2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ay daha neler ben kv vermiyorum uyuyor uyandiriyim diyor hayir diyorum emdirdikten sonra kusmasin diye gazini cikarip yatiriyorum almak isyedi yok kusar dedim dinlemedi aldi kustu dedi demistin evet dedim valla soyluyorum bozulursada kendi bilir

ben ilk oğlumdan beri vermiyorum....çalışıyodum kimseye güvenemediğimden memuriyeti bıraktım....orda burda laf etmiş....vermiyo diye ilk oglumda 10 günlük oda uyurdu geldi başına yasin felan okudu kırklı bebeğe çok okunmazmış sonradan hoca olan kendi kızı söyledi çocuk ağlamağa başladı ne dese beğenirsin bu çocuğun pipisi kapalıdır doymuyodur bacagı çıkıktır ben sağlıkçı olduğum halde gayet sağlıklı olduğunu bildiğim halde o gittikten sonra hıçkırarak ağlamıştım...onu begenmedi...ikinci bebeğide kulp buldu ki onlarda uzaktı...şimdi yakınız bu bebişimde çok uslu bu seferede uyumasına bide kafası yamukmuş ona laf ediyo...fotosun koyarım bi ara gayet tatlı 3ude ama bir beğendiremedim.... gözümüzden sakınıyoruz ama dış müdahale yıpratıyo......:2:

kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatırıyor musunuz? tehlikeliymiş ama benim kızım bir tek yüzüstü uzun süre uyuyor. yoksa 10 dakikada bir kalkıyorum.

kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatırıyor musunuz? tehlikeliymiş ama benim kızım bir tek yüzüstü uzun süre uyuyor. yoksa 10 dakikada bir kalkıyorum.

Çoğumuz yüzüstü yatırıyoruz canım ama göğsümüz de.
Dediğin gibi uzun ve derin uyuyorlar.
Eee anne kokusu ve o güven duygusu onlara da huzurlu bir uyku çektiriyor :)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Benim oglumda sadece yüzüstü uzun uyuyor ben yatiriyorum hatta hep öyle yatiyorum kafayi da bi güzel çeviriyi valla gerisinde allaha emanet

Benim oglumda sadece yüzüstü uzun uyuyor ben yatiriyorum hatta hep öyle yatiyorum kafayi da bi güzel çeviriyi valla gerisinde allaha emanet
Bende yatirmak istiyorum ama yatiramiyorum hemen uyaniyomben yatarak emziriyom uykusu olubca ole oldugubyerde uyuyo.bazen gaz oluyo onu cikartiyorum uyuyo.bazen uyumuyo.zatem uykuya düşman benim oğlum.uyu demede ne dersen de.uyuycani anladiginda aglamaya basliyo.

Canim ya !kendi basina baksin o tovbe tovbe !eminim cok guzel bir bebektir kiskanclik yapiyorlar isteee :) masallah sana benim ikinci uslu bebekte ikiside ama cok zor geliyor senin ucuncu :) helal olsun .kv hic takma sen annesin en iyisini bilirsin bitanem onlar bi garip!ne olsa bi kulp bulcak zaten araniyorlar optum cnm

Arkadaslar
emzirirken , yuksek yastikta yatmaktan , yorgunluktan vs belim tutuldu ne oglumu emzirebildim.ne kimildayabildimmAllahtan sagdihim.sutler vardi.Siz si olun dikkat edin kaganizi fazlanyukarda tutmayin oturarak emzirirken uyuya kaliodum , iki buklum yatarak emzirmekten beneginiz uyudugunda rahat bi dekilde uyumaya calisin bende artik dikkat edicem.insanin esi bakioda.anne gibi olur mu ? Dun almis bakio guya kendi uyumus cocuk ana kucaginda onuda oturur vaziyete getirmis cocuk uyumamis bi donse kimildasa kemeri de takmamis zaten uzun zaman koymak icin o pozisyon icon kucuk daha yani kendimize dikkat edelim.kimse bizim.gibi bakamaz kuzulara

Kizlar gunaydin :) istanbuldan arkadasim geldi, gezmekerdeydik dun :) kizimi anneme biraktim, hava soguk ve yagmurlu diye. Nasil
Ozledim butun gun anlatamam. Ama iyi oldu bana. Eskaza sagdigim ve kizimin icmedigi aut vardi buzlukta onla idare attiler. Tekrar ciksak stokta sut kalmadi hayirlisi.

Anladım canım.
Avent modeli aklında mı?
Nuk trendline aldım ağzına değdiği an iğreniyor.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Canim aventin butun emzikleri ayni. Bitanesi farkli, emzigin kenarlarinda kanat varmis gibi ama o damakli. Bunlar iki tarafli da emilebilen emziklerden. Bendeki gece emzigi. Guya gece fosforlu kismi parliyo. AMa pek de bi esprisi yok

Sut sagiyorum 2 saatte 60 cc anca cikiyo. Cok sukur herseye tabi de insan kendisini kotu hissediyo. Ben bi de rahat olamiyorum, taktim bu duruma. Cok uzuluyorum, ugrasiyorum sutum artsin diye. Elden bisey gelmiyo olmayinca. Allah beterinden saklasin.
Canim eger sagip buzluga atma sansin yoksa, dedigin gibi lavaboya sag. Cunku o kadar sure memelerini dolu tutarsan sut uretimi azalir. Buzluktaki sutleri hazirlamanin nesi zor? Kv ne cok kizdim. İsitip vercek. Mamadan kolay. Bence. Sutun varken mama verdirme.
Hemde ne cadı oluyolar canım sorma..
Teşekkür ederim kuzum..
Yanımda kimse olmadığı zaman buraya gelmeye vakit bulamıyorum..
Bilgisayardan mi giriyosun? Ben telefonla girrriyorum, daha raht oluyo vakit ayirmak .
Canim muhallebi verdirme kucucuk bebegine. Cok zararli. Hic besleyicciligi yok ve daha sindirim sistemleri gelismedi. Biberonu zorlayin. Gerekirse birazcik fazla aciktirin. Alisacaktir eninde sonunda. Ama muhallebi gibi biseyi alternatif oolarak dusunmeyin lutfen

Seni alinti yapamadim. Ugrasiyorum dedigin gibi. Kismeti bukadar kizimin demek ki. Ama uzuluyo insan. Hayirlisi, buna da sukur ne diyim :)

Yok kuzum bnde telefondan giriyorum..
Bilgisayari elime alip nette sörf yapmak şimdilik bana cok uzak..
sipam dursa 2 dk ben yemek yapcam ams nerdeee??
6.15 de kalkti 2 gogusumude emdi altimiz değişti gazimiz cikti hala uyanigiz..
gorunsem ve almasam.her zaman ki gibi yaygarayi kopartacak yalandan agliyo suan sipam..

Gece birde n beri bi uyuyup 15dk ya cin olan oglumla yeni güne merhaba umarim gündüz uyur salak gibi oldu kafam o nazil dayaniyor anlamis değilim.

Ayni sikinti bendede var.16 sinda baslayacam ise ama olmadi ucreysiz izin alacam.benin is yerim idare eder benu.sonucta kucucuk bir bebek bu.
eğer iş yerin idare edebilirse kendin bak bebeğine bir kaç ay...çok küçükler daha yaaa...

inşallah herşey yoluna girer... bende eşime karşı biraz soğudum bu hallerinden dolayı ama... zorla sıcak davranmaya çalışıyorum...zaten bunalıma girdim doğumdan sonra bir süre,hastanede yaşadıklarımdan dolayı...her gün ağlıyordum doğumu hatırladıkça....böyle olacağını bilsem asla devlet hastanesinde doğurmazdım... özele giderdim...ama atlatım şükür kendime geldim... allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
kızlar çıngırak gibi, ses çıkaran oyuncaklar en susturulamaz ağlamaları bile susturuyor...benim kızımda işe yaradı... masaj yaparken çok ağlıyor...bir taraftan da çıngırağı sallıyorum susuyor

Günaydın arkadaslar ben son 2 gundur siddetli göğüs ağrısı çekiyorum sağ gogsumun koltuk altina yakin kısmı hem agriyo hemde kizariklik var korkmaya basladim artik başınıza boyle bir durum geldimi bide aynada baktimda sağ göğsüm sola gore baya büyük

benim kızarıklık yok ama bayağı ağrım oluyor...birde memelerimin şekli değişti özellikle sol göğsüm yamru yumru oldu...emzirirken yardımcı olmak için parmaklarımın arasında sıkıştırdığımdan oluyor diye düşünüyorum...bir doktora görün bence inşallah bir şey yoktur...

Günaydın arkadaşlar, keyifler iyidir inşallah. Herkes için güzel bir gün olsun:107:

Ben uyku düzeni konusunda yardımcı olmak istiyorum ama elbette her çocuk bir değil. Ben 3 saatlik rutin uyguluyorum başından beri. Bebek uyandığında önce emziriyorum sonra gaz çıkartma, alt değiştirme ve oynatma&gezdirme&konuşma vs bebeğiniz neyi seviyorsa. Ortalama 1 saat suruyor. Sonra zaten oğlum uyku sinyalleri veriyor. Hırçınlaşıyor, esniyor ve gözlerini kaşıyor. Kucağıma alıp birkaç dakika sırtını pışpışlayınca uyuyor. Yemeğinin üzerinden 1 saat geçtiği için rahatlıkla yüzüstü yatırıyorum. Zaten yatakta peluş vs gibi materyal yoksa ve bebeğiniz kafasını rahat çeviriyorsa yüzüstü en güvenilir pozisyon. 1.5-2 saat yatıyor. Uyanınca aynı rutin tekrar ediyor.

Bir de aman gündüz uyudu akşam uyumaz diye düşünmeyin. Onların ihtiyacı olan uyku ortalama 15 saat zaten şuan. Sadece bebeğin uyku sinyallerini kaçırmayın. Bir defa kaçırırsanız ve uyuyamazsa, çok hırçınlaşır hiç yatıramazsınız; saatler sonra sızar bebek:107:

Hoş geldin canım. Masallah tosunlarına, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ne güzel hemşiresin, neden daha erken yazmaya başlamadın buraya; hepimize yardımcı olurdun:107:

Ben yatırıyorum canım. 2 ayı geçti artık, başını çok rahat çeviriyor; çekinmeden bırakıyorum. Sırt üstü yatınca benim oğlan da hemen açıyor gözünü. Sadece akşam olunca açmadan yatıyor. Gece gündüz ayrımını çok iyi yapıyor.

Seni alinti yapamadim. Ugrasiyorum dedigin gibi. Kismeti bukadar kizimin demek ki. Ama uzuluyo insan. Hayirlisi, buna da sukur ne diyim :)

Ne güzel gezmişsin, moralin yerine gelmiştir. Nasıl bebeğin de büyükannesine alışmaya başladı mı?:107:

Evet dikkatlerini çok çekiyor gerçekten. Anakucağının oyuncaklarını kullanıyorum ben de, bayılıyor onları seyretmeye:107:

Bebeğin nasıl oldu canım, dün mama almış mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet dikkatlerini çok çekiyor gerçekten. Anakucağının oyuncaklarını kullanıyorum ben de, bayılıyor onları seyretmeye:107:

Bebeğin nasıl oldu canım, dün mama almış mı?
ilk gün biraz içmiş kusmuş ...dünde biberonu almamış zorla 30 ml içirebilmiş...susturamıyorum diye aradı..bende izin alıp eve gittim emzirdim uyudu biraz....gece uyumuycam artık çıktığı kadar süt sağıcam başka çare yok

Bugun için göğüs hastalıkların dan randevu aldim inşallah bişey cikmaz

Anladım canım. O da alışacak zamanla. Insallah bir düzene girer tez zamanda canım.

Günaydın kızlar.az önce sağlık ocağından doktor aradı.istanbul'da çocuk felci aşı kampanyası başlamış.aşıya çağırıyor.bu konuda bilgisi olan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…