ay inşallah geçer 1 aya kadar da ... kv gözü korktu ...etini koparmışlar gibi aralıksız bağırıyor...
Hepsi öyle gülüm. Gececek 1 aya insallah merak etme. Saglığı sıhhati yerinde olsun da prensesin
hoş bulduk canımHosgeldin cnm ozlettin kendini
Tanidik biri bakiyor en azindan cnm oyle teselli et kendini
Kizlar yeni bir günden merhaba
Benim oğlan dun gece azdi yine napicam bilmiyorum
Sutum azaldi galiba öyle hissediyorum yaklaşık iki saatte bir emzirmeye calisiyorum öncesinde ağlarda oyalamaya calisiyorum sik beslenmeden gaz olmasin diye.dun gece çok agladi meme verdim uyuyajaliyo iki dk sonra sicrayarak uyaniyo emip duruyo ama sut geliyo mu anlamiyorum emerken sesi cikmiyor .doymuyor diye mama yapti Esim. deneyelim dedik ama içim el vermiyor dur bi emzireyim arkasındanverelim dedim uyudu mememde hhem de 2.5 saat uyanmadi hadi bu sefer AC mi uyudu acaba dedim AC olsa uyur mu ya.... Kg alimimiz iyi gecen ay 1300 aldik bu ayda 1 kg alica gibi hergun bir iki sefer altin sarkisi kakamiz var her bezimi cisli .napicami sasirdim .içim içimi yiyiyor bakalim bugün bir ogün mama verip sutumu sagicam offfffff ne sormuş anne olmak .
Çok yaşa piknikteşekkür ederim çok sağol...bildiğim biri bakıyor ama bakmaya da pek niyetli değil...hayırlısı bakalım
hoşbulduk canım benim
sizlerede maşşalllah
anlatacak bir şey var, o da
gaz gaz gaz...bizim kız piknik tüpü gibi...
Slm kizlar
16 haziranda işe basliyorum ve oğlum biberon emmiyo.tavsiyesi olan varmi? Ac kalacak yavrucum diye aklim cikiyo.eskiden emiyodu chicho biberonu var ama yaklasik 1 aydir hic biberon vermedim ve suan almiyo.cok uzuluyorum.nasil beslenecek.onerilenizi bekliyorum.
ay inşallah geçer 1 aya kadar da ... kv gözü korktu ...etini koparmışlar gibi aralıksız bağırıyor...
hoş bulduk canım
tanıdık biri evet ama bebeğimi bırakınca yabancılaştı birden nedense...
Canım avent in biberonu var onu dene istersen.. Göğüs ucuna benziyor ucu..
selam güzel anneler herkes iyidir inşallah
yarın aşımız ve kontrolümüz var.
aşıdan sonra ateş çıkabilirmiş korkuyorum inşallah bişey olmaz.
bizim kaka sorunumuz var.4-5 gün yapmıyo. doktora götürdük tüm batın ultrasonu çekildi hiçbişey yok çok şükür. doktor demek ki seyrek kaka yapacak dedi. arada fitille yaptırıyorum z.yağ sürüyorum bazen kendi yapıyor ama yavrum ıkınıp duruyor. ne olcak bilmiyorum kilo alımı normal bi sorun yok ama tembel kızım yapmıyor. oluk oluk kusuyordu onun içinde motillium diye bi şurup verdi iyi geldi ama artık kullanmıyorum el kadar çocuk hep ilaç içer mi. bakalım tam olarak ne zaman düzene gircez herkes bişey diyor. kimi 3 ay kimi 6 ay yaşayıp görcez
O aklimda cani.annem pazara gitti gelsin inip alicam.evde 4 cesit biberon var hic birini emmiyo eskiden emiyodu.emzik olayindada bole oldu 6 cesit emzik aldim avent emdi sadece.biberon emmeyen bebekte ilk kez gordum.dogdugunda 3 gun sutum gelmedi biberonla mama yedi memeyi emzirene kadar canim cikti.bi ara mama yiyodu o zaman hem meme emiyidu hem mama yiyodu.sonra mamayi kesince unutmus biberonu.emmezse kasikla nasil beslenecekki.off off
bizim kaka sorunumuz var.4-5 gün yapmıyo. doktora götürdük tüm batın ultrasonu çekildi hiçbişey yok çok şükür. doktor demek ki seyrek kaka yapacak dedi. arada fitille yaptırıyorum z.yağ sürüyorum bazen kendi yapıyor ama yavrum ıkınıp duruyor. ne olcak bilmiyorum kilo alımı normal bi sorun yok ama tembel kızım yapmıyor. oluk oluk kusuyordu onun içinde motillium diye bi şurup verdi iyi geldi ama artık kullanmıyorum el kadar çocuk hep ilaç içer mi. bakalım tam olarak ne zaman düzene gircez herkes bişey diyor. kimi 3 ay kimi 6 ay yaşayıp görcez
O aklimda cani.annem pazara gitti gelsin inip alicam.evde 4 cesit biberon var hic birini emmiyo eskiden emiyodu.emzik olayindada bole oldu 6 cesit emzik aldim avent emdi sadece.biberon emmeyen bebekte ilk kez gordum.dogdugunda 3 gun sutum gelmedi biberonla mama yedi memeyi emzirene kadar canim cikti.bi ara mama yiyodu o zaman hem meme emiyidu hem mama yiyodu.sonra mamayi kesince unutmus biberonu.emmezse kasikla nasil beslenecekki.off off
kızlar selam yokuz bayadır
kayınvaldem geldi biraz karısık durumlar sizler iyisiniz umarım
birsey sormak ıstıyorum bebegınızın kusmugu ekşi kokuyormu benımkı az once baya kustu yenı emmıstı 5 dk demedı kucagımdayken daha kustu ama ekşi bı kokusu var acaba hastamı oldu yoksa normalmi
Kokuyor canım
ay oh ya valla sagol hızlı cevap ıcın allah razı olsun ıcım ıcımı yedı 2 gun dısarıdaydık cokta kolladım ama üşüttümü acaba dedım
atesı yok kakasında da sorun yok ama bellı olmaz dıye kendımı yedım durdum beyazdı zaten rengıde garıp degıldı bazen sarı gıbı oluyor anne sutu gibi ınsallah bısey cıkmaz cok sagol yıne
canım ben z.yağı kar etmediğinde doktoru aradım doktor söyledi doğal gliserin ama yinede çok nadir kullanıyorumcanım benim de şubat doğumlu bir oğluşum var. bizimkide 1 ay filan 3-4 günde kaka yapıyordu ama sonra düzeldi. ben zeytin yağı sürüyordum ama fitil denemedim. o kadar küçük çocuğa kıyamadım ama aklımdanda geçmedi değil hani.
sağol canım yok kabız değil yaptığı zaman kakası normalInşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Kabiz değilse endişe etme, düzelir zamanla. Kusma sorununun hallolmasina çok sevindim.
aklına ne zaman gelirse o zaman yapıyor benim kuzudaCanım bende avent in başka bi biberonu var..normal üçlü onu almıyor mesela.. Geçenlerde mama vereyim dedim normal biberondan almadı.. Alamadı... Göğüs üçlü olanı aldı.. Dene bakalım..
Canım normal o.. Biz de oluk oluk kaka yapardıkgünde veya 2 güne bir yapıyor kuzum...
bizimkine öyle bişeye gerek kalmadı. dr'a sordum ama gerek yok. dedi. geçmesse veririz demişti allaha şükür geçti.canım ben z.yağı kar etmediğinde doktoru aradım doktor söyledi doğal gliserin ama yinede çok nadir sağol canım yok kabız değil yaptığı zaman kakası normal
aklına ne zaman gelirse o zaman yapıyor benim kuzuda
ben avent kullanıyorum dogdugu gun aldıKızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz?
Nuk aldım igrenerek atıyor ağzından.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥