2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hepsi öyle gülüm. Gececek 1 aya insallah merak etme. Saglığı sıhhati yerinde olsun da prensesin
ay inşallah geçer 1 aya kadar da ... kv gözü korktu ...etini koparmışlar gibi aralıksız bağırıyor...

Hosgeldin cnm ozlettin kendini
Tanidik biri bakiyor en azindan cnm oyle teselli et kendini
hoş bulduk canım
tanıdık biri evet ama bebeğimi bırakınca yabancılaştı birden nedense...

Canım maşallah kilo alımı iyi... Bezi de doluyor diyorsun... Açlıktan değildir o.. Gazı vardır belki...

Çok yaşa piknik piknik tüpü

Allah kolaylık versin canım benim..

Slm kizlar

16 haziranda işe basliyorum ve oğlum biberon emmiyo.tavsiyesi olan varmi? Ac kalacak yavrucum diye aklim cikiyo.eskiden emiyodu chicho biberonu var ama yaklasik 1 aydir hic biberon vermedim ve suan almiyo.cok uzuluyorum.nasil beslenecek.onerilenizi bekliyorum.

Canım avent in biberonu var onu dene istersen.. Göğüs ucuna benziyor ucu..

Kiyamam, ağrısi sizisi mi var acaba...

Inşallah hem bebeğin düzelir hem de bakımı konusunda sorun çıkmaz da senin de kafan rahat eder canım.

Canım avent in biberonu var onu dene istersen.. Göğüs ucuna benziyor ucu..

O aklimda cani.annem pazara gitti gelsin inip alicam.evde 4 cesit biberon var hic birini emmiyo eskiden emiyodu.emzik olayindada bole oldu 6 cesit emzik aldim avent emdi sadece.biberon emmeyen bebekte ilk kez gordum.dogdugunda 3 gun sutum gelmedi biberonla mama yedi memeyi emzirene kadar canim cikti.bi ara mama yiyodu o zaman hem meme emiyidu hem mama yiyodu.sonra mamayi kesince unutmus biberonu.emmezse kasikla nasil beslenecekki.off off

selam güzel anneler herkes iyidir inşallah
yarın aşımız ve kontrolümüz var.
aşıdan sonra ateş çıkabilirmiş korkuyorum inşallah bişey olmaz.
bizim kaka sorunumuz var.4-5 gün yapmıyo. doktora götürdük tüm batın ultrasonu çekildi hiçbişey yok çok şükür. doktor demek ki seyrek kaka yapacak dedi. arada fitille yaptırıyorum z.yağ sürüyorum bazen kendi yapıyor ama yavrum ıkınıp duruyor. ne olcak bilmiyorum kilo alımı normal bi sorun yok ama tembel kızım yapmıyor. oluk oluk kusuyordu onun içinde motillium diye bi şurup verdi iyi geldi ama artık kullanmıyorum el kadar çocuk hep ilaç içer mi. bakalım tam olarak ne zaman düzene gircez herkes bişey diyor. kimi 3 ay kimi 6 ay yaşayıp görcez

canım benim de şubat doğumlu bir oğluşum var. bizimkide 1 ay filan 3-4 günde kaka yapıyordu ama sonra düzeldi. ben zeytin yağı sürüyordum ama fitil denemedim. o kadar küçük çocuğa kıyamadım ama aklımdanda geçmedi değil hani.

canım hangi marka biberonları denediniz?

Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Kabiz değilse endişe etme, düzelir zamanla. Kusma sorununun hallolmasina çok sevindim.

Canım bende avent in başka bi biberonu var..normal üçlü onu almıyor mesela.. Geçenlerde mama vereyim dedim normal biberondan almadı.. Alamadı... Göğüs üçlü olanı aldı.. Dene bakalım..

Canım normal o.. Biz de oluk oluk kaka yapardık günde veya 2 güne bir yapıyor kuzum...

kızlar selam yokuz bayadır
kayınvaldem geldi biraz karısık durumlar sizler iyisiniz umarım
birsey sormak ıstıyorum bebegınızın kusmugu ekşi kokuyormu benımkı az once baya kustu yenı emmıstı 5 dk demedı kucagımdayken daha kustu ama ekşi bı kokusu var acaba hastamı oldu yoksa normalmi

Kokuyor canım

ay oh ya valla sagol hızlı cevap ıcın allah razı olsun ıcım ıcımı yedı 2 gun dısarıdaydık cokta kolladım ama üşüttümü acaba dedım
atesı yok kakasında da sorun yok ama bellı olmaz dıye kendımı yedım durdum beyazdı zaten rengıde garıp degıldı bazen sarı gıbı oluyor anne sutu gibi ınsallah bısey cıkmaz cok sagol yıne

Datlım sıkıntı yapma işim vardı çok yazamadım.. Kokuyor canım... Beyaz da oluyor sarımsı sa.. Yeter ki her emdiğinde çok kusmasın.. Azıcık kusar fazlasını.. Ama tamamını çıkarmasın ona dikkat et ..

Hatta popodan çıkan gaz da kaka da azıcık kokuyor, doktora sordum olur dedi...

canım ben z.yağı kar etmediğinde doktoru aradım doktor söyledi doğal gliserin ama yinede çok nadir kullanıyorum

Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Kabiz değilse endişe etme, düzelir zamanla. Kusma sorununun hallolmasina çok sevindim.
sağol canım yok kabız değil yaptığı zaman kakası normal

aklına ne zaman gelirse o zaman yapıyor benim kuzuda

Kizlar bugün bir yerde bebeg emxirdikten sonra pompayla sagmanin sutu arttirmada etkisi olabileceği yazıyordu .deneyen var mi
Birde malt içeceği kullanan var mi acep

bizimkine öyle bişeye gerek kalmadı. dr'a sordum ama gerek yok. dedi. geçmesse veririz demişti allaha şükür geçti.

Kızlar hangi marka emzik kullanıyorsunuz?
Nuk aldım igrenerek atıyor ağzından.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…