2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim ilk yaglamada kullan at alt acma bezlerinden kullanabilirsin. Sacina surulen yag etrafi kirletmesin. Banyodan sonra vucuduna surdugun yag da masajla emiliyo zaten. Yesil olmuyo da etraf, bebis zeytin kokuyo. Tek kotu yani bu :KK1:

:KK52::KK52: olur mu bosveeerrr, hemsomu bulmusum. Hakkaten sinem nerelerdesun yoksun ne zamandir. Nasilsiniz.

Acep anar, dalokaysmom ve de suaydan ne haber:44:
Napim bulmuşken hal hatır sorayım dedim :))
Diğer arkadaşları bende merak ediyorum özellikle suay çok uzun zamandır yok.
Kötü zamanlar geçirdik iyiyiz falan demişti iyice merak ediyorum.
inşallah iyilerdir.

♥ İdil Deniz'im ♥

Günaydın kızlar =)
Bebekler ne zaman oturmaya başlar?
Nette bir çok site 4. Aydan itibaren destekli oturmaya hazırdır diyor.
4. Ay erken değil mi?

♥ İdil Deniz'im ♥

Bebekten bebeğe degisiyormus canım. Annem 5. Ayda destekli oturur 6 da kendi oturur demişti. Sanirim benim bebekligimden yola çıkarak söyledi.

Canim ilk yaglamada kullan at alt acma bezlerinden kullanabilirsin. Sacina surulen yag etrafi kirletmesin. Banyodan sonra vucuduna surdugun yag da masajla emiliyo zaten. Yesil olmuyo da etraf, bebis zeytin kokuyo. Tek kotu yani bu :KK1:

:KK52::KK52: olur mu bosveeerrr, hemsomu bulmusum. Hakkaten sinem nerelerdesun yoksun ne zamandir. Nasilsiniz.

Acep anar, dalokaysmom ve de suaydan ne haber:44:

Başında yok canım. Cildinde banyo sonrası pullanma oluyor. Deneyeyim bulasmiyorsa.

Anar ise başladı sanirim. Dalokay başka topicte yazıyor arada. Suay umran aysun face kullanıyorlar.

Filiz ameliyattan sonra yazdı mi?

Merhabalar herkese

Haziran annesiyim bebegim 20 gunluk. Burdan sute ihtiyaci olan anneler varsa seve seve sut gonderebilirim. Sutum fazla buzluk doldu ve bosuna gitmesin istiyorum. Istanbul pendikte oturuyorum. Ihtiyaci olan anneler bana yazarsa sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar =)
4. Ay erken değil mi?

♥ İdil Deniz'im ♥

günaydın canım benim kız 6 ayda süründü 7.ayında destekli oturdu 8.ayda oturmaya başladı ve diş çıkardı 10 ayda tutunarak kalkmaya başladı 12.ayda adım atmaya başladı 14 ayda yürümeye başladı

günaydın herkese biraz sonra çıkacaz kızımı anaokuluna kaydını yapacam babamız okuldan çıkınca küçüğümü dok götürecem içim rahat etmiyor boğazında hafif hırıltı var bu nedenle öksürükte sanırım genzi tıkalı inşallah öyledir bu gece fazla emmedi gazını rahatlıkla çıkartabiliyor artık

Merhabalar herkese

Haziran annesiyim bebegim 20 gunluk. Burdan sute ihtiyaci olan anneler varsa seve seve sut gonderebilirim. Sutum fazla buzluk doldu ve bosuna gitmesin istiyorum. Istanbul pendikte oturuyorum. Ihtiyaci olan anneler bana yazarsa sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım maşlah sütüne yalnız bir şey söyleyecem belki biliyorsunuzdur bebbeğiniz kız ise kız bebeğe gönderin çünkü süt kardeş oluyorlar ileride ne olur bilinmez

Walla bugünü tarihe yazıyorum :KK70:
Eşim ben ağzımi bile açmadan kızımla bizi sahile kahvaltıya götürdü ve geçen onca saatte ufak bir tartışma dahi yaşamadık :KK70: :KK70: :KK70:
Kesin birşey olacak bugün :)

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
AFİYETLER OLSUN...
inşallah hep böyle olur...

Kizlat gunaydin. Acaip bir ruya gordum.
hayırdır inşallah.... bende çok sık böyle rüyalar görüyorum...ama sırt üstüde pek yatmam ...dönmem bile uykumda... ama kan dolaşımımda bozukluk olduğunu biliyorum... eğer bundan kaynaklanıyorsa dediğin gibi olabilir...
ama hamileleikten sonra böyle rüyalar olabiliyor.... psikolojik...

Hırsız ve Yaren sağolun :)
Sonunda dün gece oğlumun terden sırılsıklam olduğunu görmemle çabucak üstündekileri değiştirip içine kolsuz çıt çıtlı ve kısa kolluya geçtik :KK24: :KK52:
Söz konusu miniklerimiz olunca bir de tecrübesizlik ne giydireceğini şaşırıyor insan ...
valla ben eve gittiğimnde kv min giydirdiklerini çıkarıyorum... o üşümesin diye sıkı giydiriyor bende soyuyorum yanıyor kuzum sıcaktan....sen sürekli kontrol halinde oluırsan üşütmezsinde terletmezsinde...

kizlar cok moralim bozuk..
yaşayıp görmeden anlamazlar... senden habersiz bile bukadar büyük meblağ gönderdiğine göre sözle lafla anlayacak bir durumda değil... sen çırpınıp dursan...bir kamyon laf etsende o doğruyu yaptığını sanıyor.... inşallah kendini ve seni fazla yıpratmadan atlatırsınız bu durumu... ödemeler başlayınca ve ödeyemez duruma gelince anlayacaktır.... ama işte sorun şu ki o duruma gelmeden neden anlayamıyorlar... AİLE DİYİNCE HERŞEY DURUYOR ONLAR İÇİN AMA BAZI AİLELERDE ÇOK BENCİL OLUYOR ÇOCUKLARI İÇİN...VERDİKÇE İSTİYOR...VAR Kİ VERİYOR DİYORLAR... HALBUKİ OLMASADA BORÇ HARÇ SIRF AİLE İÇİN BULUP BULUŞTURDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORLAR...

merhaba arkadaşlar umarım herkesin bebekleri iyidir, pek bakamıyorum sayfaya vaktim olmuyor
biz biraz sıkıntılıyız, bebeğimde kalça çıkıklığı tespit edildi pavlik bandaj diye birşey taktık, ve çok zorluyor kızımı ağlaya ğlaya helak oldu ama iyileşmesi için kullanmak zorundayız zaten gece uyumuyordu şimdi gündüzde uyumuyor, hareketleri kısıtlandığı için gaz sorunu da arttı, sizlere diyeceğim , kalça ultrasonu çektirmeyen yada çektirmeyi düşünmiyen varsa sakın ha çektirin ne olur nr olmaz, bizim ki dıştan belli olmuyor, yani elle muayenede fark edilmedi
HİÇ ÜZÜLME BEBEĞİN İÇİN...bu zamnları çabuk atlatacak... benim yeğenimde öyle bekledi 1-2 ay şimdi görsen kalçası poposu çok güzel yakışıklımın... bizde üzüldük hatta çıkarmaya bile kalktık o aparatı ama sakın öyle düşünme... ilerde tamiri zor bir duruma geliyor... Allah korusun.... vakit çabuk geçiyor inan hatırlamıyacaksınız bile bunu gaçmiş olsun canım benim... şimdi ağlar ve unutur ama tedavi olmazsa ömür boyu ağlar öyle düşün...bebekler dayanıklı... dikkatini dağıt hemen gülmeye başlıyor... ama o şeyi bize taksalar onu çıkarana kadar hiç gülmeyiz inan...

Cnm bana drum 2 ince kat giydir dedi
Yani kolsuz citcitli ustune yarim kol giydiriyorm ben
ben çok üşüyen biriyim..yazın bile yorganla yatarım.. onu düşünerek ne kadar sıcak olsada pek kolsuz ve beziyle bekletmiyorum kızımı yine üzerinde kollu ve ince bir pjama oluyor... çokta giydirip isilik yapma benim gibi...:KK50: (ne kadar giydirceğimi ondan sonra öğrendim)

Gunaydin. Gecenlerde de gordum seni. Okuyorsun, yazmiyorsun. Nasilsiniz oglusunla sen??

Canim merhaba...simdi hastaneden cikis islemlerimizi yapıyoruz. Tam okuyayip diyorum yazilanlari okuyamadan cikiyorum. Bitiremedim gecmisi...oglum ameliyat oldu.bagirsaklari iceri alindi yogunbakimda yatti uc gündür de bemimle birlikte yatiyor.sabah doktor geldi artik cikabilirsiniz dedi.bundan sonrasi hepimiz için daha kolay olacak dedi.cok şükür. Bakalim hayirlisi.4.800 gr idi şimdi 4.500 gr hep sivi aldı o yuzden.boyu da 56 cm olmus.

Canim merhaba...simdi hastaneden cikis islemlerimizi yapıyoruz. Tam okuyayip diyorum yazilanlari okuyamadan cikiyorum. Bitiremedim gecmisi...oglum ameliyat oldu.bagirsaklari iceri alindi yogunbakimda yatti uc gündür de bemimle birlikte yatiyor.sabah doktor geldi artik cikabilirsiniz dedi.bundan sonrasi hepimiz için daha kolay olacak dedi.cok şükür. Bakalim hayirlisi.4.800 gr idi şimdi 4.500 gr hep sivi aldı o yuzden.boyu da 56 cm olmus.

Filizfff canım çok geçmiş olsun... Bundan sonra inşallah herşey çok daha iyi olacak sizin için.. :KK16::KK16::KK16:

Canım Rabbim tez zamanda toparlanmasini sağlar inşallah.
Çok geçmiş olsun.
Bundan sonra inşallah çok sağlıklı bir şekilde ilerler gelişimi.
Senin gibi güçlü bir anneye sahip olduğu için çok ama çok şanslı yakışıklı kuzun.
Bu sıkıntılı zamanlar yarınlarda acı bir anı olacaktır belki ama herşey geride kalmış olacak.
Seviyorum sizleri♥

♥ İdil Deniz'im ♥

AFİYETLER OLSUN...
inşallah hep böyle olur...

hayırdır inşallah.... bende çok sık böyle rüyalar görüyorum...ama sırt üstüde pek yatmam ...dönmem bile uykumda... ama kan dolaşımımda bozukluk olduğunu biliyorum... eğer bundan kaynaklanıyorsa dediğin gibi olabilir...
ama hamileleikten sonra böyle rüyalar olabiliyor.... psikolojik...

valla ben eve gittiğimnde kv min giydirdiklerini çıkarıyorum... o üşümesin diye sıkı giydiriyor bende soyuyorum yanıyor kuzum sıcaktan....sen sürekli kontrol halinde oluırsan üşütmezsinde terletmezsinde...

yaşayıp görmeden anlamazlar... senden habersiz bile bukadar büyük meblağ gönderdiğine göre sözle lafla anlayacak bir durumda değil... sen çırpınıp dursan...bir kamyon laf etsende o doğruyu yaptığını sanıyor.... inşallah kendini ve seni fazla yıpratmadan atlatırsınız bu durumu... ödemeler başlayınca ve ödeyemez duruma gelince anlayacaktır.... ama işte sorun şu ki o duruma gelmeden neden anlayamıyorlar... AİLE DİYİNCE HERŞEY DURUYOR ONLAR İÇİN AMA BAZI AİLELERDE ÇOK BENCİL OLUYOR ÇOCUKLARI İÇİN...VERDİKÇE İSTİYOR...VAR Kİ VERİYOR DİYORLAR... HALBUKİ OLMASADA BORÇ HARÇ SIRF AİLE İÇİN BULUP BULUŞTURDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORLAR...
Amin canım.
İnşallah böyle devam eder.
Kızım için sağlıklı bir aile ortamı sağlarız.
Darısı başına belki bir mucize olurda imana gelir(imamdan kastım, düzelir ve aile olduklarinin farkina varirlar, insafa gelirler) eşlerimiz.

♥ İdil Deniz'im ♥

Son düzenleme:
GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR...
İNŞALLAH BUNDAN SONRA HASTANEYE SIRF KONTROL İÇİN GİDERSİNİZ...ALLAH TEKRARA YAŞATMASIN...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım.
İnşallah böyle devam eder.
Kızım için sağlıklı bir aile ortamı sağlarız.
Darısı başına belki bir mucize olurda imana gelir(imamdan kastım, düzelir ve aile olduklarinin farkina varirlar, insafa gelirler) eşlerimiz.

♥ İdil Deniz'im ♥
hepimzi insanız sonuçta...
herkes mutlu olmak ister... ama mutlu etmeyi pek akıl edemiyor çoğumuz...
herşey olduğu gibi gitmiyor...
bazımız günü yaşıyor ... bazımızda (anne olunca özellikle) geleceğide düşünerek hareket ediyorsun...
para kazanılıyor bir şekilde... borçlarda bitiyor günü gelince...
ama ömürde geçiyor bi taraftan...
elbet kötü günlerimiz olacak...
ama geriye bakınca elinde mutlu anıları olmalı insanın...
bebeklerimizin gülüşleri yuvalarımızı ışık gibi aydınlatır inşallah....

Gözün aydin canım, geçmiş olsun. Op paşanı yerime:p

Bebekten bebeğe degisiyormus canım. Annem 5. Ayda destekli oturur 6 da kendi oturur demişti. Sanirim benim bebekligimden yola çıkarak söyledi.

Başında yok canım. Cildinde banyo sonrası pullanma oluyor. Deneyeyim bulasmiyorsa.

Anar ise başladı sanirim. Dalokay başka topicte yazıyor arada. Suay umran aysun face kullanıyorlar.

Filiz ameliyattan sonra yazdı mi?

günaydın canım benim kız 6 ayda süründü 7.ayında destekli oturdu 8.ayda oturmaya başladı ve diş çıkardı 10 ayda tutunarak kalkmaya başladı 12.ayda adım atmaya başladı 14 ayda yürümeye başladı
Çok sağolun canlar ♥
Benim kız maşallah çok hareketli pek uzanmaktan hoşlanmıyor ve kalkmaya çalışıyor.
Bende elimle destekleyip oturtuyorum mecbur.
İnşallah birşey olmaz ama varmış daha zamanı Teşekkürler bilgilendirdiginiz için.

♥ İdil Deniz'im ♥

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:Şu eşim özellikle 1 aydır bir öksürüyor kızım uykudan sıçrayip ağlıyor .
Dikkat et diyorum bana kızıyor.
Sinirlerimi zıplattı yine .
Gram insaf yok, bunun üstüne yine ağlayarak uyuttuğum bebeği kapıyı hızlıca çekip gittiği için yine uyandırdı....
Hiç umrunda değil bebek var mı, yok mu...
Nefret ediyorum artık böyle umursamaz insanlardan.

♥ İdil Deniz'im ♥

Son düzenleme:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:Şu eşim özellikle 1 aydır bir öksürüyor kızım uykudan sıçrayip ağlıyor .
Dikkat et diyorum bana kızıyor.
Sinirlerimi zıplattı yine .
Gram insaf yok, bunun üstüne yine ağlayarak uyuttuğum bebeği kapıyı hızlıca çekip gittiği için yine uyandırdı....
Hiç umrunda değil bebek var mı, yok mu...
Nefret ediyorum artık böyle umursamaz insanlardan.

♥ İdil Deniz'im ♥
öhhö öhhhh hööö = yani bende varım burada diyor kendince....
gördüğüm kadarıyla erkekler kaç tane çocukları olursa olsun kendileri kaç yaşına gelirse gelsin
eşlerinin çocuklarına ayırdığı vakti kıskanıyorlar...
mesela babam...annemin hala erkek kardeşime sevdiği yemeği yapmasını kıskanır...
biz küçükkende kardeşimi hep ağlatırdı...sanki kendine rakipmişiz gibi davranırdı ..
annem bizim yüzümüzden artık kendisine vakit ayıramıyormuş gibi davranırdı...
bu yüzdende uyumamızı,acıkmamızı önemsemezdi...
çocuklar büyüyorda eşler hiç büyümüyor...
onlarıda sallayarak uyutucan sonrada öksürüp uynadırıcan belki anlar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar =)
4. Ay erken değil mi?

♥ İdil Deniz'im ♥

günaydıın

Amerika'daki arkadaşım 3 aylık bebeğini oturtuyo o minik taburesine,ben de şaşırdım,doktor günde 15 dk kadar oturtabilirsin demiş,her yer farklı.:26:

Oğlan büyüme atağına girdi. 2 saate bir emzir&yatir. Besleme ve uyutma hizmetlerinde gecikme olursa basıyor çığlığı. Hafta sonuna kadar konusmayi ya da yürümeyi ogrense de ikimizin de emeğine değse bari:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bruja siz ne yaptıniz, var mi bir değişiklik?:p

öhhö öhhhh hööö = yani bende varım burada diyor kendince....
gördüğüm kadarıyla erkekler kaç tane çocukları olursa olsun kendileri kaç yaşına gelirse gelsin
eşlerinin çocuklarına ayırdığı vakti kıskanıyorlar...
mesela babam...annemin hala erkek kardeşime sevdiği yemeği yapmasını kıskanır...
biz küçükkende kardeşimi hep ağlatırdı...sanki kendine rakipmişiz gibi davranırdı ..
annem bizim yüzümüzden artık kendisine vakit ayıramıyormuş gibi davranırdı...
bu yüzdende uyumamızı,acıkmamızı önemsemezdi...
çocuklar büyüyorda eşler hiç büyümüyor...
onlarıda sallayarak uyutucan sonrada öksürüp uynadırıcan belki anlar

Aynı benim babam, hoş bizim ailede herkes annemin ilgisini kıskanır da:KK70::KK70::KK70:

Benim eşim de çok dikkat etmesine rağmen bazen akıl almaz hatalar yapıyor, sonra kendi de pişman oluyor ama:KK70::KK70::KK70: kasti olmadıktan sonra büyütmemek lazım bence.

canım Rabbim şifalar versin...bundan sonra herşey iyi güzel olur inşallah...

X