- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
Günaydın hanımlar ve melekleri:)
Yetemiyorum ne demek canım, emzirmekle mi anne olunuyor... Sen elinden geleni yaptın, hala da ugraşıyorsun. Annen yanında sanırım, sana destek olacağını umuyorum. Lütfen çık bu psikolojiden.
Sazanlık yapayım, ne azalıyormus?
Hayırlı olsun, nice 40'lara sağlık ve afiyetle canım...
Acliktan o zaman. Zaten her gelen o huysuzluklarda gazi var bunun diuo. Anlatamiyorum acliktan oldugunu, en son mama alinca susuyo kuzum, oluyo melek. Kiyamam yaa annesi yetemiyo kuzusuna
Canim hisgeldinnn. Ozlettin kendini :) hayirli olsun ise baslamissin, cok zor ama alisirsin. Mecbur aliscaz, el mahkum.
Evde de cittan uyanir cocuk. Yuksek ses ve acik hava ikilisi mi etkili oldu ki? Balkona muzik sistemi kurup mahalleye konser mi versek hergun
Can ben emzirdikten sonra once gece kizim uyurken sagiyorum firsat buldukca. Ama cok farketmedi. İlk dogdugu haftalarda baslamak lazimdi daha verimli sonuc icin. Ama denemeye deger. Malt iceceginin de kedinlikle faydasini gordum. Ama maltana gaz yapti, hanerin olsun.
Cnim avent aldim ben de. En uzun onu emiyor ama onu da cok emmiyor
Yetemiyorum ne demek canım, emzirmekle mi anne olunuyor... Sen elinden geleni yaptın, hala da ugraşıyorsun. Annen yanında sanırım, sana destek olacağını umuyorum. Lütfen çık bu psikolojiden.
Avent, bebedor, Wee baby,bir tane de işimiz cisimsiz var..belediyenin hediyesi
Neden azaldığını bilmiyorum cnm.. Snowyiciğim biliyor olabilir
Cnm doktorumuz 37,5 U ateş olarak kabul ediyoruz demişti.. Bizim Perşembe günü aşımız..
Öyle yetemiyorum falan deme tatlım.çok iyi bir anmesin ve yetiyorsun kuzuna.. Tüm kuzular çok şanslı .. Annelerin hepsi çırpınıyor kuzuları için...
Sazanlık yapayım, ne azalıyormus?
Mrb arkadslar yarın kızımın kırkı cıkıyor babasıyla kırkını cıkarcaz banyo yaptırırken ne yapmak gerekıyo bılgı verırmısınıZ
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun, nice 40'lara sağlık ve afiyetle canım...