2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cok dogru soyluyorsun cnmbence de aynen

Uzun uzun dedigin kac saat cnm?

Bos yere mi kimyon iciyoruz o zmn cnm??
Onun da bebege degil bize faydasi var o zmn

Cnm benim maasim izindeyken de her ay yatti sizin neden yatmadi ki sonradan aliyorsunuz ve 2/3u yatacak sadece?

Maasallah kuzuma
Gaz icinbirsey onerdi mi?

Kızlar Günaydın.
İdil bütün gece benimle uyudu :)
Beşiğini sevmiyor ne yaptıysam uyumadı orada bende koynuma aldım deliksiz uyudu esmerim.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Galiba çoğumuzda var o durum. Emdikten sonra birakip kafasını dayiyor bizim bebiste...
Hem seviyorum oyle uyumasini hemde sonra alisir iyice aliskanlik yapar diyorum:44:

Kızlar Günaydın.
İdil bütün gece benimle uyudu :)
Beşiğini sevmiyor ne yaptıysam uyumadı orada bende koynuma aldım deliksiz uyudu esmerim.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Kuzular ilk 3 ay tepemizde uyumak isterse birakin uyusunlar. Bosverin alistirmissin oyle yapmissin boylee etmissin diyenleri. Siz de demeyin alisir mi diye. 4. Aydan sonra aliskanlik kazanmaya basliyor bebisler. İlk 3 ay kayip trimester. Bebekler dunyaya geldiklerinin farkinda degiller ve haala bizi kendilerinin parcasi saniyolar. O yuzden bosverin herseyi, kuzularinizla bu anlarin tadini cikarin. Bidaha geri gelmeyecek. Dunya kocaman, yavrularimiz minicik. Korkuyolar. Bebisleriniz ihtiyaclari oldugunda yaninizda oldugunu bilsin sumdiden.

Alıntı yaptırmadı site

Selamlar, keyifli pazarlar. Rüyamda güya oğlan büyümüş. Avmdeyiz. Kayboluyor. Ara tara yok. Nasil bir üzüntü ve korku anlatamam. Rabbim çocuğunu kaybeden ailelere yardım etsin...

Okkesa benimkinde de oluyor. Simca nin dediği gibi temas olayına dikkat et. Inşallah düzelir. Alerjik olsa bile ilacsiz geçtiğine şahit oldum. Kötü göründüğünü biliyorum ama geçecek inşallah, üzülme lütfen.

Mavis türkce kaynaklara göre herşey gaz yapıyor. Yabancı sitelerin çoğunluğuna göre olay yediğimiz içtiğimiz değil. Bebeğin sindirim sistemi tam gelismediginden sindirim&boşaltim sorunu yaşamasi normal. Yediğimiz urunlerin etkin maddeleri ve aromaları süte geçer. Ama alanım olmadığından hangi ürünün ne kadar etkili olduğunu bilemiyorum. Yediklerimin negatif etkileri VARSA ona karşı kimyon vs. Tuketerek kendimce nötrluyorum. Ama bebeğimin sindirim sistemi gelisinceye kadar ne yapsam boş onu da gayet iyi biliyorum

Bruja çok güzel yazmissin canım. Benimde yaramazim göğsümde yatıyor suan. Ileri de yalvarsam da gelip böyle yatmayacak, tadını çıkarıyorum

Nasil olayim canım yaa devamli Hirayla uğraşıyorum..perte çıkartıyo resmen beni kızım..
ooooo nasil yapacaksın kuzum idille zor olmayacakmi taşınma isi?
ya bu zamanda bizlr anlayisli karsimizdakilet inanilmaz derecede anlayissizlar..
bende kv ile sorunlar yaşıyorum..
annenlerin sana yakına taşınma gibi bi durumları yok mu kuzucum?

Aynı canım.
Tek herşey sarpa sarıyor.
Eşim hiç destek olmuyor eve gelip kızı sevip alıyor eline telefonu geçiyor kenara.
Annem ve kız kardeşlerimin işi çevresi bu tarafta sırf kendim için düzenlerini bozamam ki.
Anlatamadıgim bir çok şey var yani.
Gerekirse bu saatten sonra sadece kızımı ve kendimi düşünecegim.

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

ben de şimdilik kilomu çok dert etmiyorum zamanla gidecek bence. ben de mamayı çok ağlayınca veriyorum benim tek derdim biberona alışıp memeyi emmek estememesiydi. beni de güzel emiyor kuzum...

Annem bana göndermiş bu resmi, bende sizinle paylaşmak istedim :)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Evetttt bir kez daha oglusumla disari cikmamam gerektigini hatirlamis oldum.cumartesi mevludumuz var iki aylik olduk bu yaramaz yüzünden yeni yapicaz .bugün oglusuma kiyafet bakayim dedim ama nerde gözünden uyku akiyor uyumaz pusetinde avmyi inletti basa cikamadik valla geri döndük .bir daha mi disari cikmak benim neyime disari cikmak falan oturayim evimde .

Benim esim elinden geldiğince yardimci olmaya calisiyor agladigimda hem oğlumu hem beni susturuyor onunda basina gelen eeee baba olmak kolay degil

Hayırlısi olsun canım...

Maşallah tosununa. Inşallah gaz sıkıntısı da geçer paşanın, rahatlar tez zamanda.

Çok Sağol cnm benim..

Masallahhh canim bebegine..... ins fıtığı iyi olur bir an once...

Sağol tatlım ..

Canim dun bizimde 2.ay asilarimiz vardi.Benimki fazla iri sanirim.Boyu 61 cm. 8 kilo. Seninkinin kilosunu gorunce benimki gozumde bi anda buyudu.Suan 9 ay kiyafetleri giydiriyorum :)

Kuzum senin bebiş azıcık iri doğmamışmıydı.. Biz 3/6 ay kıyafeti giyiyoruz.. bana da küçük geliyo bizim kuzu ama doktoru gayet iyi dedi

Maşallah size de..

Canım benim doktorum hiç öyle birşeyden bahsetmedi..

oy kuzu ya,inşallah fıtığı da,gazı da geçer

Âmin canım inşallah...

Canım çok Sağol.. Evet gaz ağlaması olabilir.. Doktorumuz barsaklarımızı dinledi gazı var biraz dedi.. Bakalım ağlamalar devam ederse tekrar gideceğiz ilaç verecekmiş.. Sap simplex in işe yaramadığını söyledim... Gerçi genel kanı gaz ilaçlarının işe yaramadığını yönünde.. Senini kuzu akşamları mı ağlıyor sadece cnm.. Bizim vakit saat yok.. Herzaman ağlamıyor.. Bazen sabah bazen akşam.. Bazen hiç ağlamıyor.. Ve en uzunu 15-20 dk o. Kadar uzunu da 1 kere oldu..

Kokuna alışmıştır tatlım

Gecmis olsn cnm
Ne demek yani?

Canım bakalım kan verdik 10 güne belli olacak .. Tip 1 kesin mi ..yani ömür boyu insülin kullanacağım..

Yalnız dün nette gezinirken kortizon ilaçlarının şekeri çok yükselttiğini okumuştum. Ölçümlerimi kontrol ettik eşimle..ilaca başladıktan sonra şekerim yükselmiş sürekli... Ben de romatoid artrit var.. 20 Nisan'da kortizon kullanmaya başladım günde 5 mg.. Doğumdan sonra insülinsiz şekerim düzenliydi.. Takip ilaca başlayana kadar.. Yrn doktoruma durumu bildiriden.. Belki de tip 1 değilim ..kullandığım İlaç yüzünden şekerim tavan yaptı :44:
Maasallah kuzuma
Gaz icinbirsey onerdi mi?

Sancıları devam ederse gidicrs ilaç verecekmiş canım... Takipteyiz şuan

Hayır olsun rüyan canım... Gaz konusunda da doktorlarımızdan birisi aynını söyledi..şunu ye bunu yeme demeyeceğim. Ye iç onlar gaz yapmaz demişti..
Annem bana göndermiş bu resmi, bende sizinle paylaşmak istedim :)

Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥

Çooook beğendim

Oy kuzuma tam yemelik :)
Zaten 4 kusur dogmustu ve uzundu hatirladigim kadariyla

Evet canim 4.150 gr. Dogmustu.ayda 2ser kilo aliyo.normalde en fazla 1 kilo almalari lazimmis.saglik ocagi doktoru cok kilolu cocuk dkktoruna gotur diyo.Napim el kadar bebeye diyet mi yaptirim :)

Evet canim 4.150 gr. Dogmustu.ayda 2ser kilo aliyo.normalde en fazla 1 kilo almalari lazimmis.saglik ocagi doktoru cok kilolu cocuk dkktoruna gotur diyo.Napim el kadar bebeye diyet mi yaptirim :)

Mama veriyor msn cnm?
Veriyorsan azalt dr diyorsa
Anne sutu aliyorsa sadece sorun yoktur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…