2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Tatlos gecmis olsun. Kum sanci yapmiyo sende heralde, ii bari masallah hiraya, nice 40 lar gorun :)

cnm insallah yapar kakasini seninkide kimder ki biri kaka yapinca bu kadar sevinecegimizi , bide pompayla sagarken medelanin gogus ucunu da takiyorum ben ve acisiz agrisiz oluyor yoksa mahvoluyor bide sonra medelanin kremini suruyorum.
Gogus kalkani iyi fikir. Hic aklima gelmedi. Bi de oyle deneyeyim canim sagol :)

Zaten seyran diyo biberon ver diye, ben de ona uymuyorum merde buzluga atcam, sagdigimi da veriyorum gun icinde. İcecegi sutu sagmis oluuorum cunku. Hatta ekstra mama bile veriyorum. Gece 4 saat uyuduk. Uyaninca 15 dk sagdim, tek memeden 50 cc cikti. Digeri ne kadar bilmiyorum cunku onu emdi, kalan 30 cc cikti

cnm insallah yapar kakasini seninkide kimder ki biri kaka yapinca bu kadar sevinecegimizi , bide pompayla sagarken medelanin gogus ucunu da takiyorum ben ve acisiz agrisiz oluyor yoksa mahvoluyor bide sonra medelanin kremini suruyorum.

Bu arada kaka yaptiginda evde bir bayram havasi. Geyirme ve pirtlar da en sevdigimiz sesler :) hakikaten kim derdi ki

Canım şimdiden dikkat etmen gerekiyor ileride obez olmasın diye dok uyarmistir benim kızım 3.60gr doğdu 38 günlükken 4.500 gr di

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dikkat etmeye çalışan bebeğim izin verdikçe arayı açmaya çalışacam fazla kiloda ii değil.

Bakalım kendimce önlem alacam işe yarayacak mı

Aptamil kullanıyorum canım ben.

Bizimki 3 kg doğdu işte birde mama ile beslenince fazla şişiyor galiba anne sütü yok mamada şişiriyor işte

Günaydınnn annelerrr
Bebeklerinize yediğiniz yemeklerden tatlışardan birazcık ağzına çalıyor musunuz dudaklarına sürme şeklinde

Günaydınnn annelerrr
Bebeklerinize yediğiniz yemeklerden tatlışardan birazcık ağzına çalıyor musunuz dudaklarına sürme şeklinde

Henüz vermiyorum canım. Anar mama sisirmiyor. Çocuk emme içgüdüsünu tatmin etmek istiyor. Meme ile biberonun akis hızı farklı. Çocuk aç olduğundan değil emmek için biberona saldırıyor. Doktoruna danışarak belki emzik deneyebilirsin.

Teşekkür ederiz teyzesi amiiin inşallah..
benm babasling im geldi ama kullanmada cok başarılı olamadim canım yaa :26:

Kılavuz var canım içinde. Nerede sıkıntı yaşadın?

Gunaydin anneler.. Uzun zamandir giremiyorum zira babaannemi kaybettim annemlerdeyim 2 haftadir. Bizde hersey yolunda sadece benim bas donmelerim var hatice kucagimdayken dondu ilk dusurecegim diye cok korktum o yuzden anneme geldim. Bugun eve donebilirim bi doktora gorunsem iyi olacak. Aranizda boyle bir sorunu olan var mi acaba?
Birde ayin 25 inde 2 aylik olacagiz verem asisi olacak kuzum.. Yaptiran var mi sanirim ates yapiyormus 😔

👨❤👶

Biliyorum kılavuzu inceledim ama ayarlama konusunda basarili olamadım

Ben doğumda çok kan kaybettim bebeğim iri olduğu için biraz zor bir doğum oldu . hamileliktede dusuktuknim.normalde normal doğumda hemen ayaklaniliyor ben kalkamadim ilkgun.yataktan dogruldugum an bas dönmesi ve kararti ilebayiliordum. İki unite kan aldim.seninde knsizlik olabilir mi.

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun inşallah. Sana da çok gecmis olsun. Yorgunluktan da olabilir, aman dikkat et. Prensesine de maşallah, genç kiz olmuş. Ben de çarşamba götüreceğim hem asi hem kontrol için. 3 asi olacak (rota ile 4 ama o ağızdan). Ne yalan söyleyeyim ayaklarım geri geri gidiyor.

Asi öncesi birşey verme. Asi günü çocuk doktoruna danis. Muhtemelen ilaç önererek, ateşi 38.5 olunca vermeni tavsiye edecektir.

Biliyorum kılavuzu inceledim ama ayarlama konusunda basarili olamadım

Bebeğinin sakin olduğu bir zamanı seç gülüm. Ilk başta yadirgayip kıpır kıpır oluyorlar, alışınca da kıvrılıp kalıyorlar içinde.

Basiniz sag olsun tatlim..benimde basim donuyor ya neden acaba ben pek onemsemdm genelde oturuyorum tuncu kucagma alinca sen git dr a bakalim ne dicek biz asi yaptrdik ama vrem degil 5li karma rota virisu birde adini unuttugum baska asi 11 haziranda verem asimiz ama oldugumz asilardan sonra ates oldu ama uzun surmedi 1 fitille hemencik gecti cok sukur

Problem kuzucumda değil bendeee

Çok geçmiş olsun sana da canım benim.
Nice 40 lara inşallah.
Sabah dişim için gittim ama intihap tamamen kurumamış ilaca devam pazartesi gideceğim.
Ağrı ve şişi indi çok şükür.
İdil aynı çok sancılanıyor, sürekli kusuyor saatlerce gezdiriyorum evin içinde.
Algılamaya iyice başladı.
Emzirirken dahi beni izliyor, seslere çok duyarlı öyle sakinleştiriyorum onu.
Allah başka dert vermesin miniklerimize.
Benim 2 tane dikişim vardı şükür tam iyileşti.
Senin kaç dikiş vardı tatlım?
Hala geçmemesi sıkıntı, gözüktün mü doktora hiç?
İhmal etme sakın, bir krem varmış ağrı kesici bana gerek kalmamıştı ama senin şuan devam ediyorsa dr danış al canım acı çekme.

Cnm nasil veriyorsun biberonsuz,kasikla mi ?senin yontemi deniyim bende

Canım başın sağolsun.
Kendine dikkat et, doktora gitmeyi ihmal etme sakın.
Benim ara ara başım dönüyor çok halsiz düştüğüm zamanlar.
Normal diye düşünüyorum.
Ama sende sürekliyse kesin git tatlım doktora.
Aşı için 10 Haziranda gideceğim bana sadece söylenen o gün bebeği banyo yaptırıp götürmem oldu.
Ateş falan bundan sonra ki aşıların hepsi yapıyormuş bilgin olsun hazırlıklı olmak lazım doktor zaten bebek için ağrı kesici, ateş düşürücü veriyor canım.

Merhaba Kızlar, Benim oğlum da 26sında 2 aylık olacak ve ıkınmaktan malesef göbek deliği dışarı doğru çıktı.Araştırdım göbek fıtığı dediler bir süre sonra kendiliğinden geçiyormuş.Çarşamba randevu aldım doktora götüreceğim.Aranızda var mı bebeği aynı durumda olan.Ağlamıyor ama sadece çko fazla ıkınıyor.Kakasını yaparken, gaz çıkarırken çok fazla ıkınıyor.Ama kabız değil, sulu bir şekilde.Doktora telefonda sordum anne sütü alan bebeklerde oluyor dedi.Eğer çok ağlaması yoksa normal dedi.Gaz ilecı da yazmadı.Ben sabah - akşam rezene içiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum.
Yarımmm lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…