Annem bana göndermiş bu resmi, bende sizinle paylaşmak istedim :)
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Cnm benim maasim izindeyken de her ay yatti sizin neden yatmadi ki sonradan aliyorsunuz ve 2/3u yatacak sadece?
Cnm resmi goremiyorum, merak ettim :)
Aynennn :) sabaha karsi kaciyorum kuzumun yanina. Uyumaya koyun koyuna devam ediyoruzAlıntı yaptırmadı site
Selamlar, keyifli pazarlar. Rüyamda güya oğlan büyümüş. Avmdeyiz. Kayboluyor. Ara tara yok. Nasil bir üzüntü ve korku anlatamam. Rabbim çocuğunu kaybeden ailelere yardım etsin...
Okkesa benimkinde de oluyor. Simca nin dediği gibi temas olayına dikkat et. Inşallah düzelir. Alerjik olsa bile ilacsiz geçtiğine şahit oldum. Kötü göründüğünü biliyorum ama geçecek inşallah, üzülme lütfen.
Mavis türkce kaynaklara göre herşey gaz yapıyor. Yabancı sitelerin çoğunluğuna göre olay yediğimiz içtiğimiz değil. Bebeğin sindirim sistemi tam gelismediginden sindirim&boşaltim sorunu yaşamasi normal. Yediğimiz urunlerin etkin maddeleri ve aromaları süte geçer. Ama alanım olmadığından hangi ürünün ne kadar etkili olduğunu bilemiyorum. Yediklerimin negatif etkileri VARSA ona karşı kimyon vs. Tuketerek kendimce nötrluyorum. Ama bebeğimin sindirim sistemi gelisinceye kadar ne yapsam boş onu da gayet iyi biliyorum
Bruja çok güzel yazmissin canım. Benimde yaramazim göğsümde yatıyor suan. Ileri de yalvarsam da gelip böyle yatmayacak, tadını çıkarıyorum
Alismayan alismiyo. Artik dert etmeyi de biraktim. Kuzucuk saglikli olsun da yeter, naapalim. Uyumuyo cocugum gun icibde. Bol bol sut olcak da emcek uyuycak. Olmayinca uyuyamiyo yavrum, onu da vicdan yapiyorum. Amaaaann, baskasina olsaydi cok kolay akil verirdim.ben de şimdilik kilomu çok dert etmiyorum zamanla gidecek bence. ben de mamayı çok ağlayınca veriyorum benim tek derdim biberona alışıp memeyi emmek estememesiydi. beni de güzel emiyor kuzum...
Biz de dun avm deydik. Ayni seyi yasadik. Hem uyumadi, hem de uykusu var diye ortaligi ayaga kaldirfi. Biz bebek magazsindaydik allahtan da emzirdim sakinlesip uyudu. Aksamina da dugune gittik. O dim tis dim tis gurultude nasil misil misil uyudu anlatamam. Bu bebisleri anlamak zor :)Evetttt bir kez daha oglusumla disari cikmamam gerektigini hatirlamis oldum.cumartesi mevludumuz var iki aylik olduk bu yaramaz yüzünden yeni yapicaz .bugün oglusuma kiyafet bakayim dedim ama nerde gözünden uyku akiyor uyumaz pusetinde avmyi inletti basa cikamadik valla geri döndük .bir daha mi disari cikmak benim neyime disari cikmak falan oturayim evimde .
Benim esim elinden geldiğince yardimci olmaya calisiyor agladigimda hem oğlumu hem beni susturuyor onunda basina gelen eeee baba olmak kolay degil
Evet sab simlexbizde de ise yaramadi. AMa ilaci duzenli kullanmak lazimmis. Gazi olunca degil. O da isime gelmedi. Valla hic o kadar aglatmadim. En fazla 10 dk. O da yuksek perdeye gecmemis hali ciyaklamada. Cok bsgrindiginda acliktan sanip veriyorum mamayi, susuyo. Gaz sancisi olsa mamaya ramen aglamaz mi?Çok Sağol cnm benim..
Sağol tatlım ..
Kuzum senin bebiş azıcık iri doğmamışmıydı.. Biz 3/6 ay kıyafeti giyiyoruz..bana da küçük geliyo bizim kuzu ama doktoru gayet iyi dedi
Maşallah size de..
Canım benim doktorum hiç öyle birşeyden bahsetmedi..
Âmin canım inşallah...
Canım çok Sağol.. Evet gaz ağlaması olabilir.. Doktorumuz barsaklarımızı dinledi gazı var biraz dedi.. Bakalım ağlamalar devam ederse tekrar gideceğiz ilaç verecekmiş.. Sap simplex in işe yaramadığını söyledim... Gerçi genel kanı gaz ilaçlarının işe yaramadığını yönünde.. Senini kuzu akşamları mı ağlıyor sadece cnm.. Bizim vakit saat yok.. Herzaman ağlamıyor.. Bazen sabah bazen akşam.. Bazen hiç ağlamıyor.. Ve en uzunu 15-20 dk o. Kadar uzunu da 1 kere oldu..
Kokuna alışmıştır tatlım
Canım bakalım kan verdik 10 güne belli olacak .. Tip 1 kesin mi ..yani ömür boyu insülin kullanacağım..
Yalnız dün nette gezinirken kortizon ilaçlarının şekeri çok yükselttiğini okumuştum. Ölçümlerimi kontrol ettik eşimle..ilaca başladıktan sonra şekerim yükselmiş sürekli... Ben de romatoid artrit var.. 20 Nisan'da kortizon kullanmaya başladım günde 5 mg.. Doğumdan sonra insülinsiz şekerim düzenliydi.. Takip ilaca başlayana kadar.. Yrn doktoruma durumu bildiriden.. Belki de tip 1 değilim ..kullandığım İlaç yüzünden şekerim tavan yaptı :44:
Sancıları devam ederse gidicrs ilaç verecekmiş canım... Takipteyiz şuan
Hayır olsun rüyan canım... Gaz konusunda da doktorlarımızdan birisi aynını söyledi..şunu ye bunu yeme demeyeceğim. Ye iç onlar gaz yapmaz demişti..
Çooook beğendim
Aynennn :) sabaha karsi kaciyorum kuzumun yanina. Uyumaya koyun koyuna devam ediyoruz
Alismayan alismiyo. Artik dert etmeyi de biraktim. Kuzucuk saglikli olsun da yeter, naapalim. Uyumuyo cocugum gun icibde. Bol bol sut olcak da emcek uyuycak. Olmayinca uyuyamiyo yavrum, onu da vicdan yapiyorum. Amaaaann, baskasina olsaydi cok kolay akil verirdim.
Biz de dun avm deydik. Ayni seyi yasadik. Hem uyumadi, hem de uykusu var diye ortaligi ayaga kaldirfi. Biz bebek magazsindaydik allahtan da emzirdim sakinlesip uyudu. Aksamina da dugune gittik. O dim tis dim tis gurultude nasil misil misil uyudu anlatamam. Bu bebisleri anlamak zor :)
Evet sab simlexbizde de ise yaramadi. AMa ilaci duzenli kullanmak lazimmis. Gazi olunca degil. O da isime gelmedi. Valla hic o kadar aglatmadim. En fazla 10 dk. O da yuksek perdeye gecmemis hali ciyaklamada. Cok bsgrindiginda acliktan sanip veriyorum mamayi, susuyo. Gaz sancisi olsa mamaya ramen aglamaz mi?
Evet canim 4.150 gr. Dogmustu.ayda 2ser kilo aliyo.normalde en fazla 1 kilo almalari lazimmis.saglik ocagi doktoru cok kilolu cocuk dkktoruna gotur diyo.Napim el kadar bebeye diyet mi yaptirim :)
Alıntı yapamadim yine.
Priori inşallah güzel haber alırsın canım. Diyabet zor bir rahatsızlık. Ama ümit ediyorum ki gestasyoneldir ve normale döner. Ailende diyabet hastası var miydi?
Esmer, resmi göremiyorum ama priori beğenmiş. O zaman güzeldir, ben de beğeniyorumx1000000000
Derin güzel bir uyku uyuyordum ki, idil uyanana kadar.
Saat 3 ten bu saate kadar uykum açılsın diye yapmadığım şey kalmadı.
Gözler kapalı bir şekilde idil'i gezdirdim durdum.
Tam uykum kaçtı benim kız uyudu .
Kendimi nutellaya vurdum
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Ben bazen müzik dinleyerek uyutuyorumAynennn :) sabaha karsi kaciyorum kuzumun yanina. Uyumaya koyun koyuna devam ediyoruz
Alismayan alismiyo. Artik dert etmeyi de biraktim. Kuzucuk saglikli olsun da yeter, naapalim. Uyumuyo cocugum gun icibde. Bol bol sut olcak da emcek uyuycak. Olmayinca uyuyamiyo yavrum, onu da vicdan yapiyorum. Amaaaann, baskasina olsaydi cok kolay akil verirdim.
Biz de dun avm deydik. Ayni seyi yasadik. Hem uyumadi, hem de uykusu var diye ortaligi ayaga kaldirfi. Biz bebek magazsindaydik allahtan da emzirdim sakinlesip uyudu. Aksamina da dugune gittik. O dim tis dim tis gurultude nasil misil misil uyudu anlatamam. Bu bebisleri anlamak zor :)
Evet sab simlexbizde de ise yaramadi. AMa ilaci duzenli kullanmak lazimmis. Gazi olunca degil. O da isime gelmedi. Valla hic o kadar aglatmadim. En fazla 10 dk. O da yuksek perdeye gecmemis hali ciyaklamada. Cok bsgrindiginda acliktan sanip veriyorum mamayi, susuyo. Gaz sancisi olsa mamaya ramen aglamaz mi?
Gunaydin canlar :)
Bebeginiz gunde kac saat uyuyor?
Bunun kac saatingunduz kac saati gece?
Benim oglum uyumamaya yeminli gibi
O zaman evde de müzik aç sen,bak ne güzel keşfetmişsin yüksek seste uyuduğunuAynennn :) sabaha karsi kaciyorum kuzumun yanina. Uyumaya koyun koyuna devam ediyoruz
kızlarrrrrrr
selamlar hepinize...
ben bugün işe başladım.benim kız 50 günlük oldu....
zar zor iknalarla kaynanama bıraktım... aklım evde kaldı. ilk ayrılışım kızımla....
bırakırken ağlayacaktım neredeyse...
sizler nasılsınız....bebekler iyidir inşallah...
kızlarrrrrrr
selamlar hepinize...
zar zor iknalarla kaynanama bıraktım... aklım evde kaldı. ilk ayrılışım kızımla....
teşekkür ederim çok sağol...bildiğim biri bakıyor ama bakmaya da pek niyetli değil...hayırlısı bakalımallah yardımcın olsun canım,erken başlamışsın,çok zor napıcaz bilmem,bari bildiğin biri bakıyo
hoşbulduk canım benimselam canım, hoş geldin. Masallah ikinize de.
Ise basladın demek, allah kolaylık versin. Biz yuvarlanıp gidiyoruz. Sen yoktun uzun zaman sen anlat:)
Canım mama vermiyorsan emzirme aralığını açtırır çocuk doktoru.. Biz bi ara günde 70 gr alıyorduk .. Normali 30-40 gr imiş.. 1,5-2 saate bir veriyordum.. Doktorumuz 3 saat yap onu dedi.. Gece de 4 saate bir emiyoruz... Günlük 40 gr a düştü kilo alımımız..
Senin süt fazla kaliteli sanırımdiş çıkarırken ve ek gıdaya geçerken o kilolar gidiyormuş, iştahsızlıktan dolayı..
Canım bakalım hayırlısı.. Diyabet hemşiresiyle görüşeceğim bugün doktora iletsin bakalım.. Dönüş nasıl olacak merak ediyorum.. Evet zor bir hastalık.. Gerçi ben düzenli ve disiplinliyim.. Çok rahat götürebiliyorum diyetime de uyuyorum ama tatlı müptelasıyım nasıl olacak bilmiyorum.. Umarım bu kadar yüksek şeker ölçümlerinin sebebi kortizondur..
Resimde yazan. .... "Anne " yazılmış en güzel şiirdir..
Benim yerime de yeeeeeeee
Ben de senin yerine uyurum
Ben bazen müzik dinleyerek uyutuyorum
Canım bizimkinde pek belli olmuyor... 2 gündür 20 saatten fazla uyuyor.. Altını değiştirirken ve emZirirken açmıyor gözünü.. Ama bugün nolur bilmiyorum.. Uzun uyuduğu günlerden sonra 6 saat gözünü kırpmasını oluyor
Ama normalde 18 saat kadar uyur..
teşekkür ederim çok sağol...bildiğim biri bakıyor ama bakmaya da pek niyetli değil...hayırlısı bakalım
hoşbulduk canım benim
sizlerede maşşalllah
anlatacak bir şey var, o da
gaz gaz gaz...bizim kız piknik tüpü gibi...
Resim bu canim :)
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Gunaydin canlar :)
Bebeginiz gunde kac saat uyuyor?
Bunun kac saatingunduz kac saati gece?
Benim oglum uyumamaya yeminli gibi
kızlarrrrrrr
selamlar hepinize...