2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Çok sevindim canım. Ela misil misil uyur inşallah bundan sonra:thumbup:

Cok guzel yazmissin cnm
Evet yazdiklarina katiliyorum ama aglayinca dayanamiyorum iste elimde degil

Ufff cnm icim parcalandi Allah im bundan sonra buyuk acilar yasatmasin gormemise donesin ins

canım sözlü olarak bir yandan şikayet ediyordum...ama bu gün çok yoğun olduğunu ve böyle olması gerektiğini söylüyorlardı...tabiki kızarak...benim çatalda beklediğim odada nın tam karşısında başka bir doğum odası vardı... Orada ki bayan ın ayak parmaklarını görüyordum sadece yazık oda çok bekledi... Onun dikişide uzun sürdü sanırım... Ağlama sesleri geliyordu... Her saniye bir çocuk doğuyor gibi hep değişik bebek ağlaması geliyordu kulağıma... Devlet hastanelerinde baş hekime kadar herkes birbirini tutar...hep açıklarını kapatırlar....şikayet ettiğimle kalırım...ki edende oluyordur muhakkak...öyle bir durum ki orada,tek parça doğurduğuna şükrediyorsun...vip odalar var orada da onlara nasıl davranıyorlar bilmiyorum...
EŞİM VE AİLESİ VAH VAH DEDİLER SADECE... YA BİR DÜŞÜNÜPTE SU BİLE GÖNDERMEMİŞLER BANA...ALSAYDIN DİYORLAR...BEDAVA VERMİYORLAR SUYU DEDİM... PARAMI VAR YANIMDA.... KENDİ BABAMI ARADIM İLACIMI BİLE TUVALETTEKİ MUSLUKTAKİ SUYLA İÇTİM...KENDİ ANNEM ÇOK AĞLADI... ONUN HABERİ YOKTU O HASTANEYE GİTTİĞİMDEN... YOKSA BENİ ÖZEL ODAYA ALDIRIRDI...NEYSE VALLA HEPSİ GÖZÜMDEN DÜŞTÜ... HİÇ ESKİ SAYGILARI KALMADI BENDE...

çok sevindim canım. Ela misil misil uyur inşallah bundan sonra:d:thumbup:
...valla dün uyudu bakalım...
Ama kv deme söylemeye çalıştım... 3 çocuk büyütmüş...kadına akıl verir gibi olmasın yanlış anlamasın diye bir şey demedim...ama senden bahsettim dün... Böyle böyle yapıyormuş... Bende dikkat edicem bugün dedim... Gördü yaptıklarımı ama ne yapar bilemiyorum bugün

Son düzenleme:

Oh kurtuldunuz asidan darisi bize
Annecin geldi mi tatlim?

Ps:2 kisilik hayati tek basina yasamak sozunu cok begendim

Herkese gunayin iki gecedir uyku yok yarinda mevludumuz var ne agdaya gidebildim ne kas biyik .rezil durumdayim zombie gibi geziyom ortada.benim oglanin bugünde uyumaya niyeti yok gibi .o kadar agliyoki kimseye birakamiyorum
Dun bizimde ikinci ay kontrolumuz vardi.yazik kuzulara ya iki bacak bi koldan yapildi.ilginçtir hep ağlayan oğlum asida daha sakin çokaglamiyor. BBizde 59 cm 6.100 gr olumsuz.1kg almis ebeye dedim beim aklima takiliyor bebeğimhher zaman araniyo arada elini yalaniyor falan doymayan çocuk 1kg almaz için rahat olsun dedi.offfff valla bende takmicam ama gören acikmis bu kiyamam deniyormu zaten tavan yapmis sinirlerim dahada yükseliyor.bakalim emzige biraz daha yuklenicem ebenin kizida benim oğlan gibiymis emzik almamis 4 yasinda hala elini emiyo arada uykuda dedi..
Asilar bize hafif ateş yaptı 37.3 olunca esinde verdi şurupben dedim vermeyelim aman sonrada yükselir düşmez adi ben yaptim olur dedim hem uyur rahatlar belki ama nerde!!!!!!!!!!! Halsizligi gidince sahada cin oldu.

Benimde esimle isten güçten ilgiden yana sikintim yok ama çocukla ilgili ttartismalar heleki ilerde iyice bbüyücek gibi.
Yok ilaci verelim vermeyelim yok ustunh ortmedin.bazen okadar agliyoki sabahin 4du ne yapayim zaten kalk yat kalk yat yapmaktan beynim donmuş offff ooğlum ya falan deyince sert davraniyon sert konusuyon diyor .anlayan yokki bugüntam 63.ggün hic iki saat deliksiz uyumadim ben .insanlara tavir/naz yapiyormusum gibi geliyor herhalde .

Cnm ilk gazini cikardigimda tamam bir daha 2,5 3 saat vermeyecegim diyorum bu sefer de vicdan azabi cekiyorum kotu anne hatta analik miyim yazik kuzuma sutum varken neden aglatayim diyorum

Bir de uyutma sekli icin senin soyledigin yontemle uyutamadim sallayarak uyuttum ama sallamaya alistirmak istemiyorum
Uyuyana kadar her yontemi deneyeyim mi?yoksa kendi istedigim yontemde kararli mi olayim?aglayinca dayanamiyorum degistiriyorumhemen yontemi ve genelde sallama ise yariyor

Peki kerem hic aglsma krizlerine girmiyor mu uyku konusunda hemen 1-2 pis pista uyuyor mu?

Inşallah uygular canım. Neticede başarırsa kendi rahat edecek. Yoksa hem kendi tüm gün rezil olur hem de bebek yıpranır yok yere. Inşallah eşin de ailesi de size karşı daha anlayışlı olurlar canım.

Maşallah kuzuna, rabbim korusun. Canım benimkinin de el sürekli ağzında. Normal, 1 yaşına kadar herşeyi ağızlarına götürme modunda olacaklar.

Eşinin yardım etmesine çok sevindim. Ama ikiniz de ayakta kalıp yoruluncaya kadar, nöbetleşe baksanız ikiniz de daha iyi dinlenirsiniz.

Hiç vicdan azabı çekme. 2 saat ara ile başla ileriki haftalarda 3 yaparsın. Uyumasa bile konuş, gezdir, şarkı söyle...oyala bebeğini.

Yönteminde kararlı ol. 1 haftayi bile bulabilir ikinizin de alışması.

Kerem'in ağidi yok şükür. Annem ya da eşim ilgilenirken ne istediğini anlayamadıklarında ağlaması hariç. Uyumazsa oyun oynuyoruz biz. Aglatmiyorum.

Merhabalar
Uyku konusunda verdiğin bilgiler için tesekkurler. Rutini hep aynı saatlere mi denk getiriyorsun, örneğin easy rutinini hep sabah 7 civarı başlatmak gibi?
Dün bizim kızı omuzumda pışpışlayarak uyutabildim. Ancak bazı denemelerimde omuzumda durmak istemiyor ve çok hareketleniyor, omuzumda tutamıyorum, ilk esnemesinde uyutmaya cakıştıgım halde. Neden olabilir acaba? Cok fazla aktivite ve uyarılmaktan mı? Böyle durumlarda ne yapmalı acaba?

Çaba sarf etmesem de aşağı yukarı aynı saatlere geliyor canım.

Ben emzirmeye başladığım saatten tam 1 saat sonra başlıyor benimkinin uyku sinyalleri. Senin dediğin gibi bazen kucağıma aldığımda hircinlasiyor sanki uyumak istemiyor gibi. Ama normalden daha çabuk dalıyor uykuya.

Sen bu durumda uyutabiliyor isen ayni olabilir, iyumayip daha da huysuzlaniyorsa dediğin gibi fazla uyarılmış olabilir. Bu durumda hızlı yürüme, ssh-pat i daha yüksek sesle yapma ise yarar sanirim. Ilk başladığımızda bizde de öyleydi, şimdi oturduğum yerde uyutuyorum.

uyku konusunda bu gün yeni bir yol deneyecem benim kız ilk esnemede uyutuyorum uyuyor yerine bırakınca gözler cin gibi açılıyor ve hop kucağıma alıyordum bu gün artık kucağıma almayacam sallayacam iki saati doluncaya kadar salanyınca uyuyor zaten iki saat uyanık ik saat uyku şeklinde geçirecem bakalım böylelikle uykuya alışacak mı yoksa ben kriz geçirecem uyumuyor ya

canım senin oğlanı uyuttuktan sonra yerine bırakınca hemen uyanmıyor herhalde kaç saat uyuyor.benim ki uykuya dalmayı öğrense sorun çözülmüş olacak sanırım daha çok küçük zaman gerekiyor

canım senin oğlanı uyuttuktan sonra yerine bırakınca hemen uyanmıyor herhalde kaç saat uyuyor.benim ki uykuya dalmayı öğrense sorun çözülmüş olacak sanırım daha çok küçük zaman gerekiyor

Canım gündüz ise sırt üstü yatiramiyorum. Senin dediğin gibi hemen gözünü açıyor. Yuzukoyun yatiriyorum, 1,5-2 saat yatıyor. Gece sırt üstü yatıyor 6-7 saat, uyanmiyor.

Kızlar doğumdan sonraki 34. Gun lohusa kanamam bitti 10 gun sonra adet oldum simdi tam 2 hafta gecti bebegim 60 günlük olmadan yine adet oldum sizce normal mı??? Siz nasıl oldunuz????

Hafta bitince gittim birde kirkimdan sonra gittim tekrar gidecem spiral için ama erteleyip duruyorum

Erken değil mi canım.. Benim doktorum 6. Ayda gel dedi...:44:

Maşallah kuzuya.. Gözünaydın canım benim...

Kızlar doğumdan sonraki 34. Gun lohusa kanamam bitti 10 gun sonra adet oldum simdi tam 2 hafta gecti bebegim 60 günlük olmadan yine adet oldum sizce normal mı??? Siz nasıl oldunuz????

Ben daha olmadım. Doğumdan sonra ilk adet çok ağrılı oluyor demişlerdi diğer forumda, senin nasıldı?

o nasıl ebeymiş ya eve gelmiş. çok iyimiş valla. doğru diyorsun hiçbir gizliliği kalmadı gelen giden herkes gördü. doğumumda 10 kişi falan vardı. artık göstermek istemiyorum. yeter ya.. kontrole gitmek istemiyorum ama iç dikişlerim iltihaplandıysa diye korkuyorum. çünkü akıntım çok fazla. ama doğum sonrası normal midir bilmiyorum.

Hafta bitince gittim birde kirkimdan sonra gittim tekrar gidecem spiral için ama erteleyip duruyorum

ben de nasıl korunacağıma karar veremedim. spiral korkutuyor beni. içerisi zaten çok hassas şu anda bir de içeri bir şey takmalarını istemiyorum. iltihaplanabilir, kayar diye endişe ediyorum. :44:6 hafta bittiği halde ilişki bile şu an o kadar uzak ki bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…