2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
53 kiloyla hamile kaldım 66 kiloya doğuma gittim 6 kilo hastanede gitmişti zaten şimdide 56 kiloyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten oncesındede zayıfmısısn canım ben 60 la hamıle kaldım 74-75 felan doğuma gırdım sımdı 66 kılyum cok fazlamm varr
senı uzun zamndır goremıyorduk nasılsın canım bebek nasıl

kasıkla verılır en son seçenek canım ama tabı zor olur bızımkı bıberonu tutuyor sımdı bende gogsumu bırakırmı dıye korkuyorum 45 günlük olduk bizde

Cn neden azaliyormus ki?
Ne zmn azalmaya basladi

Sen dra gittin mi seker icin?
Ne dedi kuzum?

Kokuyor cnm kakasi da kusmugu da k

Kizlar emzirdikten sonra direk sut kusarsa ne anlama gelir?

Kesik kesik peynirimsi kusarsa anlami ne?

Ya da farki var mi?
Yani fazlasini mi kusuyor yoksa ac mi kalmis oluyor kusunca?.

Sen erkenden alıştırmıssin.
Ben bugün aldım ve hiç umudum yok emmeyecek gibi.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

canım benımkı emmıyordu hastanede ıkıgun uğraştık sut te gelmedı emmeyince gogusuclarımda cıkmamıstı emzıgı verınce sus tu onu emmeye başladı bızde emzıgı verıyorduk onu cekıp gogsuöu tutturuyorduk oyle oyle gogsumu tuttu ammeye başladı bıberonda kullanıyorum bazen sağıyorum gecelerı verıyoruz onuda genelde

Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Kabiz değilse endişe etme, düzelir zamanla. Kusma sorununun hallolmasina çok sevindim.
Kızlar bizim de ayın 10 una aşılarımız var aşıya giderken ne yapmalıyız banyo vs yapsa daha mı rahat olur ya da emzirme ne zaman olmalı sonrasında ateşi kac derece olursa calpol vermeliyim???? Ya da aklıma gelmeyen bilmem gereken bir sey var mı acaba??Şimdiden strese girdim yardımcı olabilir misiniz???

bizde çok kusuyoruz. hemen kusarsa içtiği süt, çökelekli ise sindirilmiş süt... üşütünce daha çok kusuyor gibime geliyor.. bi çözümü çaresi yok.

ben içtim çaylardan ama çok bi fayda göremedim yada ben anlamdım çok düzenlide içmedim doğrusu...

kızlar göğsü için krem kullanan var mı? bana doktorum önermişti verdi bi tane ama sürekli emiyor nasıl duracak krem diye sürmüyorum... bembeyaz oluyor çok feci acıyor... emzik versem faydası var zararı var karar veremiyorum... kullananlar varsa nasıl yapıyor

Canım banyo yaptirman gerekiyor.
Çünkü aşıdan sonra 3 gün banyo yaptiramiyorsun.
Ateşi 37.5 dan sonra verilecek demişti hemşire bana.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Ben 1 gün önce banyo yaptırmıştim, esmerin dediği gibi 3 gün kola su degmeyecegi için. Çok endişe etme, ateşi fazla yükselmeye de bilir. Iğne esnasında ağladı benimki, 2 dk sonra sustu. Ne ateş ne huysuzluk. Senin kuzun da rahat geçirir inşallah. Ben ilaç vermek için 38.5 beklenmeli diye biliyorum ama doktoruna danis gülüm.

Canım lansinoh kullanabilirsin, yıkamana da gerek yok. Iki emzirme arasında da göğüs kalkanı kullanırsan, hiçbir yere temas etmez kisa sürede iyileşir inşallah.

Canım banyo yaptirman gerekiyor.
Çünkü aşıdan sonra 3 gün banyo yaptiramiyorsun.
Ateşi 37.5 dan sonra verilecek demişti hemşire bana.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Kızlar cevap icin cok teşekkür ederim her donem ayrı bir kaygısı var ama sevgisi de bambaskaaaaa Allah tum bebeklere saglık huzur versin

KiZlar bugun 47.gunum ve hala kanama geliyor.bu ne kanamasi oluyor simdi .40.gunden. Sonra ozur mu oluyor.adet mi oldum hemen acaba diyorum.kafam karisti.

Canım gaz sancısı olsa susmaz.. Bizim ki 5 sn emip, memeyi bırakıp ağlıyordu ..
Acliktan o zaman. Zaten her gelen o huysuzluklarda gazi var bunun diuo. Anlatamiyorum acliktan oldugunu, en son mama alinca susuyo kuzum, oluyo melek. Kiyamam yaa annesi yetemiyo kuzusuna
Canim hisgeldinnn. Ozlettin kendini :) hayirli olsun ise baslamissin, cok zor ama alisirsin. Mecbur aliscaz, el mahkum.
O zaman evde de müzik aç sen,bak ne güzel keşfetmişsin yüksek seste uyuduğunu

Allah yardımcın olsun canım,erken başlamışsın,çok zor napıcaz bilmem,bari bildiğin biri bakıyo
Evde de cittan uyanir cocuk. Yuksek ses ve acik hava ikilisi mi etkili oldu ki? Balkona muzik sistemi kurup mahalleye konser mi versek hergun
Kizlar bugün bir yerde bebeg emxirdikten sonra pompayla sagmanin sutu arttirmada etkisi olabileceği yazıyordu .deneyen var mi
Birde malt içeceği kullanan var mi acep
Can ben emzirdikten sonra once gece kizim uyurken sagiyorum firsat buldukca. Ama cok farketmedi. İlk dogdugu haftalarda baslamak lazimdi daha verimli sonuc icin. Ama denemeye deger. Malt iceceginin de kedinlikle faydasini gordum. Ama maltana gaz yapti, hanerin olsun.
Kızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz?
Nuk aldım igrenerek atıyor ağzından.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Cnim avent aldim ben de. En uzun onu emiyor ama onu da cok emmiyor

Kızlar cevap icin cok teşekkür ederim her donem ayrı bir kaygısı var ama sevgisi de bambaskaaaaa Allah tum bebeklere saglık huzur versin

Amin canım :)
Bu sevginin tarifi yok. Gözlerimin içine bakınca kızım sevinçten Çıldıracak gibi oluyorum :))
Şimdi dünya bir yana, Kızım bir yana.
Aşk neymiş nasıl birşeymis bu içimi ısıtan, beni benden alan küçük mucizeme bakınca iliklerime kadar yaşıyorum.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Cidden evladıyla yeniden doğuyor insan.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Anladım canım.
Avent modeli aklında mı?
Nuk trendline aldım ağzına değdiği an iğreniyor.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Kızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz?
Nuk aldım igrenerek atıyor ağzından.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Avent, bebedor, Wee baby,bir tane de işimiz cisimsiz var..belediyenin hediyesi

Cn neden azaliyormus ki?
Ne zmn azalmaya basladi

Sen dra gittin mi seker icin?
Ne dedi kuzum?
Neden azaldığını bilmiyorum cnm.. Snowyiciğim biliyor olabilir

Cnm doktorumuz 37,5 U ateş olarak kabul ediyoruz demişti.. Bizim Perşembe günü aşımız..

Öyle yetemiyorum falan deme tatlım.çok iyi bir anmesin ve yetiyorsun kuzuna.. Tüm kuzular çok şanslı .. Annelerin hepsi çırpınıyor kuzuları için...

Kızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz? Nuk aldım igrenerek atıyor ağzından. Ben ona resmen aşığım...♥ İdil Deniz'im ♥
Avent,Nuk,önce Nuk'u sevdi ama ilk denemede değil.azıcık da sütümü damlattım emziğe.şimdilerde aventi alıyo,Nuk istemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…