2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
estağfirullah...hepimiz eli öpülecek anne olduk...bebelerimizin ,elimizi öpecekleri günleride göstesin Rabbim.
paranın gözü kör olsun,maddi durumu olsa o kadar insan o işkenceye katlanamaz....ama böyle olacağını bilseydim ,parası batsın kredi çeker öyle doğururdum...doğurduktan sonra beni tekerlekli sandalyeyle odama götürürlerken...yanımda dün geceden beri hala doğuramayan kadın gözlerimin içiyle baktı acıyla ... nasıl üzüldüm .Allah kurtarsın derlerya hamilelere... öylesine bir dua değilmiş...gerçekten kurtulunması gereken bir durum du...
bend e onları görünce gaza geldim ...yoksa bende belki doğuramazdım saatlerce.

Sorma ilk once birgun ara vardi iki gune gecti uc olduk dordude gordum kakada her defasinda panigim ne zaman yapicak diye annelik ne zor !

Bugün 7.gün kaka yoktu.asımıza gittik.ağlafı biraz....şimdi hafif ateşi çıkar gibi oldu aklıma şurup vermiyeyim direk fitil vereyim ateşine faydası olur hemde kaka ya dedim.10dk sürmedi Ohhh yaptı kakayı. Ama fitil yarısında yarısı verdim azcık yani. çok ilaç kullanmayı sevmem sağlıkçıda olsam.ateşide düştü.ama içi nasıl dolmuş offff o yaptı sanki ben çıktım tuvalete.ohhhh rahatladım..........

Bende dun esimi eczaneye ginderdim alsin diye ama recetesiz vermiyorlarmis biz mecbur 18 ini beklicez doktor randevumuz var isterim fitil yazar sagol cnm

canım ya sağlıkçıymışsın kızım uyuduktan sonra aşırı derecede terliyorvucut sıcaklığı 34.5 düşüyor dok yanlış ölçüyorsun diyor ama yanlış ölçmüyorum koltuk altını siliyorum öyle ölçüyorum enfeksiyon kapmış benim anlamadığım şimdiye kadar hep ateş çıkardı bu iki seferdir düşüyor bu çok tehikeli olur mu dün kan değerlerine baktı birr şey yok dedi boğaz enfeksiyon normaldede terler ama bu derece terlemez vücudu nemli nemli oluyor sürekli bez bırakıyorum 10 dak bir bezi değiştiriyorum belli bir süre sonra 35.5 oluyor sabahta 36.5 bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz

bir varlığın kaka yapmasına ve gaz çıkarmasına hiç bukadar sevinebilirmi insan... onlar yaptıkça biz rahatlıyoruz.. her pırtladığında ohhh diyorum...gece uyurken bile kulağım onda...her pırt sesinde ohhh kızım bitanem diyorum...
dün pıırttt ladı uyurken...
yap kızım bitanem diyorumm...eşimde bana bakıyor...
o değil bu sefer ben yaptım dedi

Bizimkinde azıcık var canım... Mustelanın Konak önleyici şampuanını kullanıyorum ben

Cnm ya !bende doktora muanehanesine gittim burda oyle sigorta karsilio ama doktorumunngirmesini istiosam cok yuklu odeme yapmak lazimdi bende normal hastanede dogum yaptim ama yurt disindayim farki orda sanirim.Aynen oyle dogru diyorsun Allah kurtarsim diye bosuna demiolar bende anladim iki dogum yaptim .ilki 3-4vakumla denendi once sonra demir biseyle zor cikti kafasi kaniyordu yirtilmisti, ikincide vakumlu oldu ama ilkinde cikti cok zor valla ama yasamayan anlamiyor.Ama seninki daha zormus icim parcalandi resmen .ama masallahin var aklina getiirip uzme kendini hic kimseyi takma! Bana yardima kimse gelmemisti tektim herkesin isi cikiyor oyle zamanlarda ama inan daha iyi istedigim gibi baktim yoksa her kafadan bi ses

Offff ya ne kötü şeyler yaşamışsın. Ama allah korumuş seni bunu bil....ben ebeyim....3 doğum yaptım hiç devlete gitmedim....neden hala eski Ebelerin var 97 yılında lisans mezunu Ebeler oldu ondan öncesi facia.....o Ebelerin anca ana sağlıklı atandı. ?..please doğumdan 20dk sonra en geç doğmak zorunda sen bir saat diyosun kendiliğinden çıkması lazımdı rahim kapanmamış iyiki offf felaket olurdu...bir saat sonra onlar çıkardığını göre eş ayrılmamşı bu bi sorun ve çektiler içerde parça kalmıştır...kazıları gerekti onu yapmasalar sonradan kanama ağrı olurdu....ama onların sucu takip etmeleri lazımdı......eşine gelince onlar bizim gibi doğar doğmaz algılamıyor ebeveyn olmayı....doğası gereği beb işin büyüsün baba desin bak ondan bişi istesinn papucun dama atılır emin ol....çok şey bekleme beklemezsen üzülmezsin. ? Çok geçmiş olsun....bende çalışıyodum bıraktım mesleği oğlanlara bakmak için. Çok zorlandım hiç ilgilenmedi. Ailemden uzağım. ?.aaaa ne rezillik çektim ağladım bağırdım değişmedi. Şimdi beklemiyorum büyüklere artık biraz ilgileniyo. ?.ilgilenirse ev alt üst tabi...Ama artık taktı yorum. ?.takacak yerim kalmadı çünki. ?...

Kiskanmis :) hahahah

Hırsızı *** Alıntı yapamadım canım dogum hikayene ve sana yaşattıklarına cok üzüldüm Allah o insanlara vicdan ve sağduyu versin tamam onlar hergun onlarca dogum görebilirler ama bu hep en mahrem en özel bir olay sevmiyorlarsa islerini başka bir is yapsınlar hep beddua alıyorlar okudukça inan cok üzüldüm sen de bellimi cok güçlü bir annesin maşallah unutmaya çalış Allah hesap gunünde kimsenin ahini bırakmaz insallah ne güzel minik mucizen hergun karşında ve sağlıklı guzelliklerle buyut insallah

Bende dun esimi eczaneye ginderdim alsin diye ama recetesiz vermiyorlarmis biz mecbur 18 ini beklicez doktor randevumuz var isterim fitil yazar sagol cnm
Kızlar ben de salı gunu 2. Ay aşısına giyeyeceğim bahsettiginiz fiilin adı nedir ateş düşürücü etkisi mı var

Hiç gulecegim yoktu, Allah iyiliginizi versin

Cnm ben bilmiyorum isim bizim hatunlar hemen yazar sana simdi !asidan sonra aslinda doktorda yazar sana sanki !cok bilmiyorum ama

evet canım carpol şurup mor olandan al....bide paranox filtil ağrı kesici ateş düşürücü.....ama çok zorda kalırsa yarım kullan....kaka yapması içinde ayrı fitil var ama gerek yok uyarılınca poposu zaten yapıyo çok ciddi bi bağırsak problemi yoksa...annesütüyle pekte sıkıntı olmaz zaten....reçetesizde satılan ilaçlar bunlar eczacı niye öye demişki ben reçetesiz aldım hepsini.......:44:

Heheheh güldürdün beni.... İyi olmuş kaldırma hiçbişeyim, toplama

Canım aynı durum bizde duvar... Eşimin oğluyla monoloğu : oğlum ama ben de babayım..beni de tanı, beni de sev..ben de güzel kokuyorum..." Sonra bana dönüp "napsam ki senin kıyafetlerden mi giysem senin gibi kokmak için..benim kucağımda niye sakinleşmiyor.."

Katılıyorum canım sonuna kadar..

kuzuuuum kıyamam sana..hangi hastane o.. Maşallah sana çok güçlüymüşsün ..nazar değmesin... insan değilmiş onlar... Allah sorsun hesabını..vicdansızlık resmen... Aklına getirmemeye çalış.. Geçti bitti çok şükür...

önerebileceğiniz kızılötesi ateş ölçer var mı koltuk altı olanlardan kulanıyorumda

Canım braun kullanıyorum memnunum ben.

Canım braun kullanıyorum memnunum ben.[/QUOTE]

canım arka arkaya ölçüm yaptığında sonuç aynı mı çıkıyor.

kullandığın alet ne o bozulmuş olabilir......ikincisi ateşi çıkınca terler diye bişi yok ortam terletiyodur....terbezleri iyi çalışan bi bebişin var demekki.....alıştır kendini demekki hep ter beziyle dolanıcan......terlediği ve nemlili olduğu için derece 34 göstermekte dir....merak etme .....öyle sıkta ölçmene gerek ok....ateş olduğu an en başta alnın öp anlarsın sonra ölç....evham yapma sakinleşki bebişinde huzurlu olsun...

slm kızlar... keyifler yerindedir umarım. minik kuzum mışıl mışıl uyuyor bi foruma bakayım dedim.
bi haftadır gribim yeni yeni geçiyor... aman kızlar dikkat edin havalar insanı hasta ediyor.
bu arada bişey sorucam bebeğinize günde ne kadar su veriyorsunuz??? ben mamadan sonra 3 mama kaşığı veriyordum şimdi mamayı azalttık günde iki kez veriyorum. suyu ne kadar vermek lazım???

HIRSIZI- cnm doğum hikayeni okudum neler yaşamışsın... Allah sabrını veriyor cnm. ben de doğumdan sonra eşim olsun başka kişiler olsun baya sorun yaşadım. çok üzüldüm ağladım kendimi çok çaresiz hisettim ama şimdi çok iyiyim kendime artık her konuda çok iyi güveniyorum... sen de canını sıkma demesi kolay ama senden ve bebeğinden daha önemli hiç birşey yok artık bundan sonra:)

Erkek çocuğu anneye düşkün olur derler. Bu yavrular büyüyünce de durum değişmezse korkarım eşlerimiz çok hayal kırıklığı yaşayacak...

Geçmiş olsun canım. Nerelerdesin, daha sık uğra; ozletme kendini

Anar ve fefilifa da yok ne zamandır. Arkadaşlar okuyorsaniz bir ses verin...

saol snowycim eksik olma... bebek uyurken şu işi de bitireyim şuna da yapayım derken bilgisayarın başına oturmaya fırsat kalmıyor.
akşam da tatlı uyku bastırıyor... bebeğim uyuyunca akşamları hemen ben iptal...telde de netten bakmaya müsait değil fırsatım oldukça bakıyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…