53 kiloyla hamile kaldım 66 kiloya doğuma gittim 6 kilo hastanede gitmişti zaten şimdide 56 kiloyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugün bir yerde bebeg emxirdikten sonra pompayla sagmanin sutu arttirmada etkisi olabileceği yazıyordu .deneyen var mi
Birde malt içeceği kullanan var mi acep
Slm kizlar
16 haziranda işe basliyorum ve oğlum biberon emmiyo.tavsiyesi olan varmi? Ac kalacak yavrucum diye aklim cikiyo.eskiden emiyodu chicho biberonu var ama yaklasik 1 aydir hic biberon vermedim ve suan almiyo.cok uzuluyorum.nasil beslenecek.onerilenizi bekliyorum.
Canım bende avent in başka bi biberonu var..normal üçlü onu almıyor mesela.. Geçenlerde mama vereyim dedim normal biberondan almadı.. Alamadı... Göğüs üçlü olanı aldı.. Dene bakalım..
Canım normal o.. Biz de oluk oluk kaka yapardıkgünde veya 2 güne bir yapıyor kuzum...
kızlar selam yokuz bayadır
kayınvaldem geldi biraz karısık durumlar sizler iyisiniz umarım
birsey sormak ıstıyorum bebegınızın kusmugu ekşi kokuyormu benımkı az once baya kustu yenı emmıstı 5 dk demedı kucagımdayken daha kustu ama ekşi bı kokusu var acaba hastamı oldu yoksa normalmi
Kızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz?
Nuk aldım igrenerek atıyor ağzından.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
ben avent kullanıyorum dogdugu gun aldı
Sen erkenden alıştırmıssin.
Ben bugün aldım ve hiç umudum yok emmeyecek gibi.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Kızlar bizim de ayın 10 una aşılarımız var aşıya giderken ne yapmalıyız banyo vs yapsa daha mı rahat olur ya da emzirme ne zaman olmalı sonrasında ateşi kac derece olursa calpol vermeliyim???? Ya da aklıma gelmeyen bilmem gereken bir sey var mı acaba??Şimdiden strese girdim yardımcı olabilir misiniz???Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Kabiz değilse endişe etme, düzelir zamanla. Kusma sorununun hallolmasina çok sevindim.
Kızlar bizim de ayın 10 una aşılarımız var aşıya giderken ne yapmalıyız banyo vs yapsa daha mı rahat olur ya da emzirme ne zaman olmalı sonrasında ateşi kac derece olursa calpol vermeliyim???? Ya da aklıma gelmeyen bilmem gereken bir sey var mı acaba??Şimdiden strese girdim yardımcı olabilir misiniz???
Kızlar bizim de ayın 10 una aşılarımız var aşıya giderken ne yapmalıyız banyo vs yapsa daha mı rahat olur ya da emzirme ne zaman olmalı sonrasında ateşi kac derece olursa calpol vermeliyim???? Ya da aklıma gelmeyen bilmem gereken bir sey var mı acaba??Şimdiden strese girdim yardımcı olabilir misiniz???
bizde çok kusuyoruz. hemen kusarsa içtiği süt, çökelekli ise sindirilmiş süt... üşütünce daha çok kusuyor gibime geliyor.. bi çözümü çaresi yok.
ben içtim çaylardan ama çok bi fayda göremedim yada ben anlamdım çok düzenlide içmedim doğrusu...
kızlar göğsü için krem kullanan var mı? bana doktorum önermişti verdi bi tane ama sürekli emiyor nasıl duracak krem diye sürmüyorum... bembeyaz oluyor çok feci acıyor... emzik versem faydası var zararı var karar veremiyorum... kullananlar varsa nasıl yapıyor
Canım banyo yaptirman gerekiyor.
Çünkü aşıdan sonra 3 gün banyo yaptiramiyorsun.
Ateşi 37.5 dan sonra verilecek demişti hemşire bana.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Kızlar cevap icin cok teşekkür ederim her donem ayrı bir kaygısı var ama sevgisi de bambaskaaaaaBen 1 gün önce banyo yaptırmıştim, esmerin dediği gibi 3 gün kola su degmeyecegi için. Çok endişe etme, ateşi fazla yükselmeye de bilir. Iğne esnasında ağladı benimki, 2 dk sonra sustu. Ne ateş ne huysuzluk. Senin kuzun da rahat geçirir inşallah. Ben ilaç vermek için 38.5 beklenmeli diye biliyorum ama doktoruna danis gülüm.
Canım lansinoh kullanabilirsin, yıkamana da gerek yok. Iki emzirme arasında da göğüs kalkanı kullanırsan, hiçbir yere temas etmez kisa sürede iyileşir inşallah.
Acliktan o zaman. Zaten her gelen o huysuzluklarda gazi var bunun diuo. Anlatamiyorum acliktan oldugunu, en son mama alinca susuyo kuzum, oluyo melek. Kiyamam yaa annesi yetemiyo kuzusunaCanım gaz sancısı olsa susmaz.. Bizim ki 5 sn emip, memeyi bırakıp ağlıyordu ..
Canim hisgeldinnn. Ozlettin kendini :) hayirli olsun ise baslamissin, cok zor ama alisirsin. Mecbur aliscaz, el mahkum.kızlarrrrrrr
selamlar hepinize...
ben bugün işe başladım.benim kız 50 günlük oldu....
zar zor iknalarla kaynanama bıraktım... aklım evde kaldı. ilk ayrılışım kızımla....
bırakırken ağlayacaktım neredeyse...
sizler nasılsınız....bebekler iyidir inşallah...
Evde de cittan uyanir cocuk. Yuksek ses ve acik hava ikilisi mi etkili oldu ki? Balkona muzik sistemi kurup mahalleye konser mi versek hergunO zaman evde de müzik aç sen,bak ne güzel keşfetmişsin yüksek seste uyuduğunu
Allah yardımcın olsun canım,erken başlamışsın,çok zor napıcaz bilmem,bari bildiğin biri bakıyo
Can ben emzirdikten sonra once gece kizim uyurken sagiyorum firsat buldukca. Ama cok farketmedi. İlk dogdugu haftalarda baslamak lazimdi daha verimli sonuc icin. Ama denemeye deger. Malt iceceginin de kedinlikle faydasini gordum. Ama maltana gaz yapti, hanerin olsun.Kizlar bugün bir yerde bebeg emxirdikten sonra pompayla sagmanin sutu arttirmada etkisi olabileceği yazıyordu .deneyen var mi
Birde malt içeceği kullanan var mi acep
Cnim avent aldim ben de. En uzun onu emiyor ama onu da cok emmiyorKızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz?
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Kızlar cevap icin cok teşekkür ederim her donem ayrı bir kaygısı var ama sevgisi de bambaskaaaaaAllah tum bebeklere saglık huzur versin
Acliktan o zaman. Zaten her gelen o huysuzluklarda gazi var bunun diuo. Anlatamiyorum acliktan oldugunu, en son mama alinca susuyo kuzum, oluyo melek. Kiyamam yaa annesi yetemiyo kuzusuna
Canim hisgeldinnn. Ozlettin kendini :) hayirli olsun ise baslamissin, cok zor ama alisirsin. Mecbur aliscaz, el mahkum.
Evde de cittan uyanir cocuk. Yuksek ses ve acik hava ikilisi mi etkili oldu ki? Balkona muzik sistemi kurup mahalleye konser mi versek hergun
Can ben emzirdikten sonra once gece kizim uyurken sagiyorum firsat buldukca. Ama cok farketmedi. İlk dogdugu haftalarda baslamak lazimdi daha verimli sonuc icin. Ama denemeye deger. Malt iceceginin de kedinlikle faydasini gordum. Ama maltana gaz yapti, hanerin olsun.
Cnim avent aldim ben de. En uzun onu emiyor ama onu da cok emmiyor
Kızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz?
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Neden azaldığını bilmiyorum cnm.. Snowyiciğim biliyor olabilirCn neden azaliyormus ki?
Ne zmn azalmaya basladi
Sen dra gittin mi seker icin?
Ne dedi kuzum?
Acliktan o zaman. Zaten her gelen o huysuzluklarda gazi var bunun diuo. Anlatamiyorum acliktan oldugunu, en son mama alinca susuyo kuzum, oluyo melek. Kiyamam yaa annesi yetemiyo kuzusuna
Canim hisgeldinnn. Ozlettin kendini :) hayirli olsun ise baslamissin, cok zor ama alisirsin. Mecbur aliscaz, el mahkum.
Evde de cittan uyanir cocuk. Yuksek ses ve acik hava ikilisi mi etkili oldu ki? Balkona muzik sistemi kurup mahalleye konser mi versek hergun
Can ben emzirdikten sonra once gece kizim uyurken sagiyorum firsat buldukca. Ama cok farketmedi. İlk dogdugu haftalarda baslamak lazimdi daha verimli sonuc icin. Ama denemeye deger. Malt iceceginin de kedinlikle faydasini gordum. Ama maltana gaz yapti, hanerin olsun.
Cnim avent aldim ben de. En uzun onu emiyor ama onu da cok emmiyor
Avent,Nuk,önce Nuk'u sevdi ama ilk denemede değil.azıcık da sütümü damlattım emziğe.şimdilerde aventi alıyo,Nuk istemedi.Kızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz? Nuk aldım igrenerek atıyor ağzından. Ben ona resmen aşığım...♥ İdil Deniz'im ♥