- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik eslerin izni olmadan kredi cekilemeyecek deniyordu dogru degil jiymis?
Çok geçmiş olsun canım. Tedavi süreci nasıl olacak?
Canım okuyunca valla acaba ben mi yazdım diye düşünmedim değil.
Yahu tamam aileside sana güvenerek mi evlendirmis oğullarını.
Millet ne kadar meraklı çocuklarının evliliğini bozmaya pes diyorum artık.
Ne söylesen kar etmez erkek iyice aileci oluyor canım.
Konuşsan fayda etmez gitsen çözüm değil.
Ama sor kim ödeyecekmis çektiği krediyi.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
saol canım, şimdi pavlik bandaj dene bişey var onu kullanıyoruz bütün vücüda takılıyor, bacaları germek için bacamların M şeklinde durması lazım yani yana ve yukarı doğru, 15 gün sonra kontrol var, tekrar ultrasona gireceğiz sonuçlar iyi çıkarsa bir kaç ay bu bandajı takacağız, ama çok zor oluyor altını değiştirmek falan, hiç çıkarmamak lazıım sadece altını açarken ve yıkarken çıkarıyoruz bir hafta oldu takalı, umarım bu tedavi sonuç verir, yoksa alçıya almak gerekecek bacakları,
ama dr umutlu konuştu bandaj erken teşişte sonuç veriyor dedi, umarım öyle olur
Gözün aydın canım, maşallah. Benim yaramaz da birkaç dk emiyor, bu ay fazla almadı o da sanirim. Sağlıklı olsunlar gerisini önemseme. Ve evet uyanık kalma süreleri uzadı. Dunyanin ve kendilerinin daha çok farkına varıyorlar.
Fazla ferahlık Alemsin gülüm.
Benim oglanda da var gülüm. Sebamed losyon kullanıyorum ama kar etmiyor. Mustela konak önleyici şampuan kullanıyorum ben. Haftaya doktora soracağım. Sen hangi şampuani kullanıyorsun?
kizlar cok moralim bozuk.. sizlere bisey danisicam. esim benim haberim olmadan kredi cekip ailesine yollamis, hemde 50 milyar! guya ev alicaklarmis.. eminimki yalan cunku evlendigimiz ilk gunden itibarrn babasi para isteyip duruyor. dugundr takilan ceyrekleri bile istedi dusunun. esim de salak gibi parasi olmasanda kredi kartindan borc yapip her ay yolluyor para. artik kavga mi etmedim evi mi terketmelere kalkmadim neler yaptim sonuc yine husran. adqm gonderiyo da gonderiyo yani. cozum bulamadim. bebegimin rizkini ona buna yediriyor adam. daha bizim bi evimiz arabamiz yok. insan once kendi ailesini dusunmez mi ya
saol canım, şimdi pavlik bandaj dene bişey var onu kullanıyoruz bütün vücüda takılıyor, bacaları germek için bacamların M şeklinde durması lazım yani yana ve yukarı doğru, 15 gün sonra kontrol var, tekrar ultrasona gireceğiz sonuçlar iyi çıkarsa bir kaç ay bu bandajı takacağız, ama çok zor oluyor altını değiştirmek falan, hiç çıkarmamak lazıım sadece altını açarken ve yıkarken çıkarıyoruz bir hafta oldu takalı, umarım bu tedavi sonuç verir, yoksa alçıya almak gerekecek bacakları,
Çözümü eşinin kendisinde.valla dedigin gibi canim hicbisey care olmadi. sorsan babasi odicekmis krediyi, ona da hic inanmiyorum ya neyse... ben bi cozumunu bulamadim. her seferinde babasi arayip para istiyor. bu benimkide olmayan parayi gonderiyor borc harc seklinde. valla ben bi cozum bulamadim
Kızlar slm kızım 2 aylık oldu yüzünde ve vücudunda cilt kuruluğu var her banyo sorası yüzüde dahil sebamed bebek yağı kullanıorum ama yinede oldu ayrıca biraz bebeğimin hırıltısı var sizlerde durum nası
Gözün aydın canım, maşallah. Benim yaramaz da birkaç dk emiyor, bu ay fazla almadı o da sanirim. Sağlıklı olsunlar gerisini önemseme. Ve evet uyanık kalma süreleri uzadı. Dunyanin ve kendilerinin daha çok farkına varıyorlar.
Fazla ferahlık Alemsin gülüm.
Benim oglanda da var gülüm. Sebamed losyon kullanıyorum ama kar etmiyor. Mustela konak önleyici şampuan kullanıyorum ben. Haftaya doktora soracağım. Sen hangi şampuani kullanıyorsun?
Kizlar zeytun yagini deneyin. Banyodan once saci da dahil tum vucudynu yaglayip yarim saat kadar bekletip yikayin. Banyidan sonra da zeytin yagiyla masaj yapin vucudun. Tavsiye ederim cidden z. yagini.kizlar cok moralim bozuk.. sizlere bisey danisicam. esim benim haberim olmadan kredi cekip ailesine yollamis, hemde 50 milyar! guya ev alicaklarmis.. eminimki yalan cunku evlendigimiz ilk gunden itibarrn babasi para isteyip duruyor. dugundr takilan ceyrekleri bile istedi dusunun. esim de salak gibi parasi olmasanda kredi kartindan borc yapip her ay yolluyor para. artik kavga mi etmedim evi mi terketmelere kalkmadim neler yaptim sonuc yine husran. adqm gonderiyo da gonderiyo yani. cozum bulamadim. bebegimin rizkini ona buna yediriyor adam. daha bizim bi evimiz arabamiz yok. insan once kendi ailesini dusunmez mi ya
Gecmis olsun canim. Bizde de var kalca gelisim geriligi. Henuz son kontrolunu yaptirmadik.merhaba arkadaşlar umarım herkesin bebekleri iyidir, pek bakamıyorum sayfaya vaktim olmuyor
biz biraz sıkıntılıyız, bebeğimde kalça çıkıklığı tespit edildi pavlik bandaj diye birşey taktık, ve çok zorluyor kızımı ağlaya ğlaya helak oldu ama iyileşmesi için kullanmak zorundayız zaten gece uyumuyordu şimdi gündüzde uyumuyor, hareketleri kısıtlandığı için gaz sorunu da arttı, sizlere diyeceğim , kalça ultrasonu çektirmeyen yada çektirmeyi düşünmiyen varsa sakın ha çektirin ne olur nr olmaz, bizim ki dıştan belli olmuyor, yani elle muayenede fark edilmedi
kizlar cok moralim bozuk.. sizlere bisey danisicam. esim benim haberim olmadan kredi cekip ailesine yollamis, hemde 50 milyar! guya ev alicaklarmis.. eminimki yalan cunku evlendigimiz ilk gunden itibarrn babasi para isteyip duruyor. dugundr takilan ceyrekleri bile istedi dusunun. esim de salak gibi parasi olmasanda kredi kartindan borc yapip her ay yolluyor para. artik kavga mi etmedim evi mi terketmelere kalkmadim neler yaptim sonuc yine husran. adqm gonderiyo da gonderiyo yani. cozum bulamadim. bebegimin rizkini ona buna yediriyor adam. daha bizim bi evimiz arabamiz yok. insan once kendi ailesini dusunmez mi ya
Cnm k vitamini mi veriyorsunuz ne icin?
Cnm sadece anne sutu alan bebekler icin haftada bir gun vitamin k veriliyor. Anne sutunde eksik olan tek vitamin bu oldugu icin. Ama tamamen anne sutu aliyorsa veriliyor. Hergun gunde 3 damlada vitamin d veriyorum butun bebekler icin veriliyor bu.
Sebamed şamp kullanıorum cnm birşey alerji yptı ama anlayamadım
Kizlar selamlar. Geldigimizden beri es dost yalniz birakmadi sagolsun :) burda internet de sorunlu. 3G den baglanmiyor E den baglaniyor. O da asiri yavas genel olarak bizde sorun yok. Uyku duzenimiz degisti biraz. Yerini yadirgadi kizcem. Okudugum kadariyla sizde de sorun yok hepimize keyiflihaftalar dilerim
Snowy hosgeldinoz eve. İnsanin evi gibbisi yok. Cok keyfim yerinde burda ama evimi ve esimi de cok ozledim. Daha 1 hafta olmadi geleli
Tatlos Kirsehir- Kaman memleketim. Yanmasa yanmaz soba ama ev fazla serin oluyo bu sefer. Bebegim usur diye korkumuza soba yakiyoruz. Hele bugun hava yagmurluydu. Resmen kis kkiyametti disarisi :)
Sinem boşver mucuruCanımmmmmm bende Mucurluyum
Canim ilk yaglamada kullan at alt acma bezlerinden kullanabilirsin. Sacina surulen yag etrafi kirletmesin. Banyodan sonra vucuduna surdugun yag da masajla emiliyo zaten. Yesil olmuyo da etraf, bebis zeytin kokuyo. Tek kotu yani buGünaydın hanımlar, yeni bir hafta...hepimize güzel haberler getirsin inşallah.
Oğlanın eli&yumruğu sürekli ağzında. Ebeveynlerin çekmiş Ben ilkokulda hala emiyordum, başkadır o bal parmağın tadı
Inşallah öyle olur canım. Netten baktım resimlerine, içim acıdı. Ikiniz için de ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. En kisa sürede iyileşmesini temenni ediyorum, op güzelini benim yerime.
Bende de ilk sebamed ile başladı. Bıraktım ama hala kuruluk var. Vücuduna degdirmesem de temas oluyor durulurken. Bruja zeytin yağı önermiş. Gülüm yeşil olmaz mi heryer nasıl yapacağız?
Sinem boşver mucuru
nasılsın, Hira nasıl?
Sen ondan haber ver
♥ İdil Deniz'im ♥