2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben daha olmadım. Doğumdan sonra ilk adet çok ağrılı oluyor demişlerdi diğer forumda, senin nasıldı?

Yok canım hafif bir adet sancısı seklinde oldu ikisi de kanamalar da agir degil hafifti. Doktor emzirmek korumaz diye bebegi etkilemeden bir dogum kontrol hapı yazdı ins sizin de kolay gecer

yazdın mı göremedim canım ama ankara'da hangi hastane yaptı bunu? ben de ankara ün.de yapacaktım doğumu. sancım var diye gittim, açılmam yokmuş kimse ilgilenmedi... hatta yan yatağımda suyu gelen bir kadın vardı ona bile bakan olmadı. ben de çıkıp gittim. hiçbir yakınını da yanına almıyorlar. o kadar yalnız kalıyor ki insan. serum bağladılar damar yolunu açamamışlar. tüm serum kolumun içine doldu. kolum öyle bir şişti ki ödüm patladı. çağırıyorum kimse bakmıyor, en son bir hasta geçti kapının önünden ona yalvardım birini çağırın diye. lanet bir hastane.. anlatacaklarım çok da yazmaya üşeniyorum.

ertesi gece tekrar sancım başladı. turgut özal'a gittim bu sefer. o kadar memnun kaldım ki.. eşim son ana kadar yanımdaydı. sancıyı odada eşimle çektim. son ıkınma için doğumhaneye aldılar hemen doğurdum.

Biraz benim esimi anlatmissin.bu kadar degil ama benimkide isten sonra gezmeyi sever darliga gelemez.gecen 3 hafta evimizde kaldik evden cikamadi 3 hafta sonunda bi aksam oğlum aglama krizlerundeyken anneme goturdu bizi burda kalin herkes icin daha iyi olur dedi.oysa ben beraber yasayalim bebegimizi beraber buyutelim istiyodum.1 hafta boyunca 10 dk geldi bebegi sevdi gitti.dogru duzgun konusmadim hep surat astim hakliydimda.

1 hafta sonra aksam bi msj geldi.askim ben sensiz kendime bakamiyom.daha gezmiycem evde senle oglumuzla olacam sana yardim etcem sikayet etmiycem.don evine askim.cok mutsuzum.

Sonuc suan evimdeyim elinden geldikce yardim ediyo.cok daginiktir benimkide ama topluyo esyalarini.ama pazartesi gene anneme gidecem.evdeki son 1 haftam 16 sinda is basi ve bu son 1 haftayi işe hazirlikla ve bebegime biberon emzirmeye ugrasmakla gecirecez annemle.
Bundan sonraki duzenimiz hafta ici annemdeyiz hafta sonlari evimizde.pek hoslanmadi ama kabul etti.her sabah kucucuk bebegi uykusudan uyandirip anneme goturemem.annem benin evimde darlaniyo buraya gelmiyo.tek cozum bu.esimde alisacak bu duzene.

Sende cezalandir canim.senin ve kizinizin ne kadar degerliboldugunu hissettir ona.

Annemde olunca benim esim bebege elini surmuyo anneme guveniyo yardim ediyo diye.eve gelince ilgileniyo.

Canım gündüz ise sırt üstü yatiramiyorum. Senin dediğin gibi hemen gözünü açıyor. Yuzukoyun yatiriyorum, 1,5-2 saat yatıyor. Gece sırt üstü yatıyor 6-7 saat, uyanmiyor.

6-7saat uyanmiyor mu??????? Olallaaaaa ben ne zaman gorucem o günleri tanrim kiskandim snowyycim biz en fazla 3 saat uuyuduk oda banyodan sonra cirpinmaktan yorulduğu içindi

Canım sıkıntıları hallettiğinize çok ama çok sevindim.. Maşallah size... darısı diğer arkadaşlarımın başına

Anlatiyoruz simdi artik cok tesekkur edrrim. Bu rahatliktan sanirim daha da guzel doyuyo kizim :)
Oh kurtuldunuz asidan darisi bize
Annecin geldi mi tatlim?

Ps:2 kisilik hayati tek basina yasamak sozunu cok begendim
Darisi basiniza cok zor geldi bana o aglamalar. Ama benim kizim vok cadiymis hemsire oyle dedi. Encok aglayan bebk bu dedi. Asidan sonra 1 saat ic cekti dusun. Cok nazli. Ama ates huysuzluk olmadi cok sukur. İnsallah siz de sorunsuz atatirsiniz. Geldi annem :) varligi yetti, iyi ki var :)
Erken değil mi canım.. Benim doktorum 6. Ayda gel dedi...:44:

Maşallah kuzuya.. Gözünaydın canım benim...

Tesekkurler priorim :) atlattik sukur

Cnm hastanede 10gun kalma hakkin var.ama sagolsunlar erken sepetledikleri icin geri kalan gunlerde ebe eve gelip 10gunubtamamliyor ama sen iyi hissetmezsen doktorun receteyle sana ebe yazabiliyor ebeyi sigortan oduyor cunku :) bende ic dikislerimden korkuyorum aynen akintim var senin gibi bide ebe ic dikislerimde kizariklik var diye betadin vajinale yikatti bide mantar oldum ustune cok dezenfekte etmekten ilac kullandim baska bi ilac daha verdi ph dengesini saglasindiye amma sey verdi plasentanin dustugu yer icin bi ilac valla korkuma gidicem doktora onca sey verdi bazilarini korkudan kullanmadim .ama mecbur gidiyimde iyimi kotumu ogrenelim.bende dusundum spiral ama kanama oluyormus sonra diye korktum bazilarinin da kanamasi devam ediyormus(bide ayni sey gibi dediler giden ve tutunan spermleri olduruyor bi nevi kurtaj gibi ve ondan kanama oluyor ne kadar dogru bilmem oyle duydum )

Masallah ne kadar ilgili benimki pek rahat ortme ustunu sicaga alistirma :) meme verme pek fazla obur olmasin cok kilo almasin hahahah !herkes farkli su erkeklerde

Cnm ben anakucaginda salliyarak uyutuyorum yada salincaginda uyuyor hic dusunme alisir diye memede uyutma alisir sallama alisir .ilk oglumu salladim sallamayincada uyuyordu buyuyunce yanina uzaninca 5 dk uyuyor bencenicin nasil rahat ediyorsa oyle yap cok takilma optum yanaktan

Spiral cok rahat ama adetin biraz uzun suruyor ben kullandim simdide hormonlu spiral varmis doktorum onu onerdi kanama daha az oluyormus

Cok uzun zaman gibi geldi bana arkadaslar.geriue dönüp bakamadim.mutlaka merak etmissinizdir biliyorum. Ama bu zamanda cok seyler yasadik.en son yazima baktim ilk cikisimiza 20 gun falan kalmis.benimle ilgili yazilari Okuyamadim simdiden ozur dilerim cunku sitenin ariza yaptığı zamandan sonra hic giremedim.sonra da hep oglanla ugrasmam gerekti.. evet 31 mart gibi hastaneden 1850 gr civari ciktik cok sukur.eve geldik on gun kadar hersey cok guzeldi sonra birgece yememeye biberonu almamaya basladi sabahta aynen devam etti ve yuzu bembeyaz olmuştu elimde daha da kucuk ve yumuşak kalmıştı apar topar tekrar hastaneye goturduk .sepsis olmuştu ve tekrar kanda zehirlenme ile 25 gun daha yattik.durumu en kritik zamanlardan daha da kötü olmuştu. O moral bozukluğu ile sutum de kesildi birden simdiye kadar da halen yok.premature olduğundan evde odaya kimseyi almadim hersey hijyendi.eldiven maske kiyafet el dezanfektani vs kullandim hep ama hastalanmasina cok Uzulmus tum. Doktorlarimiz bagisiklik sistemimin daha tam olarak calismadigini bunların olabileceğini söyledi. 25 günün sonunda ciktik ve 2 hafta kadar tekrar evde kaldik .cok uzatmayayim sonra bronsit baslangici sebebi ile 10 gun kadar tekrar yattik. Bagirsaklari incelmeye basladigi icin iceri alma isini erkene almak istediler ve poposundan 1.5 saati suren bir ameliyat ile oarca aldilar sonucu iyi cikti ve bu önümüzdeki hafta bagirsaklari cok sukur iceri alinacak.simdi evdeyiz cok sukur.4.400 gr ve 55 cm...5 ayimizi bitirecegiz iki gun sonra hayirlisi ile..hepinizi cok ozledim...

Cok buyuk gecmis olsun masallah kocaman olmus :) ben takip ediyordum seni ama hic yazmamistim.cok cok sevindim melegini opuyorummm

Arkadaslar merhaba nasilsiniz umarim beni hatirladiniz...

Seni ve bebegini hic unutmadik ki biz :) ara arada sorduk filiz nerde nasil diye. Oncelikle cok gecmis olsun yasadiginiz tum skntilar icin. Masallah size. Anne olarak gercekten eli opulecek kadinsin, neler yasadin, oglunla ne savaslar verdin. Ama sonucta masallah oglusunu kocaman delikanli yapmissin. Allah sana emekledigi, yurudugu, saglikla buyudugu gunleri de gormeyi nasip etsin. Senden guzel haberler aldigima cok sevindim. Biz de seni ozledik

Gunaydin herkesler :)artik sutumu sagip veriyorum kizima dunden beri. 3 saatte bir 120 cc cikiyo msdallah. Tabi sagdiktan sonra emziriyorum da. dun tam mama vermedim diye sevinirken kizim yatmadan onceki son ogunu komple kustu neyse daha cok baslardayiz, sistem oturunca mamayla isiz kalmayacak insallah

Günaydın, keyifli hafta sonları
Ne güzel gezecegiz derken, büyük korsan yine oyunbozanlik yaptı ve sınava gitti. Açıköğretim sınavı olan varsa başarılar dilerim

Yok canım hafif bir adet sancısı seklinde oldu ikisi de kanamalar da agir degil hafifti. Doktor emzirmek korumaz diye bebegi etkilemeden bir dogum kontrol hapı yazdı ins sizin de kolay gecer

Inşallah canım sağol.

6-7saat uyanmiyor mu??????? Olallaaaaa ben ne zaman gorucem o günleri tanrim kiskandim snowyycim biz en fazla 3 saat uuyuduk oda banyodan sonra cirpinmaktan yorulduğu içindi

Aksam 8 gibi yatıyor gece 2-3 te kaldırıyorum canım. Emerken bezini dolduruyor, değiştirip yatiriyorum. Sabah 7.3 gibi kalkiyor. Inşallah senin kuzu da uzun uzun uyur.

Arkadaslar merhaba nasilsiniz umarim beni hatirladiniz...

Selam canım, güzel haberlerini aldığımiza çok sevindim. Maşallah ikinize de.

Gözün aydın canım:thumbup:

zekai tahir burak hastanesi canım....
doğumla ilgili güzel anıların olmasına sevindim...Allah analı babalı büyütsün inşallah

Cok uzun zaman gibi geldi bana arkadaslar.geriue dönüp bakamadim.
Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın bebeğine ve sana inşallah.. miniğini demiycem, çünkü kocaman olmuş bebeğin güle güle büyüt maşşallah
Allah nazardan saklasın

Son düzenleme:

masallh canım 2 gogsundenmı çıkıyor benım cok moralım bozuk yorgunluktan stresten heralde sutum cok azaldı goguslerım bomboş hıssedıyorum doymuyormu aceba bızımkı bıde sureklı ıkınıyor ağlıyor uyumuyor gecelerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…