Cok uzun zaman gibi geldi bana arkadaslar.geriue dönüp bakamadim.mutlaka merak etmissinizdir biliyorum. Ama bu zamanda cok seyler yasadik.en son yazima baktim ilk cikisimiza 20 gun falan kalmis.benimle ilgili yazilari Okuyamadim simdiden ozur dilerim cunku sitenin ariza yaptığı zamandan sonra hic giremedim.sonra da hep oglanla ugrasmam gerekti.. evet 31 mart gibi hastaneden 1850 gr civari ciktik cok sukur.eve geldik on gun kadar hersey cok guzeldi sonra birgece yememeye biberonu almamaya basladi sabahta aynen devam etti ve yuzu bembeyaz olmuştu elimde daha da kucuk ve yumuşak kalmıştı apar topar tekrar hastaneye goturduk .sepsis olmuştu ve tekrar kanda zehirlenme ile 25 gun daha yattik.durumu en kritik zamanlardan daha da kötü olmuştu. O moral bozukluğu ile sutum de kesildi birden simdiye kadar da halen yok.premature olduğundan evde odaya kimseyi almadim hersey hijyendi.eldiven maske kiyafet el dezanfektani vs kullandim hep ama hastalanmasina cok Uzulmus tum. Doktorlarimiz bagisiklik sistemimin daha tam olarak calismadigini bunların olabileceğini söyledi. 25 günün sonunda ciktik ve 2 hafta kadar tekrar evde kaldik .cok uzatmayayim sonra bronsit baslangici sebebi ile 10 gun kadar tekrar yattik. Bagirsaklari incelmeye basladigi icin iceri alma isini erkene almak istediler ve poposundan 1.5 saati suren bir ameliyat ile oarca aldilar sonucu iyi cikti ve bu önümüzdeki hafta bagirsaklari cok sukur iceri alinacak.simdi evdeyiz cok sukur.4.400 gr ve 55 cm...5 ayimizi bitirecegiz iki gun sonra hayirlisi ile..hepinizi cok ozledim...
Canım çok sevindim iyi olmanıza.allah sıkıntılı günlerinizi geride bıraksın. Kocaman olmuş oğlun maşallah.hep iyi olun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi