektirmeyen yada çektirmeyi düşünmiyen varsa sakın ha çektirin ne olur nr olmaz, bizim ki dıştan belli olmuyor, yani elle muayenede fark edilmedi
Gecmis olsun canim. Bizde de var kalca gelisim geriligi. Henuz son kontrolunu yaptirmadik.

Canim bizim de evimiz yok ve 100 milyar ev kredisi ve parca parca 20 milyar da ihtiyac kredisi cekip uzerine de dugunde takilan takilari kullanip kp min de birikmis bi 20 milyarini alip kv lere ev aldik. Ev esimin uzerine. Ama benim rizam olmadan esim asla kafasina gore boyle bisey yapmaz. Ev kredisi zaten eslerden habersiz cekilmiyor ve alinan ev de kredi ceken kisinin adina alinmal zorunda. Esin ihtiyac kredisi cekmis anladigim kafariyla. ESin tek erkek mi? Yani kiyameti koparirdim diyr dusundum once ama koparsam ne ise yarayacak. Olan olmus. Gercekten cok zor bi durum ve ciddi bi sorun. Tek erkek mi, ailesi sadece esinden mi beklenti icinde yoksa diger cocuklarina da mi boyle? Arayip da kv le konussan, hatta cikissan??

Cnm k vitamini mi veriyorsunuz ne icin?

Cnm sadece anne sutu alan bebekler icin haftada bir gun vitamin k veriliyor. Anne sutunde eksik olan tek vitamin bu oldugu icin. Ama tamamen anne sutu aliyorsa veriliyor. Hergun gunde 3 damlada vitamin d veriyorum butun bebekler icin veriliyor bu.

Cnm sadece anne sutu alan bebekler icin haftada bir gun vitamin k veriliyor. Anne sutunde eksik olan tek vitamin bu oldugu icin. Ama tamamen anne sutu aliyorsa veriliyor. Hergun gunde 3 damlada vitamin d veriyorum butun bebekler icin veriliyor bu.

Dvitamini evet ben de veriyorm
K vitamini yazmissin ya cnm ondan sordum

Günaydın hanımlar, yeni bir hafta...hepimize güzel haberler getirsin inşallah.

Oğlanın eli&yumruğu sürekli ağzında. Ebeveynlerin çekmiş:p Ben ilkokulda hala emiyordum, başkadır o bal parmağın tadı:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Inşallah öyle olur canım. Netten baktım resimlerine, içim acıdı. Ikiniz için de ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. En kisa sürede iyileşmesini temenni ediyorum, op güzelini benim yerime.

Sebamed şamp kullanıorum cnm birşey alerji yptı ama anlayamadım

Bende de ilk sebamed ile başladı. Bıraktım ama hala kuruluk var. Vücuduna degdirmesem de temas oluyor durulurken. Bruja zeytin yağı önermiş. Gülüm yeşil olmaz mi heryer nasıl yapacağız?

çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda düzelir sen dikkat et devamlı kullan onların kemikleri daha su gibi işe yarayacağına inanıyorum ben inşallah alçıya gerek kalmaz çok geçmiş olsun:KK16:

Kizlar selamlar. Geldigimizden beri es dost yalniz birakmadi sagolsun :) burda internet de sorunlu. 3G den baglanmiyor E den baglaniyor. O da asiri yavas :KK43: genel olarak bizde sorun yok. Uyku duzenimiz degisti biraz. Yerini yadirgadi kizcem. Okudugum kadariyla sizde de sorun yok :KK66: hepimize keyiflihaftalar dilerim

Snowy hosgeldinoz eve. İnsanin evi gibbisi yok. Cok keyfim yerinde burda ama evimi ve esimi de cok ozledim. Daha 1 hafta olmadi geleli :KK1:

Tatlos Kirsehir- Kaman memleketim. Yanmasa yanmaz soba ama ev fazla serin oluyo bu sefer. Bebegim usur diye korkumuza soba yakiyoruz. Hele bugun hava yagmurluydu. Resmen kis kkiyametti disarisi :)

Canımmmmmm bende Mucurluyum :KK52:

Günaydın kızlar =)
Bebekler ne zaman oturmaya başlar?
Nette bir çok site 4. Aydan itibaren destekli oturmaya hazırdır diyor.
4. Ay erken değil mi?

♥ İdil Deniz'im ♥

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar, yeni bir hafta...hepimize güzel haberler getirsin inşallah.

Oğlanın eli&yumruğu sürekli ağzında. Ebeveynlerin çekmiş:p Ben ilkokulda hala emiyordum, başkadır o bal parmağın tadı:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Inşallah öyle olur canım. Netten baktım resimlerine, içim acıdı. Ikiniz için de ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. En kisa sürede iyileşmesini temenni ediyorum, op güzelini benim yerime.

Bende de ilk sebamed ile başladı. Bıraktım ama hala kuruluk var. Vücuduna degdirmesem de temas oluyor durulurken. Bruja zeytin yağı önermiş. Gülüm yeşil olmaz mi heryer nasıl yapacağız?
Canim ilk yaglamada kullan at alt acma bezlerinden kullanabilirsin. Sacina surulen yag etrafi kirletmesin. Banyodan sonra vucuduna surdugun yag da masajla emiliyo zaten. Yesil olmuyo da etraf, bebis zeytin kokuyo. Tek kotu yani bu :KK1:
Sinem boşver mucuru :p
nasılsın, Hira nasıl?
Sen ondan haber ver :KK70:

♥ İdil Deniz'im ♥

:KK52::KK52: olur mu bosveeerrr, hemsomu bulmusum. Hakkaten sinem nerelerdesun yoksun ne zamandir. Nasilsiniz.

Acep anar, dalokaysmom ve de suaydan ne haber:44:

X