2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar! nasılsınız? biz kısa zamanlı bi gezi yaptık anneanne dede babaanne ziyaretleri yaptık.
oğlum çok sevindi kucaktan kucağa alındı hiç ağlıyım demedi:) ikimize de iyi geldi bu kısa tatil...
bebeğiniz uykuda çok ağlamış ve hıçkırıyormuş gibi yapıyor mu? bazen de direk ağlayarak uyanıyor. ben bazen korkuyorum bişey mi oldu bi yeri mi acıdı acaba diye???

Oğlan büyüme atağına girdi. 2 saate bir emzir&yatir. Besleme ve uyutma hizmetlerinde gecikme olursa basıyor çığlığı. Hafta sonuna kadar konusmayi ya da yürümeyi ogrense de ikimizin de emeğine değse bari:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Aynı benim babam, hoş bizim ailede herkes annemin ilgisini kıskanır da:KK70::KK70::KK70:

Benim eşim de çok dikkat etmesine rağmen bazen akıl almaz hatalar yapıyor, sonra kendi de pişman oluyor ama:KK70::KK70::KK70: kasti olmadıktan sonra büyütmemek lazım bence.
2 erkek torunu var hala babamın huyu değişmedi...(benim kızı kıskanmıyor)
minnacık çocukları kıskanıyor...
hiç önemsemez uyuyorlarmış gürültü yapmayım demez...
acıkmışlardır ben sonra yesemde olur demez...
illa hizmet bekliyor... çocuklar beklesin diyor....
hırpalıyor yavrucakları...

senin minik korsan
artık anladı ''ağlama sesi anne denilen güzel yaratığı yanıma getiriyor''
sürekli kollarında olayım....innnggggaaaaaa anne gel...seni görmem lazım...

Son düzenleme:
slm kızlar! nasılsınız? biz kısa zamanlı bi gezi yaptık anneanne dede babaanne ziyaretleri yaptık.
oğlum çok sevindi kucaktan kucağa alındı hiç ağlıyım demedi:) ikimize de iyi geldi bu kısa tatil...
bebeğiniz uykuda çok ağlamış ve hıçkırıyormuş gibi yapıyor mu? bazen de direk ağlayarak uyanıyor. ben bazen korkuyorum bişey mi oldu bi yeri mi acıdı acaba diye???
ohhh ne güzel olmuş bu gezinti....
benim kızım genelde öyle uyanır...gazını çıkarmadan yatırınca öyle uyanıyor....

2 erkek torunu var hala babamın huyu değişmedi...(benim kızı kıskanmıyor)
minnacık çocukları kıskanıyor...
hiç önemsemez uyuyorlarmış gürültü yapmayım demez...
acıkmışlardır ben sonra yesemde olur demez...
illa hizmet bekliyor... çocuklar beklesin diyor....
hırpalıyor yavrucakları...

senin minik korsan
artık anladı ''ağlama sesi anne denilen güzel yaratığı yanıma getiriyor''
sürekli kollarında olayım....innnggggaaaaaa anne gel...seni görmem lazım...

Evet anladı:p:p bazen inat ediyorum almıyorum, dudaklarını buze buze bir "anne" deyişi var... Kanım kaynadı bak gidip uyandiracagim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

evet çok iyi oldu:)
bilmiyorum uykuya iyice dalınca da bazen yapıyor korkutuyor beni minik paşa!

Ne güzel tatil yapmışsınız canım. Yeni yeni huylar ediniyorlar sürekli. Ama sen ayırt edersin yalancı&gerçek ağlamayı. Çünkü hirsizinin dediği gibi bazen oyun yapıyorlar:p:p

evet çok iyi oldu:)
bilmiyorum uykuya iyice dalınca da bazen yapıyor korkutuyor beni minik paşa!
o kadarcık bebekler rüya görürlermi bilemiyorum ama ben kızımı uyurken hep izliyorum...
bazen gülüyor bazen mimikler yapıyor...genelde de yırtınır gibi ağlıyor...
bazı doktorlar rüya görmeye başladıklarında ...diş çıkarmaya başladıklarında...ağlayarak uyanabileceğini söylüyor...
ama benim kızın gazdan dolayı böyle uyandığını düşünüyorum...

Canim merhaba...simdi hastaneden cikis islemlerimizi yapıyoruz. Tam okuyayip diyorum yazilanlari okuyamadan cikiyorum. Bitiremedim gecmisi...oglum ameliyat oldu.bagirsaklari iceri alindi yogunbakimda yatti uc gündür de bemimle birlikte yatiyor.sabah doktor geldi artik cikabilirsiniz dedi.bundan sonrasi hepimiz için daha kolay olacak dedi.cok şükür. Bakalim hayirlisi.4.800 gr idi şimdi 4.500 gr hep sivi aldı o yuzden.boyu da 56 cm olmus.

senin adına çok sevindim canım Rabbim yar ve yardımcın olsun artık oğlunun hep sağlıklı mutlu günlerini görürsün inşallah :KK16:

Kızlar 1 buçuk ay önce aldığım Nurse harveys bitkisel şurup var .
Bir kaç kez kullandım.
Onu kullanmaya devam etsem sorun olur mu?
İnternette kapak açıldıktan sonra 4 hafta kullanılabilir diyor ama bilemedim ne yapsam.

♥ İdil Deniz'im ♥

:mad:
öhhö öhhhh hööö = yani bende varım burada diyor kendince....
gördüğüm kadarıyla erkekler kaç tane çocukları olursa olsun kendileri kaç yaşına gelirse gelsin
eşlerinin çocuklarına ayırdığı vakti kıskanıyorlar...
mesela babam...annemin hala erkek kardeşime sevdiği yemeği yapmasını kıskanır...
biz küçükkende kardeşimi hep ağlatırdı...sanki kendine rakipmişiz gibi davranırdı ..
annem bizim yüzümüzden artık kendisine vakit ayıramıyormuş gibi davranırdı...
bu yüzdende uyumamızı,acıkmamızı önemsemezdi...
çocuklar büyüyorda eşler hiç büyümüyor...
onlarıda sallayarak uyutucan sonrada öksürüp uynadırıcan belki anlar
Böyle davrandığı sürece ilgim de azalacak kensine, sevgimde.
Hadi unuttu öksürdü kapıyı hızlıca çarpıp neden gidiyor demi .

♥ İdil Deniz'im ♥

:mad:
Böyle davrandığı sürece ilgim de azalacak kensine, sevgimde.
Hadi unuttu öksürdü kapıyı hızlıca çarpıp neden gidiyor demi .

♥ İdil Deniz'im ♥

Kızlar 1 buçuk ay önce aldığım Nurse harveys bitkisel şurup var .
Bir kaç kez kullandım.
Onu kullanmaya devam etsem sorun olur mu?
İnternette kapak açıldıktan sonra 4 hafta kullanılabilir diyor ama bilemedim ne yapsam.

♥ İdil Deniz'im ♥

Canım neredeyse 3 aylık olacaklar. Gazi var mi hala? Azaldı ise hiç ilaç kullanma istersen.

Meraktan soruyorum. Eşin 'agamsin&pasamsin' dediğinde suyuna gittiğinde nasil, hala bencillige devam ediyor mu; yoksa pohpohlanmanin verdiği haz ile ayaklari yerden mi kesiliyor?

Canım neredeyse 3 aylık olacaklar. Gazi var mi hala? Azaldı ise hiç ilaç kullanma istersen.

Meraktan soruyorum. Eşin 'agamsin&pasamsin' dediğinde suyuna gittiğinde nasil, hala bencillige devam ediyor mu; yoksa pohpohlanmanin verdiği haz ile ayaklari yerden mi kesiliyor?
Cancağızım biogaia kullanıyordum bitti bir daha almadım ama idil 3-4 gündür çok gazlı masaj yapıyorum anca öyle alttan pirtlatiyor.
Kakası da anca ben masaj yapinca gazla birlikte cikartiyordu.

Pohpohlanmaya alışkın.
Suyuna gidince abartinca yaptığını senden iyisi yok.
Bu huy ailece var onlarda.
Hiç kendilerini eleştirmezler üstüne ovmeye çalışırlar.
Misal; Ailem gibisi yok, benim gibisi yok, bizden iyisi yok vb şeyler işte.

♥ İdil Deniz'im ♥

Cancağızım biogaia kullanıyordum bitti bir daha almadım ama idil 3-4 gündür çok gazlı masaj yapıyorum anca öyle alttan pirtlatiyor.
Kakası da anca ben masaj yapinca gazla birlikte cikartiyordu.

Pohpohlanmaya alışkın.
Suyuna gidince abartinca yaptığını senden iyisi yok.
Bu huy ailece var onlarda.
Hiç kendilerini eleştirmezler üstüne ovmeye çalışırlar.
Misal; Ailem gibisi yok, benim gibisi yok, bizden iyisi yok vb şeyler işte.

♥ İdil Deniz'im ♥

Tarihi geçti ise kullanma bence ilacı. Biogaia da senin ihtiyacın olan bir ilaç değildi zaten. Bence masaj ve egzersiz ile önündeki birkaç haftayı geçir. 3 aydan sonra sıkıntı olmaz diyor birçok yerde. Ben 2. Aya girdiğinden beri kullanmıyorum birşey. Tamamen geçmedi ama baya rahat. Canım ne isterse de yiyorum.

Allah kolaylık versin sana o zaman. Egosu bu denli yüksek insanla/insanlarla uğraşması kolay değil. Laftan sozden anlamaz, hep o haklıdır, senin istek ve arzuların mi.... O da ne...

Tarihi geçti ise kullanma bence ilacı. Biogaia da senin ihtiyacın olan bir ilaç değildi zaten. Bence masaj ve egzersiz ile önündeki birkaç haftayı geçir. 3 aydan sonra sıkıntı olmaz diyor birçok yerde. Ben 2. Aya girdiğinden beri kullanmıyorum birşey. Tamamen geçmedi ama baya rahat. Canım ne isterse de yiyorum.

Allah kolaylık versin sana o zaman. Egosu bu denli yüksek insanla/insanlarla uğraşması kolay değil. Laftan sozden anlamaz, hep o haklıdır, senin istek ve arzuların mi.... O da ne...
Biogaia ya doktor vermişti.
Kullanmayayim o halde nurseyi.

Benimde dilimde tüy bitti zaten. Birşeyleri anlatmaya çalıştıkca kendimi yıpratıyorum.
Başka da kimseye birşey olmuyor.

♥ İdil Deniz'im ♥

Biogaia ya doktor vermişti.
Kullanmayayim o halde nurseyi.

Benimde dilimde tüy bitti zaten. Birşeyleri anlatmaya çalıştıkca kendimi yıpratıyorum.
Başka da kimseye birşey olmuyor.

♥ İdil Deniz'im ♥

Gaz sancisından aglamiyorsa, 7/24 ikinip sıkılmıyorsa verme gülüm. Birkaç haftaya sen fark etmeden gazını çıkarmaya başlar. Bol bol egzersiz yaptır. Sırt üstü yatarken ellerinden tut destek ver sağa sola dönsün. Yüz üstü yatır kalkmaya çalışsın. Bunları yaparken gazını da çıkartacaktır. Emzirirken yan yatır iyice, bacağını karnına doğru çek hem kaka yapar hem gaz çıkarır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaz sancisından aglamiyorsa, 7/24 ikinip sıkılmıyorsa verme gülüm. Birkaç haftaya sen fark etmeden gazını çıkarmaya başlar. Bol bol egzersiz yaptır. Sırt üstü yatarken ellerinden tut destek ver sağa sola dönsün. Yüz üstü yatır kalkmaya çalışsın. Bunları yaparken gazını da çıkartacaktır. Emzirirken yan yatır iyice, bacağını karnına doğru çek hem kaka yapar hem gaz çıkarır.
Hepsini deneyeceğim cancağızım.
Çok teşekkür ederim.

♥ İdil Deniz'im ♥

Canim merhaba...simdi hastaneden cikis islemlerimizi yapıyoruz. Tam okuyayip diyorum yazilanlari okuyamadan cikiyorum. Bitiremedim gecmisi...oglum ameliyat oldu.bagirsaklari iceri alindi yogunbakimda yatti uc gündür de bemimle birlikte yatiyor.sabah doktor geldi artik cikabilirsiniz dedi.bundan sonrasi hepimiz için daha kolay olacak dedi.cok şükür. Bakalim hayirlisi.4.800 gr idi şimdi 4.500 gr hep sivi aldı o yuzden.boyu da 56 cm olmus.

geçmiş olsun bebğinize dok dediği gibi bundan sonrası daha kolay olacak inşallah

kalça ultrasonu sonucu doktor kalça çıkığı var dedi. yarın başka doktora gideceğiz. aynı durumu yaşayan var mı, ne olacak şimdi :KK43:

cok gecmis olsun canim. bence tedavisi kisa surede olacaktir. sıkma sen canini :)

saol canım inşallah dediğin gibi olur

Geçmiş olsun bizdede sol bacak tam kaynaşmamış çift beZ bağlayın dediler ama bakalım işe yarayacak mı inş iyi sağlıklı olur tüm bebekler ve anneleri

sizede geçmiş olsun canım umarım tez zamanda iyileşir bebeklerimiz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar zeytun yagini deneyin. Banyodan once saci da dahil tum vucudynu yaglayip yarim saat kadar bekletip yikayin. Banyidan sonra da zeytin yagiyla masaj yapin vucudun. Tavsiye ederim cidden z. yagini.

Gecmis olsun canim. Bizde de var kalca gelisim geriligi. Henuz son kontrolunu yaptirmadik.
size de geçmiş olsun canım alfa değerleri kaç

Günaydın hanımlar, yeni bir hafta...hepimize güzel haberler getirsin inşallah.

Oğlanın eli&yumruğu sürekli ağzında. Ebeveynlerin çekmiş:p Ben ilkokulda hala emiyordum, başkadır o bal parmağın tadı:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Inşallah öyle olur canım. Netten baktım resimlerine, içim acıdı. Ikiniz için de ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. En kisa sürede iyileşmesini temenni ediyorum, op güzelini benim yerime.

Bende de ilk sebamed ile başladı. Bıraktım ama hala kuruluk var. Vücuduna degdirmesem de temas oluyor durulurken. Bruja zeytin yağı önermiş. Gülüm yeşil olmaz mi heryer nasıl yapacağız?

çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda düzelir sen dikkat et devamlı kullan onların kemikleri daha su gibi işe yarayacağına inanıyorum ben inşallah alçıya gerek kalmaz çok geçmiş olsun:KK16:

saol canım umarım öyle olur elimden gerldiğince çıkarmıyorum zaten takması ayrı bir dert
AFİYETLER OLSUN...
inşallah hep böyle olur...

hayırdır inşallah.... bende çok sık böyle rüyalar görüyorum...ama sırt üstüde pek yatmam ...dönmem bile uykumda... ama kan dolaşımımda bozukluk olduğunu biliyorum... eğer bundan kaynaklanıyorsa dediğin gibi olabilir...
ama hamileleikten sonra böyle rüyalar olabiliyor.... psikolojik...

valla ben eve gittiğimnde kv min giydirdiklerini çıkarıyorum... o üşümesin diye sıkı giydiriyor bende soyuyorum yanıyor kuzum sıcaktan....sen sürekli kontrol halinde oluırsan üşütmezsinde terletmezsinde...

yaşayıp görmeden anlamazlar... senden habersiz bile bukadar büyük meblağ gönderdiğine göre sözle lafla anlayacak bir durumda değil... sen çırpınıp dursan...bir kamyon laf etsende o doğruyu yaptığını sanıyor.... inşallah kendini ve seni fazla yıpratmadan atlatırsınız bu durumu... ödemeler başlayınca ve ödeyemez duruma gelince anlayacaktır.... ama işte sorun şu ki o duruma gelmeden neden anlayamıyorlar... AİLE DİYİNCE HERŞEY DURUYOR ONLAR İÇİN AMA BAZI AİLELERDE ÇOK BENCİL OLUYOR ÇOCUKLARI İÇİN...VERDİKÇE İSTİYOR...VAR Kİ VERİYOR DİYORLAR... HALBUKİ OLMASADA BORÇ HARÇ SIRF AİLE İÇİN BULUP BULUŞTURDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORLAR...

HİÇ ÜZÜLME BEBEĞİN İÇİN...bu zamnları çabuk atlatacak... benim yeğenimde öyle bekledi 1-2 ay şimdi görsen kalçası poposu çok güzel yakışıklımın... bizde üzüldük hatta çıkarmaya bile kalktık o aparatı ama sakın öyle düşünme... ilerde tamiri zor bir duruma geliyor... Allah korusun.... vakit çabuk geçiyor inan hatırlamıyacaksınız bile bunu gaçmiş olsun canım benim... şimdi ağlar ve unutur ama tedavi olmazsa ömür boyu ağlar öyle düşün...bebekler dayanıklı... dikkatini dağıt hemen gülmeye başlıyor... ama o şeyi bize taksalar onu çıkarana kadar hiç gülmeyiz inan...

saol bende öyle düşünüyorum şimdi bir kaç ay katlanalım ömür boyu bu sorunu çekeceğine zor oluyor ama yapacak bişey yokk

ben çok üşüyen biriyim..yazın bile yorganla yatarım.. onu düşünerek ne kadar sıcak olsada pek kolsuz ve beziyle bekletmiyorum kızımı yine üzerinde kollu ve ince bir pjama oluyor... çokta giydirip isilik yapma benim gibi...:KK50: (ne kadar giydirceğimi ondan sonra öğrendim)

kalça ultrasonu sonucu doktor kalça çıkığı var dedi. yarın başka doktora gideceğiz. aynı durumu yaşayan var mı, ne olacak şimdi :KK43:
çok geçmiş olsun
bizdede aynı sorun var canım 8 gün önce fark edildi ultrason sonyucunda şimdi pavlik bandaj denen bir aparat kullanıyoruz
alfa değerleriniz kaç çıktı

X