2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bana doktorum sut veriyorsan herşeyi ye kisma demişti. Neticede yemesem de oluyor. Ben az da olsa nefsimin çektiğini yiyorum

yok kuzum bende her gördüğümden bi gıdımda olsa yiyorum sütüm çekmesin die ama işte doya doya yiyemiyorum hiç bişey cnm peki patates ve türk kahvesi gaz yaparmı bi bilgin varmı?

bugün 3.gündü cnm ben yine fitil verdim öyle yaptı kakasını ki katı da değil cıvık yapıyor ama yapamıyor cnm çok ıkınıp sıkılıyoo yapamayınca ağlıoo huzursuz oluyor ben ozaman anlıyorum kakası için ağlıyor fitil veriyorum

hayırlı olsun gül güle büyüt bebeğini.kaderi güzel olsun.benim oğlumda aynı tarih de dünyaya geldi.kırkını nasıl çıkaracaksınız.

cnm kırkını kayınvalidemle yarın yani cumartesi günü çıkarcaz bi suya az bi şeker az bi tuz bide altın konuyo cnm bizim adette o su çocuğun vücuduna çok az sürüülüyo elle sonra süzek yani delikli bir aparat da olabilir tutuluyo üstüne su dökülüyor :) öyle yapcaz yani bende yine süzekle yıkancam kırkımız çıkmış olcak sonrada kırk uçurmaya gitcez eyüp sultan hazretlerine :)

cnm bizde denedik önce zeytinyağı kulak çöpünü ama yapamadı sadece fitil verince yaptı 1-2 kez kendi kendine yaptıı sonra yine kabızlığı başladı yavrumun bu arada sizinkide hayırlı olsun sizde güle güle büyütünnn :)

Kızlar bir şey daha soracağım bebeğimin 1 ay kontrolunde pamukçuk vardı dilinde dokktor mikostatin verdi ben arada karbonatlı su ile dilini ve göğsümü de temizliyorum 1 y gecti ama hala dilinde beyazlık var dün bi koşumuz fikir verdi o pamukçuk değil süt kalıntısı ilaç verme dedi geçmiş ama süt emdikten sonra beyaz olur onu anlıyorum ama hep böyle dilinin arka kısmı hafif beyazımsı acaba normal mi?

Dun bi tanidigim dedi babada .onun ogluda çok agliyormus göbek deliği disari firliyormus sende dikkat et dedi benim oglani görünce aksam duş yaptirirken baktim aynen öyle disaru firlamis.benim oglanda hem ikinma sikinma hem de ağlama var hangi sinden oldu bilmiyorum .daha neler ogrenicez bakalim .
Bu KV sikintisi herkeste var eşime sorsam oda benim annemin kim bilir nelerine takiliyodur bi şekilde idare ediyoruz valla.ama agzimi acip tek kelime etmem onada benimkilere ettirmem bi orta yol buluyoruz.benim kvde en bastan annelerle anlastik 40gun gelen giden olacagi icin ikiside gelecekti sonra vaktim benim oğlan çok yaramaz hepimiz harap oluyoruz dedim birgün annem birgün KV yapalim sizde dinlenin sonuçta herkesin hayati var evde babam var falan günleri siraya koyduk KV gününde gelmedi bende aramadim hadi Esim dedi çekinmiştir neden aramadin dedim gerek varmiki zaten biliyordu .kvde aaa oylemi konuştuk annen vardır diye gelmedik dedi olsun ben idare ettim dedim diğer gün yine yok öyle olunca a. emde ben seni yalniz birakmam zaten bunalimdasin lohusa yalniz kalmaz dedi hergun yarim günde olsa geliyor KV gelmek için tel bekliyor ben aramiyorum valla eşim birkez ara dedi .dedim arayamam herkes geldiğinde halini görüyor çok afedersiniz yemek yemeği birak wcye vakit yok isteyen gelir .simdi Esim ariyor yarin gel diye sağolsun gelince de yemek getirir utuleri yapar o konuda problem yok.oysaki ben gergin gelir diye düşünmüştüm ilk torunu çünkü eşimin abisinin bebeği olmuyor ektim gecen sene erken doğum yaptı bebek yasamadi.oğlumun eşimin ailesine neşe getireceğini düşünmüştüm aci günlerden sonra bebeğimi ailecek benimserler demiştim ama birkez görmeye geldiler bir aylik olduğumuzda oda bir tanidikla mecburen oldu gibi .yanlarında konusu bile acilmiyor zaten hamile oldugumdada benimle gorusmemek için ellerinden geleni yaptılar hic gorusmedik.

Oysaki onlara jarsi davranislarimin sicak ve samimi oldugundan eminim inşallah onlara da bir bebek nasip eder allahim .doğum masasinda dileği geri cevirmezmis allahim bende onlar adina saglikli bir bebek diledim .allahim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
Ne çok yazdim yahuuuu....

Hemde nasıl canım çekiyo :18:
Azcık içiyorum valla ama benim istediğim şöyle vicdan yapmadan kana kana içmek

Ben dayanamadım bugün asitli içtim valla:18:
Azcık içseydin...
Bende içiyorum ama sonra kızım gözümün önünde sancıdan kıvranıyor vicdan yapıyorum kendimi suçluyorum

Kızlar dereotunu sofranızdan eksik etmeyin...
Hatta mümkünse kaynatıp suyunu bolca için
Ben sürekli kaynatıp blenderdan geçiyorum ve içiyorum o şekil.
Hem gazı alıyor hem kilo kaybettiriyor.
Sütü de arttırıyor

Canım benim oğlumunda dilinde beyazlık var.doktora sordum anne sütü alan bebeklerde ağzının kenarından akıtıyorsa olur dedi.damağında , yanağında yok.o yüzden ilaç falan vermedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayinvalide mevzusu geçmiş Oğlan annesi olarak biran kötü hissettim. Benim de her yaptığım ve yapmadığım "batacak"

Kendi adıma isin sırrı mesafede. Çok içiçe olmayacaksın (mumkunse). Fazla muhabbet tez ayrılık derler. Daima yarı resmi olacaksın. Yeri geliyor insan kendi annesine bile icerliyor. Ayrıca iki aileyi de kendi ailenizin dışında tutun. Kimseyi sorunlarıniza müdahil etmeyin. Siz barısirsiniz, onlar kötü olur. Rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin inşallah

Problem kuzucumda değil bendeee

Tecrübe ettikçe alisirsin canım. 40 ta bitti, artık yalnızsin sanirim. Daha rahat geçer inşallah

yok kuzum bende her gördüğümden bi gıdımda olsa yiyorum sütüm çekmesin die ama işte doya doya yiyemiyorum hiç bişey cnm peki patates ve türk kahvesi gaz yaparmı bi bilgin varmı?

Patates yapıyor diyorlar ama, hastanede bile ilk verdikleri yemek patatesti. Ben hergün etli türlü yiyorum, içinde patates var. Belki pişirme yöntemi ile gazi azaltilabilir bilemiyorum. Herşeyde kimyon var zaten. Kahve de kafeinden dolayı icmiyorum. Kafeinsiz tercih edersen benim yerime de ic

Benimkinin dili de.hep beyaz canım. Doktor birşey söylemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

slm cnm gule gule buyut bebisini. komsunun dedigi dogru pamukcuk oyle sade dilinde olmaz agzinin her yerine yayilir dudaklarinin kenarinda bile olur o dilindeki beyazlik sut kalintisi benim bebegimdede var o beyazlik icini ferah tut korkulacak birsey yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh canım saol içimi ferahlattın valla ben de ilacı boşuna veriyormuşum ne bilim hep beyaz olunca emin olamadım.Emzirmeden hemen sonra beyaz oluyo onu anlıorum da hiç geçmeyince şüphelendim.Aslında yanaklarında felan hiç beyazlık olmamıştı dili beyazdı bana pamukçuk dedi doktor anlamadım şimdi aaba hiç mi pamukçuk yoktu

Basiniz sagolsun canim, mekani cennet olsun. Asi huzursuzluk yapiyomus. Doktorunun onerdigi bi agri kesiciyi al muhakkak. Bi de banyo yaptir gitmeden cunku asidan sonra yanilmiyosam 3 gun banyo yapilmayacakmis
Cnm nasil veriyorsun biberonsuz,kasikla mi ?senin yontemi deniyim bende
Canim memeden mama diye bi yontem var. Google da ararsan detayli bilgi bulabilirsin. Youtube de videolar var nasil hazirlandigina dair. Lactation aid yazarsan cikar. Hatta gecen gun farkettim medelanin hazir duzenegi var bu yontem icin. Ben biberon duzenegini yaptim, onla idare ediyoruz smdilik
Anladim canim. Zorlaniyo bebisin demek ki. Gecmis olsun
Bizim de var dilimizin arkalarinda. Ben de pamukcuk sandim ama degilmis cankm. Metak etme

Bebislerinizin cisi yasa gazi kokuyo mu? Ya ben emin degilim hangisi ama bebegim kokuo. Bezini sık sık degistirdigim kremledigim halde lahana suyu gibi kokuyo. Cisden mi gazdan mi tam kestiremiyorum ama kaka degil cunku 3 gunde bir yapiyo 1 haftadir. Bu koku da o zamandan beri var. Beslenmesi de degismedi, aceba enfeksiyon filan olabilir mi yoksa normal mi?

Ben koku almıyorum ama eşim idrarinin kokmadigini söylemişti. Gazi kötü kokuyormus

Aynı şeyler benim bebegimde var,çok ağlayıp ıkınmaktan göbek fıtığı oldu,dr zamanla geçer 1 yaşına kadar surebilir,aglatmamaya çalışın, suan yapacak bişey yok dedi. Dil beyazligi içinde her emzirmeden sonra 1-2 cay kaşığı şu ver sütü temizlesin dedi. Öyle yapıyorum bende,azaldı baya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak benim bebiste de var yani şöyle soyliyeyim arka diş bölgesinde var ve dilinde var beyazlık.
Bu pamukçuk degil mi?
Görsellerden aratiyorum hep ileri evrede ki pamukçuklar var.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Gormedim cnm
Cok tesekkurler

vitaminden sonra kusma problemimizi aç karnına vererek çözdük sanırım fakat şu an problem bende göğüslerim ince ince sızlıyor hele biri daha çok daha şiddetli canım yanıyor.. 2 saat arayla her ikisini de emziriyorum benzer sorunu yaşayan var mı yoksa yalnız mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…