2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın hanımlar ve melekleri:)

Acliktan o zaman. Zaten her gelen o huysuzluklarda gazi var bunun diuo. Anlatamiyorum acliktan oldugunu, en son mama alinca susuyo kuzum, oluyo melek. Kiyamam yaa annesi yetemiyo kuzusuna :KK43:

Canim hisgeldinnn. Ozlettin kendini :) hayirli olsun ise baslamissin, cok zor ama alisirsin. Mecbur aliscaz, el mahkum.

Evde de cittan uyanir cocuk. Yuksek ses ve acik hava ikilisi mi etkili oldu ki? Balkona muzik sistemi kurup mahalleye konser mi versek hergun :KK1:

Can ben emzirdikten sonra once gece kizim uyurken sagiyorum firsat buldukca. Ama cok farketmedi. İlk dogdugu haftalarda baslamak lazimdi daha verimli sonuc icin. Ama denemeye deger. Malt iceceginin de kedinlikle faydasini gordum. Ama maltana gaz yapti, hanerin olsun.

Cnim avent aldim ben de. En uzun onu emiyor ama onu da cok emmiyor :KK43:

Yetemiyorum ne demek canım, emzirmekle mi anne olunuyor... Sen elinden geleni yaptın, hala da ugraşıyorsun. Annen yanında sanırım, sana destek olacağını umuyorum. Lütfen çık bu psikolojiden.

Avent, bebedor, Wee baby,bir tane de işimiz cisimsiz var..belediyenin hediyesi :KK37:

Neden azaldığını bilmiyorum cnm.. Snowyiciğim biliyor olabilir :KK19:

Cnm doktorumuz 37,5 U ateş olarak kabul ediyoruz demişti.. Bizim Perşembe günü aşımız..

Öyle yetemiyorum falan deme tatlım.çok iyi bir anmesin ve yetiyorsun kuzuna.. Tüm kuzular çok şanslı .. Annelerin hepsi çırpınıyor kuzuları için...

Sazanlık yapayım, ne azalıyormus?:KK66:

Mrb arkadslar yarın kızımın kırkı cıkıyor babasıyla kırkını cıkarcaz banyo yaptırırken ne yapmak gerekıyo bılgı verırmısınıZ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun, nice 40'lara sağlık ve afiyetle canım...

günaydın anneler...
dün işten erken çıktım öğle 3 gibi evdeydim...
kızım yeri göğü inletiyordu kv susturamamış ....mama vermiş biberonu almamış... hemen göğsümü yıkadım taş gibi olmuştu,9 saattir emzirmediğim için içtiği sütü tekrar kustu....işyerin de lavaboya sağsam mı biraz sütümü acaba eve gidene kadar....
bizimkide emzik almıyor... 1 kaç gün uğraştım almıştı ama şimdi kusacak gibi oluyor emzik işi hayal oldu sanırım...

Sütünü sagıp eve bıraksaydın canım, belki alırdı.

bizde çok kusuyoruz. hemen kusarsa içtiği süt, çökelekli ise sindirilmiş süt... üşütünce daha çok kusuyor gibime geliyor.. bi çözümü çaresi yok.

ben içtim çaylardan ama çok bi fayda göremedim yada ben anlamdım çok düzenlide içmedim doğrusu...

kızlar göğsü için krem kullanan var mı? bana doktorum önermişti verdi bi tane ama sürekli emiyor nasıl duracak krem diye sürmüyorum... bembeyaz oluyor çok feci acıyor... emzik versem faydası var zararı var karar veremiyorum... kullananlar varsa nasıl yapıyor
Herkese günaydın.güzel bir gün olsun.
Canım göğüs yaralarından ne çektim bilsen.hala tam geçmedi ama emzirirken acı çekmiyorum artık.bu halime de şükür diyorum.ben herşeyi denedim (silikonla emzirmek dahil) ve anladım ki zamanla geçiyor yaralar.kullanılan kremler vs üç aşağı beş yukarı aynı.yaraların çoksa ( benimkiler yarıktı) garmastan kremi öneririm ama emzirmeden yıkaman gerekir.eğer çok değilse lansinoh kremi öneririm.onu yıkamana gerek yok.bi de baskı yaptığı için ben kullanamadım ama bi yere değince acıyorsa göğüs kalkanı da çok işe yarıyor.inşallah bir an önce düzelir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sütünü sagıp eve bıraksaydın canım, belki alırdı.

sağdım bira kaç poşet buzlukta var ama kv dem beceremem diyor...
kaynım bir bebek maması firmasında çalışıyor... bebek ben işteyken mamaya başlayacak diye 3 kutu mama getirmişti...
bende güvendiğimden hiç kontrol etmedim...evde bir baktım mamaların 1 inin tarihi dolmuş...diğerlerinin de 10 gün kalmış son kullanma tarihinin dolmasına...iyi ki almamış biberonu ...
aslında mamayı alıyor...bir kaç gün sütüm gelmemişti...az geliyordu... ben emdiği için sütüm geliyor sanıyordum... ağlıyordu sürekli ... gazı var diyorlardı... yavrum açlıktan ağlıyormuş... mama vermiştim enjektörle... nasıl uyumuştu meleğim karnı doyunca... sonra sütüm çok gelmeye başladı... mama almasıyla sorunumuz yokta... biberondan tiksiniyor...

kaynım bir bebek maması firmasında çalışıyor... bebek ben işteyken mamaya başlayacak diye 3 kutu mama getirmişti...
bende güvendiğimden hiç kontrol etmedim...evde bir baktım mamaların 1 inin tarihi dolmuş...diğerlerinin de 10 gün kalmış son kullanma tarihinin dolmasına...iyi ki almamış biberonu ...
aslında mamayı alıyor...bir kaç gün sütüm gelmemişti...az geliyordu... ben emdiği için sütüm geliyor sanıyordum... ağlıyordu sürekli ... gazı var diyorlardı... yavrum açlıktan ağlıyormuş... mama vermiştim enjektörle... nasıl uyumuştu meleğim karnı doyunca... sonra sütüm çok gelmeye başladı... mama almasıyla sorunumuz yokta... biberondan tiksiniyor...

Anladım canım, zor bir durum. Keşke iş yerin yakın olsa da 2-3 saate bir yanına getirseler. İkiniz için de iyi olurdu.

Anladım canım, zor bir durum. Keşke iş yerin yakın olsa da 2-3 saate bir yanına getirseler. İkiniz için de iyi olurdu.

aslında benim niyetim 6 aylık olana kadar kendim bakmaktı en azından anne sütü alırdı sürekli...ama iş yerim bu kadar zaman beni idare edemez... işsiz kalacaktım...
sonra iş bulurmuyum bulamazmıyım diye çok düşündüm...hayırlısı bakalım...doğan büyüyor bir şekilde...

Sinemcim, bu kizlar buyudukce cadi oluyolar di mi😉 mevludunuz hayirli olsun simdiden. Sen cok ozletme kendini, bayaa oldu seni gormeyeli :)

Aslinda o panikten aklima gelmiyo emzik. Bugunn bi de oyle deneyim. Ama iciyo 120 cc mama. HAtta yarisini icince cektim biberonu meme alsin artik sakinlesti dedim. Kaldigi yerden devam etti agitlar :KK43: bilemedim

Hemde ne cadı oluyolar canım sorma..
Teşekkür ederim kuzum..
Yanımda kimse olmadığı zaman buraya gelmeye vakit bulamıyorum..

Ahhhh şu sebepsiz ağlamalar ne zaman bitecek :KK43:

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Modeli aklınızda mı kızlar?

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Aventin 0 6 ay emzigini kullaniyorum. Silikon kismi hepsinde ayni sadece disi degisiyor gece emzigi fosforlu mesela.
aslında benim niyetim 6 aylık olana kadar kendim bakmaktı en azından anne sütü alırdı sürekli...ama iş yerim bu kadar zaman beni idare edemez... işsiz kalacaktım...
sonra iş bulurmuyum bulamazmıyım diye çok düşündüm...hayırlısı bakalım...doğan büyüyor bir şekilde...
Keske 6 ay dolana kadar bakabilsek bende ucretsiz izin alamayanlardanim... canim is yerinde de sagabilecegin bir yer var mi. Dolapta saklayip getirebilirsin belki.

.

Keske 6 ay dolana kadar bakabilsek bende ucretsiz izin alamayanlardanim... canim is yerinde de sagabilecegin bir yer var mi. Dolapta saklayip getirebilirsin belki.
sağabileceğim bir yer yok ..keşke olsaydı...
hemşire gece sağ diyor...ama zaten gece emzirdiğim süt bebeğime yetiyor sağacağım kadar çıkmıyor ki

saat 11 dendir kızı uyutmaya çalışıyorum 5 dak gözünü açıyor bir kısırdöngü içindeyiz sinirlerimde tavan yaptı sizn kuzuların uykuları düzeldi mi

saat 11 dendir kızı uyutmaya çalışıyorum 5 dak gözünü açıyor bir kısırdöngü içindeyiz sinirlerimde tavan yaptı sizn kuzuların uykuları düzeldi mi

Yok tatlım Nerede. ..
Sabırla düzene gireceği zamanı bekliyorum.
Bana sıkıntı stres yapan gaz vs kızımı bu derece rahatsız etmesi.
Eşimle de sorunlar tavan iyice sinirlerim bozuluyor haliyle.
Balım netten bebek müziği aç öyle uyutmaya çalış.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

sağabileceğim bir yer yok ..keşke olsaydı...
hemşire gece sağ diyor...ama zaten gece emzirdiğim süt bebeğime yetiyor sağacağım kadar çıkmıyor ki

Allah yardımcın olsun canım.
Bi elektrikli pompa edinmelisin gün içi sagman için.
Sütünün kesilmemesi için.
Ama yer yok diyorsun demi :KK43:

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Allah yardımcın olsun canım.
Bi elektrikli pompa edinmelisin gün içi sagman için.
Sütünün kesilmemesi için.
Ama yer yok diyorsun demi :KK43:

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
sağol canım benim Allah senin de yardımcın olsun
makina aldım ama burada 8 erkek var bir ben bayanım...iş yeri 2 katlı erkeklerin olduğu yer de sağabilirim ama onlara siz çıkın ben süt sağıcam diyemem kapısı yok bişeyi yok biri merdivenden inse direk görür sağarken...
eşinle ilgili sorunun bebeğe ilgisizliğimi
benimkide işten gelince babacım benim diye iki seviyor...
sonra bir elinde tel. diğerinde kumanda sonra da tv karşısında uyuyor... yardım istiyorum... ıkına sıkıla yapıyor...
sanıyorum kızım o na baba diyene kadar bir kızı olduğunu anlamıyacak...

Yok tatlım Nerede. ..
Sabırla düzene gireceği zamanı bekliyorum.
Bana sıkıntı stres yapan gaz vs kızımı bu derece rahatsız etmesi.
Eşimle de sorunlar tavan iyice sinirlerim bozuluyor haliyle.
Balım netten bebek müziği aç öyle uyutmaya çalış.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Müzikde işe yaramıyor canım bu aralar gaz sorunu azaldı gibi akşamları 8 den 12 kadar aglamalari azaldı gibi sorunumuz derin uykuya geçemiyor uyuyor bıraktığım anda gözler açık uykusunu alamayıncada belli bir süre sonra tekrar uyumak istiyor günüm sağlamakla geçiyor.canım esinle sorun çok büyük değilse dert etme sağolsun eşim bana yardım ettiği oluyor sen kıza bak ben yaparım diyor kizi hiç susturmayı bilmez ama yapabileceği işi yapıyor

Merhaba güzel anneler uzun zamandır yazamıyorum ama ara ara takip ediyorum.65 günlük olduk cok şükür yarın kalça ultrasonumuz var inşallah oda sorunsuz geçer. Sizler nasılsınız bebisler nasıl. Benim kızımin kilo alımı az mamaya da basladik gunde 3 kez falan veriyoruz. Gece uykumuz hic yok 5 gibi falan uyuyor uykusuzluktan pert oldum. Kızımi cok seviyorum ama bazen uykusuzluktan strese giriyorum hic gülmeyen asik bi suratim oluyo kizimda yuzume bakıyo geceleri cok üzülüyorum kötü bi anne miyim diye. Hiç yardim edenim yok zor geciyo ama geciyo hamd olsun.

Merhaba güzel anneler uzun zamandır yazamıyorum ama ara ara takip ediyorum.65 günlük olduk cok şükür yarın kalça ultrasonumuz var inşallah oda sorunsuz geçer. Sizler nasılsınız bebisler nasıl. Benim kızımin kilo alımı az mamaya da basladik gunde 3 kez falan veriyoruz. Gece uykumuz hic yok 5 gibi falan uyuyor uykusuzluktan pert oldum. Kızımi cok seviyorum ama bazen uykusuzluktan strese giriyorum hic gülmeyen asik bi suratim oluyo kizimda yuzume bakıyo geceleri cok üzülüyorum kötü bi anne miyim diye. Hiç yardim edenim yok zor geciyo ama geciyo hamd olsun.

hangimiz strese girmiyoruz ki.benin kızım da hiç uyumuyordu büyüdükçe düzeliyor.şimdi de emzik verdim baya faydası oldu.bebişin sabah uyuduğunda sen de uyumaya çalışsan.

hangimiz strese girmiyoruz ki.benin kızım da hiç uyumuyordu büyüdükçe düzeliyor.şimdi de emzik verdim baya faydası oldu.bebişin sabah uyuduğunda sen de uyumaya çalışsan.

Maalesef olmuyo cnm bu seferde isler birikiyo anca gündüz 2 saat falab uyuyorum aksamda biraz eşim bakiyim yat diyo ama beceremiyo çocuk durmuyo onunla.emzik veriyorum ama bi sure sonra atiyo

Maalesef olmuyo cnm bu seferde isler birikiyo anca gündüz 2 saat falab uyuyorum aksamda biraz eşim bakiyim yat diyo ama beceremiyo çocuk durmuyo onunla.emzik veriyorum ama bi sure sonra atiyo

ben fazla iş yapmıyorum.evi iki güne falan süpürüyorum yemek sadece yapıyorum.şimdi açıköğretim sınavlarına çalışıyorum,oda geçerse rahatlıyacam.hangi gaz ilaçlarını kullandın.benim kızımın şurupta mı büyüdüğü için mi bilmem ağlaması azaldı.

Canım bunu diyordum ben de.. Emmiyor mu bunu da :KK50:

Dun ilk kez verdim almadi.bugun gene deniyce.hergun butun biberonlara azcik sut sagip koyuyorum ve deniyorum artik hangisini emerse.annem kasikla beslemek cok zor olur bi yandan dokuyon oteki yandan akiyo diyo.pirincunundan muhallebi veririm 3 kasik daha iyi diyo.ama ben sutumle beslensin istiyorum.bakalim insallah emecek.

Ayni sikinti bendede var.16 sinda baslayacam ise ama olmadi ucreysiz izin alacam.benin is yerim idare eder benu.sonucta kucucuk bir bebek bu.

X