Snowycim oncelikle maasallah cnmGünaydın arkadaşlar, keyifler iyidir inşallah. Herkes için güzel bir gün olsun:107:
Ben uyku düzeni konusunda yardımcı olmak istiyorum ama elbette her çocuk bir değil. Ben 3 saatlik rutin uyguluyorum başından beri. Bebek uyandığında önce emziriyorum sonra gaz çıkartma, alt değiştirme ve oynatma&gezdirme&konuşma vs bebeğiniz neyi seviyorsa. Ortalama 1 saat suruyor. Sonra zaten oğlum uyku sinyalleri veriyor. Hırçınlaşıyor, esniyor ve gözlerini kaşıyor. Kucağıma alıp birkaç dakika sırtını pışpışlayınca uyuyor. Yemeğinin üzerinden 1 saat geçtiği için rahatlıkla yüzüstü yatırıyorum. Zaten yatakta peluş vs gibi materyal yoksa ve bebeğiniz kafasını rahat çeviriyorsa yüzüstü en güvenilir pozisyon. 1.5-2 saat yatıyor. Uyanınca aynı rutin tekrar ediyor.
Bir de aman gündüz uyudu akşam uyumaz diye düşünmeyin. Onların ihtiyacı olan uyku ortalama 15 saat zaten şuan. Sadece bebeğin uyku sinyallerini kaçırmayın. Bir defa kaçırırsanız ve uyuyamazsa, çok hırçınlaşır hiç yatıramazsınız; saatler sonra sızar bebek:107
Bebeğin nasıl oldu canım, dün mama almış mı?
Yazdiklarini okuyunca kendimi cok yetersiz hissettim
Ben bakamiyorum ogluma anlaniyorum dilinden demek ki
Sutumuz merasim zaten sizin gibi 5-10 dk degil
Memeyi birakinca gazini cikariyorum tekrar araniyor tekrar meme uyur orda kaldiririm uyanir es kaza uyursa 5-10 dk uyaninca yinne aglar yine meme
Gunduz Kuzumu uyutamiyorum inan max 1,5 saat uyudu ezanla uyanmisti dusun ve yeni uyudu
Moralim cok bozuk
Ac mi diyecegim kendi birakiyor memeyi agzi sut yutkunma sesi de duyuyorum ama uyutamiyorum