AFİYETLER OLSUN...
inşallah hep böyle olur...
hayırdır inşallah.... bende çok sık böyle rüyalar görüyorum...ama sırt üstüde pek yatmam ...dönmem bile uykumda... ama kan dolaşımımda bozukluk olduğunu biliyorum... eğer bundan kaynaklanıyorsa dediğin gibi olabilir...
ama hamileleikten sonra böyle rüyalar olabiliyor.... psikolojik...
valla ben eve gittiğimnde kv min giydirdiklerini çıkarıyorum... o üşümesin diye sıkı giydiriyor bende soyuyorum yanıyor kuzum sıcaktan....sen sürekli kontrol halinde oluırsan üşütmezsinde terletmezsinde...
yaşayıp görmeden anlamazlar... senden habersiz bile bukadar büyük meblağ gönderdiğine göre sözle lafla anlayacak bir durumda değil... sen çırpınıp dursan...bir kamyon laf etsende o doğruyu yaptığını sanıyor.... inşallah kendini ve seni fazla yıpratmadan atlatırsınız bu durumu... ödemeler başlayınca ve ödeyemez duruma gelince anlayacaktır.... ama işte sorun şu ki o duruma gelmeden neden anlayamıyorlar... AİLE DİYİNCE HERŞEY DURUYOR ONLAR İÇİN AMA BAZI AİLELERDE ÇOK BENCİL OLUYOR ÇOCUKLARI İÇİN...VERDİKÇE İSTİYOR...VAR Kİ VERİYOR DİYORLAR... HALBUKİ OLMASADA BORÇ HARÇ SIRF AİLE İÇİN BULUP BULUŞTURDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORLAR...
HİÇ ÜZÜLME BEBEĞİN İÇİN...bu zamnları çabuk atlatacak... benim yeğenimde öyle bekledi 1-2 ay şimdi görsen kalçası poposu çok güzel yakışıklımın... bizde üzüldük hatta çıkarmaya bile kalktık o aparatı ama sakın öyle düşünme... ilerde tamiri zor bir duruma geliyor... Allah korusun.... vakit çabuk geçiyor inan hatırlamıyacaksınız bile bunu gaçmiş olsun canım benim... şimdi ağlar ve unutur ama tedavi olmazsa ömür boyu ağlar öyle düşün...bebekler dayanıklı... dikkatini dağıt hemen gülmeye başlıyor... ama o şeyi bize taksalar onu çıkarana kadar hiç gülmeyiz inan...
saol bende öyle düşünüyorum şimdi bir kaç ay katlanalım ömür boyu bu sorunu çekeceğine zor oluyor ama yapacak bişey yokk
ben çok üşüyen biriyim..yazın bile yorganla yatarım.. onu düşünerek ne kadar sıcak olsada pek kolsuz ve beziyle bekletmiyorum kızımı yine üzerinde kollu ve ince bir pjama oluyor... çokta giydirip isilik yapma benim gibi...
(ne kadar giydirceğimi ondan sonra öğrendim)