2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ablam yanımdan taşınıyor
İnanılmaz Üzgünüm iyice alışmıştim elim, ayağım gibiydi.
Zaten eşim hiç destek olmuyor aksine iyice dağınık her defasında arkasından toplamak zorunda kalıyorum.
Valla sinir stres artık iyice kafamda kurmaya başladım herşeyi bi uzmandan yardım almak istiyorum.
Yoksa hiç mutlu değilim, anlık tebessümlerle hayat geçiriyorum.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Canimm benim uzme kendini daginiksa hic toplma bebekten yapamiyorum dersin sen basa ciktikca dagibikligi artar nede olsa yapan var kebdinide mutsuz etme bak con sukur evlatlarimiz varr

Anladim canim. Aslinda bazen. Bu uyku problemleri biz becerip de duZen kuramiyoruz diye oluyo diyorum. Ama bu fikre ramen haala becerip de duzen kuramadim. Duzensizlik bizim de duzenimiz daha el kadarlar ama yalandan aglamayi ogrwndiler yaaa. Yandik biz bu zillilerle isimiz var
Alistilar canim. Bebekler sevgiyi cok cabuk anliyolar bence. Hic huysuzlanmamis. Normalde ben baska odaya gecsem baslar huysuzluga. Masallah
Canim yaaaa, kiyamam sana esmerim. Benim yaDiklarindan anladigim; cok fazla sorumluluk aliuorsun. Hem kizina hem evine hem esine yetismeye calisiyorsun. Farkinda olmadan esine o rqhatligi veriyosun. Kizin haricindeki sorumluluklarini bosvermeye calis. Esine de sorumluluk yukle. Babasi bu aksam su saatte beraber yikayalim mi, ben agzina su kacirdim boguluyodu nerdeyse cok korktum de, ya da bugun ocakta kaynayan suyu doktum, idil kucagimdaydi, son anda kurtuldum filan deyip yemek sorumlulugnu atmaya calis. Yalan soylemeye tesvik edip koyu hossediyorum ama bunlar hep olabilecek kazalar ve Allah korusun, donusu de yok. Olmadan onlem almak lazim. Esin de bu kadar sana guvenmesin.

Üzülme canım, tek daha rahat oluyor. Ama tabi eşinin de sorumluluk alması lazım ki uzun zamandır zaten bu nedenle araniz limoni. Allah kolaylık versin. Belki başbaşa kalınca farklı davranır, elin ayağın olur.

Sevindim canım. Inşallah sıkıntılı olduğunuz konuların da üstesinden gelirsiniz. Akıl akıldan üstün. Belki annen çözüm yolları bulur

Canimm benim uzme kendini daginiksa hic toplma bebekten yapamiyorum dersin sen basa ciktikca dagibikligi artar nede olsa yapan var kebdinide mutsuz etme bak con sukur evlatlarimiz varr

Çok sağolun kızlar.
İnsanın endişesi, kaygısı hiç bitmiyor.
Ablam yanımdan taşındı ama yine taksiye binip gidebileceğim mesafede.
Ben avrupa yakasına taşınınca nasıl bir telimle çıkıp gelecekler ki
BrujaV tatlım çözmüşsun beni.
Sorumluluk duygusu çocukluğumdan beri var öyle yetiştik.
Ve dediğin gibi eşimin de sorumluluklarını bu zamana kadar hep ustelendim rahat ettirdim hata bende.
Ama o yazdıklarının tekini sarf etsem eşim kızımı alır gider öldüreceksin mantığıyla yaklaşır.
Sen anla artık.
Annemin evine 3 saatligine gittim, sesimi cikartmasam buna karşılık alıp sırf ailesi bebeği sevsin diye bi kaç gün yatıya kal diyecek, dedi de zaten.
Şu siteye girip bunları paylaşmam bile büyük sorun onun için.
Ahh ahh kimseyle paylasamiyorum zaten bunaldim iyice.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Teşekkür ederim tatlım...

Canım takma diyeceğim ama bizimki de taktı.. "Saatte bir çevir çocuğu kafası yamuk olacak.. Bak sag tarafı yamuk "
Eğer uygulanabilirse güzel bir rutin.. Biz gündüz 2,5-3 saate bir emiyoruz uyuyoruz.. Gece ise 4 saatte Birr...

Kuzucum kıyamam.. Konuş tekrar tekrar konuş tatlım eşinle... Brujavciğimim dediği gibi birlikte yıkayın.. Ver altını değiştirsin... Akşam eşim gelince ona veriyorm ben sadeceemzirmek için alıyorum ondan.. Altını değiştirir gazını çıkarır.. Konuşur, uyutur.. Sıkıntını anlat eşine canım benim.. Benim eşim de çok dağınıklık.. Sabah yatak odasını hallaç pamuğuna çevirir öyle giderdi.. Bornozu bi yerde pijamalar bi yerde , akşam çıkardığı çoraplar bi yerde.. Aldım önüme konuştum.. Dedim yardımcı ol bana kocam..

Sabah bi baktım.. Bornozu yatağın üstündeydi, yerine asmış.. Eşofmanını önceleri katlar komodinin üstüne koyardı, bu sabah dolaba yerine koydu

Düzelecektir inşallah canım benim... Snoowymin dediği gibi tek başına idare edersin.. Ve düzen kurarsın.. Başka biri olunca biri olunca düzen zor kuruluyor.. Ben 15 günlükken annemi gönderdim ..düzen kurmak için..

Ah su erkekler benim esimde ikinciyi yap yardim edicem soz diyip durdu :) eee yaptik simdi 5 dk bakio sonra al tamam dio dedim oooo sen istemedin mi hani bakicaktin baktim ya diyor bakarkenden cocuk dizinde ya elinde kumanda ya telefon alem.bunlar ya ama ilkinden biliyorum.ne zaman baba seni seviyorum.diyor o zaman basliyor aralarindaki bag o zamana kadar iki dk ay bana benzio ayni ben gugu bitti o kadar.bide bir yasinda cocuk dogal olarak anneci oluyor oda kusuodu seni sevio beni istemio diye cocuk ne anlar kusmeden :) iste herseyleri inat bunlarin.
aynen hayatim en basta herseyi yaptik sonra alistilar tabiii simdi bende on kere bisey diyip yaptircagima kendim yaparim modundayim

kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatırıyor musunuz? tehlikeliymiş ama benim kızım bir tek yüzüstü uzun süre uyuyor. yoksa 10 dakikada bir kalkıyorum.

Ben başında bekliyceksem yatırıyorum,yoksa korkuyorum yüzüstü kusar diye,öyle yatınca hareket edip,gazını çıkarıp uyuyo.ama nadir yatırıyorum çünkü yanağı terliyo,o zaman da isilik oluyo.

ben annemi 20.gün yolladım,kendim daha rahat ediyorum,annem sağolsun ev işleri,yemek yapıyodu,ama ben arada kendim yapınca değişiklik oluyo diye yolladım,yoksa hep emzir,alt al,yatır öyle döngü oluyo.
eşine gelince,benim arkadaşım bir yazı okumuş,eşler bebek olunca 1 yıl çok değişirlermiş.ilgi onlarda olmuyo artık diye bozulurlarmış.
1 yıl da uzun tabi.belki eşin ablan da var diye iyice kabuğuna çekilmiştir,ikiniz olunca o da açılır.inşallah istediğin gibi olur herşey.

bence herşeyin çözümü Allah ta var... o yüzden dua edin ne istiyorsanız nasıl olmasını istiyorsanız hangi özelliği düzelsin istiyorsanız eşinize değil Allah a söylemek lazım... Rabbimizden isterkende şikayet ederek değil daha iyi olacağımız için istemek lazım... gerçekten inanarak istersek herşey hollolur Allah ın izni ile... bide kızlar ne kadar beklentisiz olursanız o kadar mutlu olursunuz beklentiye girmemek lazım.. bayanlar için zor ama başarırsanız hiç mutsuz olmazsınız

Cnm suriyelilerden hastalik gelmis agizdan damla seklinde yapilan bir asi ben yaptirdim
Herhangi bir yan etkisi zarari yok dediler

Canım benim kadar kimse konuşmaya çalışmamıştir eşiyle buna eminim.
2 günde bir konuşuyorum ama dinleyen yok ki.
Tamam der gönül alır yine aynı şekil devam.
En fazla 3 gün sürüyor.
Sabah kahvaltı hazırlamak için bıraktım ve yapmaya çalıştığım baba kokusuda bilsin diye.
Ben kahvaltı yapmıyorum hazırlama diyerek evden çıktı.
Daha neler var.
Ha bende hata var mı var.
Eşim sorumlulukları yerine getirmeyince yaptığını ve söylediğini yüzüne vuruyorum buna da hakkım olduğunu düşünüyorum.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Söz konusu 2. Çocuk olunca eşim bu kadar soruna rağmen yaparım der.
Demesi kolay tabi...
Tek kızım var bana yeter.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Yok tatlım yaa tek kalmakta sorun değil ki.
Bende yaparım tek başıma.
Benim dertlestigim bir ablam var.
Ona nazım geçiyor.
Eşime kalsa evde otur sana yeter diyor.
Duvarlarla mı konuşayım.
Valla tatlım hamile kaldigimdan beri aynı sorunlar.
Tartismalarimiz flört döneminden beri var onunla yaşamaya alıştım zaten.
Bu şekil 1 yıl daha gidermi evliliğim bilmiyorum.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Sende haklısın,Allah yardımcın olsun,hayırlısı neyse o olsun,hem senin hem kızın için

Daha önce yazmak çok istedim...hatta sizler yazarken bazen yanlışlar farkettim yada destek olmak hatta kendi kendime sanki siz d uyuyo musunuz gibi konuşuyodum...annemler şehir dışında ben yalnız 3 oğlan bide koca....şimdi düzene bindim anca yazabildim. Ödevler yemek ortalık toplama hop akşam olmuş...beb işim genelde uyuo ona rağmen yetişme zor. ?..eşinizle nekadar konuşsanızda anlamazlar...beklemeyin bişe siz yıpranırsız. Bebeğe bakmayı bırakın 2.sınıfa gideni ödevlerini yaptım diyorum boşver okul bitti diyo ...proje ödevi hemde...

Bugün altıncı gün kaka yok.bekliyorum rahatsız değil keyifli. Arkadaşlar siz panik yapınca bebek anında huzursuzluk yapar...çok zekiler çoook.bende ilkindee panik şimdi rahatım...oda rahat. ? Sakin olun kolay kolay bişi olmaz onlara.

Kızlar kızımın kaşlarında konak oluşmaya basladıı başına dağılmaması için önerileriniz varmı? Sizin bebişlerde oldumu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kind var canım. ?.konak oyle yayılan bişi değil...tek şey var yapacağın Zeytinyağı yla bir çay kaşığı karbonat karıştır. Hem kafasına hemde parmağında kaşıına sür....15 20 dk bekletin yıka.ben sebamet kullanıyorum...banyoda sonrada eski yumuşak bir diş fırçası o bastırmadan ov.Bir defa yap kesin çözüm...Görünen daha çok konak çıkıyo tertemiz oluyo.şimdi benimkinde yok...2 haftaya bir olursa yapıyorum...pekte olmadı aslında tek seferde kurtuldum.

Bugun kaşına bebe yagı sürüp elimle bıraz temizledim yarın banyo gunu dedığını uygulucam bende banyo urunlerini hep sebamed aldım yarın yapayım ozaman tsk ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…