2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Avent,Nuk,önce Nuk'u sevdi ama ilk denemede değil.azıcık da sütümü damlattım emziğe.şimdilerde aventi alıyo,Nuk istemedi.

Avent, bebedor, Wee baby,bir tane de işimiz cisimsiz var..belediyenin hediyesi :KK37:

Neden azaldığını bilmiyorum cnm.. Snowyiciğim biliyor olabilir :KK19:

Cnm doktorumuz 37,5 U ateş olarak kabul ediyoruz demişti.. Bizim Perşembe günü aşımız..

Öyle yetemiyorum falan deme tatlım.çok iyi bir anmesin ve yetiyorsun kuzuna.. Tüm kuzular çok şanslı .. Annelerin hepsi çırpınıyor kuzuları için...

Çok sağolun kızlar.
Bende süt damlattim ama almıyor emzigi.
Biraz ugrastiracak beni sanırım :)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Mrb arkadslar yarın kızımın kırkı cıkıyor babasıyla kırkını cıkarcaz banyo yaptırırken ne yapmak gerekıyo bılgı verırmısınıZ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acliktan o zaman. Zaten her gelen o huysuzluklarda gazi var bunun diuo. Anlatamiyorum acliktan oldugunu, en son mama alinca susuyo kuzum, oluyo melek. Kiyamam yaa annesi yetemiyo kuzusuna :KK43:

Canim hisgeldinnn. Ozlettin kendini :) hayirli olsun ise baslamissin, cok zor ama alisirsin. Mecbur aliscaz, el mahkum.

Evde de cittan uyanir cocuk. Yuksek ses ve acik hava ikilisi mi etkili oldu ki? Balkona muzik sistemi kurup mahalleye konser mi versek hergun :KK1:

Can ben emzirdikten sonra once gece kizim uyurken sagiyorum firsat buldukca. Ama cok farketmedi. İlk dogdugu haftalarda baslamak lazimdi daha verimli sonuc icin. Ama denemeye deger. Malt iceceginin de kedinlikle faydasini gordum. Ama maltana gaz yapti, hanerin olsun.

Cnim avent aldim ben de. En uzun onu emiyor ama onu da cok emmiyor :KK43:

Neden yetemediğini düşünüyorsun.
Bal gibi de yetiyorsun ♥
Böyle düşünceleri kendinden uzaklaştır balım :KK66:
Millete bakarsan ohooo ağız var konuşuyorlar.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Mrb arkadslar yarın kızımın kırkı cıkıyor babasıyla kırkını cıkarcaz banyo yaptırırken ne yapmak gerekıyo bılgı verırmısınıZ

Şimdiden hayırlı olsun 40 iniz canım.

Son düzenleme:
Aslında bebeğin 40 i çıkıyor diye birşey yok.
Kadının Lohusaligi bitti sayılıyor ve vücudu kendini toplayıp eski haline dönüyor.
Yani senin yıkanman lazım, kanaman vs yoksa abdest alabilirsin.
Benim büyüklerim yinede bir tasa 40 kaşık okunmuş su koyup bebeğin başından banyosu bittikten sonra o suyu döktüler.
Bana da aynı şekil 40 ölçek okunmuş su döktüler.
Abdest alıp çıktım.
Suyun içine alyansimi da atmışlardı.
Bizde bu şekil oluyor.
Herkeste farklı sanırım.
Eşinlede yakınlaşa biliyorsun şu 40 dan sonra :)

Son düzenleme:
Kadının Lohusaligi bitti sayılıyor ve vücudu kendini toplayıp eski haline dönüyor.
Benim büyüklerim yinede bir tasa 40 kaşık okunmuş su koyup bebeğin başından banyosu bittikten sonra o suyu döktüler.
Abdest alıp çıktım.
Bizde bu şekil oluyor.
Herkeste farklı sanırım.

Tsk ederiz teyzesi evet alyandı bende duymuştum ama 40 ölçek suyu duymadım kanamam bitti şükür bakalım artıkk 40 uçurmaya gıdıcez en guzeli o yasasın özgurlüklkk:KK66:

canım hangi marka biberonları denediniz?

Kızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz?
Nuk aldım igrenerek atıyor ağzından.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Chicho kavucuk ve silikon baslik, kraft, bebedor.en son avent aldim onuda almadi.aventin cesitleri oldugunu bilmiyodum.2 aylik icin aldim slikon bi basi var cam tombul bi biberon.gogus ucu gibi olanin bi adi varmi onu alayim bide.aslinda chicho yu emiyodu sadece 2 hafta hic biberon vermedim unuttu emmeyi.eskiden saldirirdi biberona.

Bende 6 emzik seceneginden sonra avent emzik aldim.yassi bi kafasi var tam model bilmiyorum.onuda sadece uyuyacagi zaman emiyo.benim oğlan biraz huysuz.

Canım bende avent in başka bi biberonu var..normal üçlü onu almıyor mesela.. Geçenlerde mama vereyim dedim normal biberondan almadı.. Alamadı... Göğüs üçlü olanı aldı.. Dene bakalım..

Canım normal o.. Biz de oluk oluk kaka yapardık :KK9: günde veya 2 güne bir yapıyor kuzum...

Canim modeli falan varmi onu nasil bilecem.bi tane avent aldim tombul cam normal uclu ama emmedi:KK43:

$Screenshot_2014-06-03-05-08-16.jpg
Canım bende avent in başka bi biberonu var..normal üçlü onu almıyor mesela.. Geçenlerde mama vereyim dedim normal biberondan almadı.. Alamadı... Göğüs üçlü olanı aldı.. Dene bakalım..

Canım normal o.. Biz de oluk oluk kaka yapardık :KK9: günde veya 2 güne bir yapıyor kuzum...

Ben bunu aldim canim

Idil yine kurulu saat gibi 3 te uyandı, emzir, salla gezdir saat oldu 5.15 anca uyudu.
Uyumakta denmez ya hala yattığı yerde sancıdan 2 buklum oluyo :KK43:

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

bizde çok kusuyoruz. hemen kusarsa içtiği süt, çökelekli ise sindirilmiş süt... üşütünce daha çok kusuyor gibime geliyor.. bi çözümü çaresi yok.

ben içtim çaylardan ama çok bi fayda göremedim yada ben anlamdım çok düzenlide içmedim doğrusu...

kızlar göğsü için krem kullanan var mı? bana doktorum önermişti verdi bi tane ama sürekli emiyor nasıl duracak krem diye sürmüyorum... bembeyaz oluyor çok feci acıyor... emzik versem faydası var zararı var karar veremiyorum... kullananlar varsa nasıl yapıyor

Lanolin lansinoh cnm krem
Bir de zeytinyagi veya kantoron yagi da iyi
Bana ayva cekirdegi de iyi gelmisti atesini aliyor resmen ayva cekirdegini gul suyunda beklettim jellesince surdum emzirmeden yikadim gogsumu ama kremi ve yaglari yikamiyorum cnm

Abdest alıp çıktım.
Bizde bu şekil oluyor.
Herkeste farklı sanırım.

Kizlar peki epizyotomi dikisi aciyor mu esinizle birlikte oldugunuzda?

Chicho kavucuk ve silikon baslik, kraft, bebedor.en son avent aldim onuda almadi.aventin cesitleri oldugunu bilmiyodum.2 aylik icin aldim slikon bi basi var cam tombul bi biberon.gogus ucu gibi olanin bi adi varmi onu alayim bide.aslinda chicho yu emiyodu sadece 2 hafta hic biberon vermedim unuttu emmeyi.eskiden saldirirdi biberona.

Bende 6 emzik seceneginden sonra avent emzik aldim.yassi bi kafasi var tam model bilmiyorum.onuda sadece uyuyacagi zaman emiyo.benim oğlan biraz huysuz.

Cnm bizimki 0-6 ay gece emzigi ilk vermemizde tuttu

günaydın anneler...
dün işten erken çıktım öğle 3 gibi evdeydim...
kızım yeri göğü inletiyordu kv susturamamış ....mama vermiş biberonu almamış... hemen göğsümü yıkadım taş gibi olmuştu,9 saattir emzirmediğim için içtiği sütü tekrar kustu....işyerin de lavaboya sağsam mı biraz sütümü acaba eve gidene kadar....
bizimkide emzik almıyor... 1 kaç gün uğraştım almıştı ama şimdi kusacak gibi oluyor emzik işi hayal oldu sanırım...

Idil yine kurulu saat gibi 3 te uyandı, emzir, salla gezdir saat oldu 5.15 anca uyudusukre
Uyumakta denmez ya hala yattığı yerde sancıdan 2 buklum oluyo :KK43:

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Cnm sukret ki uyumus benim oglum o saatte uyaniyor daha uyumuyor nasil dayaniyor nasil buyuyecek bilmiyorum

göğüs ucu yara olan anneler...
kendi sütünüz iyi geliyormuş bana da doktor söyledi... en iyi kremden daha faydalıymış...kendi sütünüzü sürün yaranız varsa...

X