Bana doktorum sut veriyorsan herşeyi ye kisma demişti. Neticede yemesem de oluyor. Ben az da olsa nefsimin çektiğini yiyorum
Canim kabizlik dedigin 3-4 gun kaka yaomamasiysa 5 gune kadar normal kabul ediliyo. Benim kizim da 3 gun kaka yapmadi, 3. Gun aksam yapti. O kakasinin uzerinden 2 gun gecti, haala faliyet yok. Halbu ki gunde 4-5 sefer kaka yapardi bu cocuk. Ama huzursuzlugu yoksa dert etme. Gaz yaparken bile kizaip bozariyolar, kaka yaparken de olcak o kadr
hayırlı olsun gül güle büyüt bebeğini.kaderi güzel olsun.benim oğlumda aynı tarih de dünyaya geldi.kırkını nasıl çıkaracaksınız.
hayırlı olsun cnm. kuzucuğu güle güle büyüt. kabızlık bizimde sorunumuz. ilk başlarda ne yapsak olmuyodu. zavallım renkten renge giriyodu. sonra tavsiye üzerine kulak çubuğunun ucunu zeytinyağına batırıp popoyu uyarıyorduk. birkaçkez deneyince yapıyordu.
bugünlerde hiç zorlanmadan yapıyor.humanaya başladım ondanmı bilemedim. inş yardımcı olur
bizde de aynısıydı eczaneye gittik. fitil veriyim ama daha çok küçük kendi çocuğum olsa vermezdim dedi.
Ben dayanamadım bugün asitli içtim valla:18:
Merhaba Kızlar, Benim oğlum da 26sında 2 aylık olacak ve ıkınmaktan malesef göbek deliği dışarı doğru çıktı.Araştırdım göbek fıtığı dediler bir süre sonra kendiliğinden geçiyormuş.Çarşamba randevu aldım doktora götüreceğim.Aranızda var mı bebeği aynı durumda olan.Ağlamıyor ama sadece çko fazla ıkınıyor.Kakasını yaparken, gaz çıkarırken çok fazla ıkınıyor.Ama kabız değil, sulu bir şekilde.Doktora telefonda sordum anne sütü alan bebeklerde oluyor dedi.Eğer çok ağlaması yoksa normal dedi.Gaz ilecı da yazmadı.Ben sabah - akşam rezene içiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum.
Yarımmm lütfennnn
Hemde nasıl canım çekiyo :18:Kiyamam canim yaaa, cok zor durumun. Yapacak pek de bisey yok gibi anlattigina gore. Yapilacak en iyi sey esini araya sokmakti ama o annesine laf dedirtmez diyosun. Hazirlama kahvalti, ayakustu biseyler atistir bebegin uyumadan. Uyuyunca da tokim ben, sen istersen kendine hazirla biseyler de. Yemegi de disardan soule, 1 disardan 2 disardan derken 3. de belki yemek yapar oglunun parasina kiyamayip. Belki senden cekindiginden mutfaga giremiyodur. Benim kv oyle mesela, cay bile demlemez benden cekindiginden. Bise defihim de yok halbu ki. Ama ciddi soyluyorum, yerinde olsam yormam kendimi, istwrim disardan, hatta kv ac degilim derse sadece kendime isterim. Eger esim bisey derse ona cevabim hazir, yetistiremiyorum derim. Kv bisey derse buyur yap, ben yapamiyorum derim. Ayrica esine guzel bi dille sana yardim etmesi gerektigini hatirlat. Sen de aksama kadar evde calisiyosun. Hos, benim esim de yardimci olmaz bana geceleri. Soylemekten usandim. Terzi kendi sokugunu sikemez misali. İnsallah hersey yoluna girer canim.
Canim biz de 52 gunluguz. Anca 5 kiloyuzdur. Ama endise etcek kadar tombik degil oglusun. Sen yine de azaltmaya bak mamayi. Bi srkilde oyala. Zaten 3. Ayda cevrelerine ilgileri artiyo ve daha az besleniyo bebisler. Simdiden sikma canini. Daha bisey demek icin cok erken ama sen onlemini al
Sicaklar baslayinca insanin cani cekiyo di mi soguk soguk
Kuzum ben 3 gun maltana ictim sut olsun diye. Oldu hakkaten ama o uc gun cocugum yirtti kendini. Ben de diyorum ki bu cocuga noluo, kolik mi basliyo 2 aydan sonra filan. Sonradan aklima geldi ictigim malt asitli. Bugun icmedim, cok huzurluydu kuzum. O yuzden hayatta kola icmem daha. İnsallah bise olmazsize
Azcık içseydin...Ben dayanamadım bugün asitli içtim valla:18:
Canım benim oğlumunda dilinde beyazlık var.doktora sordum anne sütü alan bebeklerde ağzının kenarından akıtıyorsa olur dedi.damağında , yanağında yok.o yüzden ilaç falan vermedi.Kızlar bir şey daha soracağım bebeğimin 1 ay kontrolunde pamukçuk vardı dilinde dokktor mikostatin verdi ben arada karbonatlı su ile dilini ve göğsümü de temizliyorum 1 y gecti ama hala dilinde beyazlık var dün bi koşumuz fikir verdi o pamukçuk değil süt kalıntısı ilaç verme dedi geçmiş ama süt emdikten sonra beyaz olur onu anlıyorum ama hep böyle dilinin arka kısmı hafif beyazımsı acaba normal mi?
Problem kuzucumda değil bendeee
yok kuzum bende her gördüğümden bi gıdımda olsa yiyorum sütüm çekmesin die ama işte doya doya yiyemiyorum hiç bişeycnm peki patates ve türk kahvesi gaz yaparmı bi bilgin varmı?
Kızlar bir şey daha soracağım bebeğimin 1 ay kontrolunde pamukçuk vardı dilinde dokktor mikostatin verdi ben arada karbonatlı su ile dilini ve göğsümü de temizliyorum 1 y gecti ama hala dilinde beyazlık var dün bi koşumuz fikir verdi o pamukçuk değil süt kalıntısı ilaç verme dedi geçmiş ama süt emdikten sonra beyaz olur onu anlıyorum ama hep böyle dilinin arka kısmı hafif beyazımsı acaba normal mi?
Kızlar bir şey daha soracağım bebeğimin 1 ay kontrolunde pamukçuk vardı dilinde dokktor mikostatin verdi ben arada karbonatlı su ile dilini ve göğsümü de temizliyorum 1 y gecti ama hala dilinde beyazlık var dün bi koşumuz fikir verdi o pamukçuk değil süt kalıntısı ilaç verme dedi geçmiş ama süt emdikten sonra beyaz olur onu anlıyorum ama hep böyle dilinin arka kısmı hafif beyazımsı acaba normal mi?
slm cnm gule gule buyut bebisini. komsunun dedigi dogru pamukcuk oyle sade dilinde olmaz agzinin her yerine yayilir dudaklarinin kenarinda bile olur o dilindeki beyazlik sut kalintisi benim bebegimdede var o beyazlik icini ferah tut korkulacak birsey yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Basiniz sagolsun canim, mekani cennet olsun. Asi huzursuzluk yapiyomus. Doktorunun onerdigi bi agri kesiciyi al muhakkak. Bi de banyo yaptir gitmeden cunku asidan sonra yanilmiyosam 3 gun banyo yapilmayacakmisGunaydin anneler.. Uzun zamandir giremiyorum zira babaannemi kaybettimannemlerdeyim 2 haftadir. Bizde hersey yolunda sadece benim bas donmelerim var hatice kucagimdayken dondu ilk dusurecegim diye cok korktum o yuzden anneme geldim. Bugun eve donebilirim bi doktora gorunsem iyi olacak. Aranizda boyle bir sorunu olan var mi acaba?
Birde ayin 25 inde 2 aylik olacagiz verem asisi olacak kuzum.. Yaptiran var mi sanirim ates yapiyormus 😔
👨❤👶
Canim memeden mama diye bi yontem var. Google da ararsan detayli bilgi bulabilirsin. Youtube de videolar var nasil hazirlandigina dair. Lactation aid yazarsan cikar. Hatta gecen gun farkettim medelanin hazir duzenegi var bu yontem icin. Ben biberon duzenegini yaptim, onla idare ediyoruz smdilikCnm nasil veriyorsun biberonsuz,kasikla mi ?senin yontemi deniyim bende
Anladim canim. Zorlaniyo bebisin demek ki. Gecmis olsunbugün 3.gündü cnm ben yine fitil verdim öyle yaptı kakasını ki katı da değil cıvık yapıyor ama yapamıyor cnm çok ıkınıp sıkılıyoo yapamayınca ağlıoo huzursuz oluyor ben ozaman anlıyorum kakası için ağlıyor fitil veriyorum
Bizim de var dilimizin arkalarinda. Ben de pamukcuk sandim ama degilmis cankm. Metak etmeKızlar bir şey daha soracağım bebeğimin 1 ay kontrolunde pamukçuk vardı dilinde dokktor mikostatin verdi ben arada karbonatlı su ile dilini ve göğsümü de temizliyorum 1 y gecti ama hala dilinde beyazlık var dün bi koşumuz fikir verdi o pamukçuk değil süt kalıntısı ilaç verme dedi geçmiş ama süt emdikten sonra beyaz olur onu anlıyorum ama hep böyle dilinin arka kısmı hafif beyazımsı acaba normal mi?
Bebislerinizin cisi yasa gazi kokuyo mu? Ya ben emin degilim hangisi ama bebegim kokuo. Bezini sık sık degistirdigim kremledigim halde lahana suyu gibi kokuyo. Cisden mi gazdan mi tam kestiremiyorum ama kaka degil cunku 3 gunde bir yapiyo 1 haftadir. Bu koku da o zamandan beri var. Beslenmesi de degismedi, aceba enfeksiyon filan olabilir mi yoksa normal mi?
Merhaba Kızlar, Benim oğlum da 26sında 2 aylık olacak ve ıkınmaktan malesef göbek deliği dışarı doğru çıktı.Araştırdım göbek fıtığı dediler bir süre sonra kendiliğinden geçiyormuş.Çarşamba randevu aldım doktora götüreceğim.Aranızda var mı bebeği aynı durumda olan.Ağlamıyor ama sadece çko fazla ıkınıyor.Kakasını yaparken, gaz çıkarırken çok fazla ıkınıyor.Ama kabız değil, sulu bir şekilde.Doktora telefonda sordum anne sütü alan bebeklerde oluyor dedi.Eğer çok ağlaması yoksa normal dedi.Gaz ilecı da yazmadı.Ben sabah - akşam rezene içiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum.
Yarımmm lütfennnn
slm cnm gule gule buyut bebisini. komsunun dedigi dogru pamukcuk oyle sade dilinde olmaz agzinin her yerine yayilir dudaklarinin kenarinda bile olur o dilindeki beyazlik sut kalintisi benim bebegimdede var o beyazlik icini ferah tut korkulacak birsey yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben yazmıştım.bi internet sitesinde görmüştüm.emin olamamıştım.ama sonra araştırdım.zararı olmadığını gördüm.buraya da yazmıştım zararı yokmuş diye ama görmedin sanırım.ben rezene,papatya,ıhlamur ve anasonu karıştırıp çay yapıyorum.günde iki bardak içiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi