2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar merhaba,

Umarım sizlerin ve bebişlerinizin keyifleri yerindedir :KK16:
Benim kızımda 49 günlük oldu zaman ne çabuk geçiyor ya nasıl geçti anlamadım :KK52:
Bi yandan çabuk geçsin bi yandan da geçmesin keyfine varayım diyorum :KK52::KK1:
Haftaya Cuma ayın 13ünde rota virüs aşımızı olacağız. Aranızda bu aşıyı yaptıran var mı? Devlet tarafından karşılanmayan bir aşı olduğu için fiyatını merak ediyorumda...
16 Haziran da da BCG, DaBT-İPA-Hib ve KPA aşılarımızı yaptıracağız. Bu aşıları yaptıranlar ateş sorunu yaşadınız mı yaşadıysanız kaç gün sürdü?

Birde bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya benim kızım zor uyuyor, uykuya zor dalıyor :KK50:
Ayrıca canı istedimi her şekilde uyuyor istemedimide ne meme, ne kucak, ne beşik nede ayakta uyumuyor :44:

AH UYKU AH UYKU SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM...
Maalesef bizimde uyku karman çorman ... kucağımda uyusa sorun yok sabaha kadar uyur ama aklına meme düştümü kimse kurtaramaz.. artık canıma tak ediyor zaten göğüslerim perişan dişimi sıka sıka emziriyorum kızımı bide oynamıyor mu ısırmıyor mu gece demiyor gündüz demiyor.. emzik alacağım olmuyor böyle... gecede yanımızda yatıyor hanım ortamızda.. yatağına koyunca viyak viyak. bende uykulu olunca dayanamıyorum yanıma yatırıyorum beni izleye izleye en fazla 1.5 saat uyuyor gece en az 4 sefer ayaktayız... gündüzde sebzeleri yıka yanına git yemeği koy yanına git öyle koşturmalı geçiyor... iyi iki günde bi süpürebiliyorsunuz ben haftada bi ancak temizlik... yalnız çok zor ya yanında biri olacak ama yok işte...

bütün erkekler aynı galiba.. eşime dedim bir yılda ancak eskiye dönülüyormuş diye (burada okumuştum) şimdi biraz ilgileniyor ama yok yinede aynı... telefonuna kumam diyorum:))) şu akıllı teller iyi mi oldu kötü mü bilmem....

Datlım sıkıntı yapma işim vardı çok yazamadım.. Kokuyor canım... Beyaz da oluyor sarımsı sa.. Yeter ki her emdiğinde çok kusmasın.. Azıcık kusar fazlasını.. Ama tamamını çıkarmasın ona dikkat et ..

Hatta popodan çıkan gaz da kaka da azıcık kokuyor, doktora sordum olur dedi... :KK36:

cok sagol cnm bnım evet duzeldı bugun daha azaldı kusması dun fzla kacırdı demek sütü :KK70:

sağol canım benim Allah senin de yardımcın olsun
makina aldım ama burada 8 erkek var bir ben bayanım...iş yeri 2 katlı erkeklerin olduğu yer de sağabilirim ama onlara siz çıkın ben süt sağıcam diyemem kapısı yok bişeyi yok biri merdivenden inse direk görür sağarken...
eşinle ilgili sorunun bebeğe ilgisizliğimi
benimkide işten gelince babacım benim diye iki seviyor...
sonra bir elinde tel. diğerinde kumanda sonra da tv karşısında uyuyor... yardım istiyorum... ıkına sıkıla yapıyor...
sanıyorum kızım o na baba diyene kadar bir kızı olduğunu anlamıyacak...

Anladım canım.
Zor bir durum mutfak tarzı bir yer olsaydı bari.
İnşallah çözümünü bulursun.
Eşim aynı eşin gibi aynı şeyleri yapıyor.
Bana da bebeğe de ilgisiz.
Bakalım söz verdi her perşembe farklı bir aktivite yapıcaz.
İnşallah uygulariz :)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Müzikde işe yaramıyor canım bu aralar gaz sorunu azaldı gibi akşamları 8 den 12 kadar aglamalari azaldı gibi sorunumuz derin uykuya geçemiyor uyuyor bıraktığım anda gözler açık uykusunu alamayıncada belli bir süre sonra tekrar uyumak istiyor günüm sağlamakla geçiyor.canım esinle sorun çok büyük değilse dert etme sağolsun eşim bana yardım ettiği oluyor sen kıza bak ben yaparım diyor kizi hiç susturmayı bilmez ama yapabileceği işi yapıyor

Sana yazdığımdan beri bende aynı şekil uyutmaya çalışıyorum.
Müzikle uykuya dalıyor tabi göğsümde.
Bir yere bırakınca hemen gözler açılıyor.
Şu an bile göğsümde uyuyorbo şekil yazıyorum.
Eşim izin kullanmaz geç gelir işten vs gibi sorunlar.
Yardımcı oluyorsa ne mutlu sana.
Hamileligimden beri eşimin kimyası bozuldu.
Onu toplayayim derken ben stresten sıkıntıdan bozuluyorum :)
Kör, topal, sağır ilerliyor evligimiz.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Günaydın hanımlar ve melekleri:)

Yetemiyorum ne demek canım, emzirmekle mi anne olunuyor... Sen elinden geleni yaptın, hala da ugraşıyorsun. Annen yanında sanırım, sana destek olacağını umuyorum. Lütfen çık bu psikolojiden.

Sazanlık yapayım, ne azalıyormus?:KK66:

Hayırlı olsun, nice 40'lara sağlık ve afiyetle canım...

Zamanla kaka yapma sayısı :KK9:

Dun ilk kez verdim almadi.bugun gene deniyce.hergun butun biberonlara azcik sut sagip koyuyorum ve deniyorum artik hangisini emerse.annem kasikla beslemek cok zor olur bi yandan dokuyon oteki yandan akiyo diyo.pirincunundan muhallebi veririm 3 kasik daha iyi diyo.ama ben sutumle beslensin istiyorum.bakalim insallah emecek.

Ayni sikinti bendede var.16 sinda baslayacam ise ama olmadi ucreysiz izin alacam.benin is yerim idare eder benu.sonucta kucucuk bir bebek bu.

Kaşık bizde gaz yaptı çok .. İnşallah alır biberonu

kızlar 11 haziranda 2.ayımız ve aşılarımız var bende neden bu kdr korku yaptı bilemedim ağlıycak dye şimdiden üzülüyorum zira ben hiç ağlatmıyorum
kıyamıyorum bile :KK43:
ama böyle böyle büyeyecekler diyorum
acaba aşıları için illa 11 haziranda değilde hazıran sonu gibimi gotursem bilemedim azıcık daha serpilir diyorum :KK70:
sonrada 2haftadan ne olcak anlamaz hemen unutur erken götür diyorum siz nası yaptınız

kızlar 11 haziranda 2.ayımız ve aşılarımız var bende neden bu kdr korku yaptı bilemedim ağlıycak dye şimdiden üzülüyorum zira ben hiç ağlatmıyorum
acaba aşıları için illa 11 haziranda değilde hazıran sonu gibimi gotursem bilemedim azıcık daha serpilir diyorum :KK70:
sonrada 2haftadan ne olcak anlamaz hemen unutur erken götür diyorum siz nası yaptınız

benim kızım da 25 haziranda ikinci aşısını olacak ama şimdiden o kadar endişeliyim ki. bu kadar takarsam ileride bu çocuk hasta olacak, düşecek o zaman ne yapacağım diyorum. :KK43:

geçen kayınpederim poposuna vurdu, sert sevdi, bacaklarını çekiştirdi diye mutfağa kaçıp ağladım. hemşire kalça çıkıklığı olmasın diye bacaklarıyla oynamayın dedi. gel de anlat bunu onlara. ben doğurdum, benim kızım. benim kızım olduğu halde ben bu kadar hassasken, öpmezken, insanar, başkasının çocuğunu, kıymetlisini nasıl bu kadar sert sevebiliyorlar anlamıyorum. hangi hakla yaaa. :KK47:

bugün 40 günümüz doldu ama geceleri uykuya dalamıyor kızım. gündüzleri uyumasında sıkıntı yok ama gece 15 dakikada bir uyanıyor. ne yapmam lazım bilemedim. :KK31:

aslında benim niyetim 6 aylık olana kadar kendim bakmaktı en azından anne sütü alırdı sürekli...ama iş yerim bu kadar zaman beni idare edemez... işsiz kalacaktım...
sonra iş bulurmuyum bulamazmıyım diye çok düşündüm...hayırlısı bakalım...doğan büyüyor bir şekilde...

Allah yardımcın olsun canım, insallah bir çıkar yol bulursun.

Merhaba güzel anneler uzun zamandır yazamıyorum ama ara ara takip ediyorum.65 günlük olduk cok şükür yarın kalça ultrasonumuz var inşallah oda sorunsuz geçer. Sizler nasılsınız bebisler nasıl. Benim kızımin kilo alımı az mamaya da basladik gunde 3 kez falan veriyoruz. Gece uykumuz hic yok 5 gibi falan uyuyor uykusuzluktan pert oldum. Kızımi cok seviyorum ama bazen uykusuzluktan strese giriyorum hic gülmeyen asik bi suratim oluyo kizimda yuzume bakıyo geceleri cok üzülüyorum kötü bi anne miyim diye. Hiç yardim edenim yok zor geciyo ama geciyo hamd olsun.

Masallah tosununa, inşallah iyi haberler alırsın yarın canım.

Kızlar merhaba,

Umarım sizlerin ve bebişlerinizin keyifleri yerindedir :KK16:
Benim kızımda 49 günlük oldu zaman ne çabuk geçiyor ya nasıl geçti anlamadım :KK52:
Bi yandan çabuk geçsin bi yandan da geçmesin keyfine varayım diyorum :KK52::KK1:
Haftaya Cuma ayın 13ünde rota virüs aşımızı olacağız. Aranızda bu aşıyı yaptıran var mı? Devlet tarafından karşılanmayan bir aşı olduğu için fiyatını merak ediyorumda...
16 Haziran da da BCG, DaBT-İPA-Hib ve KPA aşılarımızı yaptıracağız. Bu aşıları yaptıranlar ateş sorunu yaşadınız mı yaşadıysanız kaç gün sürdü?

Birde bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz ya benim kızım zor uyuyor, uykuya zor dalıyor :KK50:
Ayrıca canı istedimi her şekilde uyuyor istemedimide ne meme, ne kucak, ne beşik nede ayakta uyumuyor :44:

Biz 142 tl ödedik canım. Diger asılarda da ates vs olmadı.

Sana yazdığımdan beri bende aynı şekil uyutmaya çalışıyorum.
Müzikle uykuya dalıyor tabi göğsümde.
Bir yere bırakınca hemen gözler açılıyor.
Şu an bile göğsümde uyuyorbo şekil yazıyorum.
Eşim izin kullanmaz geç gelir işten vs gibi sorunlar.
Yardımcı oluyorsa ne mutlu sana.
Hamileligimden beri eşimin kimyası bozuldu.
Onu toplayayim derken ben stresten sıkıntıdan bozuluyorum :)
Kör, topal, sağır ilerliyor evligimiz.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Allah yardımcın olsun, evine huzur mutluluk versin canım.

Zamanla kaka yapma sayısı :KK9:

Sindirim sistemi geliştiği için, sutun tamamını kullanabiliyor;bu nedenle dışkı azalıyor canım:KK66:

Vallahi bu düzensizlik insani çileden cikariyo bugün uyuyo bugün uyumuyo geceleri saat Bask uyaniyor.bizimki yuzustu uyumuyo beyefendi beş dk sonra kollarıyla uyandiriyo kendini .kollari baglayinca cikaramayip sinir yapıyor .yüzüstü sorun yok hep öyle yatiyor allahtan kafasini falan güzel çeviriyor allaha emanet ediyorum bende napim yoksa zaten uyumuyo .uyudugunuda uyumucak yoksa.bugün emzikle yatirdim valla cuk cuk bi güzel uyudu uç saat .sasirdim ama keyfi gelince aliyir emziği we baby olmazsa avent aliyo oda sadece slingdeyken aliyo uyuyor yerine yatiriyorum emziği benden bi parça saniyo galibaaaaa sut gelmeyen meme versiyonu.emzikte bir suru çeşit aldim keyfi yerindeyse alicaksa bmarka farketmiyo valla .
Emzigi ilk zaman hemen vermek lazimdi ya geç kaldim ben.ilk we baby vb
...aldik kocaman emzik ogurdu almadi falan sonra chicco avent küçük geldi simsidw kafasina gire takiliyor

Valla benim eşime şükür haftasonu sil supur banyo camasir as hepsini yapiyor yemeğe ekimi sürdüğüm yok maşallah diyeyim akşamda bebisi gezdirip seviyor çok aglayinca basa cikamiyor getiriyor sukredeyim vallahi .

Geç götürürsen 3.ay aşılarıyla karışır:KK37: Geçiyo hemen onlar için,sen öpersin annesi :nazar:

Allah yardımcın olsun canım, insallah bir çıkar yol bulursun.

Masallah tosununa, inşallah iyi haberler alırsın yarın canım.

Biz 142 tl ödedik canım. Diger asılarda da ates vs olmadı.

Allah yardımcın olsun, evine huzur mutluluk versin canım.

Sindirim sistemi geliştiği için, sutun tamamını kullanabiliyor;bu nedenle dışkı azalıyor canım:KK66:

Amin cancağızım.
Rabbim hepimizin evine huzur, bereket, mutluluk versin. (AMIN)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Vallahi bu düzensizlik insani çileden cikariyo bugün uyuyo bugün uyumuyo geceleri saat Bask uyaniyor.bizimki yuzustu uyumuyo beyefendi beş dk sonra kollarıyla uyandiriyo kendini .kollari baglayinca cikaramayip sinir yapıyor .yüzüstü sorun yok hep öyle yatiyor allahtan kafasini falan güzel çeviriyor allaha emanet ediyorum bende napim yoksa zaten uyumuyo .uyudugunuda uyumucak yoksa.bugün emzikle yatirdim valla cuk cuk bi güzel uyudu uç saat .sasirdim ama keyfi gelince aliyir emziği we baby olmazsa avent aliyo oda sadece slingdeyken aliyo uyuyor yerine yatiriyorum emziği benden bi parça saniyo galibaaaaa sut gelmeyen meme versiyonu.emzikte bir suru çeşit aldim keyfi yerindeyse alicaksa bmarka farketmiyo valla .
Emzigi ilk zaman hemen vermek lazimdi ya geç kaldim ben.ilk we baby vb
...aldik kocaman emzik ogurdu almadi falan sonra chicco avent küçük geldi simsidw kafasina gire takiliyor

Valla benim eşime şükür haftasonu sil supur banyo camasir as hepsini yapiyor yemeğe ekimi sürdüğüm yok maşallah diyeyim akşamda bebisi gezdirip seviyor çok aglayinca basa cikamiyor getiriyor sukredeyim vallahi .

Bence de tatlım şükür et :)
Allah tadinizi bozmasin, kat ve kat artsın inşallah...
Azicik ta ucundan bize versin :KK70:

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

benim kızım da 25 haziranda ikinci aşısını olacak ama şimdiden o kadar endişeliyim ki. bu kadar takarsam ileride bu çocuk hasta olacak, düşecek o zaman ne yapacağım diyorum. :KK43:

geçen kayınpederim poposuna vurdu, sert sevdi, bacaklarını çekiştirdi diye mutfağa kaçıp ağladım. hemşire kalça çıkıklığı olmasın diye bacaklarıyla oynamayın dedi. gel de anlat bunu onlara. ben doğurdum, benim kızım. benim kızım olduğu halde ben bu kadar hassasken, öpmezken, insanar, başkasının çocuğunu, kıymetlisini nasıl bu kadar sert sevebiliyorlar anlamıyorum. hangi hakla yaaa. :KK47:

bugün 40 günümüz doldu ama geceleri uykuya dalamıyor kızım. gündüzleri uyumasında sıkıntı yok ama gece 15 dakikada bir uyanıyor. ne yapmam lazım bilemedim. :KK31:

7 yaş 5 yaş ve yeni bebeğim.bebeğimle sıkıntım yok uyuyan bebek benimki.ama gün yetmiyor bana.arkadaşım üzülme ka babanın yaptığına bişe olmaz inşallah.anlsmaz onlar anlatamazsın. Babalar çocuklar büyüyen kadar baba olduklarını anlamazlar. Benimki 5 yaşadı bizimki baba oldu.ama ben ne çektim. Aralarında 1 yaş 9 ay var.gece uyanık lar ikiside benle yatmak isterdi baba sarıldı ağlarla. Geçti işte şimdi büyük oğlan babayı istiyo çünkü şimdi ilgileniyo. Bebekle gene pek ilgisi yok uzaktan iki laf.ama sıpa ona gülüyo bana okadar gülüyo okadar. 62günlük üzerine 3870 doğdu şimdi 6 kilo.bfnde şeker ve Hipotiroidi vardı. Zor bi gebelikti.uyuan bebek dedim babaannesiesi sesini duymadık ağlarında sesi güzel olsun diye dün uyuya bebeğe ağzına bi vurdu. Ağlayıncada alım dedim uyudu hemen tabi baktım yine vuracak aldım hemen. Sonrada niye kucağıma vermiyorsun diyosun buyüzden işte dedim.ağlasada sütün yetmiyor diyecek
?.çok mutlu olacak sanırım.

Son düzenleme:
7 yaş 5 yaş ve yeni bebeğim.bebeğimle sıkıntım yok uyuyan bebek benimki.ama gün yetmiyor bana.arkadaşım üzülme ka babanın yaptığına bişe olmaz inşallah.anlsmaz onlar anlatamazsın. Babalar çocuklar büyüyen kadar baba olduklarını anlamazlar. Benimki 5 yaşadı bizimki baba oldu.ama ben ne çektim. Aralarında 1 yaş 9 ay var.gece uyanık lar ikiside benle yatmak isterdi baba sarıldı ağlarla. Geçti işte şimdi büyük oğlan babayı istiyo çünkü şimdi ilgileniyo. Bebekle gene pek ilgisi yok uzaktan iki laf.ama sıpa ona gülüyo bana okadar gülüyo okadar. 62günlük üzerine 3870 doğdu şimdi 6 kilo.bfnde şeker ve Hipotiroidi vardı. Zor bi gebelikti

Uyan bebek ya benimki dün bahanesi çok uyuyo daha sesini duymadık ağlarında sesi güzel olsn diye uyan yavrum ağzına bi vurdu içim sızladı ağladı ama almak istedim dur ağlarısın dedi tabi oğlum geri uyudu baktım yine vuracak aldım elinden niye kucağıma vermiyorsun diyodu işte buyüzden dedim....ağlasa busefer sütün yetmiyor aç diye tutturacaktı.

Uyan bebek ya benimki dün bahanesi çok uyuyo daha sesini duymadık ağlarında sesi güzel olsn diye uyan yavrum ağzına bi vurdu içim sızladı ağladı ama almak istedim dur ağlarısın dedi tabi oğlum geri uyudu baktım yine vuracak aldım elinden niye kucağıma vermiyorsun diyodu işte buyüzden dedim....ağlasa busefer sütün yetmiyor aç diye tutturacaktı.

Ay daha neler ben kv vermiyorum uyuyor uyandiriyim diyor hayir diyorum emdirdikten sonra kusmasin diye gazini cikarip yatiriyorum almak isyedi yok kusar dedim dinlemedi aldi kustu dedi demistin evet dedim valla soyluyorum bozulursada kendi bilir

X